MEN GE DIG DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

som plåster på såren så hittar jag inte min mobilladdare och min mobil skriker efter att jag ska ladda den. K U L.

VILKEN TUR, VA!?

BLÄ. gick upp för att ringa um, måste ju boka två tider där nu innan jul. men idioterna som har telefontid mellan 8-9 svarar "du har ringt till um, eskilstuna. du kan återkomma imorgon mellan 8-9". WHAT??? telefontiden är ju nu k'''ing! (klockan var 8.25)

inte nog med detta, igår fick jag antibiotika utskrivet. men "TUR" nog så hade de glömt lilla mig i väntrummet så jag satt väl sisådär 1 timme o väntade på att bli uppropad. så när jag äntligen fick komma in skulle vc stänga så det var happ, happ fort in och ut. klockan var då 17.00 och receptet skulle ta 1timme att komma in. DÅ VET kanske ni dom flesta att apoteken i stan stänger klockan 18! fun,fun. så ingen antibiotika igår för mig, ska gå ner och hämta ut den idag när jag ska till skolan. men så jag är lagom glad liksom...

så strax ska jag ta mig ner till skolan. börjar bli nervös, snart är det tentaaa!!!

puss & hej / otrevlig tjej

I LIKE IT - A LOT

igår var det första advent och dagen spenderades genom att gå på julmarknaden, köpa julgran, byta gardiner, sätta upp julstjärnor, adventsstakar och fixa med adventsljusen! bilder på allt julmys vi har tagit fram kommer troligtvis ikväll, om jag får låna richards mobil dvs(a).. men ingenting är ju omöjligt som gunde svan brukar säga? -så dåligt skämt:(:(:(

NE. något mer som hände var att jag efter utgången med paulina kände mig ganska seg halva söndagen, och att jag blev sjuk. så idag har jag ringt vårdcentralen för jag måste troligtvis ha antibiotika, så nu sitter jag och väntar på att de ska ringa upp. jävla telefonköer!!

bilder snodda från paulinas blogg från utekvällen:


vi med vår första drink.

PICS






vad som dricks, pau och jag, ryggen utan bh

HOS BABE

update:
är hos paulina nu och vi håller på och fixar oss medan vi drickmyser lite. så himlans härligt att träffa paulina igen<3 vi planerar inför framtiden och paulina SKA stanna i eskilstuna. så ni vet. för hon får inte. så enkelt är det. punkt.

bild får ni senare på hur vi ser ut:)


BARNENS HÖGTID

FÖR IBLAND SÅ BLIR MAN BARA TRÖTT. TJAT KAN MAN TA EN ANNAN DAG. INTE IDAG. INTE NU. STÄMNINGEN ÄR DET VIKTIGASTE.

har förstått att många barn i familjer mår mer dåligt kring jul. de blir stressade, deras föräldrar är stressade och bråkar. så snälla, ta det en annan dag. julen ska handla om att ha det mysigt och att vara nära dom man tycker om. det tycker iaf jag.

KOMMER JULFIRANDE MED EN PAUS?

idag har dom första julklapparna inhandlas på eskilstunas julmarknad eller vad man ska kalla det. många människor, många affärer och mycket juligt var det i centrum idag. vi har även börjat fixa till det lite med julstämning här hemma i lägenheten med. mycket att göra och mycket tid krävs, inte bara att flaxa fram allt. så blir det tjaffs och sånt, så just nu tar jag paus...

ikväll blir det utgång med paulina. jag ska ha på mig en svart klänning med genomskilnig rygg, så det blir bh-fritt för mig ikväll haha!

<3

för jag vet inte hur jag ska säga. jag vet inte vad som är rätt eller fel. det blir så lätt att man säger något så fel. jag vill vara rätt, jag vill vara perfekt. men jag vet bara inte huuuuur! jag älskar dig richard, och du är det bästa, bästa, bästa som finns.<3

SMILE LIKE YOU MEAN IT

igår när jag var barnvakt var det hur mysigt som helst! sötare barn får man leta efter faktiskt..! jag ska faktiskt vara barnvakt idag igen, då ska jag hämta dom från dagis:)

om cirkus en timme ska jag gå ner till stan för att simma med rebecca. och ja, vi har bestämt oss för att träna hårt och mycket. får väl se om det ger resultat med tiden;)


förresten, kommer ni ihåg att jag skulle vara med i en reklamfilm? nu har den kommit ut på internet, kommer kanske ut på tv senare i år eller nästa år. 
HÄR HAR NI REKLAMFILMEN FÖR CARINO.

