SÅN DÄR SNÖÄTARE? OCH LITE TÖNTIG. TACK?

jag kom på en sak på väg hem idag, det snöade ute och jag kom på mig själv med att försöka fånga de små snöflingorna i munnen medans jag traskade hem. det kom liksom av sig själv. då tänkte jag att jag bara måste fråga er, är jag ensam om att fortfarande försöka fånga snöflingorna(som faktiskt kräver sin snits.)? jag blir iaf sådär härligt barnslig och halvspringer till den största flingan jag ser och försöker fånga, dock oftast utan resultat...

till saken hör också att jag måste se enormt efterbliven ut. tänk er att det kommer en tjej runt 18år springandes med tungan halvt hängandes utanför munnen samtidigt som hon glor upp mot himlen och hugger med huvudet som en kyckling!? grannarna måste tro att jag råkat ut för en olycka.. vill inte ens fundera på vad som rör sig i gamlingarnas huvud...

FAN VAD JAG VILL HA EN NÖRD/TÖNT ATT DELA LIVET MED. OR NOT. BARA KANSKE OCH IBLAND.

you don't care how it hurts, neither do i. maybe that's why we're so much a like but still so different? but the thing is that we both actually really do care, it's just that no one wants to be the one to throw the towel in. no one wants to give up and be the weak one. that's why it hurts so damn much. isn't it? you know?

(och ja, jag har mittbena ibland. och ja, mitt hår har varit uppsatt och är vidrigt vid fotot. och nej, jag har inte sminkat mig. och nej, det är inte mitt rum)
MEN DET ÄR FAN MINA NYA 10CENTIMETER HÖGA DOJJORRR! (själva anledningen till bilden ;P)


ONSDAG.

det är svårt det här. för ju mer jag försöker att inte vilja ha dig, ju mer vill jag faktiskt ha dig. jag är som en jobbig tonåring som trotsar sina föräldrar bara det att jag trotsar mig själv. jävligt onödigt kan det tyckas.

snart är det helg och jag längtar som en idiot. på fredag ska jag först ska till lager med rob, träffa johanna och vi ska sedan vidare för att fira little-p. ett plus i kanten är att jag ska vara kattvakt i helgen, vilket betyder att jag kommer att stå för maten hela helgen och det kommer bli superb!

nu ska jag dra till stan för att sällskapa r på hans lunch. jag ska kanske köpa ett fränt nagellack också, sugen som fan!

VI LÄNGTAR, SUKTAR, TRÅNAR.

han. killen med stort h som johanna och jag trånar efter, han är ju bara helt sjuuk! vi förstår inte hur killen klarar av det. han kan gå i mjukis, sunkigaste tshirten, slitna skor, gammal stinkande jacka och ändå vara snyggast i världen. frågan är hur, ja hur gott folk klarar han det? plus i kanten är att han är 20+are, enoormt charmig, halv blygsam och grymt snäll. alltså en kille i världs topp. han är killen man faktiskt kan se sig själv dyka upp hos i dörren med en ros mellan tänderna för. killen som har allt, verkligen allt man önskar & lite där till. det är ingen ide för andra killar att ens försöka slå honom, för ni kommer aldrig att lyckas.
hur som så är johanna och jag förälskade, i en och samma man. men vi ska dela, för det har vi lovat. vi ska dela systerligt.

FÖR DU KOMMER ALDRIG ATT KLÅ MIG. VET DU DET?

tio centimeter ståfräs, slår du det?
, trodde inte det. mina skor är högst och bäst. (invigning på fredag gott folk, se upp)

PAULINA!

idag är ingen vanlig dag för idag är det paulinas arton-årsdag!
grattis till tusen hjärtat, du anar inte hur mycket du betyder för mig.
jag älskar dig så jävla mycket<3


HEARTLESS. YOU LOSE, YOU LOSE!

