VÅÅÅR-KÄNSLA

äntligen helg!
hela veckan har bestått av plugg tills jag stupade, däckade. med böckerna uppslagna i knät somnade jag. och resultatet..? det gick rätt bra!
jag har även fått den glädjande nyheten att jag får vg i matte c, jag har haft det första kommunikations provet och jag har äntligen köpt mina skor, en tröja och lite annat smått.. på allt detta har jag den absolut skönaste, coolaste värkänslan i kroppen. den liksom kryper, sticker och längtar ni vet? min klass vet iaf, dom fick sig en dos av mig efter idrotten igår haha.. men dom gillar't. jag med liksom.

funderar på att kolla på träning till sparringen idag? mina klasskompisar försöker få med mig. sugen är jag. men har jag tid..? stan med johanna vid 4, får se om vi orkar ta oss bort till lokalen:) lär bli en fika och mycket prat, diskussioner och planering. jag gillar dig johanna. sjukt mycket. det vet du. jag med.
men vad händer i helgen? alla är sjukt tysta.? hör av er med vad som händer för fa-an. 
jobb 8-17. men det hindrar inte mig och johanna! see you there.

IF I COULD CHANGE ONE THING

så bäst låt.
jag är sur på mig själv.
vad säger man,  att man inte ångrar det man gjorde, utan det man inte gjorde?
vem fan har sagt det? klart som fan man kan ångra saker man gör. eller ångrar man att man inte stod över att göra det man gjorde som man ångrar? surt är det iaf.
GE MIG HULTSFRED NU!!!!

SÄLEN GOES CRAZY!

OBS bilden är bara på skämt. min låtsaskusin & hans vän. ta ej illa upp.


Do I attract you?
Do I repulse you with my queasy smile?
Am I too dirty? Am I too flirty?
Do I like what you like?

Yeah, I could be wholesome
I could be loathsome
I guess I'm a little bit shy
Why don't you like me?
Why don't you like me without making me try?

Say what you want to satisfy yourself, hey! but you only want what everybody else says you should want, you should want.

SO NOT ME!

SÄLEN dåra. tors-söndag. drag, chill och mer drag. träningsvärk, check!

vad som hänt? vad har inte hänt är väl frågan man kan ställa sig. enklare att svara på. vi har väl gjort allt, det mesta man kan göra i sälen liksom. förutom hundspann för det stinker så mycket. det tycker vi inte om.. såg dock bl.a guvenör andy spela på HC:s reagge kväll. grymt. han stank inte, dock gjorde någon jävel på dansgolvet som släppte sig.. oskön kille.

jag kan även tillägga att det här var den absolut värsta packingen jag har gjort i hela mitt liv. jag glömde inte bara underställströjan och allt smink, utan handduk, borste och platttång. ni kan ju tänka er hur jag såg ut hela helgen..  för fa-an madde. nu får jag ge mig, SKÄRPNING!

DU FÅR MIG SÅ JÄVLA MJUK. DU FÅR MIG ATT VILJA SLITA AV MIG HÅRET, STÅ PÅ HUVUDET I SNÖN. SPRINGA RAKT MOT DIG OCH VARA SÅDÄR SNURRIG I HUVUDET OCH GLÖMMA ALLA ORD. VEM ÄR DU? VEM ÄR JAG? SÅÅÅÅ NOT ME. FATTARU?


JAG LEVER FÖR KICKEN, PRECIS SOM DU!

som ett kliande, svidande skavsår. det är vad som är kvar nu.

jag känner mig oerhört deprimerad just nu. någon glad där ute? ring mig, snälla.
berätta något roligt och underbart. ryck upp mig. tack


MEN BABY, DU STINKER JU FISK.

jag och tobias smed underbara planer inför idag när vi satt och åt middag igår. vi skulle troligtvis dra på lotus sportlovsparty efter min träning. vi skulle ha det så sjukt bra. vi och alla andra på dansgolven. vi skulle chilla, dansa, prata. bara vara oss själva alltså. nästan som på min födelsedag i mitt rum när jag startade "günter - ding ding song", satte på mig solbrillor, band i pannan och dansade järnet framför tobias som stod halvt stum slash halvt road och vetandes om att jag var precis lika galen som förut, även fast jag fyllt 18 barre. same old, same old liksom.

