SÅDÄR VA

nu är magnetröntgen av knät fixat!
det var obehagligt, lite läskigt och mycket uttråkande. att försöka få mig att ligga helt still, minut efter minut är kanske inte det enklaste..

ungefär såhär såg det ut, fast jag var utanför med bröstet och uppåt..

IDAG

tjejkväll med middag hos mig.

strax ska linn och jag snart vandra ner till håpe's eller något liknande.

ha det bra folket!

:)

förmiddags föreläsning idag... det innebär att halva klassen kommer att sitta med halvöppna ögon första timmen. efter kaffe rasten kommer alla att vara pigga första kvarten. efter det kommer det gå runt ett gäsp-maraton bland alla. har mälardalens högskola dåliga lokaler eller ytandas alla studenter?

EN sak som är dålig är iallafall värmen. herrejesus. vissa dagar svettas man, vissa dagar fryser man som en idiot. undra vad man kommer göra idag? jag satsar på jeans och långärmad tshirt.. wish me luck!


vi hörs senare, ha en underbar dag!:)

BLÅS PÅ DET ONDA, TA BORT ALL GRÅT

vid 13.15 börjar min andra föreläsning i kursen medicinsk mikrobiologi och vårdhygien. dagens förläsning handlar om "allmän bakteriologi" känns väldigt spännande faktiskt. jag är ju lite sådär, det gamla naturprogrammet finns någonstans inom mig i alla fall.. vem kunde ana det?

FÅR INTE GLÖMMA: på fredag ska jag och richard på pedikyr, det ska bli sjuuukt skönt - och lite läskigt?
på lördag ska jag till sjukhuset för magnetröntken!

puss på er och hoppas att ni får en bra dag idag med:)

DET RÄCKER ATT JAG ÄR DEN FÖRSTA SOM DU TÄNKER PÅ NÄR DU VAKNAR O KÄNNER DIG OVANLIGT GRÅ

jag längtar till man kan springa på stan i jeansshorts, linne o kofta.


härlig bild från midsommar på gotland 2010!

ETT MÅSTE

min favorit hårprodukt just nu är Revolons nutri color cream nr 1002.

det är en hårimpakning med färgpigment. den tar bort gula pigment och fräschar upp håret ordentligt! en burk räcker till ungefär 10 behandlingar. ÄLSKAR DEN!!

TODAY

idag börjar vårterminen på mälardalens högskola, sjuksköterskeprogrammet termin 2!

nu ska jag gå, puss på er och hoppas att ni får en bra dag:)

KORT OCH GOTT

HELGEN då gott folk.
lördag var det städning, mat hos pappa och sedan utgång med min bästa storasyster.
söndag var det kalas för richard eftersom har fyllde 21år (grattis snygging!) solsidan med henrik och ida, sedan somnade jag o richard i soffan. en helt underbar dag var det!


idag har jag inte tänkt att göra något annat än att ligga i soffan, läsa bok och shotta Kan Jang.
S Å D E T S Å !

KONSTIGT INLÄGG

jag ligger i soffan hemma och tycker synd om mig själv. snorar, hostar, harklar. men det är inte bara därför jag tycker att det är synd om mig, ne jag har ju faktiskt skrivit tenta idag. jag gick på två alvedon. kan det ha förändrat mitt resultat? knappast. NEJ.
så det betyder att jag borde ha tröst/tenta-shoppat. men icke, bara present till min pojkvän som fyller på söndag. Till mig då? det var ju MIG det är synd om!? eller..? ne så nu är jag en halv milimeter från att skicka iväg en order från HM med massa smarrigheter.. skor, kofta, legings och linnen.. men det tar emot, varför ska plånboken eka, såhär, just nu? jag har ju ångest!? så fort richard slutar jobbet ska han ta med mig till tuna så att jag får köpa en jacka.. hm.. köpa. köpa. köpa!

IT'S GONNA BE A GOOD DAY

OC PÅ KANAL 5 JUST NU.
FANFANFAN PLUGGA MADDE, PLUGGA!!!!

LJUSET I MÖRKRET?

ÄNTLIGEN!
jag fick brev imorse om en remiss tid för magnetröntgen av mitt knä.
men vem kunde ana att de hade tider på helger? inte jag, men tydligen! en lördag fick jag tid till och med. jag längtar samtidigt som jag börjar bli nervös, att åka in i det där hålet, ligga still och bara vara. och fortfarande, I HÅLET...!? 

imorgon är det tenta och hela natten idag har jag sovit dåligt med feber och förkylning. INTE BRA TECKEN! nu ska jag försöka fortsätta plugga.. blä blä BLÄ!!!

WISH ME LUCK.

hela dagen ska bestå i att plugga som ett svin sen ta paus för att åka o jobba.
att få godkänt på tentan på fredag känns sååååå långt bort just nu...

kanske borde fundera på något sånt här inför tentan? någon som är tatuerare??


COME ON GIRLS

helgen har vart totalt underbar.
richard och jag har köpt saker till hemmet, bla lampor, satinpåslakan (i vitt som jag har letat efter supermycket) spegel, hemmabiosystem osv. vi har mött upp henrik för en bowling match, gått ut på krogen, spytt som svin och degat i soffan under ett täcke halva söndagen. en helt perfekt helg med en helt underbar pojkvän som är bäst i hela världen!


puss på er där ute. hoppas att er helg var lika bra som min!