"alla som inte dansar är naturare!"
- eller hur stod det på teknikarnas flak studenten 08? jag kan bara säga att dom har fel, oj så fel. och vi ska visa dom, visst ska vi?

fan vad vit jag börjar bli förresten! det är som att snön färgar av sig på huden, den bruna färgen från thailand försvinner fortare än kvickt, ett ögonkast och den är borta. förfärligt! det blir till att gå upp lite tidigare imorgon och sola det första jag gör när jag vaknar. 30 min med ansiktskanon lär göra susen! dunderkicken man behöver på morgonen med, sova lite extra. sedan på eftermiddagen funderar jag på att gå och simma, någon som är på? mycket trevligare med sällskap! hör av er/dig isf, puss

ps.romme är beställt och klart nu! kära mats beställde in en extra buss som jag kom med på. yes!! hoppas bara att sara hunnit beställa..? det återstår att se. ds.


All the pain, the tears I cried
Still you never said goodbye and now I know
How far you'd go

You're the one thing I got right
The only one I let inside
Now I can breathe, cause you're here with me

And without you I don't know what I'd do
I can never, ever live a day without you
Here with me, do you see,
You're all I need

det var nyss, för cirkus två timmar sedan som jag kanske för första gången ever riktigt förstod hur mycket du kanske betyder för mig. tankarna som virrade i mitt huvud när du sa det där, när dina ögon facklade efter något distraherande som kunde ta dig bort från frågan som jag ställde. just då.























AAAAAAAAAS-HÅL!:@

jag hatar när folk använder ordet fitta som svärord. men nu jävlar!
surfitta, butterfitta, fläskfitta och dammfitta vad sur jag ääääääär! hora också! FAN vad jag avskyr när man svär med det. men hora vad arg jag blir!!!! ROMME ÄR FULLBOKAT OCH JAG&SARA ÄR INTE MED! hur fan funkar det egentligen? vi har ju planerat resan in i minsta detalj! AAAAAAALLLLT var klart och underbart! MEN NEJ DÅ ÄR JU HELVETET FULLBOKAT. snälla, döda mig någon? FAN HELVETES SKIT BAJS OCKSÅ! hraaa skulle jag vilja säga igen men skit också! fanfanfan.

även fast jag HATAR det här så jävla sjukt mycket så går det inte upp emot hur mycket jag avskyr dig. så du fortfarande vet det. inget slår det.

SUPERHUMAN.

madde&johanna, the best a man can get!

every little thing is gonna be alright girl

helgen bestod av: solning, fika, sleepover med krillz-pillzk, tobs and johans, jobb, vila, chilla vid tv:n, sova, tråka, åka bil och stanna mitt ute i ingenstans och prata. jävligt kul var det iaf i helgen. krills tog priset för snyggast i läder "leg-iiiiiins", prat i sömn, störst plats i sängen, ha ner lampa i sömnen/gå i sömnen, bli mest ringd till utan att svara hela natten + vibrera mot mitt ben. tack!

JO MEN GE MIG.

jag hatar alla. jag älskar mina nya skyhöga skor som jag troligtvis nästan aldrig kommer bära. om inte i sommar när jag går med någon sjukt snygg främling på stan, vi går mot solnedgången och älskar på åkern nära stallet på landet duvet. alla undrar vem mannen är men ingen får någonsin veta, det blir vår hemlis. är du på?


SÖNDAGSTRÅK

serri jag går snart och doppar huvudet i toaletten. fa-an vad alla är så sjukt tråkiga idag! CAPRE DIEM. HAR NI GLÖMT?

ONÖDIGT

kärlek är något riktigt konstigt..
oftast när man är ute efter kärlek hittar man den aldrig, när man däremot är nöjd singel så verkar världens alla tjejer/killar komma flygande från alla håll och riktningar i hopp om att fånga ens hjärta.

varför är det så? är det för att när man letar så upplevs man lätt som desperat och besatt, medans man som lycklig singel kanske utsänder en sorts självkänsla som tänder till det för det motsatta könet? det är konstigt och ledsamt. vänner som verkligen letar och letar men aldrig verkar hittar rätt, och vänner som aldrig letar men som alltid blir hittad av andra på något sätt.

