SO WHAT?


igår i hufudstaden blev det inte mycket shopping alls, så jag planerar att ta en snabb tur idag på min håltimme för att införskaffa mig ett par dojjor, skööönt!

inte är det väl bara jag som har veckorna så enormt packade med saker att göra, innan de ens börjat? jag har hela jävla veckan uppbokad. yes-sir! hela veckan! enda dagen som är osäker fortfarande är torsdag. men det är skönt med planer, tycker ni inte? idag blir det iaf träffa min man, vi ska jogga spåret -yey!!

PS.LYCKA TILL ATT KONCENTRERA ER!DS.

vii hörs lovers!

STOCKHOLMSBRUDEN

ÄNDRADE PLANER!
JAG DRAR TILL STOCKHOLM MED FAMILJEN!

PUSSS

SUNDAY WORRIES

söndag, ba-ba-da-daam!

igår drog simskolan igång igen som sagt och detta innebar mycket stress, massa spring och en helt utmattad madde. jag däckade på soffan direkt när jag kom hem, pang-bom-död. efter en måltid som hette duga samlade jag mig krafter att se på två filmer som vi hyrde igår nämnligen; män som hatar kvinnor och oxford murders. den första var betydligt bättre än den andra..

today gott folk ska jag försöka dra mig ut på en liten spring runda i skogstorp och kanske ta mig en liten övningskörningstur. behöver fixa det där jävla körkortet snart, jag blir galen!

NEVER GONE, NEVER HERE

nu är jag en affisch rikare! det är den otroligt snygga på miss li som satt i cafeterian i skolan som föll i mina händer efter ett samtal med vår trevliga cafeteria-personal i skolan! är man ett otroligt fan så är man!

det blir nog trots allt att till att gå på konserten ikväll, hoppas att vi blir ett litet gäng iaf med sköna personer!

imorgon börjar jobbet och allt som innebär med det! på kvällen däremot har jag inga spikade planer, dock funderingar på utgång med tjejerna i klassen vilket bör bli roligt. men vi får se som sagt!

puss!

NEVER YOU BABY

ikväll spelar miss li på eskilstuna teatern och det hoppas jag inte har undgått någon! själv planerar jag att kanske dra mig dit med några vänner. tyvärr sa hon i tidningen att denna konsert skulle vara mer i jazzformen och inte lika rockig och fartfylld som hon brukar göra, det är då detta som gör mig osäker om jag ska gå eller ej.. vi får väl helt enkelt ta och se hur det blir!

nu ska jag iaf trava mig bort till biblioteket i skolan för ett möte med mina kollegor i uf-företaget vi ska starta. affärsplan på g!

see me when you see me.

CRYING OUT FOR MORE

nä, ska dra hem till min man. vi ska ut och gå, börja motionera liksom. jag längtar enormt eftersom jag har inte fått träna sedan i vintras och nu ska jag äntligen försöka börja lite smått, målet är att klara mig utan att bli sjuk för att sedan börja kunna gymma igen! så i vinter ska jag vara igång, jag ska komma tillbaka i den form jag var förra vintern. fyfan vad jag längtar!

imorgon kommer jag verkligen att ha fullt upp med jobbiga grejer.. först med skola, sedan möte med alla som var i tyskland eftersom tyskarna kommer om mindre än två veckor! och dagen avslutas med att jag ska på möte med simningen..


förresten är jag fortfarande förbannad. fuck you fuck you fuck you!


THERE IS NOTHING ON OUR SIDE.

världens jobbigaste dag.. den som såg ut att bli den bästa. jag sov hos babe, skolan började 11 med konstmuseeum och sedan sluta. prata lite projekt.

men fan vad jag hade fel. allt gick skit. allt är skit. helvete.

usch vad bitter jag är idag. riktigt jävla bitter!