men nej. så blir inte fallet. när jag vaknade denna morgon och gick upp till köket för att ta mig en macka såg jag en lapp där det bl.a stod "vi åker till sälen ikväll". ikväll? vi skulle ju åka imorgon? vad ska jag göra hela dagen? alla är ju så sega ända tills kvällen, och då åker jag? suuuurt. jahapp, måste städa också. skit. bajs. måste in till stan med. vill träffa lite folk. fan.
skriver mer sen...

morr och fräs...
skorna som jag skulle in och köpa hade tagit slut i min storlek. jag kan sä'ga att det inte är första gången, jag letade hela sommaren & hösten 08. de kom aldrig in i 38.5 eller 39. inte någonstans. i fredags blev jag överlycklig när jag hittade dom, nyinkomna och fräscha. tyvärr hade jag inte cash då, så jag väntade... tydligen FÖR länge. fuck. men det ska komma nästa vecka. gissa vem som ska köpa dirren? JAG.

nä nu ska jag packa mina väskor. sälen på g. åker snart. puss

ÄR DU KÄR I MIG ÄNNU KLAS-GÖRAN?

hittade en jacka som jag gillade skarpt, tänk er i skidbacken. hello me. köpte ej.

det blev dock en ny murra och en svart jacka. jag & johanna(snyggingve)gillart skrpt.

senare blev det middag med tobias, his charge. papas tapas blev det, stora portioner..

jag gillar förresten din plutmun på den här bilden tobbs. haha. senare blev det filmen;FESTIVAL.
jag somnade bara nästan denna gång. massage på min enorma träningsvärk fick jag och detta höll mig vaken kan jag lova. troligtvis halva huset också..

I HEAR IN MY MIND, ALL THIS MUSIC.

idag kommer det äga rum en jakt efter jacka på stan. min kompanjon blir johanna. mycket prat och sånt där tjejgrejs ska också hinnas med, såklart. ska även kika in skor och annat smått&gott som man kan få för presentkorten från min födelsedag.

vid sju har jag blivit utbjuden på papas tapas av min bästa killkompis tobias i födelsedags present. du är bäääääst. vet du det? du är min klippa & lugn i stormen<3



TAKE THIS. HATERS!


JAG LÄNGTAR BORT IFRÅN HANS KYLA OCH HANS CHARM

kristian, jag säger bara en sak;
-game on!

hahaha

BABY, JUST SAY YES.

igår blev det fira min födelsedag på riktigt med familjen hos min far. pengar, presentkort och dylikt. någon rattmuff till en obefintlig bil och ett ännu mer obefintligt körkort blev det också. till kvällningen bjöds det på filmmys hos paulina.

idag är det slappa till max på dagen sen träna som ett djur på kvällen. SKÖNT. någon som inte ska på den där jävla festen ikväll får gärna höra av sig om den vill sega med filmkväll eller liknande. jag bjuder på/står för sällskapet.

Varje litet steg du tar och varje gång som du för ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör, och varje gång som du ler,  hugger det till i mitt bröst.. för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer kommer få ligga bredvid och kalla dig för min.

får inte glömma: ny mobil=inga nummer!

1888888888888888888!!!

arton barre idag då! det känns faktiskt som att det var igår jag fyllde, kalas, mat, och krogen. mycket trevligt folk och mycket mysigt innan krogen hos mig med johanna, paulina & tobias. fina presenter fick jag också. idag blir det till att fira hos padre med lite mat & fika. mys! ikväll ska jag och paulina ha filmkväll med chirre och sånt. perfekt!

inge jobb i veckan. skönt. det betyder max chill. sen skidor på torsdag-söndag med familjen + andra familjen ellfolk. N-A-J-S. (ända minus är att jag missar A&F på lotus på fredag, men vi tar igen det på afterskin i sälen. tro mig!)