I'LL STAY TRUE. YOU KEEP IT REAL

I'm tired of the game, already played it
några sköna ngr låtar att spela en tråkig morgon på bussen, ger energi som fan! njut.
  

MEN MAN LEVER JU BARA EN GÅNG!

dennis, alkis nästa eller vad säger du;)? haha! fan vad jag längtar till studentlivet!!! kanske blir jönköping för mig med?hehe ska inte säga något men det verkar vara ett skapligt bra drag där! så jäävla sugen på att slippa gymnasiet och börja på högskola dirr nu! åh ge mig!

jag längtar också till imorgon! sovmorgon, 40min lektion, shopping, träffa tobbe, köpa sushi, träffa johanna & chrille och umgås till max!

jag är förresten halvt-jätte avis på paulina som åker på chris brown imorgon! ha det bäst!








WHEN I GROW UP I WANNA HAVE GROUPIES



TJUGOSEX...

jag är sjukt glad idag. inte bara för att vi har fått reda på betyget i psykologi, utan även för att vi har börjat på projekten i webdesignen. ett stort plus går till robert som lånade ut sin gamla nokia till mig, supertack&as-snällt! slog förresten rekord på snake på förra lån-telefonen 1640poäng, puss! ps. suget från samma affär som igår uppfann sig och jag införskaffade mig två tröjor. bra kämpat madde! ds.

jag funderar halvseriöst på att börja ragga som joey i vänner. gå fram lite flirtigt, blinka och lägga huvudet på sned och gunga lite med det samtidigt som jag trycker fram:
"how you doin'?" tror ni det skulle fungera? värt ett försök eller två, tycker ni inte?

NY DESIGN SKRIKER DET OM FÖRRESTEN.

JAG BARA MÅSTE..?

FAN. blir sur på mig själv.
jag och gå på stan går inte ihop.. missade bussen idag jag började därför att gå till torget istället. eftersom der snö-regnade gick jag igenom cityhuset och när jag då paserar monki är det som att det uppstår en dragningskraft som suger in mig i butiken. jag små kollar lite halvdant och vänder och vrider på några plagg, bestämmer mig för 3st och går för att testa. två av dem sitter galant! ena är en tjockis och det använder jag aldrig så den läggs tillbaka med bums. den som satt som en säck hängs också tillbaka, så kommer vi till den sista.. jag förmår mig inte att hänga tillbaka den, jag kollar på priset och tänker "vafan, vi kör."

så är det alltid känns det som. jag klarar inte att gå i affärer utan att handla. jag blir super glad när jag handlat, därför handlar jag.. jag har faktiskt hållt mig undan stan ganska bra efter julen men idag small det alltså. liten summa ifs, men jag försöker faktiskt att spara..

!

WHEN I GROW UP I WANNA HAVE GROUPIES.

ARABIEN I VÄSTERVIK?

sökte på någon idiot som ringde mig kl 4 på natten fre-lör..
han bodde tydligen nära arabien i västervik?


YOUNG AND STUPID

jag hatar att jag inte är den ända som tänker på dig inatt.

HEJ.

hej.
jag vill bara säga att min vän tobbe är väldigt stilig, alltid trevlig och super snäll. han är allt en tjej letar efter och han har minst 4smile gropar. fast ni ska inte tro att ni ska få hans nummer för att ragga på honom, nej det är han för bra för. han har redan massa losers efter sig och behöver inga fler. (inte för att säga att ni är losers, men ni duger inte åt honom) ville bara säga detta. dessutom är han en gentleman och väldigt roligt att umgås med. puss!


han har även sagt att han vill se ut såhär när han blir äldre;het va?

OCH DU UNDRAR VAD SOM ÄR FELET?

men stick ditt äckel! dra åt ååååååh...

fan vad jag har saknat massor med människor under helgen. en helg i sälen utan mobil är inte att rekomendera, speciellt inte med bråkiga systrar och snygga killar när man sitter med sin far... jag har också saknat sex and the city så det blir att kolla på det dirr nu. godnatt kära! ps. fan vad jag ska söka säsongs-jobb när jag gått ut skolan! liksom, hej snygga killar! hej fest! hej som fan snygga killar igen! hej, hej, -heej! ds. ngn mer?


