mr.perfect?

kära man som är underbar, perfekt och lång. du som har den perfekta humorn, de perfekta tänderna och den perfekta mystiken? du romantiska som inte är rädd av dig, som vågar ta för dig på ett charmigt sätt och som charmar alla i din omgivning. var är du? om du finns där ute så hör av dig. för jag finns här och väntar på dig. TJAO-MADDE




FUCK OFF AND DIE. DU ÄR FÖR FUL FÖR MIG OCH DIN MORSA GÅR FÖR EN HUNDRING

you're so not a man..

he is.

vart tog lovet vägen?

nu har jag målat klart alla väggar i mitt rum:) nu är det bara några möbler jag ska måla i svart.
det blev faktiskt rätt bra med väggen. jag är iaf nöjd, hel-nöjd:)

vart tog lovet vägen förresten? fan vad jag hade sett fram emot det här lovet. jag trodde att det skulle bli våran tid. men jag hade fel. fyfan vad jag hade fel. inget har ändrats, eller hur? hur mkt jag än hoppas så har det inte det. det är mitt problem.. att jag hoppas. jag hoppas på något som inte finns tror jag. och därför bygger jag upp en förväntan inom mig som spricker lika mkt varje gång...
det är som en ballong som fylls med luft hela tiden, tills den spricker när den inte klarar mer. så kan man förklara hur det känns. men du gör så att jag tar upp en ny ballong varje gång ändå. samma färg, med samma hopp. men grejen är att för varje ballong jag tar upp, desto mindre klarar dom av. desto mindre klarar jag av. du läser troligtvis ändå inte det här. så vad är det för idé? ingen aning. men om du läser.. ja.. då hoppas jag att du förstår. eller iaf försöker för du kommer aldrig att kunna förstå helt.

idag är en skitdag. allting har gått fel. jag hade sjukt mkt planer inför idag och hade sett fram emot idag i mer än en vecka. så spricker alla planer och det slutar med att jag ligger hemma i min säng. ska vara med familjen idag och jag är deppig till max. fanfanfan säger jag bara. orkar inte, verkligen inte. allt är bajs. så ni vet..

fan vad hände med mig? för någon dag sen var jag såå jävla glad. alla har väl sina dåliga dagar. jag har min nu. vintern börjar komma och det ligger snö på marken. mitt undermedvetna blir nog rädd, för jag hatar att vara ensam. jag gör det. jag blir rädd, jag vill inte. men samtidigt vill jag för jag vet att jag behöver det. fan vad jag behöver det. men att vara ensam i vinter? då vill man ju ha någon att mysa med. men när denna någon inte finns, vad gör man då?

now i know what i don't want.
i learned that with you (?)


fan vad jag vill att paulina ska komma just nu, men det går inte för hon är på modevisningen. fanfanfan. saknar dig<3

dududu,nununu

idag var jag i sthlm med tobias&isa för att kolla på när isa spelade match, självklart vann hon:)

jag blev akut sugen på en sak som är väldigt konstigt.. jag blev sugen på att glo sagan-om-ringen-maraton med en speciell person. inte för att jag tycker om sagan om ringen, har aldrig sett dom alla tre. men fan vad jag blev sugen på att ha ett s.o.r maraton med just DEN personen just nu. fatta vad roligt det faktiskt skulle kunna vara. synd bara att det inte kommer ske. dels för att det tar typ 9timmar, dels för att den personen troligtvis inte har lust eller tid och dels för att boxen är hos min kära moder för tillfället.

puss på att jag ska vara duktig och åka in och träna imorgon. jag tänkte ta en simtur, för på onsdag ska jag träna gym med johanna sen är det weng chun på kvällen. appropå w.c så beställde min kära far min träningsoverall idag. puss på han. puss på att jag har skit tråkigt nu, vill att dududu ska vara här och glo film med mig nununu.

jag är också sugen på att åka till badhuset och bada och bubbla och bara ha det bäääääst. sen vidare med bowling sen avsluta kvällen med en film. kanske någon romantisk komedi. kanske med p.s i love you. inte för att just den är bra. utan för att den ger mig en känsla som är skön. 

puss på att jag är själv med film på mitt rum just nu. puss på att jag ska ropa på min låtsas syster för att få sällskap nu. puss på att jag inte kommer vara själv längre. puss på att jag kommer ligga och tänka på annat när vi ser film så jag kommer missa hela handlingen. puss på att jag inte bryr mig bara jag får sällskap. puss på att jag är sällskapssjuk. puss i hopp om att smitta någon stackare där ute.


negerhora funkar, men inte snopp?

varför kan man skriva negerhora men inte snopp med t9 på mobilen? det är ju SJUKT! rasistiskt och helt fel!

jag vill för övrigt kolla på the notebook. jag är ap sugen på att göra det. vet inte varför, kanske för att den är mysig. jättemysig. skulle nog kännas bra för den är sådär sjukt romantisk och gullig. sådär som jag vill ha det just nu. fan vad jag saknar att krama någon JUST NU!...  mysa under en filt med en romantisk film och massa tända ljus i rummet. känslan av att inget annat existerar.

ne, nu kommer snart en vän över och vi ska glo film och prata. det jag gör bäst helt enkelt! TJAO

haha säger bara akta cphanden!

LET IT DIE AND GET OUT OF MY MIND

helgen har vart knas. helt upp&ner. allt har hänt. känns som om jag är en liten ingridiens i ett bakverk och blir vispad, slängd åt kanterna och rejält omrörd. allting kommer upp till ytan och alla problem hinner ikapp. jag har tjaffsat med en person mkt mer än vad jag trodde var möjligt. jag har gett upp hoppet och jag har städat mitt rum.

idag hände det. det som jag har längtat efter. det som bara händer på film. de där lyckliga kärleksfilmerna som jag älskar så mkt. den underbara sekunden där någon bara åker hem till den andra. där man står på trappen och kramar om varandra och lever lyckliga ever after. saken var bara den att jag inte var hemma. typiskt

vill tacka alex för igår. riktigt skönt att prata ut med dig. alltid lika roligt för båda är lika cp.
LÄNGTAR TILLS IMORGON SÄGER JAG BARA! FAN VAD ROLIGT DET SKA BLI

jag är trött på kärlek. trött på halvdan vi-träffas-om-jag-orkar kärlek. jag vill ha riktig, äkta kärlek. jag ska få det. någongång. inte nu, inte idag och inte imorgon. det tar tid, och det vet jag. jag vill att det ska ta tid med. för just nu känner jag att jag litar lika mkt på kärlek nu som jag litar på att det ska vara 30grader och sol här i eskilstuna imorgon. ne, nästa gång ska det vara något stort. något sprakande, blixtrande och underbart förtrollande. eller?
och det viktigaste är att det är naturligt! det ska kännas naturligt att t ex ringa varandra när man har tråkigt. det ska vara natuligt att fråga om man kan ses, och båda ska känna en längtan att få träffas. i want it all skulle man kunna säga. men ändå inte. fan heller. 


