LIKE IT?

jag kan väl inte vara ensam om att ha miljoner olika lösenord till alla möjliga inloggningar? problemet som uppstår med detta är att jag ALLTID skriver in ett annat lösenord i det jag ska logga in i, tex skriver jag alltid in mitt fb lösen till bloggen, och ni kan ju förstå frustrationen som uppstår? hello andas..!

idag skippar jag idrotten, har körlektion i det underbara vädret.. kommer nog bli grymt mycket enklare att köra när väl vädret blir bättre! snart ska jag boka uppkörning och det där också, måste bara köra lilla först. undraa om jag längtar!! vill bara ha körkortet direkt! blir galen på bussen, vår relation har varat alladeles för länge känner jag! fattar du philip? körkort är viktigt. i know att du läser det här.

I'LL BE THERE

sjukt vad tiden springer förbi nu. skoldatorn fungerar inte, skärmen är sönder så massa skolarbeten blir det strul med och allt annat med. känns som att studenten närmar sig med som om man har tusen grejer att göra innan dess, och jag känner mig verkligen SÅ jävla omotiverad. gör inte ni?

men nu måste jag ta mig i kragen och skriva klart tävlingsbidrag för vårt uf-företag. för jobbar man i grupp så gör man!! MEN ni köper väl tröjorna sen antar jag, för de kommer bli så jävla najs. snart är de här också, bara någon vecka nu!

såhär blev resultatet i babes lägenhet förresten! haha gillar verkligen det här vädret, ser ni inte hur vackert håret blir?.............


vädret...

SNACKA OM

idag fyller älsklingen 20år! det ska vi fira med släkt och sådär och ikväll hade jag tänkt laga middag:) bara inte grabbarna förösker hitta på något bus.. fast det återstår väl att se antar jag!

vi har städat hela lägenheten nu på morgonen och nu ska vi en trip till tuna sen hem och fixa mera:) puss och kram alla.

TELL ME WHY

saken var ju som så att jag skulle träffa paulina idag när hon slutade skolan vid 4. så tills dess var det 2,5timmar som jag behövde bränna bort istället för att åka till skogstorp och tillbaka, så jag och sanna tog tag i tiden och irrade runt i staden, fikade och det vanliga. sedan hämtade vi upp neo och tog bussen från stan. nu sitter jag i richards lägenhet medan han biffar till sig lite på gymet. haha grannarna måste tro att jag är galen..

ps. lägg märke till mina strumpor, syns det att skorna läcker in? ds.




lääckeeer vaaa

I WOULD DO IT ALL AGAIN!

blir galen. vet ni varför? jo för jag är förälskad. jävligt snuskigt äckligt vidrigt kär. imorgon firar vi 7 månader ihop och vi ska väl försöka hitta på något mysigt. tror karln ville ut och äta, mysig är han iaf. men vad jag plågas inför är vad jag ska ge mannen när han fyller? det är liksom 20år. det är stort. har säkert finkammat hela vår lilla stad idag. och inget, INGET är bra nog. det ska vara något viktigt. eller mysigt. eller ååh...

måste ha smakråd med mig på stan. JOHANNA, STAN PÅ FREDAG?

nu fick jag en idé! ska se om jag hittar allt för att fixa det bara.. då blir det ett riktigt genomgående tema i hans presenter.. hm krävs att funderas på och bollas fram och tillbaka med vännerna.. snart får ni också reda på vad det är, håll ut bara gott folk. för ni vill väl inte att jag avslöjar det för richard samtidigt..?

DON'T CARE WHAT YOU DID, AS LONG AS YOU'RE HERE WITH ME.

TITTA I SPEGELN.

igår var jag på halkbanan och det var så jävla roligt. skrek och skrattade som bara den! skönaste känslan att sitta i bilen själv och känna att man har full kontroll och allt som händer är pga mig!

på eftermiddagen när jag var på väg ner till stan med bussen blev jag så irriterad. inte nog med att bussen var full med mellan/högstadie elever som är så jävla dryga och skriker hela resan, utan nej. då ska bussen stanna på varenda jävla busshållsplats på väg till stan. från skogstorp blir det en jävla rad med hållplatser. och den stannade verkligen på VARENDA! bussresan tog 35minuter och efter den var jag rätt slut.. sedan var det öppet hus på skolan och det var faktiskt helt okej. hissade upp mig själv halvägs till taket och sedan blev jag uppskjuten av johan den jäveln som nästan släpte mig helt på nedvägen..:( tog några bilder, får se om de kommer in hit så småningom:)

igår fixade jag även en del av richards present. jag tror han börjar bli nervös nu. han måste vara hemma från jobbet, duschad och klar vid halv fyra nästa fredag. han vet inte vad vi ska göra, och jag älskar det:D hahahaha!

