HANDEN I HANDSKEN?

sitter i skolan, tänkte skriva en uppsats men lyckas alltid fastna här..

ikea igår var suveränt, richards föräldrar åkte med dit och vi hade det riktigt mysigt och handlade så att bilen blev överfull:) det resulterade i att första julklappen nu är inhandlad, och jag har klart för mig vad jag ska köpa i julklapp till nästan alla mina nära och kära! skönt som fan. hoppas bara att allt finns där jag hoppas, lite av inköpen ska nog ske idag.. annars blir det i veckan när jag ska träffa min babe johanna!

veckan bjuder på extremt mycket, fullt upp som vanligt..
måndag: skolarbete in, jobba, plugga och måste baka till skolan...
tisdag: plugga ihjäl mig..
onsdag: prooov!
torsdag: saco-mässa med skolan
fredag: buffert-dag = eng.na + etik?

ni förstår att det är mycket alltså, så see you later amigos!


MED DIG, MED DIG, MED DIG

jag blev nyss sjukt sugen på att gå ut när jag såg utgångsbilder..

det jag gillar mest med krogen är inte alla svettiga, dansande människor som oftast har en grymt bra attityd och go-känsla,
inte heller musiken, de spillda drinkarna över alla golv eller toaletterna med allt papper utspritt över golvet.
nej det jag längtar efter är en stor iskall white russian. det är det bästa som finns!

bah men jag kan inte, får inte bli sjuk igen. sen ska jag ju träffa min johanna snart och det är bättre än bäst!<3

YOU SAY YOU LIKE THE WAY MY BOOTEY,BOOTEY, BOOTEY DROP


ïnsåg nyss att jag måste ta massa nya bilder, har bara old one's som denna från somras

I JUST WANT TO BE HAPPY

friska madde är back in town, ifall ni inte visste det såklart!
idag blev det en tripp till rusta med älsklingen innan jag skulle jobba, han handlade lite saker till ja, vad det nu är hehe. sedan jobb och nu väntar jag på mat! vid 8taget kommer min älskling johanna hit, då ska vi till maxi och köpa gott sen kolla paranormal activity som är sjuukt obehaglig!

puss på er alla som ska till Oleary's ikväll, jag orkar inte & måste plugga:(

S - S - S - S J U K T

jag vet inte varför jag gör som jag gör ibland. jag är lycklig men söker olyckan? är det för att jag saknar osäkerhet och smärta? maschosist-madde? men när är det nog? finns det någon gräns för vad man gör själv, för att söka olyckan? jag har nog alltid vart så, även hur lycklig jag än är, söker jag alltid i små stunder efter det som gjorde mig olycklig. jag fattar inte. gör du?


lillesyster och jag, börjar bli sjukt lika.


PLEASE DON'T LEAVE

idag mår jag bättre, febern har sett sina sista dagar hoppas jag!

simon var också hemma från skolan och vi spenderad tid med att kolla Paranormal Activity, filmen som visas på bio nu. ni kan gissa vad vi skrek! menmen, nu håller jag på att städa i mitt rum.. måste få ordning här, och samtidigt kanske hitta min övertröja till min mysdräkt..? det var iaf planen! sedan kommer richard över på glögg och firande av att min feber är dead and gone, sedan ska vi se på mammas pojkar såklart!

min kära, kära mysdress som jag fick av far på jul för 2-3 år sedan, var gömmer du dig?

J-GIRL

johanna kommer du ihåg när de här bilderna är tagna?

det var nog den hemskaste dagen i mitt liv tills dess, du satt ensam i ett rum hos mig. tog bilder och gjorde en kort video där du sa "heeej madde" halvviskandes på min mobil... sen kom jag in, storbölandes. kommer du ihåg nu? du sa ord som idiot, störd, cp, skylla sig själv? ville bara säga tack för att du finns där när det är tufft, du är såå bra!


