JUST LIKE A CIRCUS

strax ska jag nog börja ta mig mot vilsta där mina käära klasskambrater ligger och fördriver tiden. de är bäst, folket i min klass. de är annorlunda, roliga och helt sjuka. precis som man vill ha det alltså! måste se till att ladda upp bilder sen, det var ett tag sen ni fick nya bilder, måste bara hitta usb-jäveln..

mor och övriga familjen ska iväg med båten och sova över inatt, skönt!

förresten vaknade jag av världens gulligaste sms imorse runt 7! det var inte alla som gjorde va? nej just det. jag har dn bästa karln som finns!<3


DU FÅR MIG

om folket här undrar vart jag har hållt hus, så kan jag meddela er att var med mannen i mitt liv. jag har vart inneboende hos honom i cirkus en vecka nu medans hans föräldrar spenderat tid i soliga, 40-gradiga turkiet. lyx.
sen har jag även jobbat under kvällarna, badat/solat/shoppat på dagarna med mina kära vänner och bara njutit av värmen som äntligen har lyckat hitta sig hit.

puss på det.. så njut folk. njut!

KOM SÅ RUTTNAR VI IHOP

vilka ska ut på onsdag?
det kommer bli röj som fan med mig och the girls kan jag börja med att säga! fast självklart inte mer röj än vad det kommer att bli på lördag hos den nyfyllna 18åringen(?) hola at you all at the party! för ni ska väl dit? det måste ni, sjukt taggad är jag iaf!!!

och jag är väl inte den ända i detta soliga land som har fullt med sommarkänslor i hela kroppen? nej precis, så det blir lars winnerbäck på högsta volym här! tack och hej!

PRECIS SOM DU!

jag har en man, och han är bäst!
tänk dig en karl som du letat efter, dag efter dag, natt efter natt. så plötsligt står han där, mitt framför näsan på dig! ja då är det väl bara att ta emot, tacka och buga? för fyfan vad han är bra. han är ju bara så bäst helt enkelt.

nu ska vi åka ut med båten och sådär! hejrååå människor som läser min blogg!

.

bara tanken på dig gör mig helt knäsvag.


THE BEST A MAN CAN GET.

efter många nätters bortamatcher (kan vi kalla det) så är jag äntligen hemma. hemma hos mor. hemma i mitt rum. hemma med min säng och hemma med min dator.

jag ska alltså sova själv för första gången på snart en vecka, detta är något jag bävrar mig inför eftersom jag har en tendens att dröma marddrömmar så fort jag är själv.. ett bevis på detta var idag när mitt sällskap lämnade mig ensam i sängen vid 6 och jag då direkt började drömma mardrömmar... sjukt!

min dag började som sagt med mardrömmar och av att några helvetes byggarbetare far liv av sig på taket till huset jag sov i och huset brevid.. OSKÖNT! jag gick iaf upp så att jag hann se mitt favoritprogram under sommaren; våra bästa år; som förövrigt suger och som jag ändå har lyckats varit beroende av varje sommar sen jag var cirkus 10år.. det hemska är att ingenting händer i serien, det är samma bråk, intriger och manupilationer som pågår i denna förunderliga serie som hänsynslöst lockar till sig mitt intresse.. suck säger jag bara.

runt förmiddagen träffade jag min älskare johanna och vi begav oss till borsökna för att bättra på vår förfallande bränna som verkar förtyna mer och mer för var gång vi ser oss i spegeln, hemskt! vi träffade lite folk, flirtade med 40åriga gubbar endast iklädda superkorta linnen och bikini, törstade ihjäl och skrattade åt moppe-pojkarna. jag hann även tillbaka till jobbet där jag tog mig ett dopp och bättrade på brännan ytterligare lite mer! förresten, johanna är bäst för er som inte vet det..

imorgon ska jag överraska en person som jag tycker om, med saker som denne förhoppningsvis kommer att tycka om:) mer om det sen, pusss!

ps. glöm inte att byggare är snyggare! ds.