AND I MISS YOU. I REALLY, REALLY MISS YOU

men jaha, nu har ännu en helg passerat och imorgon börjar skolan igen.
mini-prov, läxförhör eller vad fan ni vill kalla det börjar vi med och det känns sådär efter en helg i sälen utan någon plugg alls gjort. får ta det som det kommer.. 

skitsugen på att åka till lager 157 är jag också! bränna lite pengar som ligger och bara skriker. någon som är på? kanske du? jag känner mig faktiskt rik för en gångs skull.. har ca 4lax som väntar, ska dock spara lite till hultan och kanske ny mobil om jag inte orkar vänta till jag fyller.. kanske borde spara till körkortet som känns helt overkligt just nu? orka säger jag bara.

JAG MÅ VARA UNG OCH DUM MEN INTE DEN, SOM ÄR DEN SOM KNULLAR RUNT.

Du måste tro på dig själv idag
För jag tänker inte dyka upp i dörren med en ros mellan tänderna!

F
O
R
E
V
E
R

Y
O
U
N
G

I

W
A
N
T

T
O

B
E

F
O
R
E
V
E
R

Y
O
U
N
G
!

SNÖ, SNORHALT OCH SNOWBOARD.

SÄLEN HERE I COME!!!

jag är nervös. jag ska testa att åka snowboard för första gången med mina låtsas syskon. jag har verkligen bestämt mig för att jag ska lära mig. de andra vill ta mixer paketet och åka sb en dag, men då hinner man väl knappast lära sig ett skit, eller har jag fel? jag har hört att jag kommer ramla miljarder gånger på rumpan, men det är det värt! nä, jag ska lära mig och jag ska lära mig ordentligt! sälen tors-sön, romme i feb och sälen v.8 sen jävlar ska jag vara ett fkng proffs. hoppas jag inte bryter något... so long, suckers!

GLAD, GLADARE, MADDE?

fick höra en grej idag på matte stödet, vi diskuterade framtidsyrken och när vi kom in på mig så vet ju redan de flesta att jag vill bli barnmorska. men iaf så sa jag att jag tänker på polis ifall om jag någongång skulle ändra mig, vilket inte är så troligt. då säger min klasskompis zeinab som är med den grupp tjejer jag brukar umgås med "va, det kan du inte bli. det är du för glad för ju! du ler hela tiden".
är det så? är polisyrket riktat åt sura gammla tanter&gubbar som inte har någon humor? (hur dålig den än är, alltså jag menar inget sinne för humor alls... surt liv!)

HAHA här bjuder jag på lite polis bilder på killar som har extrem humor. njuuut



jag har min egen humor. jag skrattar väldigt ofta åt mina egna skämt, även om alla runt omkring kanske inte alltid gör det. jag gillar det, det får mig att bli glad. jag kan komma på mig själv på bussen med att sitta och små fnittra för något roligt jag tänkt på. haha det är sjukt, men samtidigt så roligt och då går det inte att sluta skratta. blir till att bita i läppen, blunda och räkna långsamt samtidigt som man försöker slappna av i alla ansiktsmuskler som krampar så enormt när man vill skratta. ni vet skratt attacker? jag får dom dagligen iaf. speciellt när jag är med mina vänner.

tobbe gillar min humor stenhårt. han har vant sig liksom, han fattar vad jag menar när jag säger något sjukt och fattar oftast vinken i mina skämt. han kan även haka på dom på ett fiffigt och roligt sätt som gör att vi kan ha en kort konversation i skämtstil innan vi börjar asgarva. han säger även att man inte kan vara ledsen med mig för jag glädjer, vilket är jävligt bra. fatta om jag skulle göra så att alla omkring mig började gråta? rolig tjej liksom..
t säger även att det inte finns någon som mig, att jag är speciell och han inte förstår sig på idioten som inte fattade vad som är så bra med mig. han som släppte mig bara sådär. idioten är du om du undrar och om du ens läser. du är idioten som inte fattade. nu får du leva med det.

vad vore livet utan skratt? som livet utan madde?