I don't wanna see your face again
And I don't need to hear your lies
I don't even wanna hear your name
Oh boy, you better recognize

I stayed up late every lonely night waiting for you to call me
I used to think if I gave you time oh baby you'd find a way to make it right
You're doing me wrong again and again you say that you will but you won't

grekisk gudinna och polis

igår var jag med min älskling paulina på en maskerad. det var väl sådär, ganska kaos.
fick höra att några tyckte jag brukar vara lättklädd? varför inte säga det till  mig i person? det här är från personer som alltid brukar ha de kortaste klänningarna med genomskilninga nylonstrumpbyxor och har vädligt många rykten efter sig.

igår var första gången jag inte hade jeans eller mörka strumpbyxor på mig. jag var grekisk gudinna och hade därför ett lakan som gick ner över knäna och hade inga strumpbyxor. men ni verkar tycka att jag ska komma med svarta strumpåbyxor då, eller? jag skulle iaf tycka att det var SJUKT fult.

jag lägger upp en bild lite senare så får ni avgöra senare om ni tycker jag var lättklädd eller inte. och ni som tyckte det, skriv gärna det i kommentaren också och säg VAR jag var lättklädd, vill gärna veta:) då säger ni det till mig i person också.

paulina var jätte fin måste jag bara säga. jag tvingade med henne i sista sekund och vi gick och köpte en polis tröja som hon tog på sig på det hon hade haft till skolan -skortklänningen. hon är bäst, bäst, bäst!

feminist, troende, alternativare?

sitter här med mina klassmates som håller på och pluggar inför fysikprovet de ska ha imorgon. när jag kom in i grupprummet var jag bara tvungen att fråga:
jag: martin, hör inte du på ett öra?
martin: jo på ett öra hör jag. (med en lite halvförvirrad blick som bara han kan göra)

han trodde väl att jag trodde att han inte hörde på något, men då skulle han ju inte hört något alls. då skulle han aldrig ha hört något och då skulle vi nog veta det. rätt kul, iaf för oss uttråkade naturare som de flesta av oss pluggar fysik. jag kommer och livar upp stämningen lite, javisst!

för er som inte vet är jag en halvtroende halv feminist som är intresserad av miljöfrågor och läser om alternativ medicin fastän jag har tänkt att utbilda mig inom läkarvårdyrket och går naturkunskaps programmet på rinman skolan. skön blandning. jag är rätt barnslig också, men det är en stor del av min charm baby

.


I WANT A MAN BY MY SIDE. NOT A BOY WHO RUNS AND HIDES

jag är lite i julstämning nu faktiskt. rätt tragiskt skulle många säga, men det är så det är. anledningen till detta är att några killar i klassen envisas med att spela julsånger på lektionerna. bara sådär 9veckor innan jul men det är bra;)
eftersom jag inte är hemma under julen eller någon dag på lovet för den delen, så jag är rätt glad att få julstämning. dock lite tidigt kanske? sköna är ju grabbarna iaf. creds

satt och filosoferade på bussen påväg hem idag. jag kom på att jag vill ha en man. en riktig man med känslor, muskler, mogenhet och rubbet! jag vill ha en kille som kämpar för det han vill ha. han ska bry sig, vara känslig och ha humor.
jag satt även och tänkte på lovet.. hur jag skjuter upp allting just nu, så jag kommer ha MASSOR att göra då, vilket jag inte kommer orka göra. jag ska ju ha lite trevligt också! tex ska jag med tobias och kolla på hans syster (min gamla klasskompis) isa när hon spelar tennis i sthlm, det ska bli roligt! sen kanske vi skulle kolla på modevisningen på fredagen och kolla på tobias tjej och massa andra roligt folk som ska gå:) har lite smått och gott, men det detta ser jag mest fram emot! ska bli NAJS.

jag ska försöka med en grej som jag läste i min psykologibok.. jag ska försöka tänkta på dagens ljuspunkt efter varje dag som går, detta ska hjälpa med att ta ner stressen osv och verkar rätt kul. ni bloggare kan få läsa någon gång kanske vad min dagensljuspunkt har vart. om ni vill såklart.

uppdatering:
•det kanske inte kommer funka med modellgrejen, det var 18årsgräns:/ får se om det löser sig, annars får jag väl se bilderna ;)
•dagens ljuspunkt måste vara att M.P har tagit körkort idag! GRATTIS! han bjöd på ett åk som började med donken på västerleden och vidare lite fram och tillbaka.

I hate to show that I've lost control
Cos I, I keep going right back
To the one thing that I need to walk away from

träningsvärk, javisst!

fanfanfan vad jag har träningsvärk i ryggen, axlarna, benen och rumpan. kunde knappt resa mig ur sänge i morse så jag fick duscha och fixa mig på 25minuter. lyckat! men det funkade;)

fick en skön utskällning innan jag åkte hemifrån också, för jag har mina nycklar hos mamma. mitt fel? kanske, men pappa kom och jag hade letat efter nycklarna men inte hittat dom. skulle han få vänta en halvtimme för att jag skulle leta? nej, och speciellt inte när jag är skithungrig. då är det bara att åka. måste få mat tänkte jag.

ne nu ska jag ha psykologi. stress är dagens ämne. kognitiva aspekter på stress... jag tror förresten att jag vet en som har alexitymi. det är synd. puss ändå.

IDAG,IMORGON,NÅGONGÅNG. JAG VILL INTE MISSA NUET.

skönaste träningen idag! galen träningsvärk kommer jag att ha imorgon, annars är det något fel. kanske inte så konstigt när mini har varit tränare? sen tobbes fys på det. galet skönt var det ändå. lite svåra övningar ibland bara, sen råkade jag slå paulina hårt på käften när hon missade att täcka. puss

undra om det gör ont att dö? vore det ändå inte ljuvligt befriande.. eftersom om man är död känner man ingen smärta? konstiga tankar en konstig måndag. man blir nog såhär av för lite sömn. -alldeles för lite.

natt-filosofi:
jag skulle vilja kunna strunta i allting. sluta skolan, flytta utomlands, kanske till norge och träffa min blivande man? jag skulle vilja göra sånt jag aldrig gjort, som åka skidor i alperna, ta cykelsemester i afrika och snorkla i thailand.
jag skulle vilja bli en ny al-gore och komma på en lösning till världens alla miljöproblem. jag skulle vilja vinna priser för mina smarta ideér och tankar. jag skulle bota världens svält och fattigdom samtidigt som världen inte överbefolkades eller ekonomiskt gick under. jag skulle vilja vara talesman för världen och säga hur alla skulle gå tillväga för att lösa alla problem. men saken är den att det inte skulle fungera. allt är försent. det har gått så långt att vi kanske aldrig kan göra något åt det, det är synd för det är våra barn som kommer få leva med detta. om dom ens kommer kunna leva alls?