SÅ DET ÄR

nu är efterlyst avsnitt från förra vecka sett & richard har somnat på min axel. jag vill såååå gärna ta kort och lägga upp, men fatta vad sur han skulle bli den snyggingen! ne nu ska vi gå och lägga oss.

TYP VI NU. NATTI:)

TODAY

idag har jag tränat, åkt till mamma och varit barnvakt. richard har precis öppnat en liten present som försenad 17-månaders mys, han blev överlycklig(y)

NU: efterlyst med babe

INTE VAN, INTE MED DET HÄR

åh fyfan vad jag är morgontrött! väckarklockan har ringt sedan 07.00 idag och jag gick upp 07.55. det säger mycket va? idag är det tvärgrupper i skolan med olika fallbeskrivningar och vi börjar 09.15 så det är väl dags att fixa sig för att snart promenera mot mälardalens högskola..

till morgontröttheten kan ni lägga på en träningsvärk i ljumskar och rygg. den ska bort idag efter skolan då jag och rebecca ska träna - gogogo!

NU: FRUKOOOOOST

SMUTSIG, JAPP

nu ska jag hoppa in i duschen, jag är äcklig!

söt kille<3

SO NICE

tidigare idag träffade jag både linn och rebecca för att öva inför den praktiska tentan. det gick as bra och var jätteroligt. jobbigt är bara att nya frågor om vad man ska vika först, hur man ska göra osv kommer upp nu, och det är svårt att veta vad som är rätt innan provet, SPECIELLT eftersom vi inte har någon föreläsning/träff med lärare innan dess!

efter plugget åkte jag och rebecca ner för att träna på actic. fy satan vad trött jag är nu, körde på som bara den och fy vad roligt det var! nu jävlar måste jag komma igång, nu jävlar ska jag gå ner i vikt!

NU: UNG OCH BORTSKÄMD

LOVE BOY

igår hade jag och richard varit ihop i 17 månader, och underbar som han är så hade han köpt den där julkalendern från The Body Shop(!!!!). går inte att beskriva hur glad jag blev!

NOG DET BÄSTA IDAG

blah, snart ännu en dag som har gått helt utan att jag har gjort någon nytta. jag ligger verkligen bara och degar, känner mig halvsjuk och bara blä... ni förstår?

jag har iaf kollat på alla avsnitt av rebecka och fiona, SJUUUUKT BRA. 2 otroligt sköna tjejer som man inte kan få nog av. frågan är hur jag kan ha missat att kollat på detta innan?

HETT TIPS: KOLLA IN DET HÄR OM NI HAR MISSAT!

ADVENT PÅ INGÅNG

jag vill åka till ikea nu, nu, nu! nästa helg är det första advent och då ska det dekoreras ska ni veta!

jag hitta sjukt fina julgranskulor på CO förut, men alla är SLUT redan! så jag är lite hispig. vill ha silver, ljusblått och ljusrosa/lila. får se hur det blir, jag är ju som sagt inte ensam om att bestämma allt här hemma. haha:)

FÖRLÅT, MEN DET SITTER MEST I SKALLEN

fixade nyss en ny spotifylista, den är chill. kvällsmusik. mysmusik. den står på nu och jag ska strax sova. vi hörs imorgon folket. pussar från mig och larssa - pacemaker

THIS WAS MENT TO BE

I feel it, you feel it
That this was meant to be.
I know it, you know it
That you were made for me.
We can´t deny this any longer
Day by day it´s getting stronger.
I want it, you want it
It's what the people want to see.


bilder från när sanna och jag fika:)