I AM A SKADARE.

haha, jag tänkte bara säga förlåt till paulina och skänka en tanke till henne. hon fick nämligen ett ganska rejält blåmärke på träningen i måndags pga mig. (ni kan se det på http://paulinaal.blogg.se/ ) nu har hon något att kolla på när hon saknar mig när jag är borta för helgen. puss

SUSHI LOVER?

frågan är ju hur fan man inte kan tycka om sushi?
svaret kan man väl få av mina nära vänner johanna och tobias som inte verkade njuta alls lika mycket som jag under vår romantiska middag idag. de spanade mer in på donken och fantiserade om en fet hamburgare att sliska i sig. tyvärr var dom fast med mig på sushistället. men vad gör man inte för sina vänner? mina äter iaf rå fisk för min skull. jag undrar bara vad jag måste göra för dom nästa gång, känner på mig att det kommer ett straff inom en snar framtid...

jag berättade för r om denna upplevelse och han kom med den omedelbart naturliga frågan:
R: hur kan man inte gilla sushi?
Jag: jag vet inte sjukt...

var det någon som såg på top model idag förresten? den hårfärg som tyra banks hade idag vill jag ha. ska ta och beställa tid fredagen den 13februari hos johanna hade jag tänkt mig och jag längtar! det blonda har börjat komma fram igen så det måste färgas bort. mellanblond med lite rött, jag gillar't! lite varm färg ska det vara iaf. synd bara att det är fre13 för mig som är sådär töntigt och fjantigt vidskeplig, bara att jag tar mig i kragen för jag SKA färga håret innan jag fyller 18. ps. jag har ju fan klarat av att flyga på det datumet(stolt)! ds.

MOBILBEROENDE!

jag glömde att nämna att nu jävlar är min mobil körd.
den är inte riktigt helt totaldöd än, utan vi kan kalla det för en väldigt kraftig hjärnskakning. denna hjärnskakning innebär att jag endast ser ca 1/4 av skärmen och det är dessutom den onödiga delen! dvs det nedre högre hörnet.. vet inte ens varför det hörnet finns, man får inte reda på något där; inga nummer, inget som står på mottagna/skickade sms, ingenting förutom "tillbaka". hur nödvändigt är det? SUG säger jag bara. jag ska till sälen imorgon och jag har ingen fungerande mobil. jag ska käka sushi med nåra vänner idag och hur ska det funka utan mobil? det går inte! jag är mobilberoende. helt klart! SUG

SKOJA INTE.

sitter på min klass fysiklektion och philip, min miljökollega nämde precis kommentaren "nu är gaia ute och cyklar" vilket oftast är sant när det gäller henne. inte bara det att hon har väldigt lätt att komma ifrån ämnet utan även för att hon nästan alltid tar det som ett exempel när hon använder grafer osv. internskämt men på en väldigt hög nivå. vi gillar't!

DU VET.

mamma mia -filmen som gick på flyget till/från thailand om och om igen.. såg den 3-4gånger totalt och jag grät varje gång den här scenen var. fjantjävel!

ENSAM ÄR STARK!

jag längtar, trånar, suktar..
GE MIG HULTSFRED 09!!!

JAG KOMMER, JAG GÅR

JAG HATAR FOLK SOM SÄGER VAD JAG KAN OCH INTE KAN GÖRA.

DU ÄR JU TJEJ!

jag förstår inte vad grejen är med att jag och paulina går i weng chun. ingen verkar tro mig när jag säger att jag går där. man får ett höjt ögonbryn och ett "det gör du ju inte?" något i stil med "du är ju tjej?" och sedan "vad är det förresten?". haha det är rätt roligt att se allas reaktioner, inte vanligt med tjejer som går i en kung fu sport kanske men det dom inte vet var att det faktiskt var en tjej som startade w-c. och det är en av världens mest respekterade självförsvarssporter där man lär sig direkta, snabba slag och blockeringar. därav många blåmärken men det gillar man efter ett tag, man nästan stretar mot att få några blåmärken som ömmar på kroppen. det är skönt..
det är förresten nybörjarträning någongång i februari för er som är sugna, värt att testa!



