VEM ÄR SNATTARN?

tog nyss en fika med johanna, paulina och matilda.
det började med att inte långt efter duschen imorse fick jag en förfrågning om fika, självklart tackade jag ja och skyndade mig fort som fan för att bli klädd och torr i håret. jag sprang till bussen, vilket jag alltid lyckas göra. förstår inte varför..?
väl på stan möter jag upp johanna och vi går en sväng innan vi ska möta de andra två. vi viker av till en affär där jag köper ett par tights som det så snyggt heter. inte leggings, nej de här är med hela fötter. ett måste om man ska kunna ha dem snyggt i vinter med snygga kalla skor om jag får sägar't.
men iaf, tightsen som jag spanat in är gråa, precis vad jag letat efter. gråa, lite varmare och med hela fötter. bra tänker jag och köper dom. det jag inte tänker på när jag köper dom är att jag är lång. jag har långa ben. ganska väldigt om man frågar mig. jobbigt, för inte länge efter att jag kommit hem, överlycklig för att ha inhandlat gråa, varma tights går det fort över när jag inser att jag inte får på mig dom. grenen slutar fan mellan låren & arslet.. inte okej! så det blir till att gå förbi affären i veckan och byta in dom. fan. dissar långa ben idag.

det hände en väldigt rolig grej när johanna och jag lämnade affären idag.. johanna hade nämligen fått bära mina vantar och paraply när jag skulle betala, hon stod och pillrade på olika smågrejer framme vid kassan. johanna var nog ganska borta i tankarna när hon gjorde detta, funderade på viktiga saker. 
men iaf när vi har gått ut ur affären ber jag henne om grejerna och då stannar hon till  och ryter "vafaan!!". det visar sig att hon höll i en tvättpåse för underkläder som man kunde köpa i affären. hon hade stått och pillrat på dom när hon stod och väntade på mig, tänkte väl inte mer på det.. så när vi kommer ut håller hon fortfarande i en! hon utbrister "fan jag kände inte att jag höll i den" med oro i blicken, det hade inte tjutit när vi gick ut. snabbt som attans springer hon tillbaka in i affären, säger till tjejen i kassan "oops, jag råkade nog ta med den här" och springer ut. hahaha, undra hur fan det såg ut? som att hon hade snattat den och ångrat sig skulle jag tro, som att hon hade fått dåligt samvete. roligt var det iaf för mig, åskådare. men förstår paniken i johanna. jag hade dött.

puss på dig johanna. mysigt var det sen när vi fikade också, det blev mycket prat som vanligt. finns inget bättre.

VI HAR BLIVIT SOM DOM.

igår blev inte riktigt som planerat, inte för min del iaf. jag åkte hem rätt tidigt för jag var inte riktigt på humör, hade haft en sjuk dag på jobbet tyvärr. var helt dödens så jag drog mig hemåt och kollade Grinchen med min lillesyster och hade det mys. vi måste göra om detta o då ska inget gå fel.

bilder kommer väl lite senare. nu ska jag duscha, plugga sen hitta på något:)

jag vet förresten inte hur jag ska klara mig snart. paulina åker iväg i 2veckor på tisdag och när hon kommer hem så är det ungefär 4dagar kvar innan jag också åker iväg i 2 veckor! jag kommer alltså att vara borta  från henne minst 28dagar totalt. ganska stor förändring eftersom nu träffas vi minst 2gånger/vecka pga träningen. och trots detta så saknar jag henne sjukt mycket om vi inte har setts på bara någon dag.. hur fan ska vi klara 2x14dagar? som tur är finns ju johanna såklart, vi får träna ihjäl oss medans paulina är borta; ). ni är bäst. det bara är så...

DET FINNS INGEN ATT BEHAGA, INGET ATT FÖRKLARA. INGET ATT FÖRSVARA, JAG GAV UPP FÖR LÄNGE SEN.

ALL I FUCKING NEED IS A LIL' BIT
NOT A LOT BABY GIRL JUST A LIL' BIT
YO,YO,YO-YOO


VISST FINNS DET DAGAR
SOM DET KAN GÖRA ONT.
JAG FÖRSÖKER BARA
INTE TÄNKA PÅ DOM.


DET ÄR ATT LEKA MED ELD NÄR
DU DRAR UPP DET HÄR IGEN
FÖR DU SER I MINA ÖGON ATT
JAG FÖRSVANN FÖR LÄNGE SEN.

HAHA GODNATT SKRS!


YOU EITHER GOT IT OR YOU DON'T.

ja. jag o mina homies har det iaf. det är en sak som är säker. det kan ni skriva upp och aldrig sudda ut. kom ihåg det, även imorgon älskling.

imorgon ska jag vara med mina homies. vi ska vara störst, bäst och vackrast. som vanligt alltså? ha.
ne men vi ska iaf träffas och sen se vad som händer. kul ska det bli och mkt mkt roligt. kanske har man turen att möta upp trevliga personer? återstår att se vad morgondagen har att bjuda på. nu blir det iaf satc sedan upp och jobba imorgon. it's a hard work work. pz and love.

känns som att man börjar se ljuset i tunneln. hela den här tiden känns det som om man har varit instängd i en bur med dörren på glänt. så fort man närmar sig så stängs den igen och när man backar undan öppnar den sig framför en. det är så du är, du du du. det är du som är buren och har hållt en instängd.. men man har gnagt ett hål, tillsammans med sina nära. de har hjälpt en att gjort det större. snart tar man sig ut på egen hand. får världen för sina fötter och lämnar dig och din trasiga bur nere i den mörkaste källaren. man tar ett djupt friskt andetag, känner friheten i sina lungor och njuter. tack för att du har fått en att växt. man hade inte klarat det utan dig.
dagens fråga: vem är man?