jag vill inte missa nuet. för vad har jag då att se tillbaka på när jag är gammal och rynkig? lev för stunden säger jag bara. gör det som känns rätt just NU. det ska jag. och just nu är det rätta för mig att sova, så det tänker jag göra! VI HÖRS.

never look back

det var då inte igår jag skrev blogg, sry..
anledningen är att jag har faktiskt inte har varit hemma så mkt, sen åkte jag till min far igår och här fungerar inte internet på den bärbara så jag får sitta på den stationära=suger. min helg har inte bestått av så mkt, mest slapp och det är skönt..
i fredags var jag med dennis som kommit hem över helgen från jönköping vart han verkar trivas väldigt bra. mkt plugg, men det klarar han:) vi glodde film och jag somnade, grymt social^^
idag åkte jag till coop med min kära far för vi ska måla om mitt nyblivande rum, vi tog med några förslag som vi ska kolla på imorgon sen köpa färg:).. därefter åkte jag till badhuset och tränade småglinen, kollade match med alex och sen fick jag skjuts hem. snart ska jag glo film, tror det blir när mörkret faller. om bara mitt sällskap kan komma någongång;D hehe

puss hejs.


pluggis, konstnär, psykolog??

idag vågade jag, jag gick fram till min matte och gamla fysik lärare gaia och sa att jag kanske har ångrat mig. jag vill nog ha fysik ändå.. hon blev överlycklig och istället för min 3timmar håltimme idag var jag på min första fysiklektion sen 1an. jag saknar det grymt. jag saknar alla samband och all logitik som finns i fysiken. jag saknar känslan av att lösa en så extremt ofattbar uträkning.. kalla mig nörd, pluggis whatever. det är det jag gillar & jag står för det. så på lovet ska jag tillbringa min tid med detta: läsa ikapp matten som jag hamnat efter i, plugga psykologi inför prov och göra grupparbete, biologin ska jag plugga lite inför provet jag missade, svenska ska jag läsa några häften jag inte har orkat, alternativ medicin ska jag göra ett stort arbete som ska vara klart onsdag efter lovet, miljö ska jag börja med mitt stora arbete i samt ska jag läsa två kapitel i fysiken och fundera om jag vill fortsätta med den. det är mkt jobb men det är det värt, för fyfan vad jag tycker om skolan ändå. på något konstigt sätt, jag är nöjd över mitt val av linje för jag trivs. tycker om kurserna för de intresserar mig, tycker om lärarna och eleverna. för övrigt så känner jag mig positiv idag. väldgit positiv.
nu ska jag ta och måla naglarna i någon konstig färg för att se hur det ser ut. kanske blir häfftigt, vad vet jag? sen ska jag nog ta och sola också innan jag somnar.. såklart måste jag hinna se minst ett avsnitt av satc också. vill tillägga några saker, för det första var alt.medicin lektionen idag riktigt bra. hade ett "prov" där det var två frågor som inte alls var svåra.. sen skulle vi "måla" en fråga till en healer/drömtydare/något mer som kommer nästa vecka. så fort vi fick uppgiften fick jag upp en bild i mitt huvud. det var en abstrakt bild med rött, rosa och lila. jag klev verkligen in i bilden kändes det som när jag målade, och jag tror jag fick fram min fråga.. bella förstod iaf min målning, och förstod nog mer än jag själv vad den symboliserade när hon sa hur hon uppfattade den. häfftigt eftersom jag mest målade på mekaniskt... utan någon eftertanke. det bara flöt liksom.. riktigt skönt. och sist vill jag bara säga att efter tisdagens psykologilektion om stress har jag verkligen vart mindre stressad. vet inte varför, men det är skönt. kommer på mig själv när jag går till/från bussen med att jag småspringer, varför egentligen? så saktar jag ner. skönt!

IT'S A CRUEL THING YOU'LL NEVER KNOW ALL THE WAYS I TRIED


THERE'LL BE NO LAST CHANCE TO
PROMISE TO NEVER MESS IT UP AGAIN.
JUST THE SWEET PAIN OF WATCHING
YOUR BACK AS YOU WALK.
AS I'M WATCHING YOU WALK AWAY.
AND NOW YOU'RE GONE,
THERE'S LIKE AN ECHO IN MY HEAD
AND I REMEMBER EVERY WORD YOU SAID


GLADA NYHETER!!!
DENNIS KOMMER HEM I HELGEN FRÅN JÖNKÖPING OCH GISSA VEM SOM SKA TRÄFFA HONOM? JAAAAAAAAG. HAN SKICKADE NYSS SMS OCH FRÅGA. FAN VAD SOFT, FAN VAD BRA, FAN VAD NAJS!!!  SKOLAN ÄR INTE DENSAMMA UTAN HANS LEENDE OCH GLADA "GODMORGON" PÅ BUSSEN. SAKNAR, JAVISST!


JAG GILLAR'T MEN HATAR'T
PÅ SAMMA GÅNG


.

hon flippar ju ur

jag önskar att jag kunde flippa ur helt totalt någongång. jag önskar att jag kunde skrika mig hes av ilska. jag önskar att jag kunde sätta till ord allt jag känner för dig, hatet inom mig. jag skulle skrika tills jag blev hes sen bara tystna. se ditt förvånade ansiktsuttryck och bara vända därifrån, känna mig tom från känslor. fan vad skönt

EXTREMT GLAD IDAG FÖR JOHANNA SKA BÖRJA TRÄNA DÄR JAG TRÄNAR. YES. WORK-OUT FRIENDS<3

hm, magnus & sola

jag blir galen... jag hade precis fyllt en shoppingkorg inne på hm.com och går vidare till kassan, när...
jag ska behöva skriva in en kod. eftersom jag har glömt bort koden så skriver jag i mitt clubnummer och min e-mail adress för att den ska kunna skickas. väl ifylld så står det att den skickas, jag väntar och väntar men får inget mail. nu har det gått över 30 minuter och jag väntar fortfarande. hm har stängts ner och öppnar igen 23.40 hoppas att det funkar då, annars blir jag sad. jag fördrev tiden tidigare med att kolla på "i ditt ansikte" fyfan vad det är bra. det bästa hitils är ändå när han skrek "NI SUGER"och det kommer troligtvis alltid vara det bästa han säger. jag härmar honom ibland.. ne nu ska jag ta och sola 25min så länge hm är nedstängt, fördriva tiden, bli brun och sömning på en gång. kan inte bli bättre! ska till skolan imorgon också, bra för jag måste göra webdesignen. puss på er. ps så ska jag försöka börja min 21dagars band imorgon. önska mig lycka till:)

msn = dåligt?