en liten film om min träning:


OH-JA!

skoja inte att jag har världens sjukaste träningsvärk o jag gillar't!

dels är den från hårdträningen i söndags med johanna på nautilus och dels ifrån weng chun träningen igår. på w-c igår var det fortsättning för nybörjarna vilket både paulina & jag fortfarande är eftersom ingen av oss har graderats. grejen var bara att nästan alla i vår grupp har graderat sig, resten har troligtvis slutat och det gjorde att det bara var hon och jag där + en tränare = hårdträning som fan. tränaren njöt väldigt mycket och det gjorde vi med. hårt,hårt,hårt var det som gällde kan jag lugnt säga. mycket svett, några knipande ljud och ett x antal blåmärken senare var vi klara och gick för att dö i omkl.rummet. roligaste träningen i hela mitt liv kan jag lugnt säga...

LUMPEN HERE HE COMES

idag tog jag farväl av simon en sista gång innan han far iväg till lumpen. jag var väldigt snäll mot honom och somnade som vanligt, vilket jag verkar göra ofta nu för tiden.. här är iallafall ett utdrag från när jag skulle säga hejdå:
jag: jag hoppas du skjuter dig, fatta vad roligt!
s: haha schysst, hon som vill bli av med mig!
jag: hahaha nej jag menade inte så, menade skjuta dig i foten eller något, fatta vad coolt att kunna säga att du blivit skjuten.
...jag menade mer att vara slarvig och det skulle sett jäkligt roligt ut att skjuta sig i foten. kan inte sluta skratta när jag ser det framför mig. haha, kan ni?

idag tränade jag sjukt hårt. träningsvärken imorgon kommer komma som ett brev på posten. tack! men det ännu mer sjuka med träningen var efteråt, eftersom det var simtävling i stora hallen så var man tvungen att byta om i det allmänna omkl.rummet där uppe.. ja o där var det några killar som trodde att man inte förstår engelska så dom står 2meter ifrån och pratar om mig.. ganska sjukt. imorgon är det förresten träning med weng chun också, längtar sjukt mycket!

TRÅÅK

SVARA PÅ FRÅGORNA.:
Ditt namn? Madeleine
Hur Lång är du? 1.73
Spelar du något instrument?  nej
Dina första tankar när du vaknar? orka, vad är klockan?
Vart befinner du dig just nu? i sängen
Biter du på naglarna? nej absolut inte
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? svarta
Har du några husdjur?  hund, katt & fiskar
Är du singel? oh-ja
Vem är snyggast?  jude law, han är kungen
Vem vet mest om dig? sanna tror jag
Vad vill du ha just nu? sommarlov
Ditt mål i livet? att vara lycklig för stunden
Rädd för?  securitasvakter, poliser
Hur gammal är den äldsta person du kysst? 21
McDonalds eller Burgerking? donken oftast
Sjunger du? nej fyfan
Vill du gifta dig?  ja
Kommer du överens med dina föräldrar? alltid
Din hårfärg? blond?
Skor du hade på dig idag? stövlar
Vad sover du i? linne
Kläder du har på dig? leggings och långtröja
Favoritårstid? Sommar
Favoritmat och dryck?  kött, cola 
Hur svarar du i telefonen hemma? hej de är madde (ultrafort)
Hur svarar du i mobilen? hallå..?
Sov du ensam inatt?  nej, med johanna
Vad gjorde du kl 08 imorse? sov som fan
Vad var det senaste någon sa till dig? vill du ha en macka?
Druckit idag? vatten, juice
Vad är det för väder hos dig nu? slask/halt
Godaste glassmaken? choklad
Drömmer du mardrömmar? inte så ofta längre..
Favoritklädsel?  bekvämt, leggings
Favorit godis? surt och lysmelk
Hur många kuddar sover du med? 4
Längtar du mest efter just nu? att få sova!
Vad luktar det nu om du sniffar lite? coccos:)
Saknar du någon just nu? ja rätt så
Vill du ha barn?  ja, men inte många
Längtar du till din nästa födelsedag? skoja inte! nedräkning
Är du blyg?  beror på sällskapet...
Tycker du att du har fin dialekt? usch nej
Tycker du om fester? om det är rätt folk där.
Har du använt någon hårprodukt idag? nepp
Vilken åldersgräns tycker du det ska va på systembolaget? 18
En bra film? my bestfriend's ex
Vem får en kram? de flesta
Vem får en puss?  några få utvalda
Sprit, cider, vin eller öl?  cider
Hund, råtta eller katt? Hund eller katt
Tycker du om din pappa? verkligen!