ALL I WANT IS YOU. ALL I NEED IS ME.

idag har vart skön, riktigt jävla skön. hade 3timmar hål som jag tilbringade på stan med johanna söderlund. vi fördrev tiden med att jag först köpte en klänning & en t-shirt/klänning sen åt vi på weynes vilket var supergott och as trevligt. tvärr blev det inga bilder men det har ni ju fått föut:)

tillbaka i skolan fick vi reda på matte c provet. jag har ju länge gått och varit orolig för att jag skulle fått ig på provet eftersom det gick så oerhört dåligt.. men jag blev iaf inte underkänd och det är jag nöjd över. jag vet inte vad det var som hände under provet, jag hade vart sjuk och det kändes som att jag hade slagit huvudet i en vägg 30gånger när jag kollade på uppgifterna. våran klass hade förövrit det högsta snittet av alla klasser som gjorde provet. hur nu det gick till. 

förresten. precis nu, i denna sekund peppar jag som fan med jullåtar. det är ju super mysigt. helt sjukt vad mysigt och underbart. jag har fått hem massa nya jullåtar som spelas 24/7 idag och det behövs verlgen nu när snön försvann på mindre än en natt. det är hemskt! jag försöker iaf att hålla stämningen här hemma med min julmusik och så har vi börjat tagit fram ljusstakarna som troligtvis kommer sättas fram i fönstren nu till helgen. can't wait!
ps. igår åt jag av pepparkaksdegen som ligger i kylen. fyfan vad underbart det smakar! ds.

imorgon är det fredag. frågan är vad som står på pogrammet. söndagen kommer iaf tillbringas med att plugga, har nämligen biologi prov på måndag igen men om genetik denna gång. önska mig lycka till..
Hon sa: "Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll
Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt
För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än"

JAG ÄLSKAR MITT MENINGSLÖSA LIV, HUR ÄR DITT LIV?

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då

O när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
och testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då.

YOU HAD ME AT HELLO.

den här veckan har verkligen sprungit förbi. jag har hunnit med mycket, bl.a tränat, haft öppethus och 3olika prov men en sak jag verkligen inte har hunnit med är att bloggga. tyvärr.

veckan har också gått ut på att fundera vilket roligt liv de små 7orna på skiftingeskolan verkar ha när de kastar snöbollar på bussen och sedan springer för livet när bussen stannar. vågar de inte stå för vad de gjort, försökte de vara coola eller vad var meningen med snöbollskastningen? livrädda blev de iaf när bussen stannade och de flydde fortare än kvickt. omoget. är förresten att kasta snöbollar på en buss samma sak som att mobba någon som inte vågar/kan ge tillbaka? äh... gör något med era liv istället. fjantar.

imorgon på håltimmen blir det träff med johanna söderlund. äntligen va! vi ska tillbringa våra timmar med troligtvis mat, prat, stanrunda och lite shoppning. jag har lite kläder som jag spanat in och pengar som snart ska vara puts väck. för inte klarar man att ha lönen kvar längre? nono. roligt ska vi iaf ha det. blir nog några pics om ni har tur.

vill lägga till att jag har hela 7blåmärken på mina knän från knuffen i lördags:(
på hela kroppen har jag just i denna stund 10st blåmärken. inte spec vackert.
ville bara säga det. puss

cause I know how it hurts
when you lose the one you wanted
cause he's taken you for granted
and everything you had got destroyed

jag klarar det inte iaf. starkare än så.

BABY, IT'S YOUR TIME TO CRY.

jag sitter och fryser som en gris i skolan. fyfan vad kallt det är! är vi så fattiga att vi inte har råd med värme i skolan ens? vart är vi på väg någonstans?

vi på skolan har förresten fått ut ett häfte om induviduella valen.. sitter i korridoren mitt emot ett gäng smnv (osäker) 1or som pratar om vilka ämnen de ska välja inför sitt andra år här på skolan. ;ska vi välja laga lätt och äta rätt, mijlökunskap & miljöpolitik, kami b eller matte d? det är några av de frågor som kommer upp.. dom är ganska nervösa, har nyligen haft ett kemiprov verkar det som.

