PLUGGISAR FOR LIFE

sitter här på biologi lektionen och hela klassen har precis haft redovisningar på olika delområden inom cellen. jag hade då osmos och tycker att det gick helt okej..

nu slutar jag om 3minuter och då ska jag gå ner på stan för att möta upp min lover johanna och matilda för en fika och massa pluggande vilket återigen behövs! efter denna lilla sammankomst ska jag som sagt på kalas hos richards syster som fyller 22, jag kan tillägga att jag är nervös som tusan. men det är väl inte så konstigt?

men vi hörs senare lovers! pusss


I CAN SEE US HOLDING HANDS

jag älskar sättet du ser på mig.


(halsduken som jag tidigare pratat om, den från 5:e klass haha)

BARA FÖR ATT

min man:
*uppskattar att jag lämnar telefonladdar-sladdar i sängen trots att det stör honom så in i norden, eftersom det påminner om mig.
*skickar sjukt gulliga sms när jag som minst anar det.
*inte är svartsjuk, girig eller svår att förstå sig på
*skulle göra allt för mig.


SHOPPING

jag måste bara säga fyfan vad det regnar just nu! det är helt jävla sjukt, tror faktiskt att det halgar. min stackars kisse blir ju jätterädd:( bjuder på en bild från i lördags när jag och min kärlek var iväg till min kusin på lite middag och festligheter. tröjan är ny från gina och jeansen är 5år gammla.


imorgon står det ungefär hundra saker på tur att ta tag i, skolan är bland det första. sedan ska jag träffa min lover johanna för pluggande på ett fik! mot kvällningen ska jag med min kärlek hem till hans syster för att fira att hon fyller år, nervöst eftersom jag inte vet vilka som kommer att vara där!

lite bilder på saker jag köpt den senaste veckan: vitt linne:

svart tröja med stora fickor på sidan:

randig klänning:

svart lång tröja:

blå bh:


och det som jag har kvar på min önskelista:

ALL I WANT YOU TO DO

nu är det mycket som har blivit gjort sedan sist. simtävlingen är avklarad, kläder är inköpta, lite pluggande är gjort och nu har jag precis skickat in beställningen av OTH box1-5.

jag är sjukt lycklig, snart har jag alla säsongerna här, sittandes brevid mig och ingen tid över för annat. en annan sak som är bra är att jag tror jag vet vad jag lider av för sjukdom, återstår bara att få bekräftelse från läkare.. akuta feber frossor varje dag, värk runt ögonen, under/över/sidan och en tryckande känsla.

men nu ska jag se IDOOOOL!
puss!

SIMTÄVLING

Nu sitter jag i badhuset, det är udm-simtävling och jag jobbar som tränare. Min uppgift här idag är ganska enkel, peppa och se till att simmarna kommer i tid. Plus andra små uppgifter som kan komma att dyka upp. Igår shoppade jag järnet, hur skönt och befriande som helst! Sedan blev det fest hos stoffe, men eftersom jag skulle upp och jobba samt pga att jag hade feber så var jag i ett helt nyktert tillstånd. Ikväll ska jag och min älskling åka hem till min kusin för middag och trevligheter, det kommer bli bäst:)

OCH JAG ÖNSKAR DIG LYCKA

när du får reda på att en person du älskat högst på jorden någongång, just i detta nu ligger på akuten för smärtor under bröstet. ja då hoppar hjärtat till, slår oregelbundet och du blir galen. tårfylld i ögonen och önskar att det fanns något du kunde göra.

to be continued..

uppdatering: det var okej, personen är nu hemma och fått mediciner..

FACEFUCK, FACEBOOK

det är som folket säger! min facebook är cp. otillgänglig. skitig. pissig..

jag kan inte logga in, det kan simon. han kan inte gå in på min profil.. vad har jag gjort för fel? när jag försöker logga in står det bara:


Kontot ej tillgängligt

Ditt konto är inte tillgängligt för tillfället på grund av webbplatsunderhåll. Det bör vara tillgängligt igen inom några timmar. Vi ber om ursäkt för olägenheten.


jag blir totalt galen. ni förstår va?

nä nu ska jag fortsätta med mina olika logotyper inför UF företaget.. sedan fixa biologin innan my love kommer över.
pusss

JAG ÄGER PÅ DET HÄR. NEVER THOUGHT I'D BE INLOVE LIKE THIS

Nu sitter jag äntligen på bussen på väg hem, sanna är på väg till träningen och jag har p3s musik sprudlandes högt i öronen, underbart!
Tyvärr kunde vi inte ses så länge idag, men all tid är bättre än ingen tid, right?
Det ska iaf bli grymt skönt att komma hem och slappna av lite efter skolan:)

Imorgon ska jag och sanna träffas igen och då för att inhandla allt vi spanat in idag! Lönen kommer ju nämnligen då, och det är det väl ingen som missat hoppas jag!? Min lön kommer tyvärr att ta slut fortare än kvickt, därför krävs en nogran planering inför inköpen imorgon!