SKRYT?

kärt folk som frenetiskt följer min blogg, jag gillar er men det vet ni väl redan? det är ni som får mig att vilja fortsätta, de som håller igång tankarna i huvudet och hjälper mig att få utlopp för dom här.. det är för er som jag kan skryta utan att verka dum och uppblåst inför eftersom det faktiskt är ni själva som väljer att läsa bloggen! tänka sig...

igår var ännu en dag som hade sjukt mkt på göra listan, det var att träffa en snygging, jobba, gå ett varv på tuna park, köpa pizza, kolla film och mata katten. tro det eller ej, men jag klarade av allting, galant dessutom! pappa åkte nämnligen till västkusten igår så jag fick uppdraget att vara kattvakt! och det ska jag vara, så mycket jag bara kan under den här helgen som även den är fullpackad med saker att göra varje dag.. det kommer bli en utmaning att försöka hinna med allting i tid också, men det ordnas nog till med lite list och skills!

just nu har jag dukat upp för en riktigt mysig midsommar frukost för personen som ligger och sover i min säng. det blir melon, päron och äpple i mjölk och sedan mackor med ost och björnbärsmarmelad eller tomat/gurka med kryddor. hoppas det ska smaka, snart ska jag springa in och hoppa på människan.

puss på er läsare, see me at the party tonight med denna skönhet!


SAVE MY SOUL

igår var nog den kanske jobbigaste dagen på hela lovet..
det hela börjar med att jag ser att min låtsasmor har tagit all min tvätt som fanns i tvättstugan och lagt i mitt rum, jag ska nämnligen börja tvätta all min tvätt själv. det är tydligen svårt att lägga i min samtidigt som man lägger i hennes och pappas..! 
efter denna incident bar det ner till stan med sanna och johanna där jag införskffade mig en tshirt, sjal, solglasögon och torr-schampoot som jag har letat i evigheter efter, äntligen blev det mitt!
detta följdes med att dubbeljobba, rätt segt! väl hemma runt halv 9 fick jag i mig mat och då började väntan på att få träffa den bästa människan i världen..


MEN HALLLÅ!!!? det är väl inte bara jag som längtar tills på fredag? det är ju festernas fester! partyrnas party osv osv..

jo för det vanskas nämnligen SUPERHJÄLTE FEST och jag har nästan hela min outfit ready to go så att säga. det ända som saknas är banden jag ska ha på låren.. vad ska jag göra dessa av? allting annat är fixat, alkohol, sminkningen och håret vet jag vad jag ska göra. naglarna är ett litet problem som snart är över, fransk manikyr fungerar väl alltid? pistolerna är införskaffade och jag är sjuuukt taggad!
SEE ME THERE FOKS

EN SÅN KARL!

jag la precis på telefonen efter ett två timmars långt samtal med världens bästa människa. seriöst, det finns ingen som är så underbar som du är! du vänder min värld upp och ner, du tar fram det som ligger djupt begravt någonstans där inom mig och du har en sån underbar personlighet så man smälter av dina ord.

jag har träffat snyggingen nedanför idag, jag hjälpte henne med att fixa en blogg och vi spelade bubble struggle och pratade skit. sjukt skönt:) amanda is mine, så ni vet!


senare på kvällningen kom fräschingen johanna hit, vi tog det luugnt som fan med massa prat, datorer och satc. skönt med en lugn helg, tycker ni inte gott folk? förresten! hon skickade massa bilder nyss som jag bara måste lägga upp.

är vi inte snygga? FLOSSY FLOSSY säger jag bara, släng dig i väggen kissie!





o jag ska ge allt vad jag har, till denna underbara karl, så han blir min för hela liiiivet.