usch, stackarna. jag kommer ihåg förra året när jag var 1a och precis hade haft aulaprov... det var hemskt! kommer även ihåg när vi skulle välja våra induviduella val. det var inte lätt kan jag säga, speciellt inte när man har ca 50kurser att välja på, och alla verkar verkligen intressanta. kompisarna vill välja vissa kurser, du andra. för min del blev det att välja det jag ville. gick på mina värderingar. det är nog bäst.
för min del, som bara har 150poäng kvar att välja blir det nog samhäll b(100p) och etik och livsfrågor(100p) om jag får utökat studiegrejs, vilket jag verkligen hoppas på. båda kurserna kan ge behörighet/meritpoäng så det ska nog ordna sig.
en annan kurs som jag har funderat på är, hör och häpna, finska steg 1. anledningen till detta är eftersom jag som ni kanske redan vet är halvfinsk, men kan ungefär max 20 ord på finska.. vilket inte är så bra när jag ska prata med min kära mormor som kan ungefär lika många svenska ord, eller ja hon kan ju mer.. men hon vågar inte prata. speciellt inte när det är någon finsk brevid för hon skäms över att hon är dålig på svenska min kära mormor.

idag när jag skulle åka till skolan drog jag på mig min mors gamla jacka i hopp om att den skulle vara betydligt mycket varmare än min lilla skinnjacka. mycket riktigt hade jag och jag var riktigt nöjd när jag gick från stan till rinmanskolan utan att frysa så värst mycket. en sak som jag inte hade förberett mig på att jag skulle se ut som en kyckling när jag tagit av mig jackan. jag fick stans chock när jag knäppte upp jackan och såg att jag var full av dun. tjena liksom! brottom hade jag till lektionen med. typiskt!
äh, det var bara att ta böckerna under armarna och börja gå bort mot salen samtidigt som jag försökte förjäves att få bort min nya kyckling look. inte hett direkt.

ikväll är det träning. jag har inte glömt min medicin, men jag har glömt skor. fanfanfan. jag har as ont i knät med. fan jag känner mig som en gammal tant. ont överallt. känner mig sjukt. halsont, förkyld men fan jag SKA träna! hoppas vi inte har mini eller någon annan jobbig tränare(a) hoppas träningsoverallen har kommit och hoppas att paulina är där och är lika söt som vanligt. jag hoppas också att min foto är inställd idag så att jag hinner hem och hämta dojjorna. kommer troligtvis inte hända, men hoppas får man! puss. see you later.

madde+teknik=
haha, jag kom aldrig till saken i det förra inlägget. jag ska iaf låna min mors jacka lite såhär innan julen hade jag tänkt. orkar inte köpa någon ny för jag tycker att det inte finns några riktigt snygga. hellre en halvdan gammal än halvdan ny som jag tänker slänga dirr, eller? får se, lär ju hinna ändra mig...

jag har funderat ett tag på att ta och skaffa mig en digitalkamera. vore inte det soft? mer bilder på min blogg skulle det iaf bli och lite nyare sådana. tänkte införskaffa mig den innan min thailandresa för att kunna ta några maffiga kort där nere. låter inte helt fel haa?
inte för att jag kan ta hand om dagens teknik. ni som känner mig har troligtvis sett min mobil. jag tappar den ca 2gånger om dagen, den har tappat de flesta knapparna, går inte att prata i utan head set och den är repig. men jag gillar den och den gillar mig. skulle inte klara mig utan min lilla bettan. borde lämna in den men hur skulle det gå? med inga trasigheter? det skulle kännas som jag köpte en ny, som att byta ut sitt husdjur bara för att det gamla började bli tråkigt att leka med eller lite gråhårig. näe, min mobil är min mobil. skadad, som jag. puss


you know you love me. xoxo




nå vad tycks?
inte så mkt att komma med kanske,
men om denväl blir min så ska ni få se..
några tapp iväg så ska den nog inte
fundera så perfekt längre.
och är den speciell.
precis som jag. puss

JAG HAR RÄTT MYCKET MED MIG SJÄLV, PRECIS SOM DU.

jag står klyven inför ett beslut. väldigt klyven.
den 19december, dagen innan jag ska åka till thailand har jag fått 2erbjudande.
båda inkulderar mat. den ena är med hela weng chun familjen det andra är med dennis som kommer hem just den dagen. fan! jag har redan sagt att jag ska med weng chun.. men dennis, du kanske vill med isf? vi fick ta med oss respektive, men du kan leka min för dagen om du vill? skulle vara trevligt att träffa dig iaf eftersom vi inte setts sen flera veckor tillbaka. annars skulle det ta lååång tid tills nästa gång tyvärr.
men vi pratar om det mer när det börjar närma sig, men du kan fundera så länge. okej? ha det bäst i jönköping:)

tillbaka till föregånde inlägg. denna oerhört ostabila, orespektfulla, onyktra, oförlitliga F som knuffade mig igår erkänner inte sitt misstag. ne, jag föll för honom ju eller hur var det? stenhårt på alla fyra föll jag för honom inne i köket inför alla. bums lät det bara. så föll jag...
snällt att han har lite dåligt samvete dock. fast det är rätt okej att han tacklade mig... det var pinsamt 1sekund sådär, sen skrattade vi åt det istället. mest dom andra åt mig om jag ska vara ärlig, men vi skrattade iaf. något bjöd man på i alla fall!

