HE HE HE HE

BARA FÖR ATT VI KÖPTE ETT KINECT IGÅR!!!!

PRECIS I DENNA STUND

richard skulle mäta avståndet från tv:n till bordet:
han lägger dig på golvet och ropar; "ja härifrån hit är det iaf 188cm!". sen är det kanske lika långt till väggen.

man tager vad man hager, eller vad säger ni? vi har ju trots allt tumstock hemma, men köket var väl för långt att gå till.
nu ska vi åka till elgiganten och kolla på kinect, vill sååååå ha!

JUST NU

njuter till fullt av att richard har semester hela den här veckan! <3

nu ska jag iväg till rix video och sola med storasyster, måste bli brun till nyår då det är maskerad. kan ni gissa vad jag ska vara? fick bokstaven O...

richard och jag på nyår 2009-2010


BARA SÅ DET ÄR

ny solad och röd om ansiktet.

nu har svullnaden och smärtan i armen efter p-staven gått ner. första dagarna gjorde det förjä*ligt ont.
nu gör det bara ont om jag "anstränger" armen för mkt. ingen tyngdlyftning för mig inte! men imorgon ska jag och älskling gå ner till stan för att träna. älskar träningsvärk. men ska vara snäll mot min lilla arm.


NANANA

god jul och allt sånt där annat i efterskott på er!

julafton bestod av många åkningar fram och tillbaka mellan familjer, fest till sena timman. juldagen blev därför väldigt lugn med familjen och sedan kom malin över och vi kollade film och spelade singstar. idag ska jag och richard ner på stan för att kolla in rean. så mycket som behövs nu kära vänner, och jag hoppas innerligt att det är en bra rea i år!

vi hörs senare, pusss

24e klappen var förresten:

dush gel med lukt av äpple 250ml (värde ca 85:-)

DAGENS

dagens klapp:

hand och nagelkräm 50ml (värde ca 75:-)

DAN FÖRE DOPPAREDAN

igår hade vi julstök hemma! jag och richard städade, klädde granen, fixade pepparkakshuset och slog in nästan alla julklappar. så härligt med julkänslan som är i lägenheten nu!

idag ska vi fortsätta med att baka lite julgodis sen blir det uppesittarkväll med malin och patrik hemma hos camilla med flera.


klapp 22

hair butter, för torrt och skadat hår 50ml (värde ca 50:-)

ÄCKLIGT

jag är äckligt trött. äcklig huvudvärk. ska på äcklig föreläsning. ska äta äcklig frukost. ska ta på mig äckliga kläder. ska gå ut i äckligt kalla vädret. ska äckla mig. sedan ska jag äckla mig hem och sova. sådetså!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG

för idag har jag o richard vart ihop i arton månader.
<3

citat från dagens föreläsning:
"därför är den här bilden nästan skit bra!"
-läraren pratar om en tecknad bild som visar hur lungorna tar upp syre vid ansträngning kontra vila. en av 3 bilder av samma sak. ingen var perfekt.

lärdom från dagens föreläsning:
alla människor håller andan när de skiter. de krystar. därför kan det vara livsfarligt för människor med hjärtproblem att vara hård i magen.

KLAPP 21

dagens klapp är...

kroppstvål, med en vääldigt god lukt! 60ml (värde ca 50:-)

THE BODY SHOP

klapp 18:

ett läppglans som vårdar (värde ca 90:- )

klapp 19:

body butter citron (värde ca 60:- )


klapp 20:

super volym mascara (värde ca :- )

DET FINNS SÅ MYCKET MAN MÅSTE TÄNKA PÅ SÅHÄR NÄRA JUL

nu är jag lugnare. har lämnat av min lilla bebis, fått bedövningsplåster på armen och nu ska snart föreläsningen börja. fick precis höra att vi kanske ska få reda på när vi har praktiken inför våren idag! korsar fingarna och hoppas, hoppas, hoppas!

min bil är ju kaputt. detta har jag inte skrivit om för det är så hemskt. den läcker. är sönder. fick böter. bogserades. handbromsen frös fast. sladdade. och nu är den på uppvak, inne i värmen för att få reda på vart den är sönder. och bötern är helt fel, är så j****a förbannad på lisorna som inte har annat till liv. betalar man månadsbiljett ska man fan få stå en månad också!

nä, nu måste jag tänka glada tankar om jag ska orka mig igenom en föreläsning 9-15.. blir svettig när jag tänker vad de gör med min katt undertiden. tur att de ska ringa, de gör tydligen så med oroliga "mattar och hussar". jag var nog inte så lugn som jag i början försökte övertyga mig själv och er om. ne, den här dagen innebär stress.


och träningen måste jag skippa. med ett stort bandage över armen som måste stanna i minst 24h får man inte duscha. och träna utan att duscha känns inte så aktuellt. s å  n i  v e t  .


