KISS KISS KISS KISS(eee)

gårdagens barn som firades var tydligen storebrorsan, inte lillen. så det var 6års kalas och inte 2års. rätt ska vara rätt! haha
MEN idag firade jag iaf en tvååring. en väldigt söt sådan också! det var min barndomsvän janinas barn som fyllde. sjukt söt liten blyg tjej. men när musiken kom på dansade hon som ingen annan 2åring gör! haha bra gjort janina;)

kvällen spenderades med bio, social network med richard, richards syster (hannah) och hennes sambo. sjukt bra film! nu ska jag och richard kolla beck och mysa med katten. puss på er!

NEVER ALONE

lite mer om igår när sanna kom.
den söta saken hade med en inflyttningspresent: EN BLOMMA! gud så glad jag blev, vi har nämligen ingen levande blomma alls i lägenheten, eller nu har vi det och det var på tiden! sanna fick även ett varmt välkomnande av vår lilla söta rara lugna katt. som inte var så rar & lugn igår! sanna kliver in och tissla tar sats och springer fram och tillbaka i hela lägenheten, sanna flyger upp och skriker högt. stackars sanna med katt-skräck! men inte nöjde sig tissla med det, hon tog tillfället i akt och var hemskt busig och allmänt "jobbig" hela kvällen, troligtvis ett svar på att hon hade vart ensam hemma hela dagen och kvällen, då blir hon tokig. stackars sanna än en gång!

väl sittande och alltid med ett öga på katten skulle vi börja dricka lite vin mellan allt prat, vi hade ju inte setts på evigheter! så tar båda fram en varsin box, hahaha en riktig syn! men fy vad roligt det var att äntligen få träffa henne igen! lite bilder som jag snott från henne från gårdagen:




OLD TIMES

igår hade jag och sanna det väldigt trevligt hemma hos mig. så trevligt att vi inte började gå mot stan förens klockan var 10 i 1 haha. väl ute träffade vi på janina som är min looong-time-ago vän. så vi tre satt och pratade gamla goda minnen och svin roligt var det!

nu ska jag åka till min kusin för att fira att hans barn fyller 2år! trevligt att träffa hela släkten igen, sist var nog vid studenten.

ALLT KOMMER

idag har jag nog kört mitt hårdaste träningspass sedan jag körde rejält. fyfa-an! det var så himlans skönt, samtidigt som det verkligen värkte. men som linn säger: tjejer, vi ska bli så jävla Fitta!

strax börjar jag jobbet, dock bara 2timmar. jag tar nog bilen, det är så mörkt ute och kallt. ikväll kommer sanna över för lite vin och snack, ska bli sjukt skönt och roligt. får se om vi går vidare ut efter det, allt återstår att se.

tankeställare från föreläsningen i v-ås: förneka inte dina fördomar, vi alla har dem. men lär dig att förstå dom och ta itu med dem istället.

puss hejs från osminkade mig.


SUGEN PÅ PROMENAD

alla planer för idag har spruckigt, men jag är inte bitter. nä, faktum är att jag är jävligt trött och sliten. dåsig liksom. inget stan, ingen linn, men fy vad vi ska ta igen det! ikväll blir det dock bara mysig hemmakväll med älsklingen och katten framför tv:n. imorgon är det videoföreläsning i v-ås, ska bli spännande!

puss o kram från mig i soffan i min nystädade lägenhet!

WHAT'S UP

idag tog jag en rejäl sovmorgon, vaknade runt halv 11. jag känner mig inte helt frisk, kroppen säger liksom ifrån på något sätt -jag är trött hela tiden. kanske har det med mörkret ute att göra också? vem vet. med träningen får jag köra på lite lugnare helt enkelt. dock ska jag nog träna idag, iaf ett tag. när richard slutar jobbet ska vi gå ner på stan och kolla på halloween outfits! ska bli helmys!

hittade en bild på vår katt från första veckan vi hade henne, så liten!

TILL MAX

efter en kväll med massa fart igår till en lugn hemmakväll idag...
richard och jag lagar en supergod festmåltid på lövbiff, potatisklyftor, bea och succini. aaaaaaaas mys! på detta följer pretty woman, godis och cola:)

LITE HALVT SÅDÄR

samtidigt som jag i ögonblicket är överlycklig när jag väntar på att två tjejer ska komma hit för lite party så är jag sååå sad. mina nyinköpta strumpisar som jag köpte idag (!!!!) har redan gått sönder. japp, maska under foten. INTE KUL.

jag har även köpt en specialare-hårfärg vilket är som ett balsam jag kan göra i hemmet på 3minuter när jag känner att jag vill pigga till det nya blonda! använde det nyss och det blir verkligen bättre! även ny tröja är inhandlad. herre om jag skulle rada upp allt jag har köpt på de sista månaderna, inte kul. haha ne nu ska jag lyssna mer på melissa och vänta på the girls. puss på er!