för att prata om något annat så HATAR jag vinterkläder. jag blir illamående när jag sätter på mig alla kläder och jag vill bara slänga av mig dom. (då menar jag ytterkläder + skor).
jag tycker mig aldrig heller hitta rätt jacka eftersom jag inte tycker att några vinterjackor är speciellt snygga.. jag förstår inte grejen med dom, inte vinterskorna heller för den delen... antingen köper man ett par as snygga som är på tok för kalla, som läcker in sjukt mkt och går sönder innan halva vintern ens är över. eller så köper man skitvarma och som inte läcker, men då är dom oftast SKITFULA. vad är grejen liksom? mer snygga, varma, oläckbara skor åt skofolket! TACK. 
jag ska i år iaf satsa på att köpa skitvarma. skiter i hur fan dom ser ut. bara dom är OKEJ och att dom tål snö och håller värmen. för i år tänker jag fan inte hoppa på tårna för att mina skor läcker in. ne, jag ska SPRINGA i snön, slänga mig ner, krypa och i allmänhet göra bort mig. allt för att visa andra att mina skor inte läcker. sug på den.

NO MY LOVE, I'M READY TO SHINE.

igår var riktigt roligt. synd bara att en viss person som börjar på f och slutar på redrik råkade putta mig så att jag ramlade i köket. för er som såg så blev jag faktiskt puttad! var inte alls beredd på detta och därför ramlade jag. ingen annan anledning, så det så, så var det. f fick dåligt samvete o det spelade jag lite på hela kvällen, sry;)

idag är det fika hos låtsaskusin. fira 20år, student & inflytt:) är verligen sugen på det faktiskt! matilda och jag ska ha liknande kläder & hår. hennes ide, hon är söt, min lillesyster. puss.


det är sjukt hur mycket jag gillar det här vädret! det är det mest mysiga som finns. oerhört mysigt! jag blir oerhört sugen på o träffa en person. ingen som läser vet nog vem, det är min hemlis. jag gillar hemlisar. det är spännande. det kittlar i magen. pirrar sådär underbart som det kanske inte har gjort på evigheter. det är mysigt att ha sina fantasier. inte alltid lika mysigt när dom går i uppfyllelse tyvärr. bara o vänta och se, eller? puss på er iaf. läsare & icke läsare.
min hemlis, min fantasi, min dröm.
hej dennis. nu blir det ett till inlägg till dig:)
härligt att höra att du mår bra, hur gick första tentan då? om jag känner dig rätt gick den nog galant! jo det är bra här hemma med, tiden springer förbi bara.. både skönt och rätt jobbigt faktiskt. ganska mycket i skolan som vanligt duvet. hoppas du kan komma hem snart, jag åker ju den 20december.. hinner vi ses innan? ha det bäst! puss&kram/madds

When I think about it
I know that I was never held or even cared
The more I think about it
The less that I was able to share with you
I try to reach for you, I can almost feel you
You're nearly here
And then you disappear

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

HÅRFÄRGNING!?

omg jag håller på och dör.
tvättade nyss ur hårfärgen som skulle vara av en blond nyans. lite mörkare än den jag redan har...
NU ÄR JAG BRUNHÅRIG MED RÖTT I! VART FAN ÄR DEN BLOND-GULDIGA NYANSEN SOM FRISÖREN LOVADE? KUUUUUUUUUUUL

ENOUGH IS ENOUGH

AND FOR SOME REASON I
JUST CAN'T GET OVER US.
AND I'M STRONGER THEN
THIS. ENOUGH IS ENOUGH.
NO MORE WALKING ROUND
WITH MY HEAD DOWN. I'M
SO OVER BEING BLUE,
CRYIN OVER YOU

AND I'M SO SICK OF LOVE
SONGS, SO TIRED OF
TEARS. SO DONE WITH
WISHING YOU WERE STILL
HERE...

ÄLSKLING, VEM ÄR DU IKVÄLL?

bästa låten för mig just nu är julig, uppiggande och mysig.
vill bara mysa när jag hör den, eller vad säger ni:

JAG STÅR HÄR.

vart tog vi vägen?
vi verkar ha försvunnit som gräset under snön,
hastigt och med små tillbakablickar över det som en gång var vi.
jag vill veta vad allt går ut på. avsikterna och anledningarna.
jag vill se alla möjligheter men även alla hinder.
det som hänt har hänt, men framtiden den avgör vi nu.

MEN JAG ÄR RÄDD FÖR ATT SÄGA DET JAG VILL.

jag har gått runt här hela dagen. väntat på något som inte finns.
du spelar något slags spel. så jävla ovärt.










This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can't stand
I've had it to the limit; I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there's nothing on our side

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears that we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Find a new one to fool
Leave and don't look back. I won't follow
We have nothing left. It's the end of our time

WHEN THE FEELING IS RIGHT.

FUCK YOU.

THE GOOD AND THE BAD TIMES.

idag har jag vart superglad. känner en lycka och julkänsla i kroppen. jag blir varm innombords. det är mysig med snö. det är mysigt med kyla. även fast man inte har någon speciell att dela det med så är det inte så hemskt som jag hade trott. fan vad jag längtar till närmare jul, mer snö, mer kyla! PUSS

efter skolan mötte jag upp r och vi tog en fika för att prata om det senaste. skönt att prata ikapp med dig, länge sen! det var iaf super och jag berättade om att så fort jag kommer få mitt studiebidrag så kommer jag handla upp det på 5sek eftersom jag redan kikat ut det jag ska köpa.. hemskt eftersom jag inte kommer få lön den här månaden pga. att jag är glömsk.. det suger!
resten av dagen har jag städat mitt rum. verkligen skönt att få reda på allting.

jag är besviken.. djupt.
men nu vet jag vad du går för, inte sant?