DU VET VÄL OM ATT DU ÄR VÄRDELÖS?

du äter upp mig inifrån. ligger och gnager, skaver och rispar. ge dig. stick. försvinn. föralltid.


SOFFSLACKER

sitter förresten hemma hos mannen. jag och stoffe halvligger i varsin ände av soffan med fötterna upp och moffar chips. senare blir det hämtmat, troligtvis pizza med kebabsås, mums!

jag har förresten övergett estrellas sourcream and onion 50%less fat för lantchipsen med gräddfils smak. de är bättre, testa själva! puss och hej! förresten hälsar stoffe att han ska döda alla bloggare.. lycka till säger jag bara!

WIEOWIEO

igår var jag och min karl på ming för en sen middag efter min utbildning. självklart tog jag thai kycklingen på menyn, den är bäst!

nu i eftermiddag åkte vi till tuna för att inhandla saker för att fylla ut garderoberna. det gick sjukt bra, jag hittade både leggings, linne och mina första par jeans leggings som sitter bra! nu är det bara skor som saknas i höst garderoben:) funderar fortfarande på vad jag ska ha för skor i höst, maskulina kängor med klack, femininha, a stövletter eller vanliga enkla stövletter?

?

idag hörde jag din röst.
ganska nyligen.
kommer knappt ihåg sist.
men nyss hörde jag tre ord.
jag sa ingenting alls.
du vet inte att det var jag.

ÄLSKADE ÄNGEL

förresten, jag måste lägga upp bild på ett par skor som jag har fallit pladask för! fatta dom i höst med snygga strumpbyxor, tröja och stickad cardigan. jag är totalt såld iaf!



nej nu ska jag ta och sova! skola + utbildning suger musten ur mig!

ps. imorgon firar min love och jag x-månader. ds.


BACK TO SCHOOL

nu har skolan äntligen dragit igång. scemana är utdelade och elevernas förväntan är på topp. vad ska hända nu? ja, allt återstår att se. om ett år är vi fria. tänk bara...

YOU GO GIRL

nu är jag förresten hemma från kryssningen. det blev en tvådagars till helsingfors med simningen. dagarna bestod av utbildningar i massor, mycket ny kunskap och en del babbel. på kvällarna var det middag, mingel och dans med folk från de andra klubbarna, alltid trevligt! tack för kryssningen!

snart börjar skolan igen, det är med en blandad känsla av panik och saknad som jag kommer gå dit. för nu gäller det liksom. det är det sista fucking året på gymnasiet. allt hänger på det här. men allt kommer väl fixa sig till slut? det tror jag iaf!

sjuk är jag också! går och dras med en enorm förkylning samt hosta som verkligen river upp halsen på mig. jag blir galen!!! jävla doktorer, nej de hittar inge fel... har dock inte hunnit gått dit med det här nya, men halsen är lika svullen, kanske mer till och med. svårt att andas. hosta som gör att mina ögon tåras. men nej, vi kan inte hitta vad felet är..





























KANSKE FORTFARANDE KOMMER FÖRSVINNA I DIN BLICK.

BILD FRÅN VÅR LILLA SEMESTER TILL HALLSTAHAMMAR:)

Igår gick jag på mammas gata
Vissa dagar så kan jag sakna
Tryggheten från gamla dagar men det finns inget som kan få dom tillbaka
Igår gick jag på mammas gata
Vissa dagar så kan jag sakna
Tryggheten från gamla dagar men det finns inget som kan få dom tillbaka
Ibland vill jag återvända
Men det finns ett litet dilemma
Det känns som skorna börjar klämma
Och jag får växtvärk jag måste lämna

BUT THAT'S JUST WHO YOU ARE BABY

nu är det fixa som gäller! fullt upp idag med tusen grejer på listan, men det ska gå bra för ingenting är omöjligt!

