REGN, NU?

ÅH FY-FA-A-AN!
finns det mer att säga? när jag cyklade till skolan imorse var det sjukt varmt och sol, inte ett moln så långt ögat når. samma sak när jag cyklade hem och tillbaka till skolan för mindre än en timme sedan. men på vägen tillbaka hem, för andra gången började det dugga, regna, spöregna! det verkligen vräkte ner, och när man cyklar känns det inte direkt mindre. än mindre när man har korta shorts och linne. alltså på de tjugo minuterna som jag fick reda på mina betyg så hann vädret gå från strålande till hemskt.

planerna att åka hem och sola och bada får nog tänkas om..


efter en riktig cykeltur.. haha

WOHOOOOEEEWOO

FINT VÄDER, CHECK! EN LEKTION I SKOLAN, CHECK! HEM OCH SOLA & BADA EFTER, CHECK!!!!

SKARU MÄÄ RÅÅ?

YOU MAKE ME SO DAMN HAPPY.

nu kommer bilder från i fredags då jag och richard var i stockholm:)
vi hade roliga tåg-grannar på vägen upp


richard hittade något han veeerkligen gillade...

jag med!!

vi fick med oss en del hem också.

lite av det jag fick med mig

när vi kom hem köpte vi med sushi och åt, mums!

ps, vi är inte så normala..

<3 BRUN BRUN BRUN, TACK? PUSS

eftersom min balklänning är super-röd så måste jag sola som en galning.
tur att man har 1,5 meter till solariet då haha. men iaf, jag vill vara bruun och fin. och speciellt till studenten. bruuun snälla. och snälla fint väder. då får du en puss, Gud. du får det, jag lovar!

MORSDAG!

idag har jag firat morsdag lite överallt. jag har bakat, firat mor, jobbat i parkenbadet, firat richards mor och nu sitter jag hemma hos richard och ska snart sova:)

imorgon blir det till att planera inför studenten med far, sola och köpa satc filmen!

igår blev det inget satc2, utan vi kollade eurovision songcontest och åt mango och melon. nyttigt och gott. roligt är att johanna och jag somnade i soffan, tills rich ringde och ville bli hämtad. då drog både vi och hämtade våra partner och sedan åkte vi till vårt. mys var det iaf. det var för länge sedan jag träffade henne, och imorgon åker hon till gotland:( misssssss

PUSS PUSS PUSS

igår var jag och richard i das hufudstat. vi shoppade och shoppade, jävligt roligt var det. bilder kommer senare på våra inköp:) nu ska jag åka och jobba, ikväll blir det sex and he city 2 med johanna<3

KISS KISS KISS

jag har inge liv. det är skola, plugg, jobb som gäller.
fast på fredag ska jag och babe kanske till stockholm. behöver inhandla smink, kanske kläder och lite smått. mysigt och skönt att komma bort ska det bli iaf!


BUT YOU NEVER WERE AND YOU NEVER WILL BE MINE.

två uppsatser inskickade och ett prov avlagt idag. nu är det bara möte, jobb och en uppsats kvar idag. imorgon blir det prov och uppsats!

SNART ÄR DET STUDENTEN.


I-I-I I CAN MAKE YOUR BED ROCK

NU: PLUGG

YEEEEEEEEEEEEEEES

SÅ JÄVLA GLAD FÖR IDAG KOMMER LÖNEN!!! ska betala gotland resan över midsommar sedan ska jag spara, spara, spara för Thailand planerna i vinter/höst<3 och till en bil såklart, och kanske lägenhet. ojojoj. skit glad iaf!

idag ska jag skriva klart två uppsatser hade jag tänkt. och plugga till prov. nu är det tre uppsatser kvar, varav två nästan är klara. och sedan tre prov. men jag är glad ändå, för idag kom lönen!


<3

jag skulle unna mig att drömma 100mil genom europa, med en främling lika tillitsfull som du.

INGEN KÄNNER MIG SÅ VÄL SOM DU MIN VÄN.

lördags var vääldigt trevlig. jobb 10-15 sedan hem till sis för en liten fördrink. mor hämtade upp oss och vår tjejkväll började. matlagning, prat och minnen bestod kvällen av. vid 10 snåret åkte jag och malin till henne igen. till sist gick vi ner och satte oss på grappa. där träffade vi på patrik och hans vänner. det var trevligt. måste göras om. helt klart.

bilder från fredags. rich&jag 11månader:) tishan fick han från mig, så snygg!!






utsikten från balkongen. så jävla varmt ute. underbart! tack richard för en underbar kväll:)

OM DU INTE FANNS!

TVÅ UTVERDERINGAR IDAG. PARKENBADET 16-20. HOPPAS DET BLIR BRA VÄDER HELA JÄVLA DAGEN. UPPSATSER MÅSTE SKRIVAS. PROV MÅSTE GÖRAS. SEN ÄR DET ÖVER. SORGLIGT. ROLIGT. SKÖNT. ALLT?


