JAG ÄR I DIN HEMSTAD, HÅKAN!

nu är jag i götet gott folk!!!!

massa bilder kommer senare, vi har iaf vart i danmark idag och vi kanske ska ut ikväll. imorgon blir det liseberg och sedan utgång! saknar alla er där hemma! vi hörs mer sen! puss<3

YOU HAVE GOT MY HEART

jag saknar alla redan, och jag är fortfarande i eskilstuna!

nu har jag skrivit en liten kärlekslapp till min man som han får läsa när han kommer hem.. ska snart ta mig ner till ica affären och köpa colan som jag glömde hemma igår, skit! sedan blir det att träffa sanna på tågstationen för att hoppa på bussen!!!

nej nu ska jag inte deppa! det ska bli roligt att komma iväg! på fredag blir det danmark och lördag blir det liseberg. vi ska även gå ut någon kväll så det kommer finnas bilder i tusental när vi kommer tillbaka, sakna mig lagom!

I WILL MISS YOU LONG TIME!

nu är allt klart och fixat inför resan! snart sätter vi oss på buss 801 mot göteborg, sanna och jag.

jag blev inte klar med packningen förns halv elva igår kväll och direkt efteråt blev jag upphämtad av karln och stoffe. jag och karln åkte till honom för att spendera natten tillsammans. nu när han är på jobbet har jag ockuperat hans nya dator och håller samtidigt på med maten i köket. synd att jag inte hinner träffa honom och alla mina vänner innan jag åker, men jag är snart hemma igen:)


I AM FALLIN' FOR YOU


guess this means you're sorry, standing at my door.


HADE JAG INTE SAGT VAD JAG DÅ SA

jag kom och tänka på hur det var på en fest för lite mer än ett halvår sedan. en fest där jag blev knuffad av en viss f. fan vad livet leker.

nu ska jag ta och försöka fixa lite med garderoben sedan ska jag ta mig en tripp till stan för att möta min kärlek johanna. sedan har jag fullt upp med planer för hela dagen, detsamma gäller imorgon! så ifall vi inte hörs innan dess vet ni varför lovers!



sov förresten hos denna skönhet inatt, brölloppsduellen och satc-filmen blev det!


I NEVER SAID I WAS AN ANGEL

jag sitter/halv sitter i min säng just nu som är full med kläder i miljoner olika högar. that's right, miljoner högar! jag har nämnligen fått en ny garderob som har varit efterlängtad i sådär femtio år. och saknaden av denna garderob har gjort att jag haft noll koll på sakerna i mitt rum.. min gamla byrå fick bara inte plats med alla kläder, hur nu det kunde ske är en annan femma..

så, detta innebär iaf att det blir total rensning av mitt rum.. slänga kläder, tvätta kläder, vika kläder, hänga kläder osv. imorgon blir själva ihopsättningen av garderoben, ni känner alla spänningen va?

vem fan gillar att städa? ni kan komma till mitt rum, en femtiolapp kan ni få för besväret! puss lovers


I WANT YOU

just denna sekund sitter jag i min mans säng och har tagit över hans nya dator medans han är på toaletten. han är bäst, fast det visste ni väl redan? idag har vi tagit en rundtur på tuna där vi testat massa skor och jag kläder, ätit maxbox=såpbubblor! sedan har vi handlat mat och nu håller vi på att bakar, gott till filmerna som spelas på tv ikväll:)

extra skönt just nu är att hans föräldrar är iväg med husvagnen i två veckor vilket betyder att vi är ensamma här hemma:) om en vecka får han hand om hunden också, sjukt mys eftersom det är världens finaste hund..sixtenkarln
moi
bästa
muskler
fin haha

I'VE BEEN STANDING IN GAS, AND YOU HAVE BEEN THE FLAME.

jag är shopping sugen. sugen på skor. jag ska till tuna senare. see me there.


jag hittade en liten text på min dator alldeles nyss. en text som jag skrev till en person förra sommaren efter allt som hade hänt. nu vet jag hur mycket jag verligen försökte, men att det var aldrig tillräckligt nog för dig.

"jag önskar att man inte uppfattade saker på olika sätt, att allt bara kunde vara glasklart direkt från början, utan frågetecken & krav att försöka komma på varför själv. bara att allt var kristallklart, utan frågor".


VAD JAG VILL HA

nä, nu efter att ha tillbringat nästintill hela morgonen med att läsa alla möjliga bloggar så är jag sjukt jävla sugen på att veckan ska börja rulla igång. jag vill ha en myskväll med paulina och thea. jag vill att vi ska sitta uppe hela natten och prata skit och ta såna där konstiga bilder som vi gjorde sist när vi skrattade ihjäl oss nivet? jag vill ha en sista utgång på nybron som vi hade sist, den där onsdagen som blev så lyckad..