kul att av alla som är inne på msn så är bara 16 online. de flesta andra har statusen på upptagen eller inte vid datorn. men varför ska de då egentligen vara inloggade? är det så att ifall om någon behöver ha tag i en just NU så ska den ha möjlighet? men de flesta går runt med sina mobiler under dagtid väl? fast ifs kanske man inte har alls mobilnummer.. kanske är det så att man väntar på att någon ska höra av sig och skriva något.. men varför hör man då inte själv av sig egentligen? om man ser det ur andras perspektiv, t ex våra föräldrar eller far-och morföräldrars perspektiv eftersom dem oftast inte har någon som alls insättning i vad det är vi ungdommar gör framför datorerna.. de måste tycka att vi är galna. på deras tid gick/cyklade man över till varandra när det var något viktigt. om det var något akut kunde man ringa, men det var sällan. jag saknar det. jag skulle vilja att vänner dök upp när man satt hemma och pluggade och hade tråkigt. jag skulle vilja att folk åkte över till varandra, bara sådär. som dom gör på filmer. men det funkar inte i riktiga världen. eller? för vi är alltid så upptagna. antingen pluggar vi, jobbar, tränar eller är ute med vänner. vi spenderar inte mkt tid i våra hem, eller?

jag gillar töntar.

måste bara lägga till att om jag säger idiot eller tänt till någon så är det inte att klaga. jag tycker nämligen om idoter och töntar. så ni alla vet det(a) som t ex förra årets bonde söker fru. jag blev helt förälskad i bond-fredrik, ni vet han som alla tyckte var tönt? jag tyckte han var GRYM. jag gillar't liksom. sen gillar jag min förra mentor börje. jag ska gifta mig med en man som han när jag blir stor, det har jag alltid sagt sen jag träffa honom (fast inte till hans ansikte såklart, stackar skulle väl bli rädd och aldrig våga prata med mig igen). han är sådär härligt gubbig, halvtöntiga skämt som ingen förstår. men han är charmig. det är bondfredrik med. puss på alla töntar där ute. hoppas vi möts i framtiden.

vill även lägga till att jag vill till skolan imorgon. måste bli frisk. jag måste. saknar alla där och saknar att slå amanda på käften när hon biter på sina naglar. vi har nämligen en överrenskommelse, när hon biter så slår jag. det är för hennes bästa och hennes idé. det kan inte vara att klaga va? eftersom jag har blivit tilldelad den uppgiften som en trogen kompis?
AMANDA & JAG↓

ändra mitt tankesätt..

har någon där ute hört om 21dagars bandet?
det går ut på att man ska ha ett band/snöre/armband på sin armled under 21 dagar. vad det går ut på? att sluta klaga. om man klagar måste man byta handen som det sitter på, och då börjar de 21 dagarna om. man får ej klaga på andra, sig själv, ont i magen etc. vet ej om det gäller tankar, men det borde det inte göra? jag försökte med detta förra vintern men det fungerade sådär... jag tycker att det iaf är dags för ett nytt försök. så fort jag har hittat ett band jag kan tänka mig att gå runt med 21dagar. kanske väljer en toffs. vi får se. lycka till till mig själv. och må jag ändra mitt tankesätt. för det är det detta går ut på. inte bara på att man har extremt tråkigt;)

rejected love

And though the love of spring was in the air
My heart for her refused to care
A lock was there and she couldn't lock it up

And though for some that night was blessed
The knife of love cut through her chest
For her it was another failure stored in her soul
And love is blind and sometimes a fool
It can be oh, so kind, and just as cruel
All I could do was to try to play my role

















sjuk

I started this
It's all for me
What's yours is yours and mine is mine

You're my flovor of the week.









faaaaaan-tastiskt(?)

jaha, då är man här.. dagen innan provet och det SUGER!
är så jävla sugen att bara skita i biologi-skiten och åka in till badhuset för att se finalen i simningen kl 3-6. men det går icke, dels för att det tar sån jävla tid och dels för att jag måste plugga... riktigt sugen är jag på att gå på handbollsmatchen ikväll med.. men har varken biljett eller tid. F-SKOLAN. och jag är ännu mer sugen på att träna, riktigt hårt och få ut alla tankar man har som svävar runt i huvudet som ett stort moln. fan. jag ska nog gå lång prommis med the dog lite senare. sen gå förbi paulina.. måste rensa tankarna. ha en trevlig söndag alla ni som slipper plugga. min kommer bli skit+att jag börjar bli sjukt! enjoy.

F OFF

jag tror jag gillar att ställa till det för mig själv.
mitt undermedvetna kanske får njutning av att jag gör fel hela tiden?
verkar så iaf så -varsågod och njut undermedvetna helvete.


inte okej, inte okej!

hahahahaha, sjukaste telefonsamtalet jag har haft på riktigt länge!
en riktigt ganska full kille (nämner inga namn) som för övrigt har en väldigt häfftig personlighet som jag verkligen diggar började samtalet i stil med "... sa att jag skulle ringa dig, han sa att jag skulle hälsa 'inte okej, inte okej'" och avslutar med "PS. jag är sugen!" (haha interntskämt men riktigt roligt)

förresten, säger man mös eller myste?(a)

höst/vinter vit

igår innan jag somnade tog jag och solade 25minuter, väl behövt kan jag säga! ska börja sola lite nu till hösten, ser så mkt fräschare ut och slipper vara sådär äckligt vit. +på kanten för solarium i vårat dystra land:) stort extra jätte maffigt + i kanten på att jag åker till thailand om ca 10 veckor! fy tusan vad jag längtar säger jag bara! simtävlingen idag gick super bra, vi fick spana in riktigt heta kroppar, och då menar jag riktigt! sen fick man betlat för det också! fast dock väldigt lite betalt.. men det var det värt;) träffade även min gamla tränare som nyu för tiden tränar strängnäs klubben. fysatan vad jag saknar honom, lilla macken. han kände trots allt inte igen mig, trodde att det var min storesyster först, sen sa han att jag och stina var som tvillingar? han har väl ifs gått och blivit gammal gumme så man ska väl inte klandra honom. stackars. funderar seriöst på att börja simma igen.. iaf lite sådär? men sen har jag ju weng chunen.. men förståvad skönt det skulle vara att börja simma igen, och då verkligen speciallisera sig på det man vill, i mitt fall bröst och rygg. en tanka helt klart värd att fundera på!