SÅÅ KÄR. YEP YEP.

jag drömde det läskigaste inatt. jag hade en stalker. han går på min skola. han bröt sig in i mitt hus. han letade efter mig. jag ringde polisen. de tog lång tid på sig. min stalker var läskig. jag blir pussad, det känns verkligt. jag vaknar. det är richard som pussas. puh..

11 MÅNADER

sitter med min babe, richard, framför tv:n och njuter. vi firar 11månader idag. vi går all in och kör tacos och champange. myyyyys som fan. bilder kommer någon dag framöver. jag älskar honom. mest!

PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS P
ni fick en smygtitt på hur det ser ut för oss just nu, mer kommer sen!

I LIKE, YOU LIKE, HE LIKES

dagen som skulle vara full med regn och åska, vart tog den över? inte för att jag klagar, absolut inte!

för en timme sedan kom jag hem från skolan, gick direkt ut på balkongen och njöt av solen i bikini. solen tar som fan. nu kommer nog snart richard hem. jag ska plugga lite sedan ska vi nog gå en promenix, eller så tar vi det lite senare när det blir lite svalare ute:) tills dess: balkongen!!

PASSA PÅ ATT NJUT

AV VÄDRET...nu ska jag cykla till tunavallen där vi ska ha fotboll med idrotten:) synd bara att vädret visade åska igår, så golfen ställdes in..

ikväll blir det återigen plugg.. inlämningen och provet igår gick braaa och idag har jag inlämning av en uppsats:) pusss (ps linnet är over size)

STRESSED OUT.

jag börjar alltid skratta när jag går förbi den nya salongen på tunapark.. på skylten utanför står följande "påsättning sker med 100%" (följt av indiskt hår, men det är inte relevant just nu). haha, vad tänkte människorna när de skrev det? är det bara jag som tänkt på det än?

förövrigt är jag stressad till max. uf-rapporten blev precis klar, kvar den här veckan är uppsats till imorgon och stort samhällsprov på fredag.. och det är bara LITE av det som händer. hörs när tiden räcker till. puss

BLUNDA, LÅTSAS SOM ATT DU INTE SER


SANNINGEN ÄR ATT UTAN DIG ÄR JAG INGENTING VÄRT






CANT YOU SEE I WANT YA'?


NU: plugg, jobb, plugg


JAG VILL JAG VILL JAG VILL!

med en vattenflaska i ena handen och biologiboken i andra har jag legat och solat sedan klockan 2. efter ett tag blev jag trött på alla småkryp, hoppade i badet istället och solade där, grymt skönt! nu har jag fått mig några till fräknar att räkna med. till balen och studenten kommer de bara bli fler och fler, tro mig:D

blir man brunare i vatten? ännu brunare i klorvatten? det fick jag iaf höra när jag var liten.. efter simträningarna ute i parkenbadet fick gå hela sommaren med mönstret från baddräkten kvar.. haha

kolla på videon nere, jag blev kär direkt.
http://video.se.msn.com/watch/video/12-aringen-alla-pratar-om/6f541nht


CAN'T WAIT

den där långhelgen som var nyss blev rätt kort tycker jag. visst är det alltid så, att tiden springer förbi? snart är man väl en tant som bakar bullar till barnbarnen.. äääääääääääääh.
innan dess ska jag hinna med att sola, träna och ta studenten iaf. det är mitt mål. man ska tänka stort liksom..

studentklänningen är iaf inhandlad nu. nu är det bara smycken, skor och smink som behövs. och det är inte så bara.

NAMADANAA

jag shoppade lite underkläder för någon dag sedan förresten. snyggaste är helt klart balconett-bh och bustier. själv tycker jag också att det kan vara UUUUR snyggt att ha en genomskilning bh (jag vet, det kan bli mormor-varning) men det är seriöst skit snyggt. speciellt när man har normalstora bröst i en bra form.


KUNG FÖR EN DAG!

det är så jävla surt
...när man tappar bort ett skolarbete. det har väl alla gjort nån gång? man har kämpat förjäves, tror att man har lämnat in, men läraren hävdar promt att det inte har skickats/tagits emot något. någonstans i cyberspacen har det försvunnit. men jag vet vart mitt är. problemet är att skärmen inte fungerar. jag ser bara svart. natt. kan inte få ut uppsatsen? äh - det får lösa sig. nu ska jag ta itu med en av de restrerande 100uppsatserna jag har kvar...

MEN SKÖNT ÄR IAF ATT SKOLAN SNART ÄR SLUT. OCH ATT DET ÄR LÅNG HELG!