You say you got the most respect for me
But sometimes I feel your not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG.

idag är det k-r-o-g-e-n som gäller! fattaru?

min dag:
småbarnen ska få simma lite, tar bara en grupp. hehe.
hem och fixa - kalas med massa stå hejs för simon & mig.
lite nära väns kommer över och firar mig, bastu-badtunna.
kanske fiesta innan nästa om vi hinner/hittar någon.
00.00-KROGEEEEEEEN. see me there.


idag är ingen vanlig dag, för det är dagen innan min födelsedag. hurra,hurra,hurra!

LIVING ON THE EDGE.

du är en jävla mediahora. vet du det? du är det! klart. slut.

matte c nationella idag!!!
8.30-12.30 instängd i aulan. puss

GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.GE.DIG.DÅ!

...............

just nu är det webdesign.. nya läraren försöker få oss att förstå. han börjar bli otålig. ingen förstår någonting. alla skriker efter Jenny och längtar hem. min mage kurrar. alla är sura och fattar noll av den här jävla css-skiten vi ska/har börja med. segt går det också. fanfanfan. sugsugsug. får ett leende på läpparna när jag tänkte på att för en timme sedan var jag på stan och shoppade. det blev en jacka, ett par skor och ett hårband. nöjd är jag. fan vad magen kurrar. fan vad svårt det här med css är.
fan vad skönt att vara ledig imorgon. fan vad skönt att åka hem och sova, kanske ta en saffransbulle om jag är onyttig. annars en wasa knäckemacka med skinka på. jag tycker egentligen inte om skinka. eller ibland. det beror på. jag gör allt för att inte tänka på webdesign nu. jag tänker hellre på det jävla matte c nationella provet jag har på fredag. det är iaf logiskt, matematik.. inte alls som webdesign. nej, webdesign är ologiskt och skit. vi gillar det inte. äh, nu drar vi. orkar inte. hejdå lektion. hejdå lärare. hejdå skolan. på återseende.


GER DU DIG?

satt och tråkade på webb lektionen idag.. mixtrade, funderade och klurade på hur mitt projekt ska se ut. fixade om lite bilder, resultat? madde goes neger. hahahaha njut. roligt var det iaf (ps. dom är gjorda på minuten, så klaga inte! ds.)

jag redigerade även bilderna som jag tog på johanna förra veckan. dom blev extremt vackra. de skrevs även ut och ligger i mitt lilla kuvert nu, helt redo för att bli granskade och bedömda.. hallelujah moment. right?




BUT I WON'T LET YOU TRICK ME TWICE

underskatta aldrig fienden, eller hur är det man säger..?

du vet hur och vad jag tyckte om dig redan från början. jag var inte ditt största fan kan vi säga. du bad om en chans att visa vad du kan gå för, du gav ditt allt och du kanske vann mig över för någon sekund. men tro inte att jag någonsin släppte garden, jag visste vad du gick för. nu har du äntligen bevisat det också. en gång för alla. så tack, jag älskar att jag får säga i told you so..

det första jag lärde mig denna helg var det där om dig. det andra var att balansera en sked på näsan, impad? det förstår jag! finns inte många som klarar av detta vilket gör mig ganska unik. festens höjdpunkt liksom.. (även om det var j-boy som lärde mig(a).) jag försökteatt lära vidare min nyfunna gåva, men det gav inte riktigt samma resultat som för j-boy. sist, men inte minst lärde jag mig även att spela twister! roligt spel om det är roliga deltagare med, delad första plats med j-boy. haha

IF YOU DON'T USE IT. YOU LOSE IT.

omfg.
jag ligger på golvet och kipar efter luft mellan skratten:
"ja det skulle jag lätt kunna tänka mig=)"  internt, men fan så roligt.

i've got to touch you right now, men baby du är halare än en ål. det är jag med.
spänning, mystik och glimten i ögat. give





romme pics. mina wing chun grabbar kom med också. fast dom är ifs en nivå över mig:) vi gillart. fråga mig inte vad sebbe har i ögat förresten... blå ögonskugga? vi gillar det inte.