efter tävlingen träffade jag p som var vrålhungrig så vi köpte med spicy hot och åkte hem och käkade. kollade även på filmer innan han var tvungen att åka vidare. trevligt med sällskap! när han masat sig iväg satte jag direkt igång med pluggandet. vilket blev en ren katastrof igår! nu jävlar måste jag ligga i. plugga hela dagen imorgon, kanske ta promenad med hunden över till paulina som en rast i allt plugg(a)? nu ska jag iaf forstätta ett tag, sen blir det satc! puss på er.
puss på att min blogg blivit mkt mer glad. puss på livet.

beroende av satc

nu ska jag sätta på satc och somna in:)
imorgon:
uppgång runt alldeles för tidigt
badhuset 8-12.30
12.30-... stan
hem och plugga biologi.
rip min fritid.


plugga=skit

haha är jag galen för jag tycker att den här är bra? jag blir grymt glad av den iaf:

Everybody asks me how I know.
I smile at them and say he told me so.
That's why I know, yes I know
Hallelujah I just love him so

MEN DEN HÄR ÄGER ALLT OCH ALLA! FINNS INGEN BÄTTRE JUST NU<3

RÖSTA PÅ HAN I IDOL!!!!

pussis

That's all I got to say,
Can't think of a better way,
And that's all I've got to say,
I love you, is that okay?






















pluggis

jag har bara en sak att säga:
FYFAN VILKET LIV JAG HAR! PLUGGAR BIOLOGI PÅ EN FREDAGKVÄLL. TYVÄRR MEN JAG MÅSTE. ÄR SERIÖS. VILL FÅ BRA BETYG. SKJUT MIG, SNÄLLA!


satc oskuld!

just nu är jag med johannis, jag har tagit hennes sex and the city oskuld idag! nu ska vi snart ta och äta middag sen kolla idol:) fuck att jag måste upp klockan halv 7 imorgon. pest!






blogg nya msn?

ge mig den tid jag behöver för att lösa det här. för att reda ut hur det kommer bli. vart mina känslor är. om du inte orkar så förstår jag. men jag kommer inte ge mig in med bara halva mig.
vi kommunicerar via bloggarna..

natti

hoppas att du förstår nu. hoppas att det blir bra nu.
nu tar jag allt som det kommer. tack för att ni finns. alla

sovdax, börjar skolan 11.50 imorgon. 3timmar hål med simning sen miljökunskap. efter skolan ska jag träffa johanna! fyfan vad roligt säger jag bara! lördag uppgång klockan halv7 dock. pissigt.




fuck

det var inte så jag menade. verkligen inte...
låt mig bara få berätta hur det är. allting så hoppas jag att du kommer förstå


sms från jönköping

kalaset var helt okej, roligt folk med live musik av simon & jhonny(y)
mitt under kalaset fick jag sms från dennis! det var verkligen inte igår..! han hade det iaf bra i jönköping, mkt plugg dock men det förstod han redan innan han flyttade. vi bestämmde iaf att vi ska ses när han kommer hem, när det nu blir. saknar verkligen att umgås med honom ibland. alla våra promenader i skogstorp lyste verkligen upp min vår:) sen såklart våra samtal och bara umgänge. tråkigt att du har flyttat.:(

just nu känner jag mig irriterad. jag vet vad jag borde göra. men är rädd. jag vet vad som skulle vara bäst för mig. men jag vågar inte. puss ändå. för jag är som jag är och kommer inte ändras. tyvärr













p.s i love you paulina







kalas

nu ska jag iväg på klalas i kvicksund! ha det så bra alla så hörs vi ikväll, puss

satc

ligger och kollar satc i min säng & smsar med paulina. fyfan vad jag gillar den serien! jag blir irri på Big, han och Carrie har precis blivit ihop igen men han verkar inte ha ändrat sig ett dugg. hur mkt carrie än försöker prata med honom om hur hon iaf vill att han ska försöka, som hon har, ändra sig för hennes skull iaf lite. men det verkar vara för svårt... medans en kille som charlotte träffar omskär sig, för hennes skull! -då kom jag och tänka på en person som sa att den skulle göra allt för mig. och det vet jag att den skulle. det är ju en sån alla vill ha, en som verkligen kan ge av sig själv för att den andra ska bli lycklig. en person som ringer, bara för att höra ens röst och fråga hur man mår. en person som kan komma över 30minuter när som helst, bara för att se hur man mår och för att den saknar en. en som vissa kallar toffel? men av vilken anledning egentligen? är de avundsjuka, tjejerna? och är killarna svartsjuka för att de aldrig kännt den kärleken till en tjej innan? men varför är det då så svårt? när man hade allt man någonsinn önskat sig? man kanske bara måste få känna hur det är att inte ha något, så man kan uppskatta personen mer? och börja ge av sig själv igen?  jag vet inte. men jag vet att jag måste fundera klart. nu menar jag inte att en kille ska behöva omskära sig för att tjejen ska förstå att den vill ha en. men bara små saker, det betyder oerhört mkt när killen hör av sig, när den frågar om man kan träffas, om den får sova över. alla små saker har en sån stor betydelse... en kompis visade mig ett sms igår där en kille frågade om den fick sova över hos henne, men att han ville inte tränga sig på. vet ni hur mkt det betyder? att en kille man gillar frågar sådär? jag skulle dö, fyfan vad underbart. jag har alltid haft oturen att aldrig ha såna killar.. de jag träffat frågar aldrig om man vill ses, de vill att jag ska fråga för antingen vågar dem inte, eller så är de osäkra på om jag har tid. men om de aldrig frågar så får de aldrig veta? sen har jag haft en som bara antog att vi skulle ses varje dag.. det gjorde vi, och när jag väl inte kunde så blev han as arg&sur. vet ni hur underbart det är att ha någon som ringer och frågar om den får komma över i 5minuter bara för att den saknar en? det är kärlek. skulle nog iaf jag säga.. men som sagt är det svårt. för svårt. iaf för en som mig som aldrig haft det så förut. det har alltid vart något ivägen.. det är för långt, det tar 1timme med buss, förälder kan inte skjutsa, är trött osv. det är ju okej ibland, självklart kan jag förstå! men att personen inte försöker, det är det som stör mig. om personen bara kunde visa att den verkligen försöker. för om den tycker om en så skulle den göra vad som helst för att få vara nära. vilken tidpunkt på dygnet som helst! eller har jag fel?

if you never try, you will never know

jag får ofta höra att det jag gör inte är rätt.. vad jag än gör så är det alltid någon som ska klaga, men man kan faktiskt inte tillfredställa alla.. och om man aldrig testar saker så får man aldrig veta. då går man bara och undrar hela tiden. undrar om man gjorde fel som inte testade. så nu har jag försökt att börja leva i nuet, göra vad som känns bäst för stunden. det känns skönt faktiskt. riktigt skönt. det som är felet, är bara att man kanske ångrar sig senare. och då kanske man aldrig kan få tillbaka det man förlorade. men just nu känns det som om det är det här jag behöver. det kanske känns annorlunda imorgon. vad vet jag? och hur ska jag kunna veta om jag inte testar?


buffertdag

idag är skön, idag är soft.
ledig idag, såkallad buffertdag och det känns galet skönt.
vaknade runt halv 12, masade mig upp för trappan och fram till tv:n vilken jag har legat framför och zappat vid den största delen av mina 3 timmar av vaket tillstånd. resten av tiden var jag duktig. jag diskade, vek tvätt, hängde upp ny & ska snart sätta på en ny maskin. finfin hemmafru kommer jag bli! idag har jag även legat och grubblat på mina små problem i livet. det har behövts må jag säga. trots allt grubblande kommer jag fortfarande inte fram till något. tror jag behöver mer tid.. behöver umgås med mina vänner vilka jag har haft knappt någon tid åt alls den senaste tiden:/ det måste bli ändring!