WHEN IT FINDS YOU

jag glömde förresten att säga att jag igår var med som statist för att spela in en reklamfilm för carino spa. jag blev sminkad av paulina och badade bubbelpool. reklamfilmen finns att se på deras hemsida inom en snar framtid och kommer även att visas på tv senare. hur det blir får vi se då! mysigt och många skratt var det iaf, puss:)

IT'S A LITTLE THING WE MAKE

igår blev jag påmind om en av mina favoritsånger 2009. den är så sjukt bra och man blir så sjukt glad. lyssna ni med! Elin Sigvardsson och Lars - Love. nu ska jag fixa mig lite för sen blir det träning och utgång ikväll med some girls.
puss på er alla. hoppas att ni njuter av hösten precis som jag. ta en promenad i löven!

Love, you got a feeling that you can not hide
You got a feeling that you can't decide what's right

Hey, it's got a history that's here to stay
It's got nothing hurts like your face when you are down
It's hanging around

But love, is too hard to break
Love, aint nothing you can take
It's a little thing we make

Hey, is waiting up for you all night
Just to see that you got home alright

Love, it comes and goes from town to town
If you stand up you're gonna hit the ground
When it finds you
And it's going to do

Cuz you know love, is too hard to break
Love, aint nothing you can take
It's a little thing we make

FULLT UPP

pengarna börjar sina nu. VI har vart och stohandlat på ikea två gånger inom en månad(!), har köpt böcker för 2papp, handlat massa till hemmet och nu har vi beställt kläder och tidning. haha det kostar att flytta, men guuuud vad underbart det är. kan lägga upp lite bilder på lägenheten inom några dagar så ni får se:)

nu ska richard laga mat och jag ska baka marabou-muffins, puss:)

FULLT UPP

pengarna börjar sina nu. har vart och stohandlat på ikea två gånger inom en månad(!), har köpt böcker för 2papp, handlat massa till hemmet och nu har vi beställt kläder och tidning. haha det kostar att flytta, men guuuud vad underbart det är. kan lägga upp lite bilder på lägenheten inom några dagar så ni får se:)

nu ska richard laga mat och jag ska baka marabou-muffins, puss:)

SÅ BRA.

om cirkus en halvtimme ska jag möta upp linn för att träna. vi tänkte vara lite nyttiga innan vi ska börja plugga. japp, plugga. bara för att en kurs är över, betyder det inte att inget finns att göras, för tro mig, det finns det!


SHORT HAIRED GIRL.


KLIPPT OCH BLONDT. TACK JOHANNA<3
ps. gå till henne på tuna parl, stubb&lugg. hon ÄÄÄÄGER

ÄNTLIGEN

igår kväll blev tentan klar, äntligen!
kanelbulledagen spenderas i skolan 9-16 med inledning och genomgång av nästa kurs. rätt segt men den verkar mer intressant är föregående kurs i alla fall.. kvällens planer är: äta kanelbullar, dricka the, slappa framför tv:n, städa lite och njuta av att inte behöva plugga. (i väntan på de nya böckerna) haha det låter hemskt men är inte sååå farligt.

nu måste jag springa, ska fixa min kod till mitt inpasseringskort. puss


I LOVED YOU FIRST...

det är inte mycket mer än plugg som händer faktiskt. träffade amanda en snabbis under en paus i plugget. pappa kom förbi en snabbis precis och kikade runt i lägenheten, mysigt:) nu är jag tillbaka hemma i soffan med datorn på knät och jag varierar att läsa i bok, läsa i papper och att skriva.. samtidigt som jag hatar det här, älskar jag det på ett underligt sätt. det är som att jag älskar hösten. förut hatade jag den, nu är den bäst. vem älskar inte att gå hem, ha på sig lite varmare kläder, handskar, mössa. gå hem och tända ljus i hela lägenheten och värma en kopp indiskt chai-te? bäst av allt är nog att jag är så glad. eller nej, jag är lycklig. ren lycka. jag är så underbart förälskad i min pojkvän. det finns inget bättre just nu, än det jag har. vänner, familj och kärlek.

DUKTIG FLICKA

PIIIIP **** PIIIIP ***** PIIIIP ******
idag gjorde jag illa mig. körde upp handen i skufferten i bilen, synd bara att någon metallgrej var ivägen. ett högt tjut över hela parkeringen. halva nageln blå och blodig. jag tycker synd om mig.

VAD MAN KOMMER IHÅG.

det är rätt konstigt när man tänker efter. den där mössan. den där halsduken. både är borta. jag vet inte när. jag vet inte hur. men jag vet att bilden är 3 år gammal. jag vet att jag fortfarande avgudar den där tjejen. jag vet hur vi sprang för livet till bussen precis innan. jag vet vad vi pratade om den dagen. jag vet att det är du och jag johanna. jag och du. puss

love you girl.

IN YOUR FACE

fuck you.

NEJ, JA, KANSKE?

idag har jag pluggat rumpan av mig.
jag har träffat sanna, pluggat med gruppen, shoppat, jobbat & pluggat.
nu sitter jag med katten och myser, har tagit en paus i pluggandet. richard och hans vän hannes är här, de spelar fifa 11 och håller på.

puss på tissla<3

RSS 2.0