idag har jag tyvärr reflektionsförhör i historia och det känns... oförberett. MEN vi får väl se hur det hela går. ikväll ska jag träffa paulina, och innan hon slutar kanske jag hinner träffa sanna och hjälpa henne på stan:)

pussss

YOU CUT ME OPEN

gott foolk, om mindre än en vecka fyller mitt hjärta 20år och jag har fortfarande inte fått in så många tips, kom igen nu!
jag har dock smidigt lite planerat redan nu, men man kan väl aldrig få nog av tips? vi firar faktiskt sju månader ihop på torsdag med, och det ska vi fira med restaurang så det är taget..

nu har han riktigt börjat få ordning i lägenheten, hans far var här igår med borr och skruvar så de skruvade upp det mesta på väggarna här, så nu är det mer hemtrevligt:) jag gillar speciellt iden om datorn, bild kommer kanske senare.. den sitter iaf på väggen!

men nu ska jag nog diska, babe slutar jobba om ett tag och då är det alltid mysigt att ha gjort något här hemma som överraskning:) he-he vad gullig jag ääär

ungefär såhär ser det ut när vi slappar. haha.

I WILL BE RIGHT BESIDE YOU.

veckan börjar skönt med ledighet från skolan. jag har bara legat och dragit mig hela dagen, har precis börjat göra mig i ordning i en snigelfart och funderar på att vara snäll och diska bort berget i richards kök.. förutom att kolla resor till solen har jag även spenderat tiden med att testa voddler. förstår inte varför alla deppar och snackar skit om det. det funkar ju liksom? tre minuters reklam innan filmen börjar är väl INGENTING?

ni som tjaffsar kan ju ge bort era invites isf. fan film är film. med eller utan mus!

skön bild på matte och min babe från nyår!

DOM HADE MYCKET ATT SÄGA

nyss hemkommen från en helkväll med sanna.
den var underbar! det hela började med ming och en massa jävla prat, oturligt nog hade jag inte legitimation med mig så vi fick inte beställa in vin -nog första gången.. MEN iaf så stannade vi där i två timmar och njöt av maten och massa prat. sedan var det SNABBA CAAASH!! jag är tyvärr lite besviken, satt och skrattade halva filmen för att bratsen var så jävla barnsliga. och andra halvan höll jag för öronen och kollade med kisande ögon. he-he.

vi kom förresten fram till att vi vill göra en till gbg resa, kanske dock inte bo i gällbo som sist, ja ni alla vet väl vad som hände där nu precis innan nyår? he-he. blir nog att sova närmare centrum då! men det blir ett helt nytt mysterium och äventyr!:)


imorgon blir det jysk, maxi och sedan hem tillbaka till rich för myyyys och uppsättning av tavlor!:) kan nog inte bli mycket bättre. eller jo, som nu när jag ska krypa ner i sängen efter en hård dag! god natt folket!

IT IS NOT A LONG WALK

Nu är jag helt klar med biologi b - skönt som in i helvete!
hela veckan har jag slavat med uppgifter hit, uppgifter dit. men nu är allt redovisat, inlämnat och klart. fick till och med mvg på det sista provet vi hade. nöjd är jag också! nu börjar dock biiologi breddning och jag hoppas att den är som vi hört, att man får inrikta sig på ett visst område inom biologin, för jag vet vilket jag skulle välja isf;)!

höstterminen avklarad, matte d, biologi b och hälsopedagogik lägger jag nu bakom mig. nu är det nedräkningen till studenten som gäller, och den är redan i full gång!

