KEEP YOUR HEAD HIGH. VI STYR ER, VI DRAR I TRÅDAR OCH NI RÖR ER. ENKEL LOGIK MANNEN.

nu är det pyrt. såduvet.
sista tåget har gått, nu har du skrattat ditt sista skratt, gråtit din sista tår.
kysst din sista kyss osv..

jag har varit sjuuuuuuuukt på spänd idag.. det pirrar och gör ont samtidigt. det är läskigt och jag känner mig konstant stressad. jag skakar när jag tänker på att snart sitter jag där, i planet. fast i timmar.. jag är rädd att vi kraschar, eller blir kvar i thailand som vi blev i spanien förra året.. jag är nervös som tusan. någon med lugnande i skåpet hemma som känner att den kan dela med sig? behövs i mängder här kan jag lova!

jag ska läsa en bok som jag fick av min syster hade jag tänkt, allt för min syster heter den och den verkar sjukligt bra. jag smygläste igår natt och blev fast redan efter första sidan.

resten av tiden i thailandet kommer jag att spendera genom att göra det mesta på s.. slöa, sova, sola, snorkla, snarka och så klart spana! skönt som fan ska det bli men är rädd att jag kommer att bli uttråkad.. skicka sms ni här hemma och berätta allt ni gör så kanske ni kan pigga upp mig lite. jag kommer sakna er som tusan. iaf alla girls! boys are stupid, för er som inte vet det. fast om ni brukar läsa min blogg så vet ni nog att vi tycker så. det är vår grej liksom.. alla boys förutom min käraste vän tobbe, för han är bara cp.
men jag föredrar cp före stupid. för tobias är min vän. och han är mer än okej när han inte är dum såklart. han och jag tittar på sunes jul tillsammans så han är snäll. när han inte retas och är dum för då är han cp. eller när han bussar sin livsfarliga hund på min stackars kropp. livrädd blir jag. han har en farlig hund han. en lucas som bits. en stor hund som är svart. fast mindre än min hund. kortare hår och mycket mer farlig. den bits och skäller. inte som johannas hund ebba. den är så liten och fjantig. lucas är mer läskig. lucas kan nog bli kär i ebba. om inte min hund hinner före. min hund är finare. ebba kommer bli kär i min hund.  (haha ursäkta det här stycket)

vafan. ne nu är det krig. tvåmanna krig. ett krig mellan dig och mig.
tönt vs cool. svag vs stark. soft vs osoft osv, osv...
du får tillbaka med en rak höger, så du vet att det kommer, vänta bara...

men vi är så mycket starkare än er, hundra, tusen och miljoner till och med!
god jul och gott nytt år alla här hemma.
WHEN TIMES ARE HARD, I THINK OF YOU


DET KANSKE PASSAR NÅGON, MEN INTE MIG OCH ÄN.

onsdag blev väldigt lyckad med käk och bowling med simningen. det var super trevligt och s & jag höll på med våra skämt och flamsade som bara vi kan. förstår inte varför vi båda blir så när vi är ihop? ordet skoja sägs minst 1gång i varje mening och allting slutar med ett "skoja, hahahaha" sen knäpåptyst sen skratt igen. väldigt trevligt. liten julklapp fick vi tränare från styrelsen också, tack!

igår gick skolavslutningen galant, ganska floppad julshow om jag får säga vad jag tycker, men charaderna och bussen full i klassrummet var klockrent. allt fika vi hade bakat blev dock knappt rört och alla lämnade klassrummet höga på socker och skratt.. de flesta träffades sedan vid kvällningen för att äta på akropolis men jag kunde tyvärr inte följa med eftersom det var släktmiddag hos mormor med lite jul. kommer dock träffa några av grabbarna ikväll på ming, resten ser jag när skolan börjar igen:) träffade även mina girls igår,så sjukt länge sen vi alla träffades!

idag är fullspäckad till max kan jag säga...
gick upp runt 9 för att gå till vårdcentralen för att ta spruta med någon väldigt otrevlig distriktsköterska som jag ville kasta vad som helst på.. när jag kom hem fortsätte jag lite med min uppsats som ska vara klar så snart som möjligt! har as brottom... nu ska jag ta en dusch sen ner på stan för att träffa tjejerna igen, det blir lite julklappsköp och sedan ska jag troligtvis träffa en annan vän för en snabb fika. klockan 6 ska jag äta på ming palace med alla i weng chun och då får ni inte glömma att dennis som kommer hem till etown idag ska med mig dit! det kommer bli sååå kul, har inte träffat han på någon månad nu och det är alldeles för länge. funderar på att kanske åka ner dit och hälsa på i nya boningen på sportlovet eller liknande om det passar med allt. återstår att se! saken är iaf att jag inte har träffat han på länge och det ska jag göra idag. och såklart kommer paulina, jonte och alla andra vara där också. riktigt najs. jag längtar!

