I DO NOT HOOK UP!

idag kollade jag på en fotbollsmatch med rille & krille (som jag numer kallar dem). lösa galna hästar, flashning vid läktaren och nedsvettning av tobbe bjöds det på. även ett glädjerus från micke-picke när han gjorde mål, we like. synd bara att jag inte hann ta bilden, får sno från de andra sen;) allt som allt så har det varit en sjukt skön söndag. kanske den skönaste på länge? skönt med måndag imorgon med. jobbbbbb!


och jag gick in på sidan med raggningsrepliker.. vips så hittade jag en som vi naturare kanske gillar lite extra mycket...?
Ska du med hem och integrera dina kurvor med min y-axel?

själv skulle jag föredra någon av dessa, haha:
Eftersom vi antagligen inte kommer att ses igen så tycker jag att vi ska ha sex..
Dina tänder är som stjärnor - gula och långtifrån varandra
!
jag gillar speciellt den sista.. är det någon som fattar den riktigt? den är kaxig, halvelak och mystisk. sånt jag gillar alltså. i viss mån såklart. så nu boys, nu vet ni hur ni får oss på kroken. nappat?

jag känner att jag är positiv, och vem fan gillar inte det?

puss på att richard INTE är bög. han är även INTE gift med en muslim och har INTE cirkus 100barn.
god bless you man.

WASTE OF TIME

igår var rätt jävla skit bra! tack som fan. förlåt som fan att jag inte hängde med ut:/

en kort resumé av kvällen: johanna kom till mig, vi fixade oss, sprang till bussen som vanligt! väl framme började det pimplas lite och folket var glada, musik fanns också naturligtvis. vid ett kort besök inne på toan konstaterar min vän (vi tjejer går ju alltid två och två på toaletten) att jag blöder om min stortå. ajfan tänkte jag, det har jag inte märkt något av och fortsätter kvällen.. några drar till krogen, de flesta stannar kvar. runt natttimmarna blir jag hämtad, körd till statoil där det blir en french hotdog, vidare mot rinmanskolan där jag och mitt sällskap slår oss ner. väl hemma märker jag att jag har ont i tån, den högra stortån som jag nämnde över.. springer in på toan för att se att cirkus 1/4 av min tå är LÖS. rinnande iskallt vatten så är den borta.. rest in peace.

det var vad min kväll bestod av, din då?

I DON'T WANT TO BREAK YOUR HEART, I JUST WANT A BRAND NEW START.

ikvälll gäller det tjejer!!! hååååååååårt som fan! kul som fan!

fyfan vad jag längtar till ikväll! men först blir det 1-års kalas hos mitt bedårande kusinbarn i stängnäs, det ska bli trevligt att träffa släkten med.

och jag är ännu mer peppad till hultsfred nu, kan ni tänka er det? jo det var nämnligen så att jag har fått reda på att myggan, persson och alla dom ska dit, och hur jävla kul kommer inte det bli? och som grädden på toppen ska de också åka festivalbusen samma dag som oss! FEST,FEST,FEST gott folk!

ps. jag hittar inte mitt pass! halvpanik..ds.

I AM NO BROKEN HEARTED GIRL.

jag är inte kär, förälskad eller intresserad. jag tycker om. jag tycker om en person och jag kan säga det ut högt. mer än vad de flesta lyckas med va? fast nu är inte min berättelse lika rosenröd som de flestas heller. nej. tvärtom. den är hemsk. att tycka om någon är inte alltid lyckat. du är beviset.

såhär såg man förresten ut idag, halv 9 på morgonen.. kämpigt att komma till skolan den tiden när man inte har en ända lektion på hela dagen.. men ska arbeten in så ska arbeten in! snart är helvetet över och hallellujah moment då, right?

förövrigt hade vi klassens dag idag. vi åt på ming där jag ännu en gång glömde något, denna gång var det make up store läppstiftet BABY's tur att få ett äventyr. lyckligtvis kom samma man som kom ut med min ring sist jag var där, ut med det och jag får det tillbaka, tack mAN! sedan bar det vidare till strömsholmen för prat och solning på bryggan längs ån. och såklart bowlade vi även, MIN bana vann såklart. priset uthämtas på skolavslutningen!
extra cred till martin persson som dels var en av de lyckliga få på min bana, men även den som kammade ihop mest poäng! grattis och cred.
senare på kvällen/eftermiddagen blev det 100-års jubileum med simklubben, congrats! champange, mkt god mat och gamla människor. kvällen bjöd även på balett dans, låtar som byz-hey där spelandes i ett rum med 80åringar(!) och mkt, mkt mera..