Förresten så hittade jag en gammal halsduk som jag köpte för 7år sedan, den åkte på fortare än kvickt idag och resultatet? Lägger in bild sen;) Puss

NYA SÄTTET ATT BLOGGA!

Just i denna sekund sitter jag skolan och bara har det så sjukt tråkigt.. Alla har slutat och åkt hem, här sitter jag ensam och väntar på att min babe sanna ska sluta jobba så vi ska ses:) trots att det kan vara skönt med att få sluta tidigare ibland så har det även sina nackdelar, tex om man bestämt träff med någon den vid man SKA ha slutat egentligen. Men det är väl bara att bita ihop och försöka se det positiva i det hela, jag har ju faktiskt tid för att plugga och ännu bättre; testa på att blogga via mobilen för förstå gången! Hoppas det blev någorlunda bra iaf, puss lovers!

NATTINATTI

nu har jag redigerat och fixat lite med en bild från i lördags, funderar på att använda den på något sätt i min nya design. vad tycker ni?

krävs att fundera på,
godnatt gott folk!<3
















ps. slänger in bilden innan redigeringen med. ds.




imorgon ska jag förresten träffa min sanna, hon är sååå bra!

OVILLKORLIG KÄRLEK?

det finns ingen som visat mig kärlek som han har.
äkta kärlek. inga hinder. inga bortförklaringar. rena känslor.

det är läskigt, skrämmande ibland. tanken på att jag kanske inte uppskattar det så mycket som jag faktiskt borde. aldrig har jag haft en man som är så lik mig själv, som fyller upp mina brister. självklart finns det brister och fallgropar, men det är väl dem som gör att man vill fortsätta? jag vet iaf att om jag skulle förlora dig nu så finns det miljoner saker jag skulle sakna.

fan, vem kunde tro för ett halvår sedan att jag skulle sitta här och skriva sånt här kärlekstrams? jag som var totalt emot kärlek. kommer ni ihåg? jag hade fått mitt hjärtat krossat i miljoner bitar av samme pojke gång på gång. drömmarna som han på något sätt alltid lyckades hålla i liv. de som krossade mig inifrån. som en drog man inte kan bli helt fri från.


snygg mugg från stockholm. (övar fortfarande på bildregideringen)

I CAN'T BREATHE WITHOUT YOU.

alla har vi väl någongång kännt känslan som christina yang så oerhört bra leverar i denna scen.. känslan av längtan, passion och viljan att bli hörd, förstådd. känslan att någon sliter ut inälvorna och att man kan inte vara utan den personen..
jag blev iaf rörd till max, gåshud på hela kroppen och en känsla av samhörighet på något plan.


IDOLERNA

nu sitter jag framför datorn och kollar idol.. så fort det är över ska jag försöka göra klart biologin och även jobba på några bilder, en till min nya header och en logo till vårt uf-företag!

wish me luck:)

YOU CAN'T HURRY LOVE.

jag är så sjukt sugen på att köpa säsongerna 1-5 av one tree hill.. jag har hittat dom alla till ett pris av endast 1145:- svenska rikstaler.. frågan är om jag ska slå till? det är ändå rätt mycket pengar för en fattig liten student som jag..
köpa eller att inte köpa, det är frågan!