VÄRLDENS KANSKE BÄSTA STAD?

om fyra dagar åker vi. fattar ni det? fyra dagar!

JUST WALK AWAY.

och jag blir verkligen inte av med dig.

jag känner mig sjuk:( feber i vågor, huvudvärk, kroppsvärk, konstant trött och halsont. jag väntar på resultaten från förra veckans visit till vårdcentralen, men de verkar aldrig hitta rätt. ge mig bara en diagnos, helst något som jag kan få tabletter mot så jag blir bra snart. orkar inte.

vet inte hur många gånger jag drömt mardrömmar den senaste tiden. mest om en person. inatt drömde jag att jag fick svar från vc, leukemi. snälla ge mig bara ett svar, inga fler prover. ge mig något så jag blir bra.

PUSSPUSSPUSS!

FÖR JAG SKA ÄTA KINA OCH GLO BIO MED MIN MAN OCH VÅRA KOMPISAR!

SEN GÅR VI HEM.

har ni förresten hört det där om svininfluensa-vaccinet?
att de stackarna som är äggallergiker inte kommer att kunna ta det.. vem är det som har rätt att bestämma att min kära kompis tobias liv ska vara mindre värt än bertil som bor en trappa ner? nej fy, blä och skam till er, forskare kallar ni er va? prova idioter!

E DU LIKA LYCKLIG SOM DU VAR?

åh herregud det var inte igår som jag sist satt här och skrev.. jag kan trots allt skylla på att jag har haft fullt upp med jobbet och mycket, mycket annat..

jag har bland annat;
Bokat in en skön semesterresa till göteborg med sanna inför nästa vecka. nedräkningen är redan påbörjad och vi längtar nog mest av alla till något just nu! det ska bland annat hinnas med liseberg och firande på bussen på väg ner dit!
Jobbat
Träffat amanda, det var sjukt länge sen sist! & passade då på att tvinga i henne ett par ursnygga skor!
Haft avslutning med simskolan
Halvbestämt inför semestern med min kärlek då vi ska campa i hans husvagn, mys!!

TELL ME, DO YOU STILL BELIEVE?

jag är en sån som vill ha det som jag vill. när jag väntat länge på att en sak ska hända, fått upp förhoppningar och sedan att det skiter sig.. sånt hatar jag. ifall ni undra liksom. jag är lite sur därför. det blir inte bättre när det är min mor eller far som är anledningen, då blir man extra sur. och då kan man fan i mig visa det.


TO KNOW THAT I AM HAPPY WITH SOME OTHER GUY.

hej gott folk!
igår blev jag sminkad på make up store, köpte nytt och fräcsht smink samt blev nyklippt. bild kommer så fort jag hittar usb-grejen till min mobil i denna röra.. fint blev det iaf, tack till malin och johanna!

sedan blev det myskväll hos johanna med paulina. skönt som tusan!

bild från bulgarien 08 (jag ser tjock ut jag vet):


MIN MOBIL SLÅR DIN

nu vet jag gränsen för hur många meddelande min mobil klarar av att ha på inkorgen iaf! runt 11000 sms, 1mb, klarade min kära t700 av att ha innan de fuckade sig. det är rätt bra. nu är min mobil helt tömd på inkorgen och det känns rätt ensamt. tycker synd om kompisar som bara kan ha 200-1000 sms i inkorgen, min kärlek klarade iaf av 11000 + 5000 extra i utkorg+skickade<3

dock finns inga söta sms kvar att läsa när man ska sova...

JAG HAR RÄTT MYCKET MED MIG SJÄLV, PRECIS SOM DU

det blev inget antibiotika för min del, men jag hade feber och dom tog odlingar och en massa blod.. får se vad som händer sen, kanske måste göra massa andra prover sen:(

nu ska familjen och jag gå över till paulina för en liten fika/ost-och kexbricka, sjukt mysigt! sedan ska jag ta bussen till min karl och sova där eftersom jag ska jobba imorgon och han bor så nära, det kan inte bli bättre:)

för er som inte vet det; jag saknar johanna!!!


TOMATEN.

IGÅR ÅKTE VI BÅT. JAG BRÄNNDE MIG. MYCKET. FINT MED RÖTT. TYCKER NI INTE?

JAG GILLAR ER!


den här låten påminner mig så jävla mycket om dig. miss li - dancing the whole way home:

it was music, and it was people everywhere
when i saw him standing there,
it was the cutestt, it was the cutest thing that i had ever seen
i, i fell inlove, i fell inlove last night and i was dancing the whole way home.

you sat down by the table and you said hallo,
and i said hello, hello.
i was blushing by your present
cause' you where so, so damn beautiful

PLEASE CALL, PLEASE BE A PART IN MY LIFE

har ni lagt märke till hur långt hår jag ser ut att ha på bilden i förra inlägget?
hallelujah säger jag bara!

och nu har nog de flesta listat ut vem min man är.. men den informationen kommer jag inte att utlämna än här i bloggen lovers. det ända jag kan säga är att jag är sjukt glad att jag träffat honom. han är verkligen den bästa.

nu ska jag dra till vårdcentralen och förhoppningsvis få antibiotika för den här skiten. puss på er:)


HALLÅ IGEN, HUR ÄR STAN EN SÅN HÄR KVÄLL?