INTE HELT SÅ JÄVLA FEL VA?

IGÅR GRATTA VI TOBBS. HAN BLEV GLAD SOM FAN. KANSKE INTE SÅ  KONSTIGT EFTERSOM HAN HAR SÅ BRA VÄNNER SOM OSS. VI ÄR JÄVLIGT ROLIGA OCKSÅ. TACK TOBIAS FÖR ATT DU FYLLER ÅR IBLAND. TACK TOBIAS FÖR ATT DU ÄR BÄST. OCH TACK TOBIAS FÖR ATT JAG LÄMNADE EN TRÖJA HOS DIG. ÄVEN TACK FÖR ATT DU OCH JAG HAR SETT HALVA SUNES-JUL OCH FÖR ATT DU ÄR SNÄLL.

FACE TO FACE.

det skrämmer mig att säga det här, men jag tror jag saknar dig.

SOM HON INTE BETYDDE NÅGONTING, MEN VEM ÄR DET SOM DU TÄNKER PÅ OM NATTEN NÄR DU VAKNAR IDIOT?

du kanske borde tänkt på konsekvensen, idiot?

SKIT HÄNDER


I TRIED TO FORGIVE BUT IT'S NOT ENOUGH

MÅSTE BARA SÄGA GRATTE TILL TOBBS SOM FYLLER 19 ÅR IDAG!!

idag ska jag in till badhuset och hååårdträna. bort med allt skit som kan ha hoppat på kroppen under julhelgen. sedan ska jag köpa perre och åka lantisbussen till min vän.

nyårslöftet 2009 dåra:
göra något jag aldrig har gjort innan, älskar att utmana mig själv.
hitta ett roligt sommarjobb som inte kommer ta upp all min tid.


NEVER STOP SMILE.

för er som inte hört det än så har ju jag tatuerat mig nyligen, tänkte att jag skulle lägga upp bild på den så ni får se eftersom det är så många som tjatar.
varsågoda, se och njut, det gör jag!


funderar på denna nästa gång, vad tycks? rätt sexig tycker jag iaf.


VAR STARK. FÖR DIG. FÖR MIG.

du är min styrka, mitt allt. johanna du är kvinnan i mitt liv.

grattis som fan imorgon till min bästa tobias som fyller 19barre!


INTE HELT FEL

trettiosju jävla dagar kvar.
en månad och sex dagar.
fem veckor och två dagar.

inte så helt fel.
gå fort, snälla?

FÖR ALLA GÅNGER

jag hatar dig. vet du det?


.

I didn't mean to break ya
Look Baby
I'm A Heartbreaker
I'm A Heartbreaker


JAG KOMMER IHÅG DET SOM IGÅR.

2008, ett år med många stora beslut.

jag har aldrig haft så många beslut att ta, beslut där jag visste att jag skulle såra människor som jag verkligen brydde mig om. det blev fel många gånger, det vet jag. det finns mycket jag ångrar och som jag skulle vilja få ogjort men det finns saker som jag är väldigt glad över från året också. jag har äntligen hittat mig själv mellan alla problem och jag har fått några riktigt nära vänner som ställer upp genom allting. som vanligt har man fått reda på vilka som är riktiga vänner och vilka som inte är. men det är väl så livet går, vissa kommer och går liksom.
jag kan iaf säga att 2008 lärde jag mig otroligt mycket saker som jag aldrig trodde var möjliga. jag har vart med om tusen nya saker; fått nya artister att avguda, ändrat hårfärg, blivit riktigt rejält sårad, sårat andra riktigt rejält tyvärr, lärt känna intressanta personer, strulat med främlingar och fått världens bästa vänner.

