JAG SKA GE DIG DET

glömde jag att säga att jag och richard var på The Studio i Västerås för två helger sedan? det var vi och här är lite av resultatet:



vi köpte även fler bilder men orkar inte visa alla. de kommer att finnas uppsatta i lägenheten så småning om iaf. puss och kram / madde

FRÅN OCH MED DU

det känns läskigt att jag praktiskt taget börjar glömma bort hur man pratar med folk på msn. ni vet för något år sedan, då var man(jag) inne på msn MINST 1timme om dagen, ibland upp mot 4-5 timmar! men nu när jag vart så ofta hos richard det senaste halvåret och varit utan internet 1månad så blir det nästintill ALDRIG att jag är inloggad där. jag och patrik i min "klasskompis" (eller kurskompis som vi ska säga) pratade om detta lite snabbt under en rast mitt i en föreläsning om detta. trots att han är något år äldre än mig sitter han fortfarande de där 4-5 timmarna om dagen vid msn. kanske har detta något att göra med att jag är sambo? eller inte singel överhuvudtaget? för visst, jo visst går msn lite ut på att flirta? neka det om du vill men det är oundvikligt att säga att många flirtar där. visst pratar man också med vänner där, men det känns liksom som att man hellre pratar med dom på andra sätt. jag känner att jag liksom inte får ut något vid msn längre... hellre skriver jag sms eller ses.
blir man torris då? har jag blivit torr och sträv sedan jag gick från singel till upptagen?

som johanna och jag satt och funderade... hon brister ut att krogen är så tråkig, hon får inte ut något som helst där. visst var det annorlunda som nybliven 18åring singel? min syster sa detta för kanske en månad sedan hon med, men hon är ändå ett par tre år äldre än mig. och upptagen. är detta en syndrom? pojkvänssyndromet? det känns lite så. en hemmakväll med mys framför en film med ett par vänner lockar mycket mer än dansgolv med svettiga kåta jävlar som åmar sig om varandra. syndrom igen.

nä nu ska jag betala räkningar. kul med vuxenliv. hejs.

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

i fredags blev äntligen nya lägenheten klar att flyttas in i. efetr en trip till ikea för inhandling av säng bland annat så har vi nu äntligen börjat bebo oss i vårt nya hem. dock är det fortfarande lådor här och där som tar upp plats, men de bearbetas bort låda för låda;) fortfarande inget internet hemma så bibliotekets datorer går varmt åt nu kan jag säga. haha men internet väntas fungera i slutet av veckan, puss och kram på er!


STUDENTLIVET?

tänkte slänga in lite skit från rookieveckorna som har gått:

några av sångerna som fastnar är ju: "struten som ni bär, den är så dum, så dum...", "för här kommer snygga syrror" osv osv..

sjungande syrror:

strechande syrror:


något som även fastnar är ramsor, tex: "vad har inovare? -klamydia. Vad gör syrror? -botar inovare!"
lägg på lite alkohol, lite grupptryck och lite pepp. de som trots detta inte förstår, kanske har hört oss skrika på stan. DÅ måste ni förstått. (ps. inget illa om inovare, det är bara på skämt. alla sjunger om alla)

PS. INOVARE ELLER INGOLF VAR DET. DUNNO. DS.


HOME AT LAST

ni som känner mig vet att jag har ett galet shoppinghumör. när jag går på stan brukar jag hitta sisådär 1000 grejer som jag vill ha. det blir inte lättare nu när man går i inredningsbutiker, där hittar man ju en triljon grejer.. förstå att leva i en värld där man hade oändligt med pengar att spendera på sitt hem...? hur underbart vore inte det? MEN NEJ, för stunden får jag kika runt, tänka efter, kolla igen.. för att vara riktigt säker på att det ska passa in i hemmet. för förstå om man köper 50 olika ljusstakar till sitt hem, och tro mig, det är något jag lätt skulle kunna göra! älskar ljus och mys.

ÄH. jag längtar tills vi kan börja bo i nya, då ska vi köpa loss så fort vi fått ordning på allt. LOVELY!

igår köpte jag förresten ett par vita tunna gardiner med broderat "capre diem" på. jag tyckte dom var jätte söta. perfekt till sovrummet! sedan hittade jag halsbandet nedan. , it is to die for!


VART SKA VI TA VÄGEN

nu är vi hemlösa.. eller ungefär. vi kan inte bo i nya än för de ska slipa&byta golv, så vi får bo hos min kära mor så länge! men snart är det klart och det ska bli så jävla skönt att äntligen å bo in sig i nya lägenheten. ni kanske förstår hur jag LÄNGTAR?


INGET INTERNET.

nu har skolan äntligen dragit igång, sjuksköterskeprogrammet på mdh om ni inte visste det. tyvärr kommer jag inte att kunna blogga på någon vecka på grund av att internet är avstängt hemma i gamla lägenheten, vi väntar på att golv och tapeter ska komma upp i nya innan vi flyttar in där ordentligt! internet räknas finnas om 2-4veckor. pusss

ps, om ni ser någon som liknar mig på stan med ett vitt band i pannan så är et troligtvis mig. det är rookieveckor och vi är taggade till max! puss och kram från mig.

RSS 2.0