FÖR IMORGON SKA JAG PÅ KRYSSNING!!!!

 
say it, play it how you wanna.  but no way, I'm never gonna fall for you, never you baby

URSÄKTA BILDEN I FÖRHAND!

jag nämnde i tidigare inlägg att jag kanske nästintill är till hälften man? jag har gjort en lista på mina mest manliga beteenden så varsågoda att ta del av dom, skratta för er själva och tyck synd om mig.

1. jag är ganska händig när det väl gäller
2. jag rapar högt och ganska ofta
3. jag skrattar som en man. högt & långsamt (höö-höö-hööö)
4. jag äter chips som en man med en öl i handen, vräker i mig! finns ingen hejd!
5. det hör inte till ovanligheterna att jag snarkar, högt!
6. jag vet hur och kan faktiskt rensa fisk!
7. min far har lärt mig mycket om hushåll och annat manligt. el, maskiner och sånt.
8. jag kunde både tv:n och videon bättre än mina föräldrar vid 4års ålder...



(vad tvungen att ta den som miniatyr eftersom alla inte ska behöva se den)
jag kan tyvärr inte sluta skratta, samtidigt som det är så vidrigt att jag nästan dör...!

MJAU

jag är nog till hälften man; till hälften kvinna. eller vad tror ni?

jag blev nyss klar med min nya garderob. snygg är den med! full nu gäller det bara att få upp grejer på väggarna så rummeet inte ser så tomt ut:)

nu blir det bada jaccuzi med några bruds från natur @ my place.

see me when you see me!

FINNS INGET VÄRRE!?

igår blev en lyckad kväll för oss tjejer måste jag ändå säga! trots att våra platser blev ockuperade och invaderade av killar och ett litet kitty-mjau i toakön så var det trevligt som attans! kvällen bestod av drinkar, cider, öl, massa folk, dans och en del taffsande; vilket hade en stor mjau-effekt på mig och fille. morrr..

tyvärr var vår kära johanna i dalarna och hälsar på sin kära vän matilda, men hon är nog snart back on track igen! bilderna är från förra helgen när vi var hos H för lite chill.


bilderna är som vanligt snodda av pau's blogg;)

JAG ÄLSKAR DIG!


CAMPARNA IS BACK.

nu är jag hemma och det är med en stor smäll! -det första som vi gjorde var att åka till sushi-stället i stan och beställa hem, mums!

snart ska jag gå över till paulina för att sedan träffa upp några fler tjejer för en utekväll på nybron.:) sjukt kul! men för min del blir det chillkläder, dvs de kläder jag haft hela dagen -orkar inte fixa mig sen ska jag bara dricka cola tror jag, duktig flicka!

nu har nya och sista skol-schemat kommit ut, och mitt ser ut på följande sett:

see me tonight!

ps.bilder från vår semester kommer senare! ds.

TAKE ME OUT ON A LOVEBOAT

just nu sitter jag hemma hos paulina med henne och johanna. grillat står på menyn, följt av sminkning och massa prat såklart! därefter blir det fiesta-fiesta som gäller, och ni vet väl att med oss blir det bäst!?

see me at the party!

JAJAJAJAJA

nu ska jag hem till min farbror för att fira farmor som fyller 85barre!

och för er som inte vet det så åker jag och min babe ut med husvagnen imorgon, så förhoppningsvis hinner jag skriva något innan, annars får ni vänta tills på onsdag när vi kommer hem:)

ps.kräftskivan igår med min mans familj var underbar, jag vann tävlingarna! ds.

see me when you see me!/ mysig tjej med mat runt munnen på liseberg

NO TIME TO THINK OF CONSEQUENCES.

nu släpper iaf jag ämnet runt tattueringar, även om ni kanske inte har det än.

igår blev det fest hos stoffe för att fira att ungen hade fyllt 19år, det var trevligt med gott folk, dricka och halv bra musik. imorse blev det återförening med de flesta killarna som var där på slagstaglass och sedan en tripp till spicy, super-gott!

ikväll blir det kanske bubbel hemma hos mig med med r och s!:)


AND YOU ARE CRYING OUT FOR ATTENTION!