DU SKULLE INTE KUNNA GE MIG STRYK OM DU SÅ VILLE*

jag är ganska snäll mot mina vänner. jag hotar dom lite charmigt, enkelt och rent.

idag har jag vart med min pingla johanna tha man. vi satt på ett cafe, åt vindruvor, drack latte och energi-dryck. vi pratade, pluggade och kollade in fula killar.
hon är skön den här människan, skrattet är det bästa. det låter liksom; "hia-hia-hiaa" och man kan inget annat än att skratta med denna underbara människa. även hon har skön humor, den är enkel, rak och skarp.

för er som inte visste det så träffades vi, denna pingla och moi i åttan på hösten någongång.. det var i samma konfirmationsgrupp som vi hade placerats i (mest för presenterna).
hon var den där tuffa, lite hårda tjejen som jag inte hade några riktiga samtal med, förutom kanske någon diskussion som vi blivit påtvingade av någon präst.. ni fattar va?
hur som helst så hälsade vi någongång vid någon buss på stan och sa väl att vi borde ses, och vipps så är vi tighta som fan nu. rätt skönt va? livet bjuder på många möjligheter, bara att ta för sig människor!

jag kan vara så rolig ibland, min humor är så låååg. den är så skön, den är så lätt men så svår. charmig helt enkelt. ni förstår va? iaf de närmsta..

ps. jag är stabilare än ett berg. ds.


SEXY BITCH

jag funderar att förutom caffe latten som jag kommer att dricka under pluggandet, att ta med mig lite lösviktsgosis.. finns inget bättre än att plugga med en liten godispåse brevid sig, -en godis per fråga (till en början iaf, men som ändå aldrig riktigt fungerar).

förresten så har bilderna från saras 18års kalas kommit ut, jag bjuder på en vacker bild på mig och min man. så njut folk, njuuuuut:

INGEN TID FÖR INGENTING

igår blev det en riktig chilldag! degande framför tv:n och datorn hela dagen, framåt kvällningen blev det film, idol och långpromenad med hunden. riktigt skönt!

idag blir inte lika slappt, ska nämligen träffa johanna strax för att sätta oss på ett fik och plugga sönder. det behövs nämnligen, i stora tag! matte, biologi och etik.. ja ni fattar! hur som helst väntar jag iaf på att den kära mön ska hör av sig så vi kan ses snart.



OM DU VAR JAG

nu har min man kommit hem, han står i duschen och fixar sig. vi ska nog dra en runda med sixten och kanske plocka upp något att äta på inför filmen, ifall han inte ska träna såklart:o.. tur i oturen är även han lite småkrasslig, vi får väl ta hand om varandra i det fallet förmodar jag.

chips - min nya passion

BABY LOVE

haha, det är så sjukt vidrigt när man går i korridorerna i skolan nu för tiden..
vart man än vänder sig så ser och hör man hur folk nyser, hostar eller snörvlar. alla är verkligen sjuka, jag skulle uppskatta att cirka 60-70% av min klass är förkylda/hostiga/har huvudvärk just nu. men om det är svininfluensan, svårt att säga..

HUR SOM HELST..
jag har spanat in dom här snyggingarna nedan och jag funderar starkt på att köpa det nedre paret.. de är rätt lika ett annat par som jag egentligen tänkt köpa, men som jag upptäckt att flera redan använder. så dessa var snygga va?
jag älskar även att jag har en lång man så man kan ha riktiga klackar brevid<3


FIXAFIXAFIXA

för er som följer bloggen så håller jag faktiskt på att fixa lite med layouten, det tar dock lite tid och jag måsre veta hur jag vill ha det innan jag ändrar helt! men håll i er och vänta med spända fingrar, jag lovar att det kommer!:)

JUST LIKE YOU

igår var jag med min love, vi firade tre månader med ståt! vi gick på stan, köpte med ming hem, kollade på tv och halva filmen som han fick av mig. jag däckade hårt i hans säng vid halv 11 tiden, haha rolig tjej:( av honom fick jag förresten en söt tshirt som jag spanat in!<3


today handlar det om skolan igen, fåtalet lektioner dock, men möte med vår kontaktperson ingår även i dagens agenda.
efter skolan har jag planerat att åter igen ta mig till min loves näste eftersom jag har hans hemnycklar.. förhoppningsvis vill min man då kolla på filmen män som hatar kvinnor!

vi hörs senare, puss

VART TOG PLUGGISEN VÄGEN?

jag har verkligen svårigheter att välja hårfärg. jag vill ha allt och inget,
mörkare - eftersom det är mer sensuellt och man ser mognare ut
ljusare - för jag känner mig "hemma" i det och det är fint
rödare - eftersom det vore coolt och lite mer udda..
sjukt svårt, tips någon? snälla..

nu sitter jag iaf hemma under håltimmen på 3,5 timmar.
jag spenderar inte bara tiden med härligheter som bloggande, tv-tittande och annat mysigt. nej, utan jag har tagit tillfället i akt för att plugga, då detta verkligen behövs pga slöhet från min sida både under lektionstid och efter skolan.
nu ska jag fan i mig komma igång, jag kan inte gå runt och låtsas som att jag fortfarande har lov. om två veckor har vi faktiskt det andra delprovet i matte D, och innan dess massa biologi och andra lite mindre viktigare saker.