RUNDTUR

idag har jag en sjuk träningsvärk i framsida lår.
efter gårdagens föreläsning/praktisk lektion i att mäta blodtryck och temp så hade nog alla en underliggande smärta i överarmarna. så linn och jag bestämde oss för att satsa mer på ben & mage på gymmet. aj säger jag nu i efterhand! för direkt när vi var klara så skulle jag träna simmarna, och vid uppvärmningen var jag med och körde några av övningarna, bland annat upphopp... så resultaten känns idag i alla fall kan jag säga!

jag har fotat lite hemma för att ni ska få er en inblick i hur vår lägenhet set ut. idag ska ni få se vår hall:





allt är fortfarande inte på sin plats än, men det är igång och vi trivs verkligen.

DAGEN

skola, träning, jobb sen hem! puss

I CAN MAKE YOU VERY RICH

känns som att en tidig natt behövs. så, godnatt folket.

åbryggan -10

RIGHT NOW NOW NOW

nu ska jag till skolan för en föreläsning om utsöndringsapparaten. efter det blir det simma med tjejerna, tjing!

NEVER BEEN ALONE

första föreläsning för i år är avklarad. den var bra, jobbig, seg, informationsrik och 1000 andra grejer. nu är jag så förbannat trött så jag ska dega i soffan hela kvällen. man får göra det om man har tränat. richard lagar middag, fläskfile o pasta. PUSS HEJ

. . .

PS. inlägg från i lördags kom aldrig upp. var med janina, här är bilder. DS


söta, söta du!

MINNEN

hittade bilder från tysklandsresan i maj -09!
nu saknar jag det faktiskt...


jag, walli och ebba.

WHAT CAN POSSIBLY BE MORE ROMANTIC

imorgon ska allt julpynt tas bort och det ska faktiskt bli riktigt skönt! bort med julgranen, pepparkakshusen, julstjärnorna osv.. jag firade igår genom att köpa en ny ljus-grej till hallen, bild får ni snart.

nu ska jag fixa mig för snart kommer linn, vi ska försöka klura ut några instuderingsfrågor:) puss

I GET WHAT I WANT

snart fyller jag 20. det ska bli superbra! fest kommer det att bli, ohja! men innan dess ska rihard fylla 21. det kanske blir fest då med, eller om vi slår ihop? inga planer än så länge, jag vet bara att jag vill ha en brakande fest. nästan iaf. jag är rätt tankespridd o glad idag .

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

fick nyss mitt resultat av skriftliga tentan vi hade 10/12. 10hp var den på. jag har vart sjukt nervös och inte ens vågat hoppas på ett godkänt.
MEN PEPPAR PEPPAR SÅ KLARADE JAG DET!!!! och stort också! fyfaan vad stolt jag är! funderar på att fira med mousserande med richard på onsdag, ifall jag är frisk då såklart..? men för ögonblicket är jag bara överlycklig.

puss puss puss (och godnatt) på er!

I REALLY WANNA BE WITH YOU CAUSE' YOU'RE JUST MY TYPE

jag saknar förra veckan när richard var ledig. jag saknar richard och ändå jag såg honom imorse när han vaknade för att gå till jobbet, när han pussade mig hejdå som han gör varje morgon. det finns ingen som dig och jag vet inte hur jag ska få fram det på ett bättre sätt? jag vill inte förlora dig för något i hela världen, du är den som verkligen vet hur man ska få mig att skratta. och du är den som kan få mig irriterad och glad på samma gång. tycker om dig så sjukt mycket. hoppas att du vet det<3


richard förra veckan när vi var och badade:
"vet du varför rumpan flyter..? för den har FIIIIS"

LÄT DU HENNE KOMMA NÄRMRE?

ibland så vaknar jag av att jag har spännt min vänsterarm i sömnen. jag har legat skelt och liksom tryckt där jag har staven. det gör ont och smärtar. det känns som att den ska pressas ur armen på något konstigt vis. men snart är såret helt läkt. men just nu bultar det, det gör lite ont, jag spännde armen inatt och låg på den. aj.


bara för att jag avgudar denna kvinna något enormt!

SKIT

efter nyår har jag dratt på mig en enorm förkylning. jag hatar att vara förkyld. det är det värsta som finns, håller ni inte med? S K I T .



bara för att johanna är i thailand nu. saknar henne och saknar det!
bild från thailand över jul & nyår för två år sedan..

SOM DET ÄR

åven fast jag hade ett underbart nyår med underbara människor så kan jag inte låta bli att känna en bitterhet inför vissa andra människor. att alltid behöva bjuda till och ta in "fler" än man räknat med, när de aldrig gör detsamma för mig så är det inte okej. så ni vet det.

här är bilderna från nyår 2010-2011! underbart var det i en lokal i skogstorp. arrangörer var min storasyster malin, hennes sambo patrik och deras komisar martin och camilla.

richard (obama), jag (orientalisk dansare) och linn (lady gaga)



stort tack till värdparen:


RSS 2.0