JAG GILLADE VÄDRET INNAN DET BÖRJADE REGNA.

åh det har vart bra idag! strålande sol, 21grader varmt. shorts och stor tröja, me like! parken zoo, plugg och träffa tobbias har jag hunnit med:) samt fått MVG i webbdesign. åååh vad jag är lycklig!

haha appropå tobias kom jag och tänka på förra fredagen när några ur klassen hade grillat och vart på sylvia... haha det var samma dag som tobias var på bal, (förövrigt var han och hans dejt såå jävla snygga!) det roliga med historian är iaf att tobias hade; i veckan innan balen sagt till mig "men jag ska inte dricka så mycket på balen, bara något glas sådär. chill" (kanske ej exakta orden, men innebärden var densamma)
men så kom det, stunden på natten. runt halv 3 tiden stod väl klockan på när jag slog min vän en signal på mobilen.. en jäääävligt full tobias svarar i andra änden. haha samtalet var riktigt roligt och jävligt uppmuntrande när jag gick där och grät. haha fyfan vad jag gillar dig tobbä. du är min vän. världens bästa kille. sådetså! tack för att du finns.


CHANGE.

när man väl träffat en person som allting, verkligen allting känns rätt med, varför stöter vi då bort denna? för det kan väl inte bara jag som har gjort det misstaget? även om det var länge sen nu för mig så händer det att jag fortfarande tänker tillbaka på de där tillfällerna som man hade tillsammans ibland. och då ser man att allting var verkligen bra..! och då menar jag allting. det var inte bara den första kyssen som var så oerhört förbjuden så att det kittlades i hela kroppen. eller första gången vi var ensamma med varandra och hade det så enormt roligt bara vi två, eller när vi satt på min studsmatta och åt glass direkt ur förpackningen. nää det är allting tror jag, alla dom här små minnerna. att känna att ingenting är så bra tror jag. jag tror att allting passade ihop mellan oss faktiskt. och det kanske är just därför som jag var tvungen att stöta ifrån dig? jag klarade inte av det, det kändes lurt att det var så bra. alla pratade om oss men när jag var med dig var vi i en bubbla. men så varför tog jag sönder den? jo kära läsare, jag vågar inte vara kär. där har ni det, svart på vitt. madde är rädd för att vara kär. what kanske ni tänker nu, det vet jag att de flesta av er gör.. men efter vissa händelser har jag stängt av det där. så fort jag kommer för nära springer jag ifrån som ett litet barn, tro mig. men vet ni vad mer? jo jag håller på och ändrar mig, big time den här gången! och mina närmsta ser redan skillnaden, om ni inte gör det så är det synd. men tro mig, inga mer brustna hjärtan. så snälla, skitsnacket kan ni lägga av med. jag träffar ingen kille. ingen som helst på något mer sätt än vän. och om jag ens skulle det någongång inom framtiden så kommer ni inte få reda på det sådär.. rykten kommer inte höra det rätta. det gör det aldrig. men tro mig, jag har ändrat mig.

DICK IN A BOX

eftersom jag inte har någon man som kan ge mig några presenter eller dylikt så kan jag kolla på den här videon och drömma mig bort. tänk om alla män var lika givmilda! hahaha jag älskart!

ÄR DU ESKILSTUNABO SÅ ÄR DU!

yeah baby all i need is you!

oj vad jag gillar eskilstuna! nu när jag inte håller på med någon kille what so ever, tror ni inte att folket kommer på rykten ändå? jo men visst! jag är på g, nej vänta! jag är tillsammans med någon på rinman, teknikprogrammet dessutom! en kille som jag ska ha synts med när denne bar en mössa. jag har ingen jävla aning om vem denne man skulle vara. snälla kan någon upplysa mig om vem jag är tillsammans med, det skulle vara ganska bra att veta!

puuuuuuusss på er eskilstuna-folk.

MR.LAAAAME

och jag är fortfarande arg på dig. men vet du ens om det? vet du ens om att jag kommer total rå dissa dina msn-hejanden. dina lama försök till sms. fan ta dig i kragen människa och börja bete dig som en man!

(nej nu ska jag kolla de sista få kvarstående avsnitten av sex and the city sen är det hejdå till det. sex säsonger med kärlek. i will miss you my love)

YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND RIGHT ROUND.