lite bilder från spex-fotot vi tog med klassen



WHY DO YOU BUILD ME UP?

som de flesta av mina närmsta vet, så letar jag efter den sådär perfekta hårfärgen som kan passa mig. och som de flesta tjejer troligtvis vet, så är detta en sjukt svår uppgift. ska man ha mörkare? ljusare? slingor i båda? eller ska man våga färga det i någon röd nyans som är så grymt snyggt?
många frågor kräver många svar.. återstår att se hur det blir:)

imorgon firar förresten jag och babe 3 månader. han är den absolut bästa<3

slängde även in en bild på lite klotter made by me in fiskeboda.


BIG BUTS

hela denna söndag har gått ut på att slappa i sängen och soffan framför tv:n med min käre man.
jag har dock fortfarande inga tecken på tillfriskning men försöker att hålla skenet uppe! imorgon är det åter igen skola men på håltimmen ska jag hem för att ringa sjukvårdsupplysningen för sisådär tredje gången på två månader.. undra vad dom ska säga nu då-

JA'

sitter hemma hos sara, festen börjar precis att dra igång. jag har legat i sängen hela dagen, helt jävla slut! men nu ska jag försöka samla krafterna ett tag. vi hörs, puss!


IS IT WORTH DYING FOR?

idag mår jag inte topp heller. skit, helvete och piss skulle jag säga. det blir nog inge jobb för min del idag tyvärr:( kan inte åka dit och smitta ner alla barn, speciellt så smittor sprider sig i badhuset..

ikväll ska folk fira sara som fyllde 18 förra helgen, förhoppningsvis mår jag lite bättre tills dess. nu ska jag bara ligga och slöa iaf.

tjues lovers






















mmmm

nä nu kommer min babe hit, dags att möta honom:) ta hand om er! puss

ps.ni vet att jag gillar lösa kläder.ds.

MY NAME IS SVETLANA

jag ser förresten ut som en rysk hora på spex-fotot. vi skulle vara fångar, se slitna ut. sagt och gjort, trodde jag! när vi får se bilden ser jag att jag ser ut som en riktig rysk hora. därav fick jag heta svetlana, fast med två t:n.. så det blev svett-lana. naturhumor i sin topp!

HERE WE GO AGAIN

efter en lång och trevlig kväll hemma hos lotta är jag äntligen hemma i min egen säng. väldigt trevligt att få se hur hon bor och har det, träffa hennes familj och djur som hon så glatt pratar om, och såklart att få umgås med alla tränare. vi är ett rätt skönt gäng faktiskt. unika skulle jag kunna kalla oss..

kvällen bjöd bland annat på tacos, mycket prat och många skratt. men såklart förstörs kvällen med att jag känner en dunkande huvudvärk när jag sitter i soffan. när jag sedan går ut i köket ser jag att lotta blir orolig, springer fram och bekräftar det jag förfarar, jag är likblek i ansiktet. en liten titt i min hals och hon matar mig med tabletter. jag är såklart sjuk igen, ovanligt? nej.


LÄR KÄNNA MIG LITE BÄTTRE

jag kanske inte är känd för att vara den typen som kommer i tid eller överuvudtaget gör saker i tid.. nej jag är mer den personen som inser att det är en hel halvtimme kvar tills när bussen går, och då ser alla möjligheter till de saker jag hinner göra innan jag måste gå (lyckas alltid bli springa) till hållplatsen.. man kan väl säga att det har sin lilla charm, jag tar liksom dagarna som de kommer.
jag har också svårt för att hålla fast vid bestämda tidpunkter eller planer, jag kan lätt förskjuta och ändra på dom utan större problem. detta blir däremot ett problem för andra i viss mån har jag förstått. alla hinner liksom inte med mig i mitt tempo på att gå från planerna att träna efter skolan, sedan till en stanrunda, men nej vi ändrar oss och drar hem till dig istället. och snart står man med ett frågetecken till kompis. charmigt va? det leder också till en del stress som ni säkert kan förstå, men så ifall jag någonsinn har gjort någon besvärad över detta ber jag om ursäkt. men jag gillar att ändra planer efter humör, gör inte ni?