PUSSPUSSPUSS

idag följde johanna med mig hem på min håltimme. vi lagade mat som blev as god. jag sminkade henne och så sprang vi till bussen. tycker om dig:) puss



i like us. and pauli ofc!

ps. tycker om min springstil. det var jävligt halt säger jag bara, he-he men den bjuder jag på. ds.

BUT YOU'RE JUST A BOY AND YOU DON'T UNDERSTAND.

i'd put myself first.
it's a little too late for you to come back,
say its just a mistake
think I'd forgive you like that
if you thought I would wait for you
you thought wrong



jag vill ha mystiken, jag vill ha den nu.
jag vill inte ha osäkerheten, jag vill ha tryggheten.
jag vill ha det jag inte har och när jag har det vill jag inte ha det.
förstår någon?

fyfan vad jag tycker om dig paulina..! du har inte en aning om hur mkt du betyder för mig gumman. vill bara säga det. du är bäst. idag var bäst tack vare dig! från & med nu, så ofta det går, onsdagar<3

sminkning, snö och hål i sulorna.

tre sidor jag alltid klickar upp så fort jag startar internet..
1.www.ebuddy.se
2.blogg.se
3.youtube.com

idag blev jag sminkad på make up store.
paulina stod för sminkningen som för övrigt blev oerhört fin. det är galet hur sugen jag blir på att köpa allt i affären, tyvärr går ja inte detta. speciellt inte i dessa tider.
sedan bar det tillbaka till skolan i hopp om att akupunktur stod näst på listan för saker att göra. det dröjde inte länge innan jag tappade hoppet om det eftersom inte långt efter ankomsten till dramarummet visade det sig att det är inställt. istället tog vi och provade på bla. skratt-terapi, massage och mäter ut varandras energier. rätt spännande ändå.

nu är det snö ute. inte sådär lite halvdant 1cm snö med massaregn, utan det är ca 1dm praktfull kramsnö.
och allt kom idag, skoltid. i morse var allt frid och fröjd på väg till skolan. det var kanske lite ovanligt kallt eftersom mina fingrar nästan domnade bort och så hade jag brottom som vanligt, men idag eftersom vi hade f¤#* prov.
när skoldagen väl var slut runt 17tiden och jag tog steget ut ur skolan, ja då är det 1dm snö! fan vad idiotiskt att jag hade sneakers.. med hål i sulorna till på köpet!

måste köpa dom där übersköna vinterskorna som jag spanat in. hoppas ingen annan sett dom. lite svårt här i stan men man kan alltid hoppas. puss

plugga, prov, pengar?

akupunktur.
intressant. få nålar i kroppen på annorlunda ställen.. sägs ha en bra effekt och vi ska testa det imorgon på lektionstid. låter najs och helt klart värt att prova:)

matte c prov imorgon, inte allt för förberedd men det är lugnt! tar det som det kommer och ja, skiter det sig så skiter det sig. inte så mycket att göra åt, eller hur?

det är lite av min livsfilosofi för tillfället. det är skönt, hänka om ni vill. allt flyter på enklare tycker jag iaf...

jag samlar pengar för att färga håret.. rosa, eller vad tycker ni?


YOU'RE WRONG WHEN IT'S RIGHT

proven börjar närmar sig... imorgon är det inlämning av webdesingen som jag arbetar med in i det sista, det måste bli bra, måste bli klart. jag har även muntliga i engelska imorgon med Krille, det kommer nog gå ganska bra. vi får ta och hjälpa varandra:) bara jag inte stammar som jag brukar ha en tendes att göra..

jag vill varna känsliga läsare för texten nedan. det är hemskt och om du är känslig bör du ej läsa. det sker helt på egen risk!
usch fy & blä på mina små skitungar och badhuset. fan vad vidrigt. jag har fått fotsvamp på min lilltå och det är tack vare badhuset. äckel piss och skit. fan vad vidrigt. har aldrig haft det förr, vet inte om det är vanligt ens? vet bara att det är väldigt vanligt i badhus. så varför, varför skulle jag börja jobba där? sen blir det inte bättre för att jag också tränar där..! blä säger jag bara. tur att vi hade salva hemma. rip min lilltå. den har fått stått ut med mycket under mitt liv... 

tyck synd om mig, det behöver jag:(
NOW YOU'RE PLAIN BORING.


SUMMER OF 69?

jag vill ha sommar och sol! vad säger du johanna?

DET GÖR ALLTING MYCKET MER INTRESSANT.

lite mystik i vardagen, vem behöver inte det?