PUH OCH ANDAS - GLÖM DINA BEKYMMER IMORGON KOMMER NYA!

nu ska jag snart stänga av det här plåtskrället, men först vill jag bara säga att jag är glad. vi fokuserar allt för ofta på det dåliga i livet, njuter inte av det vi har. det borde vara stopp på det, förbjudet och förbannat. ska vi säga så? för efter regn kommer solsken eller hur går det där? nu får jag släpa mig i arslet och fixa allt, se till att arbeta hårt men även njuta. fyfan vad jag ska njuta! fokus madde, fokus!


ps. jag hann damsuga idag. och jag fick en puss. eller två. både på pannan och munnen. ds.


PLEASE DON'T LET GO

jag sitter fortfarande i richards lägenhet, funderar på att dra mig hemåt så smått.. men innan dess vill jag träffa honom, och eftersom har jobbar till fyra så stannar jag ett tag till:)
jag har plockat undan lite smått här, funderar på att dra fram damsugaren.. det blir så jäääävla smutsigt på golvet här eftersom det är en genomgångslägenhet och man går mellan hallen, till köket, genom hallen, till sovrummet, genom hallen, till badrummet. JA - ni fattar? det blir lätt dammigt på golvet. men nu får jag rusa, ifall jag ska hinna innan rich kommer hem.

och överraskar jag honom med detta så kanske jag får en puss till och med. he-he-he

GOTLAND HERE WE COME.

huvudet dunkar, näsan rinner, hostan river. men jag måste fan till skolan. det är så jävla mycket jag har missat och betygen sätts snart. det suger big time. sen är det massa med jobben, ja, båda.. men självklart är jag glad att jag har jobb, sjukt glad. men ena är bara för mycket ibland.

orkar knappt skriva, det är så mycket. men körkortet är ju klart så det är bra. och midsommarresa till gotland är bokad, fyfan vad kul.

jag just nu, så sliten..

SHOPPING SUGEN, YES SIR

jag klickade nyss hem lite sommarkläder från hm. just som jag skulle bekräfta beställningen så fick jag idén att jag skulle kolla om det var någon rabatt som gäller(man är ju en fattig student).. vips så tjänade jag 150:- bara sådär. känns ganska bra. så i juni kommer ett stort paket med 9varor, gud så jag längtar!

bland annat kommer detta dyka upp:



BEST BEST I AM THE BEST

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT, FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT, FÖR JAG HAR TAAGIT KÖÖRKOOOOOORT, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

GAH VAD GLAD JAG ÄR. NU FÅR NI AKTA ER!

PUSS PUSS PUSS

ingen tid att skriva typ. är fortfarande inte frisk, spenderar fortfarande all tid med att plugga. men vi hörs. ta hand om er. jag är nervööös!

NOTHING LEFT FOR ME TO DO

jag är så förkyld att jag nästan spyr! kan man inte bara bli frisk någon gång? skulle vara grymt skönt!!!!

i lördags blev det halvlugnt hemma hos sofia, och trots att alla sagt att vi skulle vara där hela kvällen så blev deet en utgång av det hela. olle stod på listan, och då kom problemen..
1. det är sjukt tråkigt där och vi skulle hinna vara där 1.5timmar för minst 150kr.
2. richard har inte fått sin lön än -dvs no money!
3. richard tog varken med sig leg eller plånbok i tron om att vi skulle vara där hela kvällen.
4. jag skulle upp och jobba dagen efter.
så för richard, min och andreas del blev det slutet på kvälln. fast richard & jag stannade uppe här hemma ändå och pratade och kollade på halva avatar innan vi somnade. mysigt!

efter jobbet igår satt jag på bilskolan i ungefär 3 timmar och pluggade teori, precis vad jag ska göra nu innan jobbet som börjar klockan 19.

IS YOU BIG ENOUGH?

färdigduschad och insmörjd ska jag börja öka tempot, ska nämligen försöka hinna ner en snabbis till staden för att försöka göra mig några kap. sedan blir det hem och lite plugg innan jag ska träffa richard, laga mat och sedan åka till sofia för att fira att hon fyllde 20år i veckan:)
bild från när jag fyllde 19 i februari:)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

TILL MIN JOHANNA SOM FYLLER 19 ÅR IDAG!


puss på dig för att du är bäst

WHAT I WANT, WANT, WANT!

igår blev det grillning hos sara med massa folk! alla var sjukt hungriga och två timmar efter utsatt tid var alla på plats och grillen var i full gång, haha så typiskt. men det var riktigt jävla trevligt. dock blev det ingen majbrasa för vår del, och som jag sa till min far så är det väl ändå bara barnfamiljer som brukar vara där?.. plus massa 14åringar som har sin första fylla såklart. nä men det blev en lyckad kväll tycker jag iaf!

RSS 2.0