SINCE YOU'VE BEEN GONE

nu ska jag till stan för att möta sanna! ha det bra så länge. pussar


JULKÄNSLOR

jag är sugen på att köpa den där adventskalendern från the body shop, som en liten julklapp till mig själv i år.. i 24 dagar får man öppna ett litet paket innehållande grejer från affären. hur MYSIGT låter inte det?
men det känns fel på något sätt att köpa det till en själv, och sen på allt så är det inte som att jag har 1200 för att lägga på grejer till mig själv bara sådär. nää det kommer bli dyrt med böcker nästa månad. plus att alla julklappar ska inhandlas. ÅTERSTÅR att tänka på!:D

jag ska hoppa in i duschen nu! hörs senare, pussss

Förra årets kalender, hur spännande ser det inte ut?:D

VI SOM ÄR LITE SMARTARE

direkt från lägenheten:
(jag sitter och kollar fb, kommer in på en tjej-roms sida..)
richard: hur gammal är hon?
jag: jag vet inte, men hon har iaf haft SEX!
richard: hahahahahaha jaa det såg jag med!

(JA, vi är tröga. JA, vi vet att vi är störda. JA, vi ska sova nu för att vi är övertrötta)

USE SOMEBODY

min syster bor cirka 100 meter ifrån mig. vi båda heter m.moberg. vår post brukar därför blandas och vi får varandras vid tur och otur. oturen var denna gång på min sida, hon fick min efterlängtade cosmopolitan tidning och jag fick hennes vårdfokus tidning för cirkus en månad sen. gissa vilken som är roligast? så ifall er post kommer bort någongång, så kolla upp så ni inte har någon med samma efternamn på samma postnummer, med samma siffror, DOCK olika gator..

nåväl. min dag idag efter vc blev väldigt lugn.. jag är lite hängig så sov bort halva dagen, sedan åkte jag till jobbet. jag glömde berätta att jag blev väckt av min pojkvän imorse innan han åkte till jobbet. tissla hade spytt på golvet.. forhoppningsvis är det för att hon vräkt i sig maten för fort, och därför kräkts. men hela dagen idag har hon vart seg och inte busat mycket alls (helt olikt henne). så jag börjar bli sjukt orolig.. får väl vänta och se några dagar, hoppas att hon blir bättre och försöka få i henne lite mjölk och ägg istället för vanliga maten hela tiden:)

ALL GOOD THINGS

vaknade tidigt runt klockan 8 idag med, dock för att jag hade tid på vårdcentralen idag. jag fick bästa läkaren som verkligen förstod mitt problem och han ville verkligen veta vad det var för fel, kanske för att det inte är normalt? men iaf, jag fick både remiss till magnetenröntgen och ortoped! ska bli så jävla skönt om de hittar orsaken till att jag har sån smärta. inte roligt att känna sig som en gammal kärring på 70-plus för att man inte kan resa sig eller gå i trappor!

nu har lärarna äntligen lagt ut mitt betyg på min sida så att jag kan få se det! det tog lång tid pga. strul på någon sida och lärarkonferans under en vecka. men nu är det klart, och jag fick inte mindre än ett VG! ALLTSÅ HÖGST MÖJLIGA! fyfan vad skönt!

har lyssnat på den här killen i några timmar nu. så underbart härlig röst..


LITE LEDIGT, MYCKET ATT GÖRA

nu har jag ringt um idag igen för att komma in idag och hämta grejs sen måste jag tillbaka om 3-4veckor och en gång till innan det. det kommer bli fullt upp med andra ord!

nu är jag ledig från föreläsningar och obligatoriska tider i skolan tills nästa tisdag, då vi ska göra ett arbete. detta ska vi träffas för att göra klart idag, det ska bli as skönt! dock måste jag till skolan flera gånger denna vecka för att öva i praktiska rummet inför praktiska tentan som kommer snart!:)

ta hand om er! pussar och kramar.

JUST THE WAY YOU ARE.

för er som har mig på fb och msn vet att jag nu för tiden ALDRIG använder msn. eller jag kanske är inloggad max 1ggr/månad. jag förstår mig helt enkelt inte på det längre. de ändrar om och nu är inget som förr. nä, DET VAR JU BÄTTRE FÖRR, som alla tanter brukar säga. jag orkar verkligen inte försöka förstå mig på det längre. får väl bli sen då, om man känner sig alldeles ensam någongång?

