PUSS PUSS PUSS LOVER

nu ska jag strax iväg med johanna för att bada i sumpan! skönt ska det bli<3

två bilder från gotland så länge, resten får ni kanske se seeen;)


OHJA

urskönt idag - jag börjar jobba klockan 1 = sovmorgon = utvilad = tid för att sola osv.

har kikat in massa studentbostäder för hösten. hittat några intressanta men problemet är att man ska skriva i "års inkomst - lön+lån" vilket är ur svårt eftersom man inte fått ansöka om lån nu ens.. hittade två lägenheter jag blev intresserade av, ena på 3rok och andra på 2rok. LÄNGTAR!!!

JAG HAR VÄL INTE GLÖMT...?

att berätta att jag har fått/köpt bil!?!?
jo för det har jag. en liten en. ett blåbär! den är söt och liten och går bra. perfekt nu när jag jobbar på landet:)

i helgen var både richard och jag sugen på att fixa till lite här i lägenheten, så vi bestämde lite skit som skulle upp på vinden och åkte och handla in lite nytt! bland annat blev det tre st ramar, en lampa från en special-special affär, en korg till mig och mina hår-grejer, två örngott, 2par ljusstakar (bara ena paret syns här) och lite godis:)


GIFTS OF LOVE

idag firar vi ett år. det gör vi med lite presenter. bland annat fick rich BB-kallingar, 2tshirts, badshorts och lädersmycke. han bjöd mig på papas på en underbar middag och sedan fick jag följande: (lägg märke till skon, så söt!)



ETT ÅR MED BABE!!

idag firar jag och richard ett år tillsammans, så jääävla bra! detta ska firas med att äta ute osv. men nu måste jag springa, jobbar ju 9-18! puss på er

SO HAPPY TOGETHER


FÖR JAG ÄR STUDENT. FÖR JAG HAR GÅTT KLART SKOLAN. FÖR JAG ÄR LYCKLIG. FÖR JAG ÄR FRISK.

har fått massa fina presenter i studentpresent. bland annat presentkort på ikea&hemtex, pengar, Efva Attling halsband, parfym och massa flytta hemifrån grejer. så jäävla bra! av min älskling fick jag bland annat halsbandet, det står "vägen till stjärnorna" på latin sedan är det en stjärna som hänger. sjuuuukt fint (se bilderna). nu ska jag snart till jobbet för att kika på schema inför sommaren, wish me luck!

ps. snart är det gotland som gäller med ett litet gäng vänner på 8pers och det ska bli så jäävla bra. ds.

(vill också hälsa grattis till min kära pappa som fyller hela 44år idag, du är bäst!)

STUDENT, JAVISST!

igår tog jag studenten och fy fan vad kul det var!

tyvärr ljög väderrapporten som lovade uppehåll, i spöregn sprang vi ut och stod på flaket, men vi hade kul ändå! tog dock inte många bilder alls, men någon kanske man får upp på bloggen vid ett senare tillfälle. ANG.FLAKET HADE NOG NV3A DEN MEST HÄNDELSERIKA FÄRDEN. no more about that.

snart ska jag iväg till min far och fira studenten med familjen där:D först ska jag hem och städa lite, packa ihop presenter osv:) tack alla som firade mig igår, det var sjukt kul! och tack alla studenter för att ni gjorde det så jävla kul!

WIEO-WIEO

NU NALKAS STUDENTEN!!!

lunch med ex-företaget, flaket helt fixat, inköpta smycken, fix hemma med tältet och nagelfix. då är allt snart klart. en solning imogon bitti bara sedan är jag redo;) nu ska jag sova för det är champangefrukost kl 07.00 för nv3a imorgon:) pusssss


FAST FY FAN VAD JAG ÄLSKAR DIG

jag vill ha den där färgen på håret igen, det var så likt min naturliga som det bara går! får la se om det löser sig. just nu är jag depp. bilden från feb09 då jag tränade som ett as. vill tillbaka till det. sambo-fettet får ej sättas på mig. aldrig. måste ta tag i detta. innan vi blir sambos på riktigt.