10orsaker

jag känner igen mig i det jag ser i dina ögon. den där glimten av osäkerhet. rädsla.
10 orsaker jag hatar dig


I wanna love
I want a fire
To feel the burn
My desires
I wanna man by my side
Not a boy who runs and hides
Are you gonna fight for me?
Die for me?
Live and breathe for me?
Do you care for me?
'Cause if you don't then just leave

I'm looking for attention
Not another question
Should you stay or should you go?
Well, if you don't have the answer
Why are you still standin' here?
Hey, hey, hey, hey
Just walk away

möte

idag var det då tränarmöte, missade weng chun men det funka.. får gå till nautilus och träna på fredag istället:) någon som hänkar? bestämde att jag skulle jobba lördag förmiddag 8-12.30 på tävlingen, kommer bli spännande! sen ska jag & nelly ansvara för hoppe & kocken på hoppecupen sen såklart discot ska alla va med på! hänka & kolla vetja i november! ska även gå utbildningar som verkar spännande, alltid bra till framtida cv:t som för nuvarandet är ganska tomt..
stina & jag har kommit fram till vissa saker idag när vi satt på mötet...
1. vi saknar simningen som TUSAN
2. vi vill kanske börja simma/tävla
3. vi faller alltid för bad-boys. och även om man får världens bästa så är det ändå den dåliga man vill ha. man vill behöva kämpa, men hur mkt är det värt att kämpa om man inte får tillbaka? man vill liksom ha en svår som sen ger med sig och ger av hela den. men såna finns ju inte, ellerhur?
3. hon känner mig allt för väl
4. killar suger
5. vi borde vara mer uppmärksamma
6. att sitta i möte är vuxet. och tråkigt.
(stina sitter och smsar)
stina: läs-"kan inte svara, sitter i möte"
stina: fan vad vuxet det lät


:D

puss på att det har kommit nya levelar på bubble struggle 2! vårat tidsfördriv under hela 1an, både lektionstid och raster. fan vad najs! puss på www.rebubbled.com ps har jag klarat ut alla levelar, detni;)


puss

sitter i skolan, håltimme som vanligt. 3timmar idag, ganska bra för fick reda på att vi hade läxa i alternativ medicin som jag inte hade gjort! det svåra är bara att skaffa diciplinen till att göra den.. puss på att jag är ledig imorgon, puss på att min tå känns lite bättre idag, puss på tränarmötet ikväll, puss på att jag kommer kolla film i skolan medans jag väntar, puss på allt helt enkelt!


rip

jag börjar bli rädd. min tå ser inte normal ut. det sticker ut från den från sidan.. som ett ben? det gör skitont och är någon färg av rött/blått på tån. HELVETE! 
positivt är att jag inte har pluggat ett dugg idag. och att vi har buffertdag på torsdag=ingen skola!
PUSS&AJ
-godnatt

hårfärg?

fy satan vad jag saknar johanna söderlund. om du läser det här nu så måste vi ses. vi har sagt det förut, men ärligt. jag kommer kidnappa dig om det så behövs. fredag, låter det bra? jag har iaf hållt upp den dagen ledigt till dig, eller torsdag om du slutar något skapligt eftersom jag är ledig hela dagen. PUSS PÅ OSS.




ps. jag måste färga håret snart igen, vilken färg ska jag ta? någon som har något tips? vill fortsätta med den mer nedtonade blonda nyansen. inte för mörk blond dock för jag får så ljus utväxt och det ser skabbigt ut. någon som ger fin färg? vill ha lite ask/guld blond. något däremellan. NATURLIGT ska det se ut, det är viktigast!  haha. puss på er.

Do you even realize the sorrow I have inside
Everyday of my life?
Do you know the way it feels
When all you have just dies?
I try and try to deny that I need you
But still you remain on my mind

kära h.l.t

fan helvetes skit!
ni som känner mig vet att min tå var bruten för två år sedan. min högra lilltå... välkommen tillbaka skulle jag vilja säga, fan det känns som om den är bruten igen. eller iaf att den har fått en spricka. tror det är mina jävla skor. FYFAN vad ont det gör att gå med dem just nu. skit att jag klämmer i fötterna i dem ändå.. ska man var fin får man lida pin, men få spricka i tån? nejtack. iaf inte känslan om den nu inte är bruten.

dhw

ne nu kallar tv:n på mig, desperate house wifes har börjat och jag har missat 18 minuter redan. sen är det bums i sängs efter bara 4timmars sömn inatt. att man aldrig lär sig..

godis-tisdag

haha, idag har jag lärt mig mkt.. har bland annat lärt mig att räkna multiplikationstabellerna med fingarna. väldigt praktiskt till prov, kanske sådär några 10 år försent bara? hade även engelska uppsats idag vilket gick sådär.. håltimmen spenderandes med att inskaffa mig godis för kvällen. på väg ut ur skolan passerade vi en väldans trevlig lapp. någon i min skola sökte någon att mysa med i höst, det stod även "han är inte bara välbyggd, han är snygg också" vilket kap va? en bild tillkom på denna kille i bara badbyxor. hade aldrig sett killen irl men han såg väl rätt trevlig ut. hans nummer gavs också ut, vilket jag & mina vänner självklart tog. utifall att liksom;) haha.

när skolan slutat åkte jag hem för att städa tummet, senare kom p över och vi kollade på p.s i love you som han hade bränt ut åt mig. TACK! vi åt godis, skrattade och umgicks. alltid lika trevligt. paulina & hennes manliga vän kom över en snabbis och vi alla satt och småpratade tills de åkte. paulina är bäst för er som inte vet. hon är bäst och hon är min. ingen annans. bara min.