ALLA SOM INTE DANSADE ÄR EN VÅLDTÄKTSMAN!

idag blev det utgång med klassen + johanna&paulina. det räckte nämnligen inte med igår, vi törstar efter mer och mer och mer, glöm inte det! efter ett x antal ronder av sanning och konka utan sannings-delen hemma hos erik drog vi ner till stan för att gå ut på korgen. för tre av oss blev det en oskuld som spräcktes, grattis!

kvällen bestod alltså av mkt konka, dansande, hoppande och skrikande. bandet som spelade var inte fula någonstans, tacktacktack! hela klassen var peppade och fick även upp mig ett tag i peppningen, tack! en oskuld som jag fick spräckt idag var den där när man blir kastad av folk i en publik, upp-ner, upp-ner. det var jävligt roligt, jävligt läskigt och jäääävligt pinsamt. tack grabbs!

(bilder från gårdagens grillning med några ur klassen+andre&erik)







OCH DU HAR KANSKE INGEN ANING OM ATT DET ÄR DU.

återfall, återfall och åter igen, ett återfall!
piiiip är så snygg så jag dör. smälter. lägger mig ner på marken och ger ifrån mig ett maniskt ljud med liknelsen från en zombie kanske? fan varför ska du vara så totalt sämst på att kyssas? seriöst, lär du dig det så har du mig runt ditt lillfinger, right back - right now. och din kropp ska vi inte tala om, muskler är förnamnet, snyggheten är efternamnet så det heter duga! tatueringen gör det hela inte sämre kan jag tillägga. det medför den där lilla råheten och tuffheten som vid första anblick kan se ut att saknas. men icke, din tatuering är som bekräftelsen. grädden på moset nästan sådär. helt enkelt kan vi säga såhär: JAG ÄR SOLD!

SOMEONE LIKE YOU!

imorgon kör vi igen, är ni meeeeeeeed?

YOU KNOW THAT I COULD USE SOMEBODY!

vet ni vad jag kom på? vad som slog mig precis alldeles nyligen?
jo det faktum att jag blev uppringd inatt när jag låg och sov. runt 3 sådär. dolt nummer... någon i andra änden presenterar sig själv som martin eller simon, jag kommer inte riktigt ihåg.. jag låg och sov, helt hjärndöd. de yrar något om att jag skulle sluta upp. ge mig. jag leker, jag glider? osvosv. jag frågar vem ääär det? känner du inte igen mig svar rösten(tror jag) säger något namn igen som jag inte kommer ihåg. de ber mig att sluta, omedelbart. de frågar om jag sov, klart som fan jag sov! klockan var 03.11 på natten! IDIOTER
de hade sett mig på stan. vilka är ni tänker jag en sista gång. det sista jag kommer ihåg är att de är oartiga så jag säger ett määh sen lägger jag på.

oskönt samtal en oskön tid på dygnet. lyckat att vara så mogna att skälla ut någon, på fyllan, mitt i natten och med skyddat nummer till och med! fan vilket liv ni har.

kul att ni tänkte på mig iaf. synd bara att jag inte har en jävla aning om vilka ni är.

KOM IHÅG MIG DÅÅÅÅ

imorgon är vi lediga. jag sitter uppe och har tråkigt. tänkte fördriva tiden innan jag ska se på partik 1,5 som jag länge velat se genom att göra ett sånt där test. urtråkigt, urtöntigt och absolut uronödigt. så varsågoda, enjoy!


KÄRLEK:
Är du kär just nu? - nä fyfan
Har du någon kille just nu? - nepp
Har du dumpat någon? - ja-a!
Har någon dumpat dej? - jappsan!
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - inte på allvar,  mer i interna-skämt.
Vem kysste du senast? - HAHA, vill ni veta va?
Vem kramade du senast?- lillesyster
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - tror jag inte

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - det börjar gå utför..
Har du bra betyg? - jag har mina toppar.
Har du fått göra om ett prov någongång?- de jag missat, ja.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - ja
Sköter du dej i skolan? - för det mesta
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - no shit?
Haft mobilen på lektionstid? - har den alltid framför mig
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - dom kallar mig diskret

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - vill ni verkligen veta det?
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja men på två ställen
Trivs hemma? - gud-ja!
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - hello five-years-old-maddie
Har skrikit och slagit din mamma? - det hoppas jag inte, fast jag var en rätt hemsk unge...
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nope, hello angel
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - min syster kan ha fått hört liknande saker, ja...
Du älskar din familj oavsett vad som händer? -  ja!