I WILL ALWAYS BE THE BEST YOU NEVER HAD


but when it comes to me, just forget it
-i'll be the best you never had

THE BEST YOU NEVER HAD

första gången jag är inne på datorn överhuvudtaget under den här sjukan..
kan säga att den slog stort, jag har legat helt död de närmsta dagarna och mår fortfarande inte bra, my! just nu är det ända jag får i mig mediciner av olika slag och vatten i mängder. idag fick jag i en liten slice pizza som min låtsasfar hade köpt, det gick ner. att vara sjuk har inte sina fördelar, det suger. jag längtar till skolan där kriget redan dragit igång ang. luciakampanjen! fan vad jag vill till skolan, men det går nog inte om man blir svimfärdig så fort man reser sig?

nä, nu ska jag knapra mer alvedon och starta en film, mer orkar jag inte göra. puss alla läsare och tack för att ni bryr er med gulliga sms<3

bjuder på en av mina absolut favorit låtar och en bild från helgen:

Födelsedagsbarnet Louises man (MICKE) och jag i dimman som ni ser.

NU FUNGERAR MOBILEN!

i fredags märkte nog de flesta att min röst försvann titt som tätt, underlig känsla och jag tänkte precis "nej, inte sjuk igen". men det är precis det som hände, typiskt mig...

lördagen vaknade jag av mardrömmar (vilket alltid händer när jag är sjuk) halsen värkte, men det är nästan vardag för mig så det sket jag i såklart. på förmiddagen började jag hosta, men gick såklart ändå till jobbet. för er som inte vet det, måste man använda en hög röst och springa runt en massa när man är simskolelärare, och det gjorde jag såklart.. ni kan tänka er vad som händer va? självklart hjälper inte detta mig med hostandet, som bara blir värre. Twiligt filmen sågs med alla och inga, jag hostade högt och skämdes under hela filmen, alla trodde nog att jag var en smitto-spridare.

sedan vaknade jag upp inatt och hostade, hade svårt att andas och med en höög feber. så att sova var inte en stor möjlighet. efter nattens alla mardrömmar (då förstod jag att jag började bli sjuk) med uppvaknade av skrik, gick min älskling och gjorde iordning panodil-te, underbara, underbara du! hela dagen låg jag i sängen, svettades och frös om vartannat. min babe tog hand om mig på det bästa sättet. nu är jag hemma, febrig och ja allt som jag sa ovan. och inget hjälper, känner mig rastlös. kan inte se på film eftersom rösterna tjuter i mitt huvud och jag får ondare, jag kan inte umgås med familjen, då blir de smittade.. bah.

nu menar jag inte att jag vill ha sympati och att ni ska känna att det är synd om mig, utan jag vill bara att man ska njuta av att vara frisk.


MIN MOBIL FUNKAR EJ, SÅ ALLA VET!

beställt abonemang, därför är mitt nummer nere tills vidare, ska fixa tills imorgon tror jag:)

nu blir det först att hämta min väska hos louise sedan ner på stan för att tippa, wiho första gången för mig!
sedan till badhuset och jobba, ska bli grymt. är stolt som fan över mina ungar!
later blir det bio med älskling och massa andra, sjuukt bra dag:)

pusspusspusspuss

JAG STÄNGER DIG ALDRIG UTE.

igår var en trevlig kväll med firande av louise som fyllde 18år, mycket folk som var skönt var där. på hemvägen fick nästintill alla i bilen hjärtklappning och ingen har nog hoppat ur en bil så fort skulle jag kunna tro? alla förutom jonna som så troget satt kvar, smart tjej faktiskt.

när jag och babe väl kom hem, kom jag på att jag glömde min väska hos L, och jag blev ledsen:( han fixade då fram Ming-maten från innan. sjukt gott, sedan satt vi uppe och pratade i kanske två timmar. sjukt mys!