.

fan vad jag vill se filmen p.s i love you.
den verkar as bra för alla pratar om den, sökte på den på youtube men hittade bara en låt som var med i filmen.. gammal låt. fan vad jag borde plugga. engelska uppsats imorgon. SÅ NOT PEPPAD.

i just want to be there
when you're caught in the rain
i just want to see you laughter cry
i just want to feel you when the night puts on its cloak
im lost for words
don't tell me
'cause all i can say
i love you 'til the end...

madde+miljö=sant

ÅÅÅÅH JAG DÖR, JAG DÖR!!!
JAG ÄR SJUKT GLAD. NÄR JAG LOGGDE IN PÅ HOTMAIL SÅG JAG ETT MAIL FRÅN ÅSA, MIN MIÖLJÖKUNSKAPS LÄRARE. JAG HADE SKICKAT ETT MAIL OCH FRÅGAT HUR DET GICK PÅ PROVET TIDIGARE IDAG. JAG FICK MVG! FATTA VAD GLAD JAG ÄR!!!!!!!!! DESSUTOM ÄR VI VÄLDIGT DUKTIGA PÅ MILJÖN. JAG VILL BLI EN NY AL-GORE. KANSKE EN MADELEINE MOBERG SOM DE I MIN KLASS SA. FATTA VAD BRA! PUSS PÅ MILJÖ. DET GJORDE MIN DAG.

haha, linus ringde nyss! fyfan vad länge sen det var jag pratade med honom. måste vara 1 år snart? senaste gången jag såg han var iaf när han fyllde i november någon gång. jag var med emma & johanna hos honom då, vi gick ner till hemköp med han och köpte tårta. haha sen mikrade vi den för den var fryst.. inte så stor hit med mikrad tårta.. men det slank ner med lite coca cola:)


inte så smart

just nu, den här sekunden skulle jag vilja fråga dig vad du menar. vad du menar med det jag nyss läste. men jag vet att jag inte kan, att jag inte ska. tar allt som det kommer nu, ställer frågorna sen. efter det här. nu är det som det är. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. allt jag vet är att det är jobbigt, men kanske var det jobbigare innan? det ända jag trots allt kanske vet, är att vi får se, med allting. kanske inte vet just nu. men någongång kommer vi göra det. någongång.

x & y

jag ställer alltid till det för mig själv, det är det jag är bra på.
synd att det bara är det jag är bra på..

I wanna love you
But I don't know if I can
I know something is broken
And I'm trying to fix it
Trying to repair it
Any way I can

:)

jag brukar bli super-duper-jätte-depp av det här vädret. allt är liksom fel, det är höst, regn, mulet&blåsigt.. men just nu, just idag känner jag mig glad:) tack!

sunday

vill be om ursäkt för i lördags, var inte på topp om man säger så...
men ny dag och nya tag, eller? fan ryck upp mig nu. fick reda på i lördags att jag snart kommer få min första lön. saftigt för att vara mig. fan de kommer bara räcka någon dag. om ens det. fyfan vad jag är glad:) idag har jag slappat till max. kännt mig jätte uff & läst mer än 100sidor i engelska boken. jävligt stolt! puss på mig som ska träna imorgon & ge allt! happy news är att jag troligtvis kommer att se modevisningen den 31oktober med tobias, hans flickvän är med i den och det kommer bli så roligt:) bara vi får tag i biljetter. ciao & godnatt


suck

FAN VAD JAG INTE KÄNNER MIG PÅ G IDAG!
VILL BARA STICKA NER HUVUDET I SÄNGEN OCH INTE VAKNA FÖRNS IMORGON ELLER MÅNDAG. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN


jobb

jag känner mig oerhört omotiverad till att åka till badhuset idag. de små äckliga liven ska ha uppmärksamhet. man ska stå ut med deras skvättande, skrikande, olyssnande och allt ska man göra med ett leende på läpparna. berätta samma sak minst 3gånger hör till såklart! sen föräldrarna som sitter och kollar, går ner efter träningen och säger att deras barn är för bra för gruppen. ursäkta, men ser du inte att han/hon går på botten? han/hon har osymetriska bentag? jag tror vi kan det här. så om du skulle vilja säga till din unge att lyssna lite mer när vi går igenom så är vi glada. TACK! men självklart får man inte säga så. nej, för ja självklart ska vi kolla nästa träning mer noga på hur din unge simmar, kanske får den byta upp till ny grupp fast vi nyss bytte upp alla som behövde & skulle klara det.  

fan vad jag inte är sugen. fan vad jag är irriterad idag. vaknade upp med världens huvudvärk och magvärk. SKITDAG! FAN PISS SKIT ÄCKEL HÅL!

.

jag kanske inte är världens bästa. men inte fan är du det heller!
jag försöker att göra saker rätt nu, vad fan försöker du?

oktober?

fan vad fort tiden rinner förbi. veckorna går lika fort som en dag brukade, månaderna som veckor om inte mindre. det är läskigt det där, jag känner att jag inte hinner ta tag i saker. tiden bara rinner iväg hela tiden.

lyssnar på en rätt bra låt såhär på morgonen:
nelly furtado-wait for you
I know you're trying to get around me baby
I know you've got me in your heart baby
I know that you could love me
If you only had a guarantee
When I look at your face it's so empty
I know I could fill you with love baby
Your soul is crying for me
Can't deny our energy


hur jag är

det är jobbigt som det är just nu. det är det. det lovar jag er. ingen förstår. inte en ända människa. fanfanfan.
idag åkte jag bil med mamma, det är läskigt hur hon förstår hur jag mår. rakt på sak gick hon, frågade hur jag verkligen kände för allting. vet att jag inte har vart mig själv på sistonde. jag var inte långt från gråt när jag pratade ut med henne, sa att jag inte alls visste hur jag skulle göra. man kan inte ändra människor. sa hur jag ville att det skulle vara, men att det inte är så enkelt. man får aldrig som man vill. speciellt inte när man vill det. skit! hon förstod mig,försökte väl trösta men hon fick mig bara mer osäker på allting. för som alla andra vet hon hur hon vill att jag ska göra. vilket är svårt. speciellt när det inte kan bli så.
idag träffade jag även tobias efter skolan. vi tog en fika på waynes och pratade ut. fan vad länge sen det var vi VA, verkligen VAR med varandra. innan sommaren? saknar verkligen att umgås med honom för han förstår mig på ett sätt som inte många andra gör. kanske ingen rent ut av? vi pratade om "hur jag är" han är nog den ända som vet exakt 100% hur jag är med killar. vad jag gör och varför jag gör som jag gör. varför jag blir så konstig och han vet även vad jag känner. vi skrattade lite åt det, fast båda vet att det är seriösa problem för mig. fastän jag inte orkar ta tag i dem. han sa lite på halvskoj (tror jag) att jag borde kanske gå till en psykolog. han kunde ställa upp eftersom han läser psykologi A nu. det gör ifs jag med.. vi flinade lite men jag kom på att det skulle vara riktigt skönt. men kommer aldrig att göra det... fan vad skönt det är att ha en sån vän! ni förstår nog inte hur bra han är, jag är så jävla överlycklig att han har träffat josefine, hans tjej. han verkar verkligen lycklig och det gör mig lycklig. jag vill också vara lycklig.. 100% lycklig, jag tror inte jag kan det. tror inte jag någonsin kommer kunna bli det.