IDAG GÄLLER DET.

berättar om helgen i ett senare inlägg, nu ska jag åka och lämna in tissla för kastrering. samtidigt ska jag på föreläsning, sätta in p-stav, tillbaka till föreläsning och sist men inte minst träna. gud vad jag är nervös. wish me luck.

NU KOMMER DET!!!!!!!

pinsamt att jag inte har lagt upp alla adventsklappar! nu ska jag försöka hitta alla, det är inte det lättaste ska jag säga:)

klapp 9

peeling handskar (värde ca 42:-)

klapp 10

nattkräm, vitamin e 15ml (värde ca 60:-)

klapp 11

balsam för torrt hår 60ml (samma doft som innan-superbra! värde ca 60kr)

klapp 12


dusch gel med citrondoft 60ml (värde ca 50:-)


klapp 13

3pack tvättlappar som förnyar huden (finns bara som gåva)

klapp 14

make up remover 60ml (värde ca 50:-)

klapp 15

ansiktskräm, vitamin e 15ml (värde ca 60:-)

klapp 16

body scrub med citrondoft 50ml (värde ca 80:-)

klapp 17

tvål med olivdoft (värde ca:-)

NO MONEY NO CRY

jag började funderade här om dagen på att börja lägga upp allt jag handlar på bloggen. lite som en modeblogg fast ändå inte om ni förstår? fast sen tänkte jag lite klare; för det första skulle jag aldrig orka lägga upp allt, och för det andra tror jag inte att många är så intresserade av vad jag köper.. jag har liksom inte råd att vara ett modelejon nu?

nä mina pengar går främst till:
HYRA
BÖCKER
MAT (+kattgrejer)
sen kanske några hundringar i månaden på kläder/inredning...

alltså inte sååå intresant om ni förstår.. eller vad säger ni?


puss och hej från mig.

KLAPP 8

dagens julkalendersklapp är......


bad/dusch gel med doft av tranbär 60ml (värde ca 60:-)

jag har nu använt/testat nästan alla produkter och de är alla verkligen as bra! och det är hur mysigt som helst att få en liten klapp varje dag:) ett hett tips till nästa år för er som inte testat än!

ME AND MY HOMIE

nu har jag vart på UM och fått ett nyrr recept och en ny broschyr. nu längtar jag, fyfan vad skönt det ska bli!

sitter med min älskling i knät, hon blir helt tokig så fort jag vart borta bara en liten stund på dagen. så sällskapssjuk är hon:) här är lite bilder på när hon hoppade upp i mitt knä precis nyss haha




sötisen, vad skulle jag göra utan henne?

VAD SKA MAN GÖRA LIKSOM

jag tycker att det är konstigt/dåligt/irriterande att um bara har telefontider 1h/dag. sedan att de varken skickar ut brev eller sms om vilken tid man har bokat. som när jag ringde sist bokade jag in två tider, och jag fick dom direkt sagda efter varandra. ingenstans jag kan kolla upp dom. ena var halv 11 och andra klockan 11. DISS till att det absolut inte går att kolla tiderna man bokat på um!

PUH

igår fixade richard datorn. som tur var hade jag köpt honom den där externa hårddisken i rättan tid, för det var ju bara 1-2 veckor efter som den blev sådär knas! igår installerade han iaf om allting och nu går den som smör!:)

7:e klappen var....

ett lipgloss, hallon (värde ca 60:-)

JÄTTE ONÖDIGT.

min katt är ju som sagt på gränsen till att bli ordentlig ungdom, könsmogen..
när katter blir könsmogna springer de runt och skriker nästan non-stop, och därför längtar jag INTE till den dagen. visst, vår katt kan "prata" och "ropa" på oss, men om hon skulle göra det utan att man skulle kunna få stopp på henne skulle vi bli tokiga.. därör ska hon opereras, och detta ska helst göras innan hon går in i själva "skrik" stadiet, annars måste hon börja med p-piller. om det sker måste även operationen skjutas upp.

så varje gång tissla börja "skrika" så stannar jag upp. blir lika orolig varje gång, ska hon kunna sluta? detta hände precis nu, och denna gång höll skriket längre än någonsin förut.  hon liksom pratade med sig själv.. men nu har hon slutat och jag kan pusta ut och fortsätta plugga.

och nej, hon ska inte opereras endast för att hon inte ska skrika, det går över efter några dagar men kan komma tillbaka. men även för att hon ska bli lugnare och för att katter som inte är tänkta för att avla, helst ska kastreras.

sådär, nu fick ni lite information om katter haha. väldigt tråkigt inlägg tycker nog de flesta, men många undrar varför hon ska opereras och tänkte svara på det här.

tissla för några veckor sedan, hon har vuxit massa sen dess!:)


DAGS ATT TA IGEN

min dator strejkar. att skriva ett inlägg tar hundra år och ena sekunden kan allt jag skrivt vara borta. därav den dåliga uppdateringen. ber om ursäkt!