SVAR PÅ TAL.

haha det är rätt skönt att få lite svar på mina inlägg för en gångs skull, och med detta menar jag mitt tidigare inlägg om tattueringar, vilket jag börjar bli trött på..

och som svar till den anonyma kommentaren vill jag bara säga att självklart vet jag väl att alla inte tycker, tänker eller är som mig. det skulle väl vara sjukt tråkigt om alla skulle det, tycker ni inte?

och när det handlar om tattueringar så tycker jag inte att man ska kopiera andras, eller bara tattuera sig för att man vill det för stunden. jag har själv velat/vill fortfarande tattuera mig. så jag är inte emot tattueringar som sak, utan för folk som gör dom för fel anledningar.

ser fram emot fler diskussioner i andra inlägg med er läsare.

I LIKE BIG BUTS AND I CAN NOT LIE.

jag måste bara säga att ingen får mig att må så bra som du. ingen har gett mig det härlyckoruset och känslan av total trygghet. att känna att man är hemma, för kanske första gången? att inte a några frågetecken what so ever på sina känslor. att veta att du alltid finns där, det är kanske det bästa med dig. r<3


JAG MÅSTE BARA FÅ SÄGA ATT..?

appropå det här med tattueringar så börjar jag bli trött!

folk tattuerar sig som aldrig förr i mina vänskaps/bekant-kretsar just nu. men varför? "för att det symboliserar mig" hur fan kan det göra det när det inte är en del av din kropp från början? att rita dit en drake/fisk/tribal eller symbol bara för att det är en trend känns jävligt mesigt och osexigt.

stora, blaffiga och suddiga tattueringar ger inget! för mig finns det inget mer avtändande än fula tattueringar. så om ni väl ska göra tattueringar, kan ni väl för fan se till att göra något snyggt?

MR.LOVEMAN

imorgon åker jag med familjen upp till stockholm för ett litet äventyr på grönan, sedan blir det antagligen hem till mannen för min del. han har ju äntligen fått semester, vi är ensamma hemma ungefär en vecka till och han får förhoppningsvis sin nya, feta, egna bil imorgon.

jag funderar på att kanske totalt överraska honom imorgon med att smyga mig in i lägenheten när han minst anar det? smyga mig på honom bakifrån och skrika till.. bara han inte får hjärtinfarkt, det kan han inte få va? eller..? skit, måste jag kolla upp!


JUST JA, SKOLAN!!!?



är någon mer som börjar längta till skolan? jag söker mig alltid in på hemsidan för att se om de lagt ut schemana inför terminen än för jag kan knappt vänta, jag vill börja läsa alla roliga kurser nu, nu, nu! och såklart få umgås med vännerna sådär 8timmar om dagen, skolan börjar inte se så farlig ut längre va?

kalla mig crazy, men jag stortrivs!

förresten, jag älskar dig.

MAN BLIR DÅ ALDRIG NÖJD, ELLER VAD SÄGER DU?

nu är jag hemma, och gud vad jag har längtat!
borta bra men hemma bäst, det är väl så man brukar säga? och det ligger faktiskt något underbart sant bakom de orden. för hur mycket man än vill iväg i början så är det alltid skönast att få komma hem igen. bussturen dit och tillbaka var väl inte världsbäst med sin totala tid på 11timmar, men sanna och jag har fått några riktigt bra internskämt tack vare resan! bilder kommer i tusenfalt på facebook imorgon tror jag, så det är bara att hålla utkik!

förresten så har jag nu äntligen fått sett filmen som vi spelade in i tyskland när vi var där i våras. många minnen drogs upp och mina ögon vattnade sig om jag ska vara helt ärlig. jag längtar tillbaka lite, till enkelheten som rådde där. dock inte skolmaten...

RSS 2.0