.

allt jag vill är att hitta mig själv.

skilda föräldrar

som jag sagt tidigare är jag en person som kan vara rätt knepig att komma nära. jag släpper ju nämligen inte lätt in människor nära in mig på livet, jag springer hellre ifrån och gömmer mig än stannar & kämpa. men när jag däremot väl har släppt in någon nära mig så har jag svårt att släppa den personen.. jag har väldigt lätt att stöta bort människor, inte vilja lita/komma nära dem ochjag tror att det har just med att göra att jag har så svårt att släppa dem... kanske har det i grunden att göra med mina föräldrar? jag såg hur uppriven min mamma var under mina föräldrars seperation. jag kan lova att det jag& mina systrar gick igenom & fick se under mina föräldrars seperation, det var väldigt omtumlande och har stor betydelse för den jag är idag. inget har satt ett djupare sår i min själ, påverkat mig så mycket & ingenting har fått mig mer osäker än den händelsen. den händelsen som gjorde att alla våra liv förändrades så drastiskt och dramatiskt.

jag kommer speciellt ett minne, det var från min utflyttningsfest när jag var 10 år. det var bara ungefär 1 månad efter att mina föräldrar hade berättat att de skulle skiljas, inte längre bo ihop. vi skulle flytta in till stan. börja nya skolor & allting skulle ändras. vi skulle inte bo i vårt hus som vi växt upp i. vi skulle bo i trånga lägenheter inne vid stan. vi skulle lämna alla vänner.. på kvällen, när kalaset hade slutat kommer jag ihåg att jag sa till mina föräldrar "tack för att ni inte bråkade idag". jag vet hur glad jag var att de inte hade gjort det, framför alla och framför mig. den dagen kände jag mig lycklig och det kändes "normalt", om så för bara den dagen. det var viktigt just då. att de kunde lägga undan sina känslor för varandra & bara finnas där och göra det så bra som möjligt för mig. mina föräldrar blev ledsna och sa att det var klart att de skulle hålla sams. jag tror att det var först då dem riktigt förstod att vi märkte&berördes av att dem bråkade. de bråkade inte alltid med skrik&ord, utan även genom att de satt knäpptysta i vardagsrummet, i varsin ände av rummet. varannan sekund kollandes mot tv:n, varannan stirradens av hat mot varandra. det hängde hela tiden i luften.. vi förstod inte vad som hade hänt som gjorde att dom hatade varandra nu, hade vi gjort något fel? hade någon dött? mest skyllde jag iaf på mig själv. jag trodde att det var jag som hade gjort något så att de var arga. dvs innan dem berättade allting.


skoskav, simning och sovmorgon

fan vilket skoskav jag fick av mina nya skor. blåsor, rådnader & blod. men vad gör man inte för att vara fin? nerå, det funkar! med 8plåster på fötterna så går det galant! säger man förresten skoskav eller skavsår? hade en diskussion om det igår med en klasskamrat, men vi kom inte fram till något bra svar. men om ni vet så säg gärna till!
fanfanfan vad jag är glad idag också förresten! dagen började med sovmorgon till strax efter 9 sen var det in till stan för att simma på idrotten. FYFAN vad najs säger jag bara. känslan var obeskrivlig. fan vad jag saknar det, ibland. fick dock en lite obehaglig känsla samtidigt, reminder från förra lördagen när det var kaos när jag skulle jobba. men det gick över...

planerare som jag är, har jag planerat in de närmsta dagarna redan nu(nästan en vecka!), ni kan få en snabb genomgång:
imorgon har vi seminarium(?) i svenskan där vi ska prata om de böcker vi har läst. efter det blir det en fika med tobias som jag inte har träffat på evigheter! kvällen bjuder på RENT plugg hade jag tänkt, läsa engelska bok... inte så lyckat men jag får skylla mig själv för att jag har skjutit upp det så länge.
lördag blir det jobba, mys med laga mat, kolla gossip girl & ha allmänt trevligt.
söndag blir en slappardag, kommer troligtvis fortsätta med plugget framåt kvällningen och försöka skriva en uppsats.
måndag fyller sanna år(grattis) & så är det skola & träning som gäller för hela slanten. fyfan vad härligt säger jag bara!
tisdag blir först engelska prov sen förhoppningsvis bad i en bekants bubbelbad med väldigt trevligt sällskap! ska även göra en liten uppgift/läxa jag har till onsdagen.
onsdag blir det träning igen, jag och palle kommer vara helt sjultkörda.(säg till om ni vill göra något 12-3håltimme
torsdag har jag ledigt, så säg till om ni vill hitta på något!
jag gillar min planering, men tråkigt för man har inte tid med "impulsiva" träffar med kompisar lika ofta:/ jag saknar johanna söderlund vill jag bara tillägga, för hon är bäst! puss

But if you never try you'll never know

idag har vart bra. idag har vart bäst!
jag är glad, super, helt, totalt, fucking, äckligt jävla glad till MAX! har gjort det mesta idag.. skola, stan med p, köpt skor, present till mamma som fyller idag(grattis<3), fikat, pluggat, massage på alt.medicin, träffa pau, tränat, ätit smörgåstårta & nu ligger jag och myser med min katt och ska snart läsa engelska boken:) inte fan kan den här dagen ha blivit bättre! lyckan kan även ha att göra med att imorgon ska vi simma på idrotten, jag har inte kemiprov & börjar skolan 11.10 i badhuset. me like! puss på rinman för att vi inte har någon idrottssal. puss på livet och puss på mig. puss på att jag älskar att simma men skit på att jag inte har några simglasögon, alla gamla är sönder:/ puss iaf:) puss,puss,puss! en till sak som jag kom på att jag kan vara glad för är att jag fick reda på att en tjej är gravid idag, inte för att jag känner henne. jag blir glad för det verkligen lyste om henne när hon sa det, alla var intresserade och jag fick en känsla i magen av välbehag. jag känner nog lycka med henne, trots att jag inte känner henne. åh vad jag önskar att det kommer gå bra. fan vad jag är glad! godnatt<3


When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

like you'll never see me again

Was it everything that you were looking for?
So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me again

How many really know what love is?
Millions never will
Do you know until you lose it
That it's everything that we are looking for
When I wake up in the morning
You're beside me
I'm so thankful that I found
Everything that I been looking for

RSS 2.0