JAG ÄR I OSLO MED DITT EX MEN DET ÄR INGET MELLAN OSS...


I FELL IN LOVE LAST NIGHT

inte mycket bloggtid har det blivit den senaste tiden, det ska vi väl försöka ändra på?

ni har väl inte glömt miss li? hon går inte att sluta lyssna på, aldrig. never. hon är bäst och tänk att jag har sett henne spela, två gånger till på köpet!

här sjunger hon live, så njut och släng in henne på er spelningslista på spotify, ni kommer inte att ångra er!

I WANT TO FEEL YOU

jag är ensam hemma. jag har hand om hunden. jag har börjat jobba.

så kan man väl enkelt och koncensivt berätta vad jag fördriver min tid med? jag jobbar arslet av mig i det iskalla, regniga och sjukt tråkiga morgonvädret ute i parken badet, men det är det värt. ungarna är bedårande, älskvärda och helt fantastiska. jag älskar mitt jobb trots den sämsta lönen, skulle du?

igår såg jag kanske världens mest modigaste tjej på bussen..
..jag satt på 1an mot skiftinge, och på stiger en tjock, ful och gulhårig tjej in med mjukisar på bena. (hon var fixad, seriös. vidrig!) inte nog med detta, nej! hon hade även en tshirt som det hela handlar om. för på denna stod det nämnligen vitt på svart; "jag är inte nazist, jag är bara lite mörkrädd". där sitter kvinnan! blott 18år gammal, på ett-an bussen mot skiftinge, i en sån tröja! till saken hörde att det bara var jag och hon som var svenskar på bussen...
skämmigt, idiotiskt eller helt enkelt bara rent dårskap?


WE ARE HIDEING IN A SAFER PLACE

det gick väl rätt bra hos tandläkaren, hade tandsten som vanligt (jag får det jätte lätt).. så det togs bort, och några kort togs. det blev några få tårar kan jag medge.. man är ju mes!!
för att rycka upp mig själv, och för att belöna mig drog jag en snabbrunda på stan där jag köpte två linnen och en sån där grej som ser ut som bikini som man kan ha under linnen (tänker iaf jag ha) när man inte vill att bh banden osv ska synas:) perfekt!

nu ska jag strax ner på stan med min man, vi ska leta tjocktröja till mig. efter det ska jag på restaurang med min familj sedan hem till min man för att kolla in lite resor och umgänge.

vi hörs va? glöm inte bort mig bara. puss;)

MORGONMÄNNISKA?

jag ber om ursäkt för mitt nervsammanbrott igår angående älskade hultsfred. fler chanser kommer väl med tiden, fan jag ska inte klaga,
speciellt inte eftersom det troligtvis blir antingen husvagns-semester eller utomlands med karln i slutet på sommaren, och det sitter väl fan inte fel? pengarna som jag tjänat in under sommarens slit kommer inte förns i augusti så det blir att leva på sparen och lite nytt man kan håva in här och där.

tur är väl det att jag var så smart och har lagt undan cirkus 3 laxar i en lax ask? värt en applåd nästan!

anledningen till att jag är vaken såhär dags är för att jag ska iväg. jag ska till det där huset mitt emot pastahuset, det med stora fönster, röda detaljer, det som luktar asolsprit och är iskallt. jag ska till den fasansfulla tandläkaren. wish me luck!! puss


VILL TILLBAKAAA

nu blir jag nästan tårögd när jag spanar in facebook och reklamen om hultsfred blinkar ivrigt till höger..

nu skulle vi vart där. vi skulle vara så jävla sjukt peppade så det är galet åt det. vi skulle inte åkt med bussen idag förmiddag, vi skulle taggat till och träffat sjukt mycket folk på bussen dit. vi skulle satt upp tältet för att sedan tillaga något att äta, kanske knäppa en öl. vi skulle levt livet som om var dag var den sista. vi skulle röjt.

men nu blev det inställt, allt åt pipan. fan vad jag ångrar det. jag vill dit! jag vill se kings of leon spela där på öppningsdagen, jag vill se alla tre koncerter av lars winnerbäck, gå på både adiam dymott och petter samtidigt som om jag kunde kluva mig i två. jag skulle vart lullig. jag skulle gått på bajamajorna och skrika av stanken.. jag skulle stannat hela lördagen vid hawaii scenen för att inte missa promoe, sahara hotnights, lars winnerbäck och thåström på en och samma dag. 790 för det kalaset, undra om någon är på?