lördag åker jag som ni redan vet vid det här lagret, jag börjar bli nervös som fan.. jag kommer glömma att packa allting och sedan kommer vi säkert att krascha med planet :(.. ny ändring i tidsplaneringen dock, vi lämnar etown vid 17 tiden och jag och moder ska försöka få tid på något spa och göra våra tånaglar innan dess. hoppas det finns tid någonstans!
ne nu ska jag duscha, puss på er.

Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll
Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt
För jag vill inte bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än.

MEN KOM IGEN DÅÅÅÅ

idag flög paulina med flyget hem till sverige igen. hon är nu i bilen någonstans mellan arlanda och eskilstuna och jag saknar henne som fa-an! jag ska träffa henne innan jag åker. det ska jag! mer än en gång, flera gånger. faktiskt!

idag bakade hela klassen efter skoltid. vi alla gick upp till hr vid 3520någonting och satte igång och bakade för fulla muggar. tusentals pepparkakor, hundratals lussekatter och femtiotal knäck blev det till slut. mycket skratt, mjölkrig och bränd lukt blev det också, blandat med lite julmust & glögg. vi är en fantastisk klass. vi blir bara mer och mer täta ju mer tiden går, det är underbart.

3-4dagar kvar:
imorgon blir det skola på förmiddagen, troligtvis spruta på håltimmen, sedan träffa en vän och till slut runt sexsnåret dra för att bowla och äta buffé med simningen:) det ska bli riktigt mysigt och gott!
torsdag är det skolavslutning i aulan klockan 10 och sedan julfirande hos mormor på kvällen. det blir troligtvis en del uppsatsskrivande denna dag...
fredag är det troligtvis plugg så mycket jag orkar för uppsatsen ska bli klar. på kvällen ska jag ut med weng chun klubben och äta julbord på ming palace! mys till max.
lördag är dagen men stort D. dagen jag flyger iväg. planet lyfter ca 22 från arlanda men färden hemifrån börjar redan runt 12slaget.
två veckor framåt ligger jag bara och solar, slöar och filosoferar medans jag steker sönder min hud. so-long, suckers!

SEX DAGAR KVAR FÖRFAAAN!!!

DET BÖRJAR PIRRA. DET ÄR LÄSKIGT OCH JAG BLIR NERVÖS. TANKEN ATT JAG SKA FLYGA FÅR DET ATT SNURRA I HUVUDET. TANKEN ATT JAG SKA GÅ FÖRBI ALLA LÄSKIGA VAKTER PÅ FLYGPLATSERNA, DE SERIÖSA VAKTERNA SOM GRANSKAR ANSIKTET NOGA VID PASSKONTROLLERNA, DE SERIÖSA SOM LETAR EFTER EVENTUELLA KAPARE. SOM OM JAG SKULLE KAPA ETT PLAN? JAG ÄR JU FÖR FAN RÄDD FÖR SECURITAS. JAG KÄNNER MIG OBEHAGLIGT SKYLDIG NÄR DE GRANSKAR MIG. NÄR JAG GÅR FÖRBI DEM INNE I STAN. NÄR DE KOLLAR EFTER OM JAG KANSKE HAR SNOTT NÅGOT, SPANAR OM MINA FICKOR ÄR ONATURLIGT PROPPADE MED EVENTUELLT STÖLDGODS. NEJ JAG HAR ALDRIG SNOTT NÅGOT. INTE ENS ETT LITET TUGGUMMI. JAG ÄR FÖR RÄDD. FÖR FEG. EN MES.