nu måste jag kila, ska hem till lotta på kick-off med simningen! bussen går om tjugo minuter och jag har en sådär tusen grejer att göra tills dess. puss


THE VOICE TV?

ligger i sängen och kollar på the voice tv eftersom Kissie är gäst där. jag måste säga att jag verkligen hatade henne när jag först kom att läsa hennes blogg och se hennes yt-inlägg, men efter ett tag började jag inse hur jävla smart hon egentligen är! trots att hennes blogg inte är något alls jag följer eller kommer att följa, så är det något som alltid får mig på glatt humör. nästan allt hon skriver och säger är för att provocera och hon vet precis hur hon ska göra det..! tyvärr är hon inte vacker för en femma, men det är en helt annan story!

nu ska jag strax till skolan så det är nog dags att gå upp! pusss

zzzzzz

nu är det sovdags, imorgon ska jag träffa underbara sanna:)

JAG ROCKAR!

jag är kanske världsbäst på att rocka rockring och det hade ni ingen aning om va?

jag kan stå där, snurra, snurra och snurra i minut efter minut.. det tar liksom aldrig riktigt slut! trött blir jag inte heller, kanske får en stor röd mage efteråt men det är en helt annan femma! finns det någon som vågar utmana mig? om det inte vore för att det finns killar med på idrotten så kanske jag skulle klara längre än de där 15minuterna sen sist.. någon som förresten vet vad världsrekordet på att rocka är? jag kan nog slå det. jag kan stå sådär, äta, gå runt, kolla tv.. ja jag skulle kunna leva en hel dag med en rockring tror jag.. om jag slapp skolan och inte behövde gå på toa såklart. kanske värt att testa någon dag?

nu har ni lärt er något nytt för idag, mission completed kan vi säga! glöm inte att du klarar av allt!


JAG HAR ALDRIG FEL

håller på att kolla in olika kryssningar, är sjukt sugen!

TANKESPRUDLANDE BUSSRESA

tidigare idag:
tankarna i huvudet sprudlade till neyo-miss independent och bussen var sådär halvfull som vanligt.. allt var fridfullt men plötsligt avbröts jag bittert i mina tankar av ett "EY, kan du öppna dörren eller?!" med en liten brytning i det svenska språket. jag tittade upp och såg att det inte bara är en blond, svensk kille, utan han var även rätt ung... är det så vi unga utvecklar språket? ey? ey ge dig!

inte kan jag vara den ända som tycker att detta är riktigt jävla fjantigt? men visst, sådär är det i hela staden. vi hör och ser det vart vi än går. någongång får det väl vara nog iaf, eller?

RUN'S HOUSE ÄGER

igår blev det chill framför tv:n med fotboll i massor efter spicy hot med mannen. micke kom över och killarna tjänade pengar. lite senare åkte vi över till stoffe för lite chill vilket blev lite mindre chill för vissa av dem, men jag nämner inga namn,hehe.. ;)

imorse vaknade jag av att min man ville göra frukost på sängen, är han inte underbar? snart ska jag, micke, stoffe och tobbe åka och kolla på deras lags match, rille ska ju spela med! haha det lär bli roligt att se på:'D

senare ska jag träffa johanna när hon slutat jobba, längtar eftersom det var sjukt länge sen jag träffade min lilla love. hon har ju förresten fått körkort, det visste ni inte va?

puss

I DONT WANT TO MAKE THE SAME MISSTAKE AGAIN

sitter och dunkar ne-yo - mad. sjukt fin låt, får mig att tänka på hur glad jag är att jag har richard. han är verkligen världens bästa kille. kanske en sån kille som man bara träffar en gång i sitt liv. jag tar var dag som den kommer och är överlycklig för varje sekund jag får dela med dig.

lillesyster och jag förra sommaren.

I'VE GOT YOU

nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan dra ner min babe till stan för en liten spaningstur och sedan en fika. förkylningen håller fortfarande i dock..

see you later! puss

PICT?

jag kan tänka mig att ni alla dör av att få se bilder från igår, ellerhur?
let me put you out of your misery;





HÅRIG?

jag ligger i min mans säng och väntar på att vårdcentralen ska ringa.. under tiden ska jag se på den nya harry potter filmen!

puss

GIVE ME SOME PIECE OF YOU

pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspussp

DU ÄR JU FÖR FAN SJUK.

igår var jag och the love ute och åt. det blev den nya indiska restaurangen inne i city och vi hade det sjukt trevligt. njöt av sällskapet, maten och pratade ikapp om den senaste veckan. han är bäst, min man.

nu sitter jag i hans säng, hemma från skolan eftersom jag inte är frisk än. jag vaknade av att jag hade svårigheter att andas, hosta och genom förkyld.. nu har jag iaf ringt vårdcentralen för att försöka få en tid så får vi se vad det leder till.

förresten så älskar jag mina nya skor, gör inte du?