SKIT SNACK

det kanske inte är rätt tillfälle att sura, men jag tar tillfället ändå. ingen av de närmsta vännerna kan komma på min student. de flesta tar studenten, andra gör annat... till alla er som känner någon som tar studenten, TA FÖR FAN TILL VARA PÅ DET! VAR DÄR FÖRFAN! studenten sker liksom en gång, EN ENDA GÅNG (precis som balen, host). och den där lilla gången kanske det kan vara bra att vara där?

NEJ NU SKA JAG SÄTTA PÅ SATC FÖR ATT SOVA. SURHETEN GÅR ÖVER TILLS IMORGON FÖR DÅ ÄR DET FULLT UPP.

WOHOHOHO

nu drar jag till slagstaglass med NV3orna. senare blir det övning inför utspringningen osv!

I HUVUDET PÅ EN STUDENT

ni vet att jag har babblat om att det hela med studenten inte slagit mig än med tårar och skit? NU har det det. IGÅR. mitt under festligheterna. jag kom på att jag har träffat en av de bästa människor jag känner. en som jag verkligen, då menar jag verkligen kan lita på. en som lyssnar på det jag säger och vill veta. puss på dig hjärtat. även hemma hos vår lärare igår när NV3orna satt på filtar och åt bullar och saft, då tänkte jag på de lärare vi haft. några har sugit, några har vart klockrena och vissa få, eller kanske bara en, känner jag är så underbar, den läraren känns verkligen som en vän, inte lärare. den läraren kommer jag sakna om fan. skit också. men nog med tråkigheter...

VISSTE NI ATT NATUR ÄR ÄNDA PROGRAMMET PÅ RINMAN SOM LÄRARNA INTE FIXAR NÅGOT FÖR? SOM AVSLUTNINGSMIDDAG I MATSALEN OSV? NADA. INTE ETT SKIT. NOTHING. VARFÖR? FÖR DE TROR ATT VI ELEVER INTE SKULLE UPPSKATTA DET?!?! KAN NI FÖRSTÅ DET? NÄÄ FÖR NÄR MAN HAR GÅTT NATUR ÄR MAN TRÖTT PÅ ALLT, VI HAR JOBBAT FÖR HÅRT FÖR ATT VILJA HA LITE BELÖNING. VI VILL ANTINGEN BARA SITTA HEMMA OCH PLUGGA HELA DAGARNA. SEDAN BARA SITTA HEMMA. ÅÅÅÅÅÅÅÅH. TYP IAF.

igår flyttades "klassfesten" till arvids lägenhet i sista sekund. tyvärr fick inte alla reda på detta då, så det blev en väldig splittrad klassfest. men roligt hade vi. och svettigt innan en smart micke fick upp arvids fönster, till arvids förundring och chock. puss på er.

HÅRET I FOKUS!

såhär dagarna innan studenten har det skett några rejäla förändringar i håret. slingor och klippning över 12cm. och nu ska det i mer slingor! efter att ha diskat undan lite här hemma hos min babe ska jag snart sätta på mig den sexiga hättan och börja dra ut hår. ikväll blir det klassfest kan man väl säga. fast klassfest låter så lame, plus att inte alla i klassen kommer komma. intressant va? sedan NYBRON. SEE YOU OUT THERE.

vad tycks? och kolla nu fan inte bara förbi. och ge inga smör kommentarer. tycker du att det är gräsligt så säg det för fan! jag vill veta!
(he-he-he undar vad richard kommer säga när han får se det, han kommer nog smälla av!)

RAKAT, PAGE, AXEL, NYCKELBEN, TUTTAR?

nu är håret rejält ansat. mer än 10centimeter är gone and lost. hej fräscht!!! köpte en till förpackning slingor idag, funderar på att smeta dem i håret imorgon. men bara kanske. inte för stora förändringar, för fort. bilder på nya håret kommer kanske sen, nu är jag hemma så har varken cam eller kamerasladd;) NI FÅR LIKSOM VÄNTA.

imorgon blir det klassmys hos vår lärare. sedan klassfest och utgång.

CALL ME MR.FLINTSTONE - I CAN MAKE YOUR BEDROCK



IDAG SKA VI FIXA LITE MED FLAKET. SEDAN BLIR DET BADA, SOLA OCH KLIPPA HÅRET MED BÄSTA JOHANNA. HON ÄR SÅ JÄVLA BRA. HON OCH ORRE ÅKER TILL THAILAND 1MÅNAD I DECEMBER..... NOT SOTIS.... FAST PUSS PÅ DIG ÄNDÅ!