JAG SKA SNART BÖRJA PACKA. TA FRAM SOMMARKLÄDERNA NÄR ALLA ANDRA TAR FRAM TJOCKASTE VINTERTRÖJAN DE KAN HITTA LÄNGST INNE I GARDEROBEN. NEJ JAG LETAR EFTER ANNAT. JAG LETAR EFTER ÄLSKADE KLÄNNINGAR OCH KORTA SHORTS. FIFAN VAD FINT DET SKA BLI. MÅSTE BARA KOMMA PÅ VAD JAG SKA HA PÅ NYÅR, KLÄNNING BLIR DET JU SÅKLART. MEN VAD FÖR NÅGON? JAG KAN INTE TÄNKA SÅ LÅNGT FRAMÅT. TÄNK ATT PACKA KLÄDER FÖR 14-15DAGAR! DET FUNKAR JU ABSOLUT INTE. VAD MAN ÄN KÄNNER ATT MAN VILL HA NU KOMMER MAN ABSOLUT INTE VILJA HA SENARE. GÅR INTE. FUNKAR INTE. KLARAR INTE.


RES MIG UPP GE MIG LUST OCH HÄNGA PÅ. JAG SKA VÄRMA DIG.

det var ett tag sen, sådär två dagar och tolv timmar sen jag skrev sist men jag har haft rätt fullt upp..

fredags:lucia kampanj i skolan och miljökunskap lektion med chips och inte en enda seriös sekund, förlåt åsa. hem, packa & sen åka till madre som hade opererat ögonen samma dag. vi åt framför tv:n medans familjen kollade på idol. tobias kom över runt halvlek och vi åkte för att tanka på statoil. jag fick hålla tanken. väl hemma kollade vi på satc och sedan resten av idol08. tobbes favorit vann, för mig spelade det ingen roll. trevlig kväll

lördags:mor, låtsasfar och lillesyster åkte till sälen stugan för att rensa ut allt väldigt tidigt på morgonen. kommer tillbaka söndag eftermiddag. för mig var det simavslutning med mina småbarn där vi hade lekar, korv, lussekatter och saft. samtidigt och efteråt var det simtävling och sedan lucia tåg där sötaste ungen i min grupp, johan var med. sen blev det springa till bussen och väl hemma, laga mat. johanna hoppade på fel buss när hon skulle till mig men det gick bra ändå. när hon kom pratade & fixade vi oss och drog till the biff där det var trevligt. också trevlig kväll. blev dock puttad även denna gång, men av annan person. inte lika hårt fall heller. tack gode gud.

söndag:lär bli psykolog-plugg samt slappa. tänka på hur mycket jag saknar paulina och kanske ringa johanna för snack om gårdagen. puss


SOOOOOVA

tre dagar, en timme och sexton minuter. tre dagar, en timme och sexton minuter!
fattaru? det är tre dagar, en timme och sexton minuter och jag står inte ut.
har det hänt något? har du gjort dig illa? är du sur? svara mig..


YOU ARE NEVER GONNA CHANGE. NEITHER WILL I

har vart hemma två dagar från skolan nu, feber och helt hängig..
jag läängtar tills lovet kommer, fyfan vad skönt det kommer att bli!
sitter och skriver på en förbannad uppsats, den dödar mig långsamt, pinar ihjäl mig... imorgon ska jag åka till skolan, det är lucia kampanj och det får man inte missa, hur sjuk man än är! frågan är om det kan slå förra årets kampanj? hade velat vart i skolan idag med, så jävla roligt när man känner spänningen i luften av kampanjerna, alla är vilda.. fan vad jag längtar tills nästa år när det är vår tur. vi har redan en idé.. bara att finslipa på den sådär 1år till. det kommer bli perfekt!

imorgon är det idolfinalen också, den ska jag se med tobias jonsson! det kommer bli super för jag skiter i vem som vinner för både är bra. :)

viktigt!
imorgon ska induviduella valen in och jag är fortfarande inte säker vad jag ska välja!
jag vet inte ens hur jag ska skriva på det där med utökade, vilka ska jag skriva som utökade osv? HJÄLP! BIG TIME


I KNOW THAT YOU'RE NOT REALLY HERE BUT, YOU'RE ONLY IN MY DREAMS.

jag är glad. fick mitt betyg i engelska a igår. nöjd är jag med. det är det ända som räknas. nu är det bara psykologi, alt.med och miljökunskap kvar att avsluta för terminen.. satsar mvg i alla, det kommer nog inte gå fullt ut men satsa kan man alltid. pluggis som man är;)
nu börjar dagarna närma sig, om 11dagar flyger jag iväg. jag slipper regniga tråkiga sverige och upplever varma soliga thailand. dagarna kryper inpå och det är så mycket jag vill hinna med att göra innan jag åker. måste ta riktiga farväl av mina vänner eftersom jag är ganska rätt mycket flygrädd och jag ska sitta på ett plan 12+12timmar.. puh. kommer också att sakna alla sjukt mycket, speciellt på nyår för alla verkar ha så underbara planer som jag hade velat vart med på, nästa år.. nästa år!