OCH DET SOM JAG HAR SAGT DIG VERKAR GANSKA MENINGSLÖST

igår var tufft.. det flöt på med dräckterna dock. TACK!
jobbade gjorde jag ändå i 10timmar & däckade dirr efter maten runt klockan 9. skönt med sovmorgon idag så det blev 15 timmar sömn. (a)

idag är det sista dagen på tävlingen. själv jobbar jag bara andra passet och madde ska komma ner idag med och sedan ska jag slinga hennes hår. det blir förmodligen plugg och förhoppningsvis sova tidigt ikväll.

måste bara säga att killarna som simmar, trots att dom är runt 12år har såna grymt snygga kroppar! det är helt jävla sjukt. fan säger jag bara. vill bli liten igen. runt 13år. med mina simmartider vid den åldern. medalj here i come. snygga killar here i come. problem, fuck off!


Tell me what kinda man, would treat his woman so cold?
Treat you like you're nothing, when you're worth more than gold
Girl to me you're like a Diamond, I love the way you shine
A Hundred Million dollar treasure, I'd give the world to make you mine

What good is a Diamond, nobody can see?

puss

den 20december åker jag. då är det dagen med stort d. ca 12 timmar på ett flygplan. andra sidan jordklotet. varmt och skönt. jul och nyår. tack och adjö kalla regninga sverige. thailand here i come. ny design, trött på gamla
.

INGA ORD KAN BLI FÖRSTORA, VAD HAR JAG ATT FÖRLORA?

kan inte sluta lyssna på låten där nere, jag får sån enorm energi av den! me like.
jag lyssnar nästan alltid på energigivande låtar, oftast när jag sitter på bussen på väg till skolan. då är det dock inte sån musik som nedanför utan mer.. ja, mer madde musik... så om ni undrar varför jag har sån energi i skolan på morgnarna så vet ni, hemligheten är avslöjad. och det behövs verkligen kan jag lova er! för annars skulle jag nog aldrig komma fram i tid.

jag tror förresten att det börjar lösa sig med maskotarna, men hör gärna av er om ni har lust, för det kan alltid behövas! imorgon kommer iaf min gamla simmarkompis, mitt andra jag,  min andra halva och den andra madde, även kallad madde1 att hjälpa mig. vi kommer ha det bäst tror jag. fan länge sen. inget gör oss mer peppade och nära än simning, gamla minnen kommer till liv. vi sen 8-9år tillbaka! tack för att du ställer upp:)

sen jag vill bara säga att jag saknar paulina idag. jag saknar henne GRYMT mycket! är van att träffa henne minst två gånger i veckan eftersom vi tränar ihop, men i onsdags var jag på möte så vi sågs aldrig. fan vad jag saknar henne, hennes skratt. allt! åh jag vill träffa henne NU, men det går inte. uppgång klockan 07.00 imorgon. frukost, packa och springa till bussen. piss helvete! 

till sist: grattis i förskott till underbara Cassie som fyller 3år imorgon. sötaste ungen ever. jag lovar!

ÄNTLIGEN!

idag fick jag äntligen se skolkortet. tycker om min klass. NV2A HELT ENKELT.


MEN DET FINNS SAKER JAG GÖR SOM INGEN ANNAN KAN

MAN KAN INGET ANNAT ÄN SJUNGA MED! HAHA


YOU DON'T KNOW WHAT YOU MEAN TO ME.

skriftligt nationella prov i engelska imorgon.
simtävling hela helgen.
muntligt nationella prov i engelska tisdag
webbdesign inlämning tisdag.
matte c prov onsdag.
svenska bok utläst fredag.
+ mkt massa andra grejer. tack skolan.

jag saknar dig dennis. så du vet det.
när jag sitter på bussen och den åker förbi din hållsplats brukar jag tänka tillbaka från när vi åkte bussen ihop. det är många minnen med många olika samtalsämnen. det var nästan så att man såg fram emot att åka buss på morgonen för att få en pratstund med dig. det var så skönt att få rensa tankarna och bara prata om allting tills man blev helt slut. saknar att ha någon här hos pappa som jag kan ringa för en snabb promenad eller träff. det häfftigaste med vår vänskap, tycker jag är att vi lärde känna varandra på bussen. eller hur var det egentligen? hur som helst så var det genom bussresorna vi verkligen började prata. under den kära äckliga långtråkiga skogstorpsbussen.

saknar en annan med. mer hemlig. puss på det. take that, suckers.
menhejsnygganittiotreavilketaldrigkankommapåtankenensmenfanvadsnyggsjukthalväckligtochläskigtsnygg
Du är ett glashus, och jag är en sten
Men det är du som försöker se igenom mig

JUST STOP IT.

är sanningen för tråkig för er så ni känner att ni måste krydda på den för att få folk att lyssna?

if i were a boy

allt klart för läggdags! klippt hårtopparna idag, hårinpackning i, tagit bort resterna av nagellacket som börjat flagna och jag är redo för morgondagen!

åk9 dagar imorgon och jag ska prata i hörsalen med sara på förmiddisen.
möte på kvällen med simningen, planera inför helgens tävling. kommer inte ha något liv i helgen. sånivet.
att jag slängde bort det, det ångrar jag mig. att jag sårade dig, det vill jag glömma. när jag får det jag vill ha, stöter jag bort det. du är bäst och det hoppas jag att du vet. förlåt.

OM DU INTE SAKNAR MIG SÅ HAR DU DINA SKÄL.

jag känner mig omogen just nu.
jag är arg på min pappa för att jag inte får se på den kanalen jag vill just nu. fan vad omoget. fan vad onödigt.