Idag firar min älskling och jag fem hela månader, hur sjukt är inte det? det har gått så jävla fort, men jag är fortfarande sådär sjukt kär ändå. när jag tänker på honom blir det fjärilar i magen och sånt där trams ni vet?

vi ska iaf fira med att dels se nya TWILIGHT -NEW MOON på bio med 14 andra trevliga personer.


PUSS PÅ DIG<3 fotoautomat-bilder från precis en månad tillbaka

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG?

nU BJUDER AJG PÅ ETT INLÄGG JAG SKULLE PUBLISERAT I ONSDAGS MEN JAG GLÖMDE..

skriftligt sv.np idag, såå bad. vem fan gillar att sitta inlåst i en aula med 100talet elever med hjärnorna spinnandes på max? ne just det, man blir slut! efter det blev det inte bättre, jag blev bitter som fan på några personer..

bitter gick jag till billy boys och mötte upp johanna och matilda för en trip till tuniis. det blev kolla, kolla, kolla och avundas folket som har pengar. ge mig löön tack!! sedan blev det GUIF med älskade johanna, hon är grym!

jag har förresten hittat skorna för den här vintern iaf, blaffiga, varma och med lite rå touch. blir till att beställa eller en trip till stockholm kanske?


VAD GÖR DU NU FÖR TIDEN?

haha från i somras hos min älskling. observera hur snygg jag är...

ibland får man vara ego och slänga upp en massa bilder..
jag brukar inte vara den som är den liksom. och när det kommer bra bilder som bara mååste ut för att pigga upp lite och kan få någon att undra "vad fan gör hon??", ja då är det klart att man tar chansen!


OLD TIMES SAKE

jag fick förresten några bilder från amanda förra veckan, haha måste lägga upp dom här.. det är från ettan, alltså två år sedan, och jag fullkommligt älskar bilderna. haha. det känns lite sjukt att se sig själv som sådär blond, nu är det över ett år sedan sist det var sådär. ser yngre ut, definitivt..



HON GÖR ALLT

idag har jag och min babe vart på stan och hjälpt micke med att köpa present till louise som fyller år snart(i helgen?) vi hittade iaf en bra present och jag börjar bli orolig inför vad jag kommer få från min babe i julklapp, hans tips till micke var inte de klyftigaste direkt.. jag kan ju ställa in mig på att det blir en guiness rekordbok.. suck- nejdå, min man är romantisk av sig, och jag hoppas att han kommer på något bättre till mig. fast en present är ju inte allt..?

den tiden jag har kvar på kvällen ska jag tillbringa med att jobba lite på hemsidan, skriva lite uppsats och kolla ugly betty & desperate housewifes såklart! ska även kika in på internet om lite julklappar som jag planerar, hehehe överraskningar kommer det bli gott om för vissa!;)

IMORGON ska jag träffa min lover johanna, vi ska spana julklappar, prata i ett och kolla GUIF-matchen. det kommer bli grymt. jag gillar att vara med johanna. hon är cool.

Där kommer ni se oss imorgon. STÖRST. BÄST. & VACKRAST.

bild från harrys i förra helgen på lover och mig: (hahaha snygga vi är då)


BROWNIE

jag fattar inte varför jag inte vill bli frisk?
kroppen känns tung, ömmar och jag har nästan konstant huvudvärk och frysningar.. men någon svininfluensa borde det inte vara, nej det fick jag nog mig en dos av i sommras.

jag måste förresten börja sola nu! i alla år har jag åkt utomlands till ett sol-land varje sommar, jag har solat mig till halvt neger och sedan har jag underhållit brännan med solarium minst en gång i veckan.. så ni förstår att jag brukade vara ganska brun? men i år är det icke så.

visst var jag i thailand i vintras och i tyskland i våras, men tyskland var konstant mulet och regnigt, samma som sverige-sommaren. så nu får det vara nog, jag försökte vara vit som jag aldrig vart förut, för det är faktiskt riktigt snyggt det med, lite mer fashion faktiskt. nää nu ska jag bli lite brunare men inte jätte fejk-brun eftersom det känns lite mer som de yngre småtjejerna med smink-kant och tonvis med hårspray.