VÄNNER:
Du har vänner? - haha ja
Du brukar vara med? - mest jo, pau, tobs och p
Vem/vilka var du med sist? - utanför klassen, martin!
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - självklart
Är det okej att ha kill-kompisar? - mer än okej!
Har du pussat någon av dina kompisar? - jaa
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - seriösa frågorna börjar bli..
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nej!

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? -  oftast
Putar med läpparna på kort? - verkligen inte
Tar kort på dina bröst? - varje dag! (NÄÄ)
Använder foundation på läpparna? - använder knappt found.längre
Super dej packad varje helg? - nej!
Du har kysst en tjej? - pussat mina vänner ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - såklart jag har. not
Ditt hår e knallblont? - nei

ALKOHOL:
Har druckit alkohol?-  ja
När drack du alkohol senast? -  förr-förra helgen
Vem bjöd dej på alkohol? här köptes det själv!
Vad var det för sorts alkohol? moss.vin, drink
Brukar du dricka alkohol? ja, det beror väl på?
Har du druckit öl? ja
Tycker du om öl? ja

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? -  jo men det har gått över
När grät du senast? - idag när jag såg på tv(a)
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - har nog hänt
Du har slagit ner någon? - bara på träningen
Du har skadat någon med flit? -  mja
Har du någon gång viljat döda någon? - nej
Vem bråkade du senast med? - vet ej, argumenterade kraftigt med v idag.
Du har blivit våldtagen? - nej tack

ÖVRIGT:
Motto? -  allt har sin mening
Film? -  the notebook / ps. i love you
Musikgenre? - aaallt!
Lyssnade senast på?- miss li
Var det här kul? -  nej, men jag ska ha kul nu!:)


SO GLAMOROUS.


idag är
perfekt.

2lektioner, hem, sova, träffa klasskompisar, chilla. mysa. perfekt!






FLOSSY FLOSSY


YOU MIGHT THINK THAT I AM A LOSER BUT I DON'T REALLY CARE.






han ska vara snygg, ha bra storlek på plånboken och en fläskfilé mellan bena! -ensam mamma söker. kan man göra annat än att avguda den kvinnan?














i dont really mind. do you?

SO MAD?

bah. precis sådär tänkte jag börja, b-a-h.
jag blir lack. idag blev jag riktigt arg tror jag. jag slog i min säng, i min dörr och på mitt databord. jag har svårt att bli arg på personer så jag tar ut min ilska lite halvhårt på min iredning i mitt rum. jag tror det var att jag såg att allting återupprepade sig. jag höll på att gå i samma jävla fälla igen. jag kände mig svag och idiotisk. dumma, dumma madde liksom... efter ett telefonsamtal där jag var lite vresig löste sig allt. argmadde försvann och hoppfulladumma madde kom tillbaka. istället för att jag inser hur sanningen är så går jag hellre in i drömmen, vet inte varför. men där är jag lycklig?

så välkommer tillbaka in i drömmen mads. feels good? äh orkar inte bry mig. för hur mkt jag en låtsas att jag är lycklig där, så vet jag att det bara är en dröm. och det är väl bra ändå? jag vet att det inte är på riktigt. jag vet att någondag kommer den där dagen att komma. men då är jag redo. är du?


HAPPY FACE!!!

ååh jag är så glad! så jävla fucking äckligt GLAD! fattarni hur glad jag är? överlycklig, sprudande och helt jävla underbart glad som in i helvetet!
och anledningen..? jag vet inte! kanske är det vädret som äntligen börjar spricka upp? kanske är det faktumet att jag fick mvg på min hemsida i webbdesignen? kanske är det för att jag bara har ett fåtal lektioner kvar tills skolavslutningen? eller är det för att vi i klassen är ett så total skönt gäng? ett gäng som har börjat hitta på roliga grejer ihop, som t.ex. grillningen som ska ske på fredag? jag vet inte riktigt varför. kanske det är för alllting? allting är så jävla underbart!!!

långhelgen nalkas och den kommer i stora drag att bestå av följande:
onsdag kanske det blir sylvia med klassen, torsdag får jag se, fredag blir det grilla med klassen och min älskade och saknade johanna kommer hem och lördag ska vi seeeeees!