Här finns så mycket vackert som jag inte kan se.
Jag drar mig sakta undan och solen följer med.
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är.
Det regnade idag och det finns en mening med det.









but you're just a boy

klickar?

hur kommer det sig att man klickar med vissa personer mer än med andra?

vad är det med den andra som gör att man klickar med just den? vad är det som gör att man kan sitta och prata med just den personer i timmar i sträck halva nätterna utan att känna att tiden riktigt går? vad är det som gör att samtalsämnerna aldrig tycks ta slut och att man förstår varandra både emetionellt och i sättet man pratar? måste det vara mer än vän när man känner det klicket eller kan det vara början på en riktigt lång vänskap? :)

tuffa,hårda,ömma

just nu är jag sådär öm i kroppen.

min kära far hämtade mig efter träningen idag förresten, tyvärr fick han vänta för såklart fick jag lyxen (snarare oturen) att sopa golvet efter träningen. fan då! det gick nästan på 5röda med mina medarbetrare som jag bossade lite försiktigt med.
träningen var sjuk idag förresten, aldrig har alla vart så svettiga som idag. skoj det där.. skoj med vår sammanhörighet och skoj att slåss. mer sånt. halvt på låtsas. kul när man får in en miss och råkar träffa den andra. förlåt paulina. men samtidigt så vet vi, att vi ger igen. mkt hårdare. mkt tuffare. det är så vi göre.

puss och godnatt

webdesign

webdesign och mitt huvud är inte med på noterna alls. någon där ute som vill hjälpa mig med detta oerhört konstiga ämne där allt jag gör verkar sluta fungera? fan jag blir galen och vi ska lämna in det om en vecka... jag började om från början idag med. lucky me. hjälp, snälla!

WITH EVERY GREAT LOVE COMES A GREAT STORY. WANNA HEAR MINE?

Someone call the doctor
Got a case of a love bipolar
Stuck on a rollercoaster
Can't get off this ride


olw vs estrella

helgen började med myskväll hos far med målning och möbler.
när min kära fader hade hämtat upp mig hos mor åkte vi för att handla. jag och love stannade kvar i bilen och plötsligt kom jag på att jag ville ha chips. inte vilka som helst, utan estrellas sourcream and onion 50%mindre fett (såklart, nästan inga andra duger). jag ringer därför honom och rabblar med en extrem fart upp vad jag vill ha. exakt sådär säger jag. väldigt fort. jag blir nöjd och sätter mig och småler medans jag lyssnar klart på låten på radion.. som jag har längtat efter mina chips under veckan.

väl hemma mot kvällningen efter att jag har målat och jobbat med mitt rum så blir jag sugen på de extremt goda chipsen pappa köpte å min ära. jag går mot skåpet där vi förvarar godheterna och öppnar det, ögonen lyser nästan när jag går mot skåpet, kan inte bärja mig... jag öppnar och...
ser att han har köpt fel! han har köpt OLW istället för estrella.. alla som har smakat båda vet att estrellas är sådär krispiga som lantchips, inte vanligt räfflade och mkt mer smakrika än vanliga chips. SÅ KÖPER HAN OLW! dom inte bara smakar sämre, de är inte alls krispiga, har räfflor och är nästan lite för brända. aldrig som estrellas sourcream and onion 50%mindre fett. fanfanfan.

jag åt inte mkt chips den här helgen, har tränat som ett djur, skällt ut småbarn och bowlat. väldigt skön helg ändå. verkligen behövd.. som vanligt nästan, fast efter den här veckan har jag vart helt slut. skolan tar livet av mig.

vill bara säga godnatt och

åh vad jag gillar gossip girl! bästa scenen:


44DAGAR KVAR TILL THAILAND

uh i can't believe it's happening to me. some people wait a lifetime for a moment like this.

I JUST DON'T KNOW WHO YOU ARE

idag är jag sjukt sugen på GLÖGG, vilket kommer serveras ikväll hos moberg/ellfolks. tyvärr är ingen bjuden. family only liksom.

idag lagade jag mat till mig och en nära bekant som kom hit runt lunchtid.
väldigt snällt tänkte jag att det skulle vara, saken var bara att denna person påpekade att jag skulle vara mer försiktig med kryddningen denna gång. för sist hade det tyligen smakat som om jag tappat hela kryddburken på maten.. kräsna och otacksamma jävel!;)
resultatet blev iaf nästintill okryddade hamburgare med mackaroner & ketchup. gorume-lunch är serverad och klar!

Du är stor som en ande
Och gör mig liten som få
Men du får mig att le som ingen annan
Och sjunka lågt och be om mer

YOU WON'T PASS MY TEST MTRFKR

impa på mig? det finns det några grundregler som alltid är bra att hålla sig till:
•ha en sjukt bra humor. nästan så att jag börjar gåta av skratt (det går alltid hem)
•var inte för självsäker och självupptagen (se mig och andra runt omkring och sluta tro att du äger världen)
•var uppmärksam på din omgivning (lägg märke till speicella saker, det är alltid roligt)

om du nu har märkt att du inte har ett dugg av det ovanstående, men ändå vill komma i bra kant med mig så kan jag säga att det finns ett hemligt knep. det är ungefär som en kanin i hatten liksom. för att lägga dig på min bästa sida redan från start så kan jag tipsa om att du köper med dig estrellas sourcream and onion med 50%mindre fett när du vet att du ska träffa mig.
de är närmligen de absolut godaste chipsen i världshistorien. nästan de ända jag äter och de får mig verkligen på det bästa humöret. så spring förbi närmsta affär, de finns för sisådär 18.90-22.90kr i icahandeln nära dig.