I KNOW YOU WANT ME, YOU KNOW I WANT YOU

nu har jag äntligen gjort det, jag har färgat de förbannade slingorna i håret. lite ljusare ska det väl få bli såhär till sommaren? jotack! självklart använde jag samma slingor om jag alltid kör på:

resultatet återstår fortfarande att se dock, har inte orkat mig upp för trappan till hårfönen än. kanske är det för att jag är feg? jag blir alltid missnöjd när jag gör något med håret, men sedan vänjer man sig liksom. äh skitsamma jävla tråkprat..

igår åkte jag och min man till donken, där vi köpte oss big mac plus meny såklart eftersom jag ville ha glasen(a) sedan åkte vi och tränade och bastade. sjukt mys. han är fanimig bäst. min man...

imorse blev det förresten tidig uppgång, klockan 7!!! första dagen på jobbet och jag kom bara för infon.. själv börjar jag mitt första pass på torsdag;) ne nu ska jag ta och fixa mig lite för min kusin och hennes barn kommer över på lite paj!

puss

GE MIG DIG

helgen blev inte precis som vi tänkt oss, men fyfan vad den blev bra!

bilder med mera kommer senare i veckan så det är bara att hålla ut! nu ska jag få lite sömn för imorgon börjar simskolan... ps, har ni sett att jag ändrat status på facebook? jag tror det är dags för lite ändring. få lite skinn på näsan. inte bry sig om att folk snackar. för folk vet inte vad vi har. min karl och jag. ds.

FREDAGSMYS!

NU ÄR DET FREDAGSMYYYYS!

idag är det mys till max med paulina och hennes familj. men imorgon blir det fest gott folk! och det är en fest med stort f kan jag tillägga! hoppas att det blir lyckat, fint väder och trevligt folk!

nu kommer det lite bilder från i onsdags, njut gott folk. njut!











YEAH BABY YEAH

och för er som inte har märkt det:
JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

nu ska jag ut och bada! puss gott folk

THIS IS A ONCE IN A LIFETIME

jag är så underbart glad gott folk! förstår ni det? 

ja för imorgon vankas det tjejkväll med hyrfilm, chips, mys och prat. och när kan man inte behöva detta? det är ju bland det underbaraste sakerna man kan göra. tjejkvällar.. jag längtar!
även lördag sitter i mina tankar och gnager! för då vankas det fest, en riktigt STORFEST! det är black and white party som gäller, svarta och vita kläder alltså. endast. jag har redan valt ut mina kläder, fixat saften och nu är det endast presenten som är kvar att fixa. pepppaaa!

idag ska jag umgås med min bästa tobias ifall han orkar dra sig ur sängen någongång, kanske blev lite väl hårt för vissa igår(a)? sedan ska min man komma och tillbringa natten med mig, då bjuds det nog på jaccuzi bad, melon och film:)

jag vill passa på och säga grattis till my girl, johanna som har fått ännu ett jobb! du är bäst

see me when you see me. puss


OH JA, OH YES

igår blev det utgång så det small om det!
paulina, thea, fille och jag började kvällen ute på strömsholmen med lite förkrök för att sedan gå vidare mot nybron. där var det smockat med folk kan jag säga. det var folk i alla dess klasser och stilar där. allt från trevligt, otrevligt, snyggt och fult folk. skön blandning kan jag lova er!

jag fick även mitt sällskap i stolen brevid mig att gilla mig på bara en halv minut, och det är väl fan nästan rekord? även min man var där med sina vänner, (som även är mina vänner). han fick sig några flirtiga blickar av mig under kvällen kan jag lova! sedan drog vi hem till honom innan natten blev till dag:)

SOM GÖR ALLT FÖR ATT GÖRA MIG LYCKLIG

jag känner att jag har blivit väldigt tjatig på min blogg den senaste tiden.
jag tjatar om den perfekta mannen. men vad fan, han finns ju! jag har äntligen funnit honom! fattar ni känslan? hänger ni med i ruset? känner ni fjärilarna i magen med mig? kolsyran i kroppen? underbart!

idag åt jag iaf middag med hans föräldrar, grillat stod på menyn! gott som attans var det, denna gång var det dock inte lila kött utan endast halv lila. riktigt smarrigt var det verkligen, glass och hallon ingick självklart! hans syster och respektive kom även förbi på lite glass. det hela avslutades med att jag och karln gick ut med the dog och såg på into the blue som spelades på 3an.. jag skulle sova över men hade magont så jag fick skjuts hem av karln. bäst är han iaf<3

imorgon blir det utgång! see me there

RSS 2.0