I GET THE TINGLES IN A SILLY PLACE.

jag vill också ha en sån där numrerad kondom?! inte för att jag har någon användning av den, men vad roligt att ha den.. stockholmare måste man tydligen vara för att få en, jävla slackers! är det värt besväret? nja..

nu har det gått en hel jävla vecka sen vi fick lov! en vecka och vad har man ådstakommit? nja, inte fan mycket alls kan jag säga er. förutom att fallit som fan för en person, men det är inte min förtjänst utan dennes.. jag har även håvat in lite cash på jobb i spöregn och storm, jag har ställt in hultsfredsresan, shoppat kläder och tagit det lugnt två helger i rad.

jag träffade även den här bedårande kvinnan idag, vi åt kebab som aldrig förr. vi satt nog inne på phoenix (kan även kallas för särstället idag) i kanske 2 hela timmar? vi pratade så att munnarna gick i ett, johanna som har en god aptit åt inte ens upp sin kebabtallrik, och då måste ju något vara fel, right? fan vad jag gillar dig bruden!

(förresten påminde johanna mig nyss om en incident som hände på ph..
vi satt nämnligen ganska nära toan lite mer avskilt från mängden. vi hade det trevligt, skrattade, var seriösa och planerade strategiska planer för hur vi ska gå tillväga med våra big-problem; när plötsligt en bussgubbe kommer ut ur toan, men han kommer inte ensam. nej! han har med sig toarullen (eller det utrullade pappret som var kvar av den) med sig under sin fot. han märker detta precis som han ska passera vårt bord. jag ser på johanna, ser att hon är nära att spricka.. oh nej nu ser jag tänderna och hon börjar skratta. vi försökte hålla oss, stackars, stackars gubben fick ju inte bort pappret i första stunden, nej det är svårt det där har vi märkt. det kanske inte går så mycket bättre med två skrattande artonåringar som är heta som fan brevid dig? ha? jag tyckte iaf synd om dig kära gubbe. fastän jag skrattade, till mitt försvar flinade du lite också. plus att det var jävligt roligt..)

och jag saknar, saknar, saknar dig! fattaru? comprende? förstår du? do you understand? du är så jävla sjukt bra så jag tror att jag storknar, blir gråtfärdig.. 5dagar. det är fem jävla dagar människa! och det har nu gått exakt 17timmar och jag vet inte vad jag ska göra redan nu. snälla kom hem och bara håll om mig.


WHO CAN REALLY BLAME YOU?

inatt sov jag hos världens kanske bästa människa. uppgång klockan 6, ligga kvar i sängen och slöa för att sedan promenixa mot bussen 6.30.. men helt klart värt det:)

igår var jag med sara på stan och shoppade lite, bild på inköpen kommer snart för alla er som suktar efter att veta, och jag vet att ni gör det!;) det var iaf jätte roligt, sedan var det joooobbb och efter jobbet blev jag upphämtad och bjuden på mat när vi kom hem. fyfan vad gott människor, det kan jag lova! lila fläskfilé och potatisklyftor.. mums!

MEN NU SKA JAG GÅ OCH FIXA MIG FÖR JAG SKA TRÄFFA JOHANNAAAAA OCH VI SKA PÅ STAN, ÄTA OCH SHOPPA!<3

men sötnos, du är det finaste jag vet!

MEN VART ÄR DU IKVÄLL?

idag gästbloggade jag på johannas blogg, vill ni se? just klicka här.

mycket har hänt idag, kära kära lilla tisdag. mat med moder och syster, bråk som fan på ming, mjaau! jobb och sedan filmkväll med det gulligaste tjejerna i universum + en pojkvän på kanten (sry erik).

har ni tänkt på när det sitter folk och nyser på bussen? det är rätt vidrigt, när man verkligen ser att de nyser också, torkar sig lite runt näsan i hopp om att ingen såg snorkråkorna som far åt alla håll och kanter.. nej, fy fan för snortanter på bussen, och gubbar också för den delen! är det konstigt att så få åker kommunalt? speciellt när de nya bussäterna är så sjukt obekväma. man känner varje liten sten bussen kör på, helt ovärt!

så, idag har jag inte bara klankat ner på den kommunala trafiken i eskilstuna utan även på EX i alla dess former i johannas blogg, read it babe!

puss på idag annars, du har vart hemsk. förutom med the girls.
jag ser inte fram imot morgondagen.. ba-pa-ba-da...