JAG ÄR KÄR

igår på tunapark testade jag lindex nya kollektion som är så omtalad, och jag föll pladask för en top de hade, lägger upp bilden så fort jag kan, så kommer ni förstå mig;) tyvärr innehåller bara mitt konto 40kr som ungefär räckte till en tiondel av plagget, rip..

eftersom jag är ledig idag ska jag spendera tid med att plugga och kanske klippa mig hos johanna:)


igår fick jag fler tanekställare ang. vänskap.. hur mycket är viss vänskap värd egentligen? vad är värt att sura över och vad bör man se förbi som vänner? kan man förlåta allt? vad bör man förlåta?

jag har ingen aning, därför måste jag träffa johanna och prata uuuut<3

MY LOVE, MY DESIRE

hahahhaa nu hittade jag funktionen, och plus på det ändrade jag min kärleks skrivbord till en bild jag tog. haha nu blir han väl glaad! haha han kommer dö!

självklart ska ni med få se den;)

haha en riktig pussgruka får han på sitt skrivbord

A MOMENT LIKE THIS

nu sitter jag äntligen hos min älskling igen, vi ska snart till tuna park.
även fast jag vart nere stora delar av dagen så lyfte richard verkligen mitt humör när han kom och hämtade mig när jag precis hunnit hem från skolan:)

han står i duschen för tillfället(han är inte den snabbaste på det) och jag försöker lete upp web-cam funktionen på hans dator, men det går inte sååå bra haha.. men bild kommer när jag hittat den!

pussss

ps så är jag besviken till max på en person. ds

GODNATT LOVERS.

nu är talet nästintill finslipat, ångrar dock ämnet.. fan vad det ska vara svårt, gillar mer att hålla allvarliga tal som jag gjort innan. det här blir mellanmjölk-varning!

nä nu ska jag och sanna sova, imorgon blir det dusch sedan skola! puss och kram!

amandas bil när det fanns snö<3

SITTER..

fortfarande med en sprängande huvudvärk.. har sovit och pluggat hela dagen, ikväll ska jag troligtvis över till sanna och kolla gray's och sova. sanna är min bäästa, ifall ni undrade:)

råkade för två minuter sedan spilla vatten över halva min dator (laptop), hehe så hoppas att den fungerar tills jag är klar med mina arbeten.. nu ska jag fortsätta, det suger förresten att vi inte har alvedon eller panodil hemma.


LOVESTONED

tisdag morgon och jag gick hem från skolan nyss eftersom jag känner mig yr, har huvudvärk och svullen i halsen.

så nu ska jag spendera tiden till sängs med datorn i knät och plugga. imorgon är det ju åk9 dagar på rinman och jag ska sitta vid infoborden och det vill jag inte missa, så måste bli frisk:(

SKOLA.

jag har några så jävla sköna lärare.. de som skickar sms och påminner om sovmorgon, de som pratar skit med oss elever på lektionerna, de som kallar sig själv tanter men glädjs åt sin ålder, de som sitter på bänken längst fram när den undervisar, tar godis ur elevernas påsar och de som skriver blogg. rinman är ganska bra på det sättet, det finns några riktiga guldkorn till lärare här.. några kommer man verkligen att sakna när vi går ut. men som tur är är det över sex månader kvar.. tråkigt bara med alla läxor och stess som skolan för med sig, men det löser sig väl antar jag..

ikväll är det jobb också, måste hinna med mycket skolarbete innan det också. pest och pina med skolarbete.

men man måste gå igenom dåliga tider för att glädjas av de bra. som häsopedagogiken säger.