IT'S ALL ABOUT US!?

vad händer med alla singlar nu egentligen?
alla människor verkar para ihop sig till tvåsamheten fortare än kvickt. alla är på jakt efter den andra halvan, den som ska göra dom hela. som om dom inte är det själva..? för bara någon månad sedan var de flesta människor en bunt med glada singlar som levde livet som att det vore den sista sekunden. vart fan har det tagit vägen? vart har glädjen med att vara singel tagit vägen? nu tjatar alla om att de vill ha någon att dela allt med, någon att mysa med i vintern.

alla letar efter någon speciell att fira den hemska alla hjärtans dag med. det är klart att jag med vill det med nu, samtidigt som jag verkligen inte vill det. jag vill vara stark och motstå den oerhört jobbiga hemska dagen som brukade vara underbar och vacker. samla vänner, tjejer&killar och fira att vi faktiskt är singlar! vi går ut och äter sedan krogen. låter inte det underbart?

är jag ensam om att känna att det verkligen inte finns någon där ute?
ge mig kravlös närhet, spänning, mystik och minnen.

haha ursäkta min depp-söndag.

DU ÄCKLAR MIG. VET DU DET?

ajusdet, så du vet saknar jag dig inte en sekund. tro inget annat.

det är söndag idag och jag får en känsla som kryper i kroppen. den vanliga känslan man brukar kunna få såhär på söndagskvisten. känslan av att jag borde plugga tills jag spyr, känslan av att jag inte orkar och att jag inte kunde bry mig mindre. känslan av att det ända jag skulle vilja göra idag är att ligga ner, kolla på film och mysa. mysa med någon riktigt mysig person, kanske med dig som går runt i tankarna, kanske inte. för det var lite för slisk, visst var det..?

funderar på om det är värt att ta den där resan till göteborg ändå? resan som ser ut att bara vara full med fördelar, inga nackdelar what so ever. så vad är det som håller mig tillbaka? ingen vet.. kanske tanken på att det låter så perfekt när man får det förklarat, men att allt kanske går i kras när man väl är där? det kanske är bäst att lämna det till fantasin, att dagdrömma om en tråkig söndag som denna. eller så tar man tjuren i hornen och vågar.
jag fick precis i denna sekund som jag skriver detta, ett samtal från just personen som bjudit dit mig, erbjudande personen. vi pratar ett slag om allting som finns att prata om. jag blir fast vid fejsan och vi avslutar samtalet för jag blir helt totalt okantaktbar. jag hör inga frågor, inga svar eller något. blir paralyserad. du äcklar mig, det är det ända jag kan tänka på när jag ser bilderna och allt som handlar om dig.

88888888888888888888888888888888!!!!

CHILLKVÄLL TILL MAX IKVÄLL.
FRUKTSALLAD, TV, MYS OCH FILM MED FAMILJEN!


förstår ni hur mycket jag längtar förresten? åtta säger jag bara.. åtta jävla små pytte dagar kvar tills jag fyller 18barre! jag längtar och trånar, men inte bara för krogen och allt som följer med det. nej, utan för lönehöjningen på jobben, körkort och tatuering. hello life säger jag bara. welcome!

THERE MUST BE SOMEBODY OUT THERE, RIGHT?

ikväll blire halvt chill med tjejerna sedan vidare till rallz. kul som fan hoppas vi på.
bilder från romme kommer inom kort!


You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you
Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Anyway, I found out I'm nothing without you

JAG KUNDE INTE BRY MIG MINDRE.

förtvivlad är nog ordet jag är ute efter. så du vet.

ROMME

ja, livat var det minst sagt i buss nummer två på väg till/hem romme idag.
ett halvdant krig utspelade sig mellan bussens invånare av nv2or och te1or.
ett krig som handlade om vilka som kunde göra sig hörda och få upp stämningen bäst. det blev låtar som "we are the champions", "du gamla du fria", och såklart "en busschafför". det blev även hejjarklackvisor och annat smått och gott. fullt ös, ingen medvetslös kan man säga.