är vi inte bedårande vackra? nyyyktert vare häär!!

WHAT IF I SAY I WANT YOU TOO?

jag måste tyvärr säga farväl till min älskade, min mest trofasta vän. till älsklingen som alltid fanns där, när jag var glad, ledsen eller deprimerad. du som alltid fick mig att le, skratta hejdlöst och sedan bryta ut i gråt. du som fick mig att känna hopp igen när allt annat kändes lågt. du finns föralltid i mitt hjärta, kära satc.. men nu är du slut, sex säsonger av förhållanden, göra-slut, dåliga dejter och försoningar.. miss you long time my love! vi ses nog snart igen, kanske blir OC att varva med i sommar, men tro aldrig att jag glömmer dig!<3


Ville bara hålla om dej, och va alldeles intill
Ville bara känna känslan av att finnas till
Men jag är förförd av någon ung och vild

FÖR JAG VILL HELST INTE ATT DU SKA GÅ

... och låt oss skåla för oss & för männen som har oss. förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer att möta oss!

någon mer är jag som är sugen på att ta studenten? jag längtar tills jag dör tror jag, de verkar ha haft så sjukt jävla roligt.. men det är inte långt kvar nu för oss heller.. och den som väntar på något gott väl..?
idag var jag förresten med bettan, det var väldigt roligt kan jag säga er! det blev tv, paj och trevligt sällskap. mer får ni inte veta suckers. får jag bara säga att, hej du gör mig glad. 

                      äh, vi kör en hannes!

Ge mig din hunger, ge mig din hand
Ge mig allt du vill och allt du kan
Sommartider, hej hej, sommartider!
Läppar mot läppar som tar mig i land
som ger sommartider till varann

CAUSE YOU MAKE ME SMILE, PLEASE STAY FOR A WHILE NOW.

imorgon har jag en träff med bettan. jag ska upp skapligt, sola och fixa mig sedan åka till kära bettan. bettan saknar mig. jag såg bettan idag, fick tyvärr ingen kontakt med henne men hon vet att jag var där i alla fall!

jag har haft en jäkligt rolig kväll, jag fick en 3åring att flirta med mig och det blev bland annat allsång i bilen från tobias. det innehöll mycket fina röster, flaggor och mössor. fan vad jag gillar er! skönare får man helt klart leta efter!



puss på att ni var så snygga idag killar! puss på att vara ensam tjej! haha.
just take your time, wherever you go..


IT'S TIME YOU LET ME KNOW, LET ME KNOW, JUST LET GO.

du har attityd som säger; du har ingen chans.

i hope when you are in bed with her, you think of me.


dagens skönaste var nog när janne kom in i avslutnigsrummet med ett måttband från fysiken och säger högt och belåtet "DET ÄR VÄL TUR ATT NÅGON LÄRARE FORTFARANDE HÅLLER MÅTTET"


till sist vill jag säga godnatt till bettan.