NEVER ALONE

nu sitter jag med hemsidan som måste bli klar så fort som möjligt, men jag har fastnat och det går s e g t. på tvn visas ...och så kom polly, första gången jag ser filmen och än så länge verkar den bra:D

jag älskar min man förresten!
han är så jävla urgullig att när jag väcker honom klockan 7(!) på morgonen för att jag måste upp och åka in till badhuset, så erbjuder han sig att skjutsa. när jag har lunch och vi ska ses, så hämtar han mig. när jag sedan ska in till badhuset och börja jobba igen, ja då skjutsar han mig. men det är inte därför jag älskar min man. allt det där är bara bonus. ne jag älskar min man för att han är så totalt jävla underbar. han är mogen av sig och vet verkligen hur man ska bete sig. han är bäst på att pepp-tala och han skulle göra allt för att göra en annan människa lycklig.

han kan även laga världens bästa lasagne. så puss på dig min man. nu ska jag plugga vidare.

NEVER THERE

hela helgen har jag spenderat i badhuset på simtävling. rätt skönt, tråkigt bara att jag är så jävla slut nu..

nu måste jag plugga och fixa massa grejer inför skolan, den här veckan kommer vara sjuk.. så om ni inte hör något från mig så vet ni varför!

YOU HAVE GOT TO TAKE THE GOOD WITH THE BAD

jobbat som fan idag, har inflammation i en tå och är allmänt trött.

snart ska tobbe hämta mig så ska vi åka till richard. sedan kommer josse och vi ska väl hitta på något roligt ihop:) sedan ska jag SOVA! jobb imorgon med..


THEN SHE IS IN CONTROL?

min man skjutsade hem mig från jobbet idag och idag ska jag spendera natten hos honom.

igår kollade vi förresten in lägenheten och den var siiiiick! sjukt fin, det ända negativa var att det kanske inte fanns el-uttag till bilen och att jag vill att han ska ha ett sånt där "skynke" vid sängen vilket inte fick plats.. men annars var den toppen! fan vad jag älskar min man, ifall ni inte redan visste det alltså;)

bild på mig och min love från i helgen<3


DROP IT LIKE IT'S HOT DROP IT LIKE IT'S HOT DROP IT LIKE IT'S HOT


LIKE I LOVE YOU

två prov, fotografering och jobb är avklarat idag, nu återstår bara att tjejerna ska komma över för chill och sedan en liten runda på stan. blir tidigt natt för mig eftersom jag jobbar hela helgen, tävling i simhallen folket!

idag har vart en känslofull dag, jag har vart upprymd, deprimerad, ledsen, glad, ivrig, förtvivlad och arg.
fyfan vad arg jag blev idag på jobbet. utskällning till max av mig, någon som kunde se det komma? av mig dessutom, jag som inte brukar säga ifrån.. men fan galen blir man om halvvuxna småpojkar börjar larva sig och spela apa framför barn som ser upp till dem, speciellt när deras tränare gått undan. då jävlar fick ni se en arg madde.

ALKOHOLENS BETYDELSE

en nära bekant till mig har fått mig att ställa en fråga till mig själv gång på gång under flera års tid, så nu ställer jag den här.. är att dricka alkohol allt i livet? är det det ända sättet att vara lycklig, att ha roligt?

för den här personen verkar det nästan så. en helg utan alkohol finns inte, eller jag borde säga fanns. precis, personen får inte dricka alkohol längre. kroppen sa ifrån. det är därför jag ställer den här frågan just nu, varför är han deprimerad nu? han som egentligen kände press av att behöva dricka, för det var då grabbarna ville ses? är alkohol verkligen allting i en 17-20årings liv? borde vi inte kunna ses och umgås utan giftet? vänner ställer väl upp i vått och torrt? jag vet att han har gett upp det mesta för sina vänner, frågan är bara om de är villiga att göra detsamma för honom nu?