åken gick också suveränt. skönt med snö, alldeles för mycket dimma dock. jag och rebecka syntes i backarna kan man säga, bilder på det kan ni få senare så förstår ni nog. dagens mest sagda är nog ändå "hur går det?", "bra som fan:D" och "har du ramlat??". jag gillar det ändå. jag gillar rinman. de flesta som går på rinman. jag gillar stämningen och alla glada människor. alla är liksom öppna. så ni vet. sen har vi god mat också!

fråga på bussen:
"vad är skillnaden mellan te elever och nv elever?"
(någon random te elev) -te elever kan spela cs!!

ja.. vad kan man säga? teknik elever är speciella. men det är såklart vi naturare med. charmigt fjantigt och mesigt.
-PZ out-

haha jag måååste bara säga att efter att ha hört låten "what is love" (eller vad den nu heter) unger ungefär halva bussresan, kan jag lugnt säga att jag nästintill hatar den. den är irriterande, gammal och har absolut inget sound. what is love, baby don't hurt me. don't hurt me. no more. jag gillar den skarpt mycket mer när bjön gustavsson sjunger dem orden. han är förresten min och vi planerar vår förlovning runt alla hjärtans dag. sry girls..

----

jag blir arg och sur. försvinn. snälla?

TÖÖÖÖÖNT

vilken jubel idiot!
killen som hotade s:t eskil var på 21bast och ville bara skoja.
kul skämt om att det skulle bli sveriges första skol massaker.
rolig kille liksom...


BUT IT WAS MANY YEARS AGO

bilder från carinokvällen då, ja nu kommer några. visst har ni längtat?
kan tänka mig det! njuuut! ps.ni vet att jag är sämst på namn, förlåt!ds.

johanna, paulina, madde L

louise, camilla, cooling

nettan och den bästa

coolingen, erica, johanna, louise, födelsedagsbarnet!

jag och min älskling

GIIIRLSSSS

tusen tack och sånt där för kvällen! 20brudar, mat, prat, jag-har-aldrig, fotboll-och biljardspel, bubbel&bastu + mycket, mycket mer!
ps. paulina fick många fina presenter av mig och johanna. hahaha. ds.


YOU HAD ME AT HELLO.

nu är det äntligen februari, eller vintermånaden som den även kallas. februari accosieras ofta med alla hjärtans dag, sportlov, snö och såklart min födelsedag! högtidernas högtid, vinternattens lyskälla osvosv utan att vara för märkvärdig..

johanna dök förbi min fotolektion idag och ställde upp som nakenmodell. jag lekte med ljus och skuggor, fick några väldigt fina bilder:) i slutet tog fotoläraren thomas några bilder på oss, SES PÅ BLOGGEN SNART!
imorgon bestämde vi oss för att hon kanske skulle klippa mitt risiga hår, längtar! puss på johanna. fuck på plugg.

FYFAN VAD FINT! TOBIAS SKA MED RINMAN TILL ROMME! ME LIKE. ALLDELES FÖR LÄNGE SEDAN VI SÅGS! HOPPAS HAN VÅGAR ÅKA MED MIG. ANNARS FÅR HAN STRYK. PUSS

I END UP FALLING BACK INTO YOUR ARMS?

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.
the world has turned because of you.

YOU'RE MY FLAVOR OF THE WEEK.

I started this
It's all for me
What's yours is yours and mine is mine

helgen då... vart ska man börja är frågan, hehe.
fredagen åkte jag till lager en snabbis efter skolan med rob & raz där jag provade uppåt 25plagg för att sedan lämna butiken med tre tråkiga basic och ett par örhängen. typiskt mig. på kvällen firade massa girls paulina som fyllde arton år och det blev en lyckad kväll för de flesta. troligtvis kommer några pics.
lördag var det jobb & kalas för hela slanten. mot kvällningen lagade jag mat i min ensamhet och fick sedan filmbesök av m.h. det bjöds på den gröna milen med vatten och chirre från min sida.
söndag kommer bli plugg,plugg&plugg. två papper som ska vara inlämnade imorgon. grattis madde, där fick jag till det. kunde ha gjort klart detta på lektionerna men då hade jag så fullt upp med att spela kort. njut fan, njut.

och jag hatar att vara ensam med mina tankar. det liksom strömmar över, har du vart där någon gång? snart ett år, hur det känns? vettefan!

ps. det är nu endast två veckor, jag repeterar! exakt två veckor kvar tills jag fyller 18barre! glöm inte! puss. ds.

RSS 2.0