vill säga igen att jag saknar johanna & paulina.. går inte att säga för mycket. johanna träffar jag på lördag och paulina när hon väl kommer hem. jag tycker att det är dags nu, verkligen nu! saknar henne sjuukt. puss.
ps. kolla låten, smörig för vissa men för mig är den bra. ja, jag är pluggis och jag lyssnar på han ibland. sätt igång och döm mig. varsågoda. ds.

http://www.youtube.com/watch?v=NzNcg74JEIk&feature=channel
I wanna take you to a spot where we can chill outside
or we can see a movie I know that's what you like
If that's what your into- then that's what I'm into
Cause I know you like me boy, and you know that I do to

GE MIG INGET GE MIG ALLT

DET HEMSKA MED ALLT ÄR ATT JAG VET VARFÖR DU BETER DIG SOM DU GÖR. JAG HAR GJORT SAMMA MISSTAG OCH VART I DINA SKOR. JAG FÖRSTÅR DINA PROBLEM MER ÄN NÅGON. JAG HAR KÄNNT DINA KÄNSLOR, GÅTT I DINA SKOR OCH SAGT DINA ORD. VEM KAN FÖRSTÅ MER ÄN JAG?

YOU MAKE ME WANNA GO,GO,GO

jag gillar att krångla till det. så ni vet. puss

björn gustavsson är min drömkille. en av dom.. adam brody, jude law,
christopher gorham och chad michael murray är nåra andra. ni kan ju
höra av er om ni känner er som en blanding av dom. annars, tjaråå


ATT DELA ÄR INTE MIN GREJ

DU ÄR INTE MIN GREJ. FRAM OCH TILLBAKA, JAG VERKAR INTE ENSAM OM DET. TA'NA BARA, GÖRT. HUR MKT DU ÄN SÄGER TILL MIG ATT DU INTE VILL VERKAR DET INTE VARA HELA SANNINGEN. KANSKE VILL VI ALLA BARA BLI ÄLSKADE. OM VI INTE BLIR AV DEN SOM ÄR FÖRST PÅ LISTAN KANSKE VI GÅR NER, ELLER? SEEMS LIKE IT HONEY. SEEMS LIKE IT.


WHO ARE WE TO SAVE THEM?

hela helgen har gått åt att sova ut. feber, huvudvärk och slut i hela kroppen ledde till timtal av filmer & sömn. plugga blev det inte så mkt som egentligen behövdes. jag hoppas att det blir bättre med det imorgon istället. det blir till att träna imorgon också. jag håller tummarna för att det ska gå bra fastän paulina inte kommer vara där.. jag saknar henne som fan.




DU HÅLLER MIG KVAR I NÅGOT JAG LÄMNAT FÖR LÄNGE SEN.

NU DRAR JAG TILL BADHUSET FÖR ATT WORKA.
SENARE ÅKER JAG TILL MIN FAR OCH HÅLLER HUS DÄR MED FAMILJEN. BLIR NOG MYS, HYRFILM MED LÅTSASSYSKON FRÅN STOCKHOLM OCH KANSKE LITE PLUGG. JAG FINNS PÅ MOBILEN. PZ MTRFKR

JAG DRÖMMER OM EN FRAMTID UTAN DIG MEN DET SKRÄMMER MIG ATT JAG KAN NÅ DIG VARTÄN DU ÄR.


YOU CHANGE YOUR MIND LIKE A GIRL CHANGES CLOTHES.

en sak som är grymt sjuk. som ni redan vet så brukar jag alltid kolla på satc, jag älskar det och är helt beroende. just nu är jag på säsong3, avsnitt9. det som är så jävla sjukt är att det som händer i serien, de senaste kanske 3 avsnitten har speglat mitt liv det senaste året. precis de problem jag har stött på, och grejen är att jag är precis som huvudrollen carrie. jag gör precis som henne, eller hon som mig. det är stötande, irriterande och jobbigt för jag sitter och skriker åt henne att hon gör fel,fel,fel! jag vet att hon gör fel, jag har varit i precis samma situation... men hon lyssnar inte. såklart gör hon precis samma fel som jag gjorde. fan.
funkar vi tjejer verkligen helt likadant? går vi alla in i samma fällor, även fast vi vet att det är fel? för både hon och jag hade känslan att det verkligen är fel, men kunde inte hejda oss? jag blir irriterad iaf, jag vill inte gå in i fällorna. men jag gör det. gång efter gång. det som verkligen stör mig med satc är att jag vet att allt löser sig för henne, vilket det inte gjorde för mig. inte på samma sätt iaf. fast visst har det löst sig för mig med, men inte alls med samma utgång.