NU till det ni har väntat på; the body shop kalendern...

klapp 4:

neck gel - lotion med mjukgörande och stramande effekt (finns bara som gåva)

klapp 5:

fotkräm som luktar mint - frächar upp och mjukgör fötterna 60ml (värde ca 60:-)

klapp 6:

hudsten - tar bort förhårdnader på huden, t.ex. vid armbågar, knän och fötter! (värde ca 35:-)


dagens klapp får både ni och jag vänta med tills ikvälL!

SOM ALLA ANDRA

frågan är om någon kan kolla på extreme home makeover utan att bi tårögd? jag gråter som en gris nästan varje gång jag ser på det, underbart.

jag älskar richard. så ni vet, och ifall ni hade glömt. puss på er.

och jag har inte glömt; updates om THE BODY SHOPS kalender kommer ikväll!


OH NANA

imorgon ska jag till akut vc, ochjobba på eftermiddagen. ikväll ska jag och linn köra. bjuder på lite bilder:



kvällens kläder: klänning från hm, 200:-
kör som förra lördagen, whoop whoop. looosee


3:e KLAPPEN ÄR ÖPPNAD!

idag har jag verkligen mått s k i t! så det blev ingen utgång & inget att göra på hela dagen.. jag blir tokig när jag inte kan göra något, känner mig inlåst!

min storasyster kom iaf förbi på kvällen för att kolla tv och prata lite. så sjukt skönt med sällskap eftersom richard är iväg och träffar sina vänner. imorgon hoppas jag på att bli frisk, annars blir jag sur.


Dagens klapp är......

en svamp för tvättning av ansikte (värde ca 25:-)

NEVER MIND

kul att när ja ringde mamma nyss kände hon inte igen min röst:( jag har fått så sjukt ont i halsen nu precis när jag började med pillrena med. fan. ringde 1177 och dom sa att jag skulle avvakta och att halsen borde bero på virus. ku*. kan inget gå min väg???

något som var lite rolig att tissla ska opereras samma dag som jag ska! eller jag ska bara sätta in en p-stav och hon ska steriliseras. hoppas dom inte tar fel!

bild på min lilla bebis när hon var cirka 13 veckor<3  nu är hon 26veckor!

KLAPP NUMMER 2 ÄR ÖPPNAD!

dagens klapp är ba-ba-baaaaam:


ett shampoo (värde ca 35:-)
för torrt och skadat hår! 60ml och luktar fräscht och gott! ska testas imorgon bitti(y)

PRAKTISK TAGET GANSKA SÅ ELLER?

den praktiska tentan idag gick BRA. jag var vääldigt nervös innan och nästintill hyperventilerade i rummet utanför. eftermiddagen spenderade jag med sanna över en lunch och fika, snart åker tjejen till sälen - det kommer att bli grymt! hektisk som dagen varit, gick jag direkt till johanna för att spana in hennes nya lägenhet! tjejen har ju flyttat hemifrån - vuxenpoäng till dig med! TYVÄRR, så mår jag så dåligt att jag bara kvider. har en sån sjuk värk i magen att jag inte kan sova på nätterna utan att vakna och behöva resa mig upp för att gå runt. kan troligvis bero på medicinen jag äter, eller att sjukdommen inte gått över och så vidare.. nää, jag längtar till jag är fördigutbildad om 2,5år och bara kan svara på sånt här själv. FATTA att kunna det rätt av, fatta att veta saker. längtar!

JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!

åh. om jag hade massa pengar just nu...
ja då skulle jag boka resa till Thailand för mig och richard. thailand i två veckor, nu när jag har sett att jag kan få in det i mitt schema i skolan. två veckor. men jag har inte 30000 att lägga bara sådär. trisslott, någon?


jag vill vinna något stort!

1:a KLAPPEN

ÄNTLIGEN! jag har öppnat första luckan och där fanns.....



en nagelfil! (värde ca 25:-)


nu ska jag kolla lite paradise hotel och sedan laga lite middag till richard kommer hem från träningen:)

puss&kram!

SO SWEET

idag är det första december, och det betyder att första luckan i kalendern ska öppnas! jag tänkte att ni kanske ville ta del av vad som finns bakom varje lucka i min the body shop kalender? varje kväll ska jag försöka att ta bild och skriva om vad som finns i luckan, det låter bra va?:)

NU: sitter i skolan bibliotek och kollar på litteratur till nästa kurs.

puss & kram:)

THINKING ABOUT US

springer runt och letar efter min mobil. så fort den är funnen ska jag springa ner till stan för att träna inför praktiska tentan! pusss

RSS 2.0