PZ, PUSS OCH KRAM SUCKERS. FYFAN VAD JAG ÄR GLAAD!


ATT VILJA ÄR ATT KUNNA?

nu har cirkus en timme gått på min s.k. sovmorgon och allt jag har hunnit åstakomma är att kolla upp ordspråk till min möjligtvis nya tattuering.. jag vill ju helst ha ett kärleksordspråk, helst av allt vill jag ha kärleken övervinner allt, men det är så många som har det så det känns rätt lame att ta samma:/ funderar även på ett spanskt ordspråk som jag inte kommer att skriva här:) nä nu ska jag lyssna på kemilektionen som resten av klassen har. jag ska lyssna och njuta av att jag slipper försöka memorera allt eftersom det är sååå tråkigt och svårt.

PUSS PÅ ER!


MS.SMARTASS

och jag har gjort det igeeen!!!

jag tvingade mig själv att gå upp, det var segt som attans kan jag tillägga! det var tugnt, hårt och extremt jobbigt.. duschen var varm och skön, luften inte lika.. äcklig frukosttvingade jag i mig. allt för att komma till skolan och hör att vi inte har någon biologi...!!! detta innebär i sin tur att jag hade kunnat haft sovmorgon till kvart i elva, kvart i elva!!! nej nu ska jag inte klaga, nu kan jag faktiskt använda den här tiden till att plugga.. det behövs verkligen! sjukt mkt som jag ska ha lämnat in..  bah, nu gäller det att jag tar tag i saken, och inte somnar...

önska mig lycka till(a)?

WHEN I GROW UP I WANNA HAVE GROUPIES!!!

igår mådde jag piss igen, det här jävla viruset får mig att gå i vågor..
helt slut i kroppen till och från, orkar knappt röra mig, sen nästa sekund är jag skit pigg? palla..

det blev iaf grillning med tobbe och gänget i sumpan till sena natten. frysningar, värmeskador samt bränt hår bestod natten av. väldigt trevligt!
idag blev det återbesök i sumpan men denna gång för att njuta av solen med rob! sköönt!!! nu ska jag alldeles strax iväg till amanda, sååå bäst!

PUSS PÅ ER

BÖGAR, SKOR OCH HULTSFRED?

hahaha jag sitter med min kära mor och lillesyster framför inför eurovision songcontest, och jag dör! seriöst, ungerns bidrag är skämmigt!

idag har jag införskaffat mig tre par skor också! detta var ett undantag från förra inlägget om körstopp... ett par gladiator, ett par vita tygskor och ett par gräsligt häfftiga gummistövlar till hultsfred. haha! (och nej, det var inte på den där köp tre för två butiken) men jag gillade dom. och jag behövde dom.
COOL TJEJ!





I need true love
Do you know what you mean to me?
Does it show as I live and I breath?
In the valley of the shadow, I know you'll be.
I defense, I conquer death
I conquer the enemy (envy).












imorgon åker johanna till cypern, jag kommer att sakna henne sjukt mycket! när hon kommer hem ska vi beställa biljetter till hultan, festa och prata jääärnet! fyfan vad jag kommer sakna dig gumman!

KÖP-STOPP!

härmed inför jag ett köp-stopp för mig själv! ingenting ska inhandlas, spara på allt!
men jag behöver er hjälp! ni har tillåtelse att slå mig manligt när ni ser mig försöka införskaffa mig det minsta damkorn ni kan tänka er. (gäller ej skorna imorgon)

min kalkyl inför sommaren:
kostnader:
hultsfred cirkus 3000:- (?)
midsommar i skåne? cirkus 1500:-
kryssningar? runt 600:- va?
pengar:
3000:- undanlagt
+ cirkus 2000 lön/stud.bidrag maj
+ev.lön senare under sommaren.

GLÖMSK, JAG? NEHE!!

jag och min lover var på ming och åt idag, vi skrattade och flamsade till max. bestämde även planer inför sommaren, super bra säger jag bara!!! ungefär 2minuter efter att vi lämnat restaurangen får jag ett sms "är det du som glömt din ring?" från en som jobbar där. haha efter ett svar och en halv minut senare är jag på plats för att hämta upp min beloved nya ring. tack till er som jobbade.

nu har jag planer inför lördag, så synd suckers som tänkte lägga bud!

nu:
Gray's anatomy
21.55=fråga olle
22.25=girls of playboy mansion
SEN SOVAA

DU MÅSTE TRO PÅ DIG SJÄLV IDAG FÖR JAG TÄNKER INTE DYKA UPP I DÖRREN MED EN ROS MELLAN TÄNDERNA

för man saknar sånt som man inte har
men vi har fortfarande långa vägar kvar
jag har lärt mig att längta är bättre än att ha
för man saknar inte sånt som man har.