du är min big alltså. han är min aidan. om jag hade vetat innan hade det kanske gått annorlunda med allting? jag hatar att ta beslut, för jag suger på dom. gör alltid fel. men o andra sidan så lär jag mig alltid av dom. något bra kommer det väl alltid ut. jag hatar big, för jag känner igen honom. har alltid gjort och det stör mig enormt. vill ruska om hans huvud och banka det lätt mot väggen så han förstår. det är allt jag vill att han ska göra.. förstå någongång!


THE BEST YOU NEVER HAD.

ALLTSÅ KOM HEM PAULINA. DET ÄR INTE KUL LÄNGRE. JAG SAKNAR DIG. DU ÄR DEN ÄNDA FÖR MIG!

jag har tillbringat tiden efter skolan med att kolla american pie maraton till 4an och ätit estrellas sourcream and onion 50%less fat. pecis som jag vill ha det. det var en kär vän som plockade upp mig efter skolan och vi begav oss till my place och chillade som fan och skrattade hysteriskt. rätt vanligt..
när denne person åkt kom mina föräldrar hem med vietnamesisk mat, det blev en buffé framför idol med familjen, en buffé av det mesta på menyn kan jag anta, jävligt gott var det iaf. jag klippte även min låtsasbror simons hår, det blev nog rätt bra. annars får jag stryk. skön kväll med lugnt, behövde vila upp mig för att ta nya tag imorgon.

förfan. nu ska jag ta mig i kragen.
den sista tiden av helvetet ska jag hålla ut, ska verkligen försöka göra klart allting i tid och jävlar i mig att det ska bli bra med. det ska bli bäst och ingen, ingen ska kunna säga annat.

jag har förresten inte bara plugg inbokat den sista tiden i skolan, utan jag har även roliga saker som sker tex;

·testa på akupunktur i skolan (10/12)

·luciakampanj i skolan (12/12)

·paulina kommer hem (16/12)

·mat+bowling med ESS(17/12)

·skolavslutning, fira jul hos mormor(18/12)

·ming palace med weng chun klubben(19/12)

·THAILAND(20/12)


09 är det iaf bestämt med:

·sälen(15-18/1)

·JAG FYLLER 18ÅR (15/2)

·sälen(19-22/2)


JAG LÄNGTAR BORT FRÅN DEN HÄR SKITEN. JAG LÄNGTAR SOM FA-AAN!!!

SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND

haha fick nyss bilder från förra fredagen som jag tillbringade med min vän tobias.

vi tillbringade kvällen med att prata som fan. bla om hans underbara flickvän josefine och hur jävla bra dom passar ihop! jag är så jäävla glad att han har hittat någon som henne, för dom passar verkligen sjukt! men sen kollade vi iaf idol och the groudge 1&2 fast jag somnade trevligt sällskap som jag är.
stoffe skulle egentligen kommit förbi men han dissade. 
här är iaf lite resultat av vår fredag, enjoy:

funderar på att bli en blandning mellan the groudge och emo, vad tycks?

cp-tobbe skrämde mig hela tiden. hello fatso btw

men hej kom och hjälp mig. min vän cp-tobbe & jag

haha undra vad fan tobbe gör? jag är ju bara cool som vanligt...