FUNDERAR PÅ EN BÄTTRE VÄRLD

en sak jag blir irriterad på är när folk går runt i lack-legings. det är så snyggt och jag hatar att mina är borta. puts veck BORTA! inte nog med detta, utan även 4 av mina favorit ögonskuggor från make up store är även borta med dessa legings... morr. användes senast på finlandskryssning med familjen. GE MIG! 800 spänn borta sådär liksom. faan

I HOPE YOU DON'T MIND.

hemkommen till babe från jobbet och han står och rullar chokladbollar. visserligen gjorde jag degen, men han rullar. och det ger pluspoäng! vad som även ger pluspoäng är att jag är förbaskat glad och sjunger på elton johns your song hela dagarna långa.. ville bara säga det, puss!

snart fyller min babe 20 bast och jag håller på att fundera ut en riktigt bra födelsis(som de sa på änglahundar när jag var barn) till honom. tips mottages gärna via mobilen eller de fåtal tillfällen jag är online på msn, som nuu;)

NU ÄR JAG HÄR

msn är borta. iaf jag från msn. nästan iaf. jag är aldrig inloggad längre. kanske en timme en dag. så ni vet alltså. det går bättre att nå mig via mobilen.

just nu tar skolan och simningen upp väldigt mycket tid för er som anser att jag aldrig uppdaterar. synd med sant. det ska försöka bli lite bättring på bloggande-formen. i promise!

richard sa en sak när han ögnade igenom bilder på mig från i somras:
"du var ju BLOOOND i somras?" jag gillar killen ändå. han är charmig.
(bilden är från min och sannas trip till göteborg)


........

fyfan för att vakna såhär tidigt. tycker synd om folk som jobbar. tycker synd om oss som går i skolan. snart är det över. halleljuja. pust och stön. går i sömnen till skolan nästintill. HEJ.

LETS GOOO

ikväll ska jag och johanna ta med oss våra lovers för att bowla. tävling på högsta nivå ska det bli, och sjuukt roligt om ni frågar mig! men innan det ska jag på körlektiooon, skit att det aldrig blir bättre väder bara.. men snart är körkortet häääär!

MEN JAG HATADE SÅNT HÄR. ÄR DET SOM NÄR MAN SÄGER ATT MAN HATAR DE DÄR FJORTISARNA PÅ STAN? SAMMA PRINCIP? DET MAN INTE VET NÅGOT OM LIKSOM...?

jag är så jävla förälskad. fan skit helvete. det här är mannen i mitt liv.

det finns ingen bättre.


NÅNSTANS HAR MAN IALLAFALL KOMMIT OM MAN VET VAD MAN BEHÖVER.

Å det har inte samma charm att raggla hem klockan fem
det är inte lika inspirerat nu som 1995, om du minns?

nyårslöften för det nya året är som följande:
150situps dagligen i minst en månad
sluta upp med läsk/godis/chips förutom helg alt sp.events
försöka spara lite pengar
vara allmänt trevlig - försöka skaffa jobb som ger lite caash
söka in på högskola
ta studenten - få högt snitt (he-he)

2009 inbringade mycket lycka må jag säga.
jag har åstakommit mycket vad jag velat... -jag har bett en dra åt helvete, skällt ut en annan offentligt. jag har gjort saker jag aldrig gjort innan, fått en ny syn på gamla ting och blivit sjukt jävla idiotiskt kär.. mja det är väl godbitar ur det här året. smaskiga detaljer är endast till för några fååå lyckliga, haha och tro mig, de finns.

HE TOOK MY HEART, HE TOOK MY SOUL.

ni la märke till min nya hårfärg på bilderna från nyår väl? soo nice.

nu ska jag ta mig ner till stan för att möta upp sanna. hon missade bussen, oturligt nog eftersom hon nästan ALDRIG tar bussen. men just denna dag, denna buss missade hon. men vad ska man göra? bara o vänta tills nästa går.

ikväll är jag sugen på män som hatar kvinnor marathon, eller iaf film 1 och 2 eftersom tredje inte har kommit ut att köpa än. får se om vi kan dra ihop ett litet gäng till ikväll! dock inte med mat denna gång, det tog en timme att diska upp från nyår, puuh..

SOMETHING WORTH FIGHTING FOR

nyår blev en lyckad kväll med trevligt umgänge, mat, dans, dricka och fyrerkerier.

dagen efter spenderade jag all tid i sängen och bara slappade framför tv:n, behövligt. det blev många bilder knäppta på nyårsafton som kommer in hit så fort jag orkar installera kameran osv på datorn:) ni kan få några godbitar från sofias kamera sålänge:)









den här bilden får avsluta nyårsbilderna för denna gång, fler kommer sen;)

RSS 2.0