SATC2

filmen igår var helt okej, den var bra. ingen som man blir hysterisk av att den var så bra. utan mer en skön film. det hände inte så mycket, den var mysig. men gud vad jag blir kär i aiden.. fan vad snygg människa. sen är han sådär härligt manlig och händig. han påminner mig som fan om richard. haha.

PUSS

tidigare idag träffade jag upp sanna en snabbis på stan. det blev mat sedan till att köpa slingor till håret.

nu har jag precis gjort slingorna och ikväll blir det iaf satc2 med johanna the girly:) om vi hinner ska vi även klippa mig då. he-he-he önskar att håret blir som jag vill tills studenten:D

puss

SÅ SÅ SÅ VACKER MED DITT SPACKEL;

bilder från balen har jag förstått är väldigt eftertraktade. kul att jag fått bra respons på min klänning:) här kommer lite bilder från fb, dock inte från min kamera utan andras. lite roligt när vårt "gäng" anlände, vi var 8pers och alla hade tjejer hade röda klänningar. röda-gänget blev vi kallade. haha. det var inget planerat utan något vi fick veta efter att vi hade bestämt bord. fint vart det iaf:)


har insett att jag nästan skrattar på varenda bild. när vi står på bryggan får jag skrattanfall, tobbe brister ut "JAG FICK MED MADDES ASGARV -HAHAHA!" då slutade det inte kan jag tillägga. sedan upptäckte vi att min klänning hade gått upp, och då blev det lite halvdåliga skämt om det på bryggan, och självklart togs även kort..






TACK<3

SÖNDAG.

upp med tuppen och iväg till parkenbadet. simtävling till fullo med prispallen i bassängen. vips var den uppe tack vare två starka tjejs. efter jobbet blev det hem för snabbt ombyte sedan grillning med klassen. bild från tävlingen kan ni få iaf än så länge.


GIRLS DONT LIKA BOYS. GIRLS LIKE CARS AND MONEY

myskväll med richard idag. vindruvor, vattenmelon, chips och ostkrokar. imorgon blir det jobb sen grillning med klassen:)

BALEN IGÅR

en bild från igår bjuder jag på såhär på eftermiddagen. mer kommer när jag lägger in från kameran, denna är snodd från fb.

amanda och jag

:)

igår blev det utgång med amanda, sara, rebecka och paulina. tyvärr kunde inte alla åka samma bil in, men paulina var nykter så hon körde ner oss två så vi kom lite senare än de andra:) vär där var det som vanligt knök-fullt. det tog ett bra tag innan jag sår resten av tjejerna igen:( men ute var det special priser på lite ur baren under kvällen, öl och cider för 26kr och mojito för 60kr. ganska najs va? haha.

idag hämtade jag ut balklänningen och köpte smycken till balen.

MR.RABBIT

vi har en ny medlem i familjen. han/hon bor under verandan. det är en kanin. den är skit stor och söt.

någon har troligtvis tappat bort sin kanin. så om du känner någon som saknar en jättestor kanin, hör av dig till mig! än så länge går det bra, gräsmattan är full med mat och den får vatten. den har bott här i 1,5vecka nu..

NU SKA JAG TILL FRISÖREN OCH KOLLA UPP MED HÅRET TILL BALEN!:)

PROOOOOOM

jag var precis och testade min balklänning:)
imorgon blir det att åka till frisören för att kika lite och fundera över håret. hittade en bild på klänningen från designerns hemsida... ni kan få ett smakprov:

måste dock se till att jag kan knyta klänningen ordentligt!

DAGS O TA TAG I DAGEN KANSKE

jag gillar att snooza på morgonen. kanske sisådär en halvtimme. det är dåligt, för man blir mycket tröttare. men nu är det no importante i skolan så det får man göra. jag sitter fortfarande endast i tisha och trosor, helt ofixad och oäten i sängen framför datorn. och jag börjar om 40minuter. 16grader ute, shorts? orkar inte sminka mig heller, för ska ändå ut och sola sen. man får se ut så, på försommaren. helt vit och osminkad.

RSS 2.0