JUST LIVING MY LIFE

hahaha jag får ig i engelska b. och bara för att jag har vart i tyskland och inte kunde göra läs/lyssna nationella, men får dock göra dom nästa år så då blir det andra bullar. haha men det är komiskt, tycker ni inte?

igår blev inte riktigt som planerat, jobbig lektion i skolan där nästan inget blev gjort, träffade p & åt donken, sedan var det tydligen MÖTE! jaha, skit också liksom! tre timmar av diskussioner, försök till problemlösningar och försöka komma ihåg namanen på alla små krabaterna.. det löste sig iaf för tillfället, blir dock mycket mer jobb som kvarstår när höstterminen närmar sig igen..

idag kom jag till skolan runt nio tiden abra för att höra att vi inte började förns halv tolv, rätt surt också men jag hittade på sätt att underhålla mig själv som tur var.
nu har jag haft håltimme från tolv och börjar yttligare en lektion vid tre igen. men jag ska inte klaga, sjukt skönt i skolan nu, många inlämningar och sånt där dock men knappt några lektioner:)

sen är det snart helg igen också! och då blir det kanske festa i stockholm!??

WINNERBÄCK - TIDVIS

jag ser dig forsätta nu, med varsamma kliv. jag ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv.

UNDERBART!

vaknar av att solen lyser i mina ögonen innan klockan ringer. skönt!
jag springer upp, ringer moder och frågar om jag inte ska skita i vc eftersom dom ändå inte kan göra något. jovisst, vi kan vänta lite mer men om det inte går över snart så åker vi dit.

idag har jag alltså endast en lektion. jag börjar 13.50 och slutar 14.50.. känns überskönt för er som kanske inte förstod det! webdesign, då får jag även reda på betyget på hemsidan vi lämnade in för någon vecka sen, vilket jag ifs fasar för men det löser sig alltid!

innan skolan, i sådär 5,5timmar som jag har på mig ska jag åter igen lägga mig ner i min sköna säng och vila, sedan sola solarium, sola ute och sedan drar jag. sköööön dag säger jag bara! sen får vi inte glömma att jag ska träffa m efter skolan! kan det bli bättre? nää!


And I'll never give myself to another the way I gave it to you

GODNATT

ballar av stål, sex and the city, frukt och te!
vad med kan behövas? jag längtar iaf till imorgon när jag ska till vårdcentralen sedan träffa martin efter skolan:) det ska bli sjukt roligt!!! see you later suckers!









DU ÄR EN AV FLERA TUSEN!

är det någon som känner som jag?
att det skulle vara sjukt skönt med en hemmakväll den här helgen. inget jobb, ingen fest. bara ligga hemma i soffan och kolla på tv. kanske eurovision songcontest till och med! någon där ute som är på? det kan komma att bjudas på härligheter som skönt sällskap, gurka, morötter, paprika och dipp, och kanske lite cola om du har tur och såklart en jävla massa skatt..!

sådär ja, jag säljer ut mig på internet, på min blogg! :
högsta bjudare tar hem priset! så sätt igång gott folk. bjud för fa-an!


GODNATT

I WANT TO SAY THANK YOU TO ALL THE GERMAN STUDENTS AT THE GOETHE GYMNASIUM IN REICHENBACH! THANK YOU AND HOPE I'LL SEE YOU SOON!

I AM SORRY THAT I MADE YOU SAD.

men jag skulle aldrig ha tålamod att någonsinn bli förstådd, ingen känner mig så väl som du.



I REALLY WANNA BE WITH YOU

men jag kommer ihåg vad du sa. du är bara tomma löften och ord.

även om jag aldrig skulle erkänna det för någon, inte ens för dig så saknade jag faktiskt dig där när jag satt i solen. lars winnerbäck och melissa horn utsprudlandes ur hörlurarna på högsta möjlig nivå, jag stängde ute allt runtomrking och drömde mig bort.

this distance between us two make me want you more.