TJAO
haha btw kan du gärna vara en blandning av henry i ugly betty, dan&nate i gossip girl, mc dreamy i grey's anatomy, chad michael murry i filmen a cinderella story & killen i save the last dance. NEHE? TACK, HEJDÅ!

PLUGGIS OCH LUGN MED DE'

på något sätt tycker jag om att skolan & träningen tar upp så mkt tid nu..
jag har liksom inte tid att tänka på dig längre.

VAD SKULLE DU GÖRA OM JAG INTE FANNS?

puss på att jag har två lektioner imorgon.
bajs på att dom är 9.20-10.10 och 15.10-17.15

DU ÅKER GENOM LIVET PÅ ETT BANANSKAL

måste bara säga till min kära kommentar att jag inte letar efter kärlek. tvärtemot. jag flyr från den..

val av amerikas president inatt allesammans!
jag håller på obama stenhårt (såklart), skön snubbe. vem håller inte på honom egentligen? jag har alltid gjort o kommer alltid göra't. förutom det där med att honosexuella inte får gifta sig, det tycker jag borde vara en självklarhet att dom ska få. sen tycker jag han borde bry sig mer om kvinnorna faktiskt.. men annars, you go boy.

kommer tyvärr aldrig i hela mitt liv orka vara vaken hela natten, vädligt synd för jag hade verkligen velat sett resultatet rulla in.. får väl se varenda nyhetssändning imorgon istället, lär ju vara det ända som dom kommer sända om. och med all rätt.

träningsvärk förresten! igår, idag, imorgon. tors? PEPP!!! fyfan vilken hunk idag johanna förresten. mm säger jag bara, mm. OUT

nattfilosofi..

...jag tror inte att man kan hitta kärlek om man inte kan hitta sig själv. man måste veta vem man är innan man kan ge sig ut och hitta sin drömman. han är säkert inte alls vad vi har föreställt oss.




påtvingad av manlig bekant

blä. jag blev nyss påtvingad en kram av en manlig bekant. han tryckte sig nära mig när jag satt vid min dator utanför klassrummet. han sa att man ska kramas för att hålla värmen, det stod på intern tv:n i skolan tydligen. jävla miljötips det där! jag ville inte, verkligen inte och sa därför ifrån. men trots min protest böjde sig den manliga mot mig ändå och tryckte sig på mig. inte okej, inte okej. denna manliga bekant var ingen jag ville krama. verkligen inte. förlåt om du läser, men det var inte okej. ett nej är ett nej. TJAO

AND THAT WAS WHEN I RULED THE WORLD

tack för idag. tack som fan. det var kul...
fastän planerna ändrades och boda sker nästa helg istället så, fan det var trevligt idag.. var nog precis vad jag behövde. tack.

imorgon är det skola och det suger. får ångest över allt jag inte pluggat. synd.
roligt är att det är träning på kvällen. yes! puss så länge-

JAG VET VART ALLA DINA LEVERFLÄCKAR ÄR. SER DOM NÄR JAG BLUNDAR.

men för dig duger jag inte som jag är. okej, tack. hejdå!
IKVÄLL BLIR DET PAULINA OCH JAG. ÄLSKAR'T♥

MOFFARN<3NEGERN

pluggisen, back on track?

tjao:)
igår var rätt skön ändå faktiskt, trots att alla planer kraschade.. kollade idol, färgade slingor i min lillesysters hår, några i mitt och sen kollade vi gossip girl och step up. det var mysigt ända tills hon somnade i min nybäddade säng...
hon sparkades och pratade i sömnen hela natten och det var jätte jobbigt. hon skrek massa och var allmänt jobbig. fan.


-idag bar jag över lite småsaker till mitt nya rum, fixade in de sista möblerna och sen far jag till min mamma:) när jag änlände hit klädde jag på mig och cyklade jag&min låtsasbror till maxi och köpte choklad. han ska göra ett chokladtest senare, lindt eller anton berg det är frågan!
-just nu är det plugg som gäller.. ska skriva en uppsats om zonterapi, rätt skoj, rätt svårt..
sen är det såklart massa annat plugg som jag också måste göra. hejdå liv! trevligt att träffas en stund. tillbaka till skolan...
-ikväll blir det troligtvis middag med familjen sen träffa någon för film, spring efter småbarn som plingar på och säger bus eller godis och mktmkt mera. ;)

imorgon blir det troligtvis boda borg om planderna håller. hoppas,hoppas,hoppas! skulle vara grymt roligt faktiskt. har tagit reda på att det tar 1timme39minuter till oxelesund(101,0km) och 1timme40minuter till karlskoga(136,4km) undra vilket det blir.. hehe. HOPPAS NU PÅ ATT DET FUNKAR. annars dör jag:(<3


RSS 2.0