NU SKA JAG GÅ TILL STAN FÖR ATT TRÄNA. PUSS HEJS.

BOYS WILL BE BOYS..

god morgon allihopa!

idag har jag sovit sjukt länge, var så himlans trött! vaknade för en timme sen och nu har jag bara segat. ska strax in och simma ett tag tror jag. lite senare ska vi i klassen träffas för att skriva lite på ett arbete inför imorgon. på eftermiddagen ska jag träffa sanna, det ska bli jätteroligt!:)

hittade en ganska rolig grej..

1. Gå till google maps2. Klicka på "Vägbeskrivningar".3. Skriv New York som startplats. 4. Skriv Kina som slutplats. 5. Gå till nummer 31 i vägbeskrivningen....
(31.Paddla över Stilla havet i kajak)

old pic med långt hår.

dsadkamdlamdl

jag är typ inte alls på humör just nu. godnatt.

TYPISKT VA?

vaknade av ett ryck imorse, fan fan fan. jag hade glömt att ställa klockan! klockan var 8.05 och jag börjar skolan 9.15.. men nu sitter jag här, och ska äta GRÖT. japp, ni läste rätt. ska man hålla dig en hel dag måste man ha lite gröt i magen. måste iaf testa det nu, speciellt nu när jag har börjat träna lite mer seriöst. ;)

ne nu måste jag packa väskan för sen ska jag till skolan! hejhopp!


happy faces eftersom snön ligger kvar!!!

I LIKE IT, YOU LIKE?

sjukt underbart väder! det är snö ÖVERALLT och allt på endast 24h. det är 8cm på balkongräcket här precis utanför, och det är UNDERBAAAAAAAAAAART. jobbigt var det dock när vi skulle till skolan och hem från den idag, yrväder med snö som blåse rakt upp i ansiktet. men det får man väl ta, FÖR NU ÄR DET SNÖÖÖÖ! jag hoppas innerligt att snön ligger kvar imorgon, dock är det inte så troligt. men det är en annan femma.

de praktiska övningarna idag i skolan gick bra och det var väldigt roligt, vi lärde oss bla. hur man ska sätta/ställa/vända personer rätt. imorgon ska min grupp prata inför halvklass (35pers) i 30 minuter, känns sådääääär. fast ska bli kul att höra de andras arbeten:)

YOU HAD ME AT HELLO....?

kanske dags för mig att leta fram kamerasladden. i helgen blev det en inflyttningsfest + halloween här i vår lägenhet. så bilderna måste komma ut snarast. har hittat lite bilder redan på nätet, som rebecca har tagit. enjoy sålänge!

vi sjuksystrar var självklart scary nurses!



NEJ, JAG ORKAR FAKTISKT INTE. PUNKT.

igår skulle jag byta däck på min fina bil. precis när jag körde upp på uppfarten hos min far började det ryka under motorhuven... HELVETE! nu är min bil trasig. eller den går, men kylarvätskan läcker. och det är INTE bra!

så kul var det. jag har en sjukt äcklig träningsvärk och det kommer bli värre imorgon. då ska vi även ha tillämpsövningar i skolan. känns sådär att lyfta massa människor när man har träningsvärk som ett svin.

JAHAPP..

just nu är jag ganska uppskakad. mycket positivt. ganska mycket negativt. något årligt blir det nog inte igen. iaf inte i den här utsträckningen. inte med facit i handen. HEJS.

SISTERHOOD

jag är en riktigt sucker för tv-serier. det skulle vara pinsamt om jag skulle rabbla upp alla jag mer eller mindre följer.. ikväll är det iaf paradise hotel, bonde söker fru, gray's anatomy och sist kolla efterlyst i repris. japp, tv tittandet är bestämnt till klockan cirkus 11 ikväll sedan blir det sängdags. som sagt, pinsamt.

imorgon ska jag upp och åka till hufudstaden. jag ska nämligen åka till min kära syster och besöka henne på skolan. jag ska vara hennes personliga försökskanin för dagen. hon ska sätta bedövning för första gången och jag är NERVÖS. jag brukar ju vara smått nervös för att gå till tandläkaren. tänk er själva ifall tandläkaren(tandsköterskan) i detta fall är din egen SYSTER, & att det är FÖRSTA gången! men vad gör man inte? jag väntar bara till när hon ska bli min försökskanin när jag ska lära att sätta nålar;)

TJUES FJUES

till stan för att möta upp Johanna!

min tvättmaskin skriker och sjunger när den går. grannarna måste tro att någon blir misshandlad i huset..