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST.

nu är jag äntligen hemma och det är skönt som fa-an! skulle vara skönare om johanna kunde svara på mobilen, men hon ligger säkert och snarkar någonstans...

nåväl, resan i sig var väl en 8 av 10 kanske? det liksom varierar beroende på vart vi befann oss. i berlin var det underbart, fullständigt helt jävla perfekt nästan. reichenbach var lite segare, mycket mindre men samtidigt bra. bra erfarenheter liksom.

och jag kommer sakna er alla tror jag nästan. ganska så stenhårt skön grupp. bilder i tusenfalt kommer väl upp så småningom. tills dess, njut av att vara hemma gott folk!

THE BEST PART OF ME WAS ALWAYS YOU?

åh, pepp. pepp. pepp!!!!
tyskland here i come liksom.
fan vad jag kommer sakna folk. de flesta. några mer än andra, men ändå! fyfan. tack för en skön sista kväll i sverige gott folk! tack richard för det välkomnande tv-bruset, tack johanna för peppningen och kramarna, tack antte för ännu en bra fest, tack paulina för att du är underbar, helt enkelt, tack till alla ikväll..!

väskorna är nästintill färdigpackade, sängen är fortfarande full med kläder, smink och dylikt. vågen står mitt på golvet, den får ej överskrida 15kilo. tufft men det ska gå, det lovar jag dig!

kom ihåg mig då!


MIN NYFÖRÄLSKELSE...

ÄR ÅTERIGEN MISS LI. FAN VAD JAG ÄLSKAR HENNE. SKARPT.

idag är det mkt som ska göras:
sola
stan (köpa present, växla pengar, köpa nödvändiga saker till resan)
jobba (14-16.15)
packa det sista, ner i väskor, väga osv..
åka till samma fest som igår, sköna män
när de andra drar till krogen går jag hem
sova någon timme
03.30 SÖNDAG LÄMNAR JAG ESKILSTUNA.

PS. JAG GILLAR MIN KLASS!!! DS.

TJUGOÅTTA TIMMAR.

grattis till min stora johanna på hennes daag!

idag har jag packat allt hos pappa, blivit hämtad av dennis, skjutsad till mor för att släppa packning, åkt till sundbyholm med samme man, minglat, lekt med världens sötaste treåring, åkt hem, halvsovit i soffan till film, vinat med mor, åkt till stan för att träffa johanna, gått till fest, festaaat. HEM. och fyfan vilken dag!

jag har även fått ett erbjudande om balkompanjon till nästa år. haha äh det är bara litet tag kvar, lika bra att vara ute i god tid, don't you think?


OM TVÅ DAGAR DRAR JAAAG!!!!

hahhahaa jag måste bara säga att jag avgudar johanna!

seriöst, jag läste hennes blogg nyss och såg ett inlägg där det stod något i stil med game over, vi vinner. datumet stämde också ganska bra överrens, vet inte om hon menade det jag tänker på.. men iaf. typ det här tänkte jag på:

tjallarn
tallarn
roboten
falska-jäveln
suck-up
eget namn(vad mer behövs sägas) + tre punkter typ.


SOMMARTIDER HEJHEJ SOMMARTIDER!

ååh jag älskar vädret! hur många gånger ska jag behöva upprepa det?:D

med sommaren och den ljusa utväxten kommer frågan:
ska man bli blondare igen? bort med det här oranga iaf. helvete!







PUSS PÅ JOHANNAS DAG. 18ÅR. ÄNTLIGEN VA?

party like a rockstar baby!

MADDE IS HAPPY!

idag var det grillning med hlava klassen som gällde. sedan bar det vidare på 20års ferre för min del. efter många om och men kom johanna, long time miss you babe!
väl på festen träffade jag många välbekanta ansikten, såna man inte sett på år och dagar kan det kännas som.. trevligt för det mesta måste jag säga. fick mig även en REJÄL chock när jag och johanna gick ut, för vem står där.. om inte DENNIS? the DENNIS liksom? vadfaaa-aaan gör du här? får jag ur mig. blev kanske lite små besviken på att han inte hört av sig eftersom han var i eskilstuna, men klandrar honom inte eftersom han kanske hade sina skäl efter sitt sista besök.
MENMEN. trevligt som fan var det iaf att prata med honom! vi ska höras imorgon och kanske han händer på? och förresten! PUSS på johanna som fyller 18barre nu efter 12slaget!!!! äntligen vaaa? me längtade som fn!

puss på er fyllisar på valborg!


RSS 2.0