SJUKLIGT SJUK FÖR LÄNGE

nä, det här funkar inte längre..!

nu när jag har vart sjuk i över ett halvår (sedan 4mars) så måste jag verkligen komma igång med träningen, det går inte att slöa! upp på hästen och köra stenhårt, fan fan fan. nu är jag frisk, nu måste jag komma igång så jag kan bli lika fit som förut. fan hemskt annars. jag vet att jag kan klara det, fan annars!

nu ska jag åka till min älskling förresten. sedan ska jag kanske med och kolla på en lägenhet idag:)!!!

BETTER THAN ALL THE REST

idag är jag jättestolt över mig själv, jag har kört en riktigt hård svettig träning på BalanZe. äntligen är jag igång igen folket:)

godnatt på er..!

<3

Baby, you my everything, you all I ever wanted
We can do it real big, bigger than you ever done it
You be up on everything, other hoes ain't never on it
I want this forever, I swear I can spend whatever on it

'Cause she hold me down every time I hit her up
When I get right I promise that we gonna live it up
She make me beg for it till she give it up
And I say the same thing every single time

I say you the fucking best, you the fucking best
You the fucking best, you the fucking best
You the best I ever had, best I ever had

Best I ever had, best I ever had, I say you the fucking best


fyfan vad du är bra min karla-karl! puuuusss

YOU'RE THE FUCKING BEST

jag glömde att berätta en sak om kryssningen i fredags, jag och min älskling träffade ju dom underbara, fantastiska killarna som var med på färjan här om veckan, minns ni ihåg dem? f
redrik och alexander heter de. så vi och en till man gick fram och pratade lite, fick autografer och tog bilder med dom, sjukt sköna killar. sedan såg vi även en av de "äldre" från inlåst serien sittandes i buffén första kvällen.


GIVE UP

jag är beroende.
jag är beroende som fan.
jag är beroende som fan av spel.
jag är beroende som fan av spel på king.com.

rainbowrescue in my lonely heart!
jag gick förbi gränsen på 1000juveler här om veckan, och om jag är nöjd?
klart som fan jag är!

synd bara att man inte kan spela i skolan på bou inloggningen.. 

YOU NEVER TOLD ME

förresten, jag börjar verkligen att älska min hårfärg. hur schysst är det inte egentligen att ha ett brun-rött hår? inte många som har det, fjortisarna kollar inte och min man avgudar det. något mer att önska? nää.

bild på det jag ungefär ville uppnå:



och resultatet ser ungefär ut såhär(lite red. pga kvaliten):

PUSSS

THE BEST I EVER HAD

jag kommer ner till mitt rum såhär halv ett på natten, i hopp om att bara behöva slänga mig på sängen och falla in i sömn.. men vad tror ni händer?

jo världens största fluga är i mitt rum, och jag kan slå vad om att den vill ta över hela jävla rummet! flugjäveln vägrar att ge sig av, den surrar, surrar och surrar. HUR svårt kan det vara att hitta till dörren? fatta vad ointelligenta flugor är egentligen! jävligt irriterande. fet är den med. surrande fet äckelfluga säljes. blä.

jag hatar flugor..


ps. imorgon ska jag ut och gå raskt innan skolan, måste bli duktig nu. ds.


ICE COLD BABY

utan internet och dator kommer man inte långt va?
jag klarar mig jävligt bra ändå, men tyvärr kan jag inte skriva så mycket här när det är så.. men det får ni ha överseende med;)

kyssningen ja, den var en one of a kind som man nästan bara kan uppleva med en 18st ellfolk släkt. det var sjukt trevligt, det var tal, mat, dricka, prat, skratt och lite mer saker jag kanske inte borde nämna här. kan säga så mycket som att en halv tand hoppade ur malins pojkväns mun, inte så trevligt.

ända tills dess och därefter var allt på topp. finns inte så mycket mer att säga. släkten är bäst säger man va? jag tror att vi gör det iaf.

RSS 2.0