EN DRÖM?

blev nyss väckt. två killar ringde på. äntligen är spisen på en acceptabel nivå. inte roligt när två långa människor har en spis till knäna att laga under!

nåväl, inte till knäna var den inte. men den var så låg, att man inte kunde laga på de inre plattorna om man använda de yttre. (utan att antingen sträcka sig över de andra och bränna sig, eller bryta handen i försök om att smyga in från sidan)

så tack. nu blev jag glad. gladare än igår kanske ni märkte haha. förresten var det inte till någon speciell och jag menade inte att jag hatade folket. nej, utan det var mest en protest över att det är onödigt. SÅDETSÅ ta inte så illa upp.

VARFÖR SKA MAN HÅLLA PÅ?

en sak jag stör mig på. folk som lägger upp texter på Facebook liknande denna:

"Tryck "Gilla" på denna statusen om du sett mig full. Sätt denna på din status och om du får över 20 är du en alkis!"

det är ju bara så fel, fel, FEL??! troligare för någon som lägger upp denna är:

"Hej, antingen vill jag skryta/visa att jag aldrig dricker eller så har jag ingen vänskapskrets/umgås med över 20 personer."

FAN VAD COOLT VA? SKIT PÅ ER.
(FÖR OM MAN LÄGGER UPP DEN TEXTEN VILL MAN ANTINGEN SKRYTA ELLER SÅ VILL MAN SES SOM EN ALKIS. VILL MAN SES SOM EN ALKIS SÅ ÄR DET NÄRA FJORTISVARNING. SAME GOES THE OTHER WAY!)

ALLT VAR LÄNGESEN NU

tema döden idag. ni kan tänka er hur det är va? en dokumentärfilm där många snyftningar hördes, lite prat och diskussioner som följde.

ikväll ska min pojkvän laga middag, det ska bli fläskfile och potatisklyftor. vi ska även försöka enas om vart alla hyllor, tavlor och krokar ska upp på väggarna. gud vad mysigt! jag är sådär jättesugen på att tända upp med ljus i hela lägenheten och att dricka en kopp chai te framför tv:n. mumsigt!


DARK BLUE EYES

blåsa håret sedan blir det promenix till skolan! god hope att jag får resultatet på min tenta inom en snar framtid, jag går som på nålar!


DA-DA-DAAAAMN

skit får man. fan att jag skulle glömma att skicka in min tenta till urkund i tid. därför får jag vänta med mitt resultat. jobbigt när nästan alla andra har fått sitt. det här känns inge bra. onda vibbar. LATER!

TJUES

Maria Montazami är bäst! "Pengar är inte allt... O så handen på stjärten!"

nu ska jag och rich ner till stan, puss!

PETTER JAG ÄLSKAR DIN STIL

jag är en sucker för viss musik. eller all. olika musikstilar. jag gillar det mesta. jag gillar låtar med lite mening. jag gillar såna som inte har mening. jag gillar att min katt ligger i mitt knä. jag gillar det fastän det gör att jag inte kan laga någon lunch till mig. jag gillar att jag inte vill väcka henne. jag gillar att vara hungrig och tänka på att jag snart ska koka nudlar. jag gillar att richard snart kommer hem. jag gillar att mina linser har kommit och jag gillar att halsduken också har kommit. jag gillar att jag ska hämta ut båda idag. jag gillar det mesta. det är mycket jag inte gillar med. men mest gillar jag det mesta. förstår ni något och orkade ni läsa det? vem vet.

tagen i detta moment. där ser ni, hon kan vara lugn. JÄTTELUGN

FOR THE FIRST TIME.

dagen kommer att spenderas vid mina böcker och dator med min katt. mina linser har äntligen kommit så en promenad ner till stan kommer det att bli iaf, måste öva på att använda dom inför helgen!

HUR HÄFTIGT?

RSS 2.0