THAILAND

vill tillbaka? lite kanske..
rummet

julafton- lillesyster, jag

någon ö

lillesyster, elefant

bella, jag

jag, magnus

buddah staty

phuket

sista kvällen

alla<3

utanför hotellet

(visste inte på vilka jag fick lägga in, bilder av bellas kamera det kommer fler sen)

JAG BEHÖVER INTE DIG. DU BEHÖVER INTE MIG.

JAG ÄR VÄRLDENS KLANTIGASTE!

S-S-SKOLA

idag har skolan börjat.. alla går runt här som zombisar och släpar fötterna efter sig i korridorerna på väg till lektionerna. lektioner som är fyllda av ord som derivata, ändringskvot, akrylamid, kvävebaser, profas osv.... nu längtar jag tillbaka till värmen som fan, där man inte hade ens en tanke på skolan eller något som rörde den. prov och läxor glömde man bort vad det innebar och allt var så perfekt. pang bom så är man tillbaka. tack äckel skola.

lite senare ska jag träffa den coolaste killen i stan. han börjar på s och slutar på imon. han ska nämligen åka in i lumpen på måndag och ville ta farväl av mig innan snäll som han är:)


GE MIG INGET. JAG KLARAR MIG FINT ÄNDÅ!

MAN VAFAN VAD ALLA ÄR TRÅKIGA!
VAKNA TILL LIV KÄRA STAD OCH CAPRE DIEM.
JAG ÄR OERHÖRT PIGG, VILL GÖRA VAD SOM HELST, FORT! JAG VILL TRÄNA, MEN HAR INGA TRÄNINGSSKOR HÄR. JAG VILL TILL STAN, MEN HÄLFTEN ÄR SJUKA DE ANDRA SOVER. JAG SKA TRÄFFA JOHANNA LITE SENARE. DET SKA BLI BÄST. JAG VILL TILL HULTSFRED 09. JAG ÄR TAGGAD SOM FAN REDAN NU. JAG VILL GÖRA NÅGOT SKIT KUL IDAG. VEM ÄR PÅ? JAG VILL KÄNNA KÄNSLAN JAG KÄNNER NU FÖRALLTID. JAG KÄNNER MIG SÅ JÄVLA FRI! JAG FYLLER SNART 18ÅR OCKSÅ! FYFAAAAAAN VAD FINT! PS. JAG SKA SNART LÄGGA IN TUSEN BILDER FRÅN THAILAND. DS.

OM DU KOMMER PÅ NÅGOT SJUKT ROLIGT ATT GÖRA IDAG, HÖR AV DIG TILL MIG FÖR JAG ÄR PÅ!

HULTSFRED 2009?

VAD SÄGER NI?
NÅGON SOM ÄR PÅ?
JAG VILL SOM FA-AAAN!!!

BACK IN TOWN

ja då var det över.
två veckor i thailand susade förbi som en helg här hemma. självklart har jag längtat hem, självklart har jag klagat på det oerhort varma vädret och självklart har jag svettats som en gris och samtidigt sagt att jag vill hem till snön och träffa mina vänner igen. och nu är jag det, tillbaka till vardagen o det känns väl sådär. mest kanske för att klockan är 04svensk tid och jag är pigg som fan. alla andra i stan sover troligtvis väldigt djupt nu. skit på er. capre diem liksom.

på resan har jag gjort så enormt mycket att det inte går att skriva ner allting här, det skulle ändå vara trist för er att läsa om.. speciellt eftersom ni vet hur jag kan babbla på utan att komma till saken. så istället säger jag att jag är mycket nöjd med resan och jag lägger upp bilder vid ett senare tillfälle. kunde dock vart bättre väder och fler snygga norskar som var singlar tack. men jag ska inte klaga, det här var en familjeresa.


RSS 2.0