AND NOONE WANTS YOUR OPPINION.

hejhejhejhejhejhejhejhej vill jag börja med att säga, och igen; hej.
jag är glad, sprallig och helt osammanhängande för tillfället så försök att hänga med i svängarna nu! igår var det skit kul, ute och jobbade i cirkus 3-4timmar i spöregn och 6+grader.. poor! sedan träffa jag en halvman kom vi fram till va(?) vi kollade på unborn(skit läskig och jag skrek högt x-antal gånger) sedan åt jag även en french-hotdog som jag älskar så mkt, mums!

idag var det skolavslutning, bowling och corner med de som kände sig manade, sjukt kul! ikväll blir det samma gamla glada gäng, musik och ta det lugnt.. peppa inför imorgon kanske?

imorgon blir det till att fira studenterna ordentligt med ett brak! små presenter ska väl de glina få med? självklart, jag inhandlade något smått, irriterande men kul idag. puss på er som jag ska till imorgon:)

söndag blir det troligtvis gröna lund med putte, fyfan vad jag gillar grönan. eller karuseller överhuvudtaget kanske jag ska säga? för jag älskar alla, alla utan tilt, frittfall och katapulten, det gör för ont i mig. seriöst ont. fanskap! jag älskar att åka mer än jag egentligen vågar, älskar ruset man får. adrenalin<3 bäst att kanske ta det lite lugnt på lördagen ändå(a)...?


Teasing was the thing
And now I just can't let it go
Maiden you were something no-one else needs to know
I guess I'm thinking of you,
Like I would know what to do
When I found you, but I don't
Have got no clue


I WILL BE THERE.

idag har jag testat klänningar, jobbat och vart på möte.

pissdag kan jag säga. skit. helvete. rövhål. ni gillar det va? förstår det.. era parvlar.

det som är glatt och dock lyser upp min dag, är mina sms-kompisar. de som sitter och håller mig sällskap när jag sitter alldeles själv inne på corner-stan med lilla målet framför mig och en fullis vid bordet brevid. då är det skönt att mobilen lyses upp och ett glatt medelande kan läsas.. tack.

imorgon blir det fullt upp igen. mina klasskompisar har kemiprov, jag är ledig.. till stan och träffa amanda, köpa två, möjligvis fler klänningar inför helgen och sommaren, svid plånbok, svid.. sedan bär det vidare till jobbet och sedan träffa en liten man. kan man säga man..? en man?! är han man? jag vet inte, vet du?

och det kanske inte blir något hultsfred. kul.

FEEL SECURE.

vet ni vad jag kom och tänka på alldeles precis nyss? min absolut största rädsla som barn, nämnligen kvicksand! det var som helvetet, en snabb och säker död för mig.

ville bara säga det. ha det bra alla suckers som går i skolan! idag blir det testa 1000klänningar på stan med amanda:) puss

jag längtar till imorgon och fredag:) happy face!


WHEN IT WAS GOOD.

igår hittade jag kläder till min blivande man!
det var ett par grymt snygga och lite halvbaggy men ändå classy jeans, en grå tshirt i ett halvt rockigt stuk och ett par jeans-diesel skor.. allt från jc (kan ni tänka er?!). så när mr.hemlig väl kommer så kan han vara beredd, jag kommer stå där med tshirten i högsta hugg. congrats mr.noone!

och nu är det klart! äntligen! jag har inofficiellt sommarlov, inga lektioner kvar! nej, ingen tidig uppgång, ingen resa till skoan förns på fredag då det är avslutning!!! Och det känns jäääävligt skönt måste jag tillägga:D

nu är det bara det viktigaste kvar... klänningen!?
vart ska man hitta den perfekta, underbara, sommriga, ljusa klänningen inför årets skolavslutning? den ska vara lite annorlunda, speciell, för vem fan vill se ut som alla andra..? sen måste den passa mig såklart, den måste vara chill... fan vad jag önskar att jag hade en bra symaskin just nu. en modern, lätt, många sömmars symaskinen istället för den förbaskade 10kg gröna symaskinen från 50talet där tråden krånglar varje minut..


WHEN YOU BELIEVE IN SOMETHING SO REAL.

idag var jag ute med min lillesyster och fotograferade lite. det var roligt, intressant och myggbettsgivande. fick ett rakt i pannan, snyggt madde! gissa åldern på henne förövrigt, puss& godnatt.


vilken av dessa två?


RSS 2.0