CAUSE YOU ARE SIMPLY THE BEST THING

jävla fitt sjuka. nu är jag arg. förbannad. förstörd.
kan jag aldrig få vara frisk? lyckoruset igår när jag äntliogen kände mig 100% frisk och bestämde mig för tt börja testa massa gym nästa vecka.. så vaknar jag mitt i natten av att jag inte kan svälja, here we go again! -feber, yrsel och halsont.

mysdag med amanda hos mig idag, senare ikväll ska jag äta ute med mitt hjärta. mysigt eftersom vi knappt ses på en vecka nu. längtar!

ps. jag hatar att inte få träna, inte kunna vara med på idrotten osv. jag mår verkligen inte bra av det! ds.


YOU LOOSE, YOU LOOSE

så snart har det gått en månad. den vita månaden är snart överklarad. om det var skönt? som fan!

DU E MIN MAN

jag har nog världens kanske bästa man.
tänk er att få detta sms en tråkig dag i skolan.

man: "skulle du vilja äta ute med mig på torsdag någonstans?:)"
själv svarade man ungefär "söt, självklart! någon speciell anledning?"
man: "vad kul:) nej inte direkt, kanske för att jag gillar att vara med dig?<3"

jag längtar. trånar.

KRÄFTSKIVA

kräftskiva på ingång, tusen bilder kommer senare.
fan vad jag borde köpa en kamera!


OLD ENOUGH TO KNOW WHAT NOT TO DO, YOUNG ENOUGH TO NOT GIVE A DAMN.

hahahha, jag såg nyss den kanske "vackraste" bilden på mig på länge..

hade inget minne av vart denna ohyggliga bild kan vara tagen, men nu slog det mig när jag såg den kroatiska ölen i min hand; att det måste vara på CARROS 18års ferre i vintras/våras. den dagen minns man sådär va? ung och dum säger man va?

blicken, snea munnen, stadiga taget om ölen, klänningen som åkt upp.. herregud

NEVER CHANGE

skola, stan, tuna, hem, skola-film, hem, bada.

jag blir TOKIG! vi har fullt upp hela dagarna med att planera och stressa med en konstant trötthet.. det går inte ihop bara, skönt att komma hem på kvällen och ta det lugnt med ett bad. imorgon är det igång igen, tyskarna åker till mariefred och kvällen består av bowling!

trots allt slit och stress så har vi jäävligt roligt måste jag säga!
bilderna är tagna från wallis blogg från gårkvällen!

henke och mesud visar kärlek

some of the germans + walli at the coffeshop

cindy and me

cindy, me and mimi

walli, cindy and me


HEMMA

nu är vi alla hemma från fiskeboda, vilket var en ganska trevlig upplevelse måste jag säga!

vi grillade i totalt mörker, spelade kubb med nybörjare som kastade mot oss människor istället för de små trä-klossarna och sist men inte minst lagade vi mat i ungefär 2timmar...

efter en sen fika med nästan hela gänget åkte walli, mimi, cindy och jag till mig för ett väldigt välbehövt bad i vår jc. men nu ska vi sova, det tar på krafterna att hitta på saker hela tiden, haha:)

när alla kom, fika i lärarrummet

denise, cindy och ebba

ebba och åsa

:)

äntligen! lördagen är här och tyskarna är på infart. om cirkus en timme ska vi möta dom vid rimnanskolan, sedan bär det av till fiskeboda runt klockan 18! spännande och trevligt lär det bli, bilder kommer säkert i framtiden. nu ska jag packa det sista och umgås med min man!

en sak som definitivt åker med i väskan är mina rosa stövlar! haha


puss


MANNEN MED SMILEGROPARNA.

uppdateringen är inte den bästa, tiden räcker helt enkelt inte till.
skolan har börjat, många läxor och mycket att planera inför den tyska ankomsten på lördag. men det är väl ingen som är avundsjuk? förrutom detta har jag har precis i detta nuet noll kronor att leva på tills månadens lön kommer in. detta är om tjugo-två dagar för att vara exakt. lyckat? inte så...


RSS 2.0