HELVETES SKIT SKOLA.

hello, i am the girl of your dreams. i'm not only hot but i'm smart too! pick me, choose me, love me. then i'll be all yours forever. kisses and hugs/yours truly. amen

sämst humor.
jag saknar paulina. jag saknar johanna. jag saknar att vara ledig.
jag har bloggtorka. har ingen ork, lust eller inspiration. anledningen;

har några underbara 9 skoldagar kvar innan jullovet. kvar är bla:
•inlämning av fördjupningsarbete i psykologi (6/12)viktigt
•redovisning av fördjupningsarbete + diskussion inför klass i ps(8-9/12)flyter
•inlämning av kritisk granskande av eget+kompis arbete i alt.med.(10/12)viktigt
•inlämning av uppsats (arn-hjälte?) i svenska (12/12)gansk.viktigt
•sista miljökunskapsprov(12/12) viktigt
•lämna in induviduella valen!!!! (12/12) stressigt
•prov/redovisning av kursen i psykologi(15/12)viktigt
•inlämning av fördjupningsarbete i miljökunskap senast innan jag åker till thailand(20/12)viktigt

(tack och lov har jag redan gjort klart två grejer den här veckan; muntligt i psykologi samt stort biologiprov)

SÅ DU VET.

men inget är förlåtet, inget är glömt.
bara så du vet

FOR THE RECORD, YOU DISSAPEAR!

sköööööööööööööööööööööööööööööööööööööööönt.
jag har haft seriösa problem med sömn. sovit 5timmar två nätter i rad. har setat uppe och pluggat som en galning tills jag kunde kunde hålla ögonen öppna längre vid 1-2 för att sedan ramla ihop på kudden. inte kändes det bra när det var uppgång heller, kändes som att jag var cirkus 100år gammal och helt energilös.
men det ska bli ändring! idag slutade jag runt 12 vilket jag även gör imorgon och på fredag. förövrigt hade jag inget, jag repeterar inget plugg idag. så jag har bara såsat, sovit och slappat. skönt som fan! imorgon ska jag dock ha möte med simningen runt 17.30 som troligtvis kommer hålla på till oändligheten... mkt att göra och jag kommer troligtvis få minst en grupp till att träna. utmaning! men innan mötet ska jag troligtvis träffa en gammal rinmannare som jag saknar grymt!

det känns som om jag på den senaste tiden bara levt livet för andra. mina beslut har inte alltför sällan varit med en tanke på hur människor runt omkring skulle ragera/tycka/tänka på de beslut jag tog. nu käns det äntligen som att jag har hittat mig själv. vad jag vill och vad jag lever för. det är så jävla skönt, en befrielse i sig själv. jag har växt i mig själv, att kunna förstå vad det är jag vill, kanske inte alltid lika klart. men alltid med en glimt av det och att känna att jag inte behöver bry mig om hur andra uppfattar mina beslut. det är underbart.
detta är dels tack vare vissa svåra beslut som jag har fått tagit. svåra men nödvändiga tyvärr. men det som verkligen puschade mig till detta var nog drömtydaren robert nilsson. när han hade vart med på alt.med. lektionen för någon vecka sedan uppmanade han mig att det var väldigt, väldigt viktigt att jag hittade mig själv nu. jag var ute på hal is och det kände jag med. han hjälpte mig o det tackar jag för. det är svårt att förklara, men sakerna han sa till mig både skrämde och öppnade ögonen för mig. han kan även prata med andar, för er som inte tror på detta kan sluta läsa nu. men jag tror på andar och allt som hör till. jag frågade om personen jag känner är med mig, en man och han bekräftade och förklarade lite. på något sätt känns det som att han har gett mig en stryka att tro på mig själv som verkligen inte fanns där innan. svårt att förklara men det är så jag känner iaf.

när allt annat går fel, så finns ni alltid där!
johanna and paulina. you're my heaven on earth.


NOT FOR YOU. NEVER. EVER.

åh vad jag kommer att sakna paulina! hon åker inatt, klockan 03.00 lämnar hon e-town behind. lyckos!
avskeds fika idag på expresso house, invigning för min del. det var jag, johanna och paulina såklart, super mysigt och väldigt roligt. som vanligt. det GÅR verkligen inte att inte ha roligt med er. det funkar inte. det finns inte!
jag och johanna fyllde paus mobil med en hemlig film som är bäst,bäst,bäst.

bilder från helgen då som lovat.. vi kommer sakna dig pau

måste bara säga grattis eller något till den internationella aids dagen. 20år idag, starkt gjort.  dom delade även ut gratis kondomer idag på fristadstorget där det stod jag älskar dig på flera olika språk. bra gärning, men vore det inte bättre att dela ut fler kondomer i de länder där sjukdomen sprider sig fortare och kanske fortast? då menar jag u-länderna i afrika där stora delar av befolkningen är drabbade. kanske är det för sent att rädda dem? hemsk tanke men det speglar nog sanningen tyvärr...

jag funderar även på att åka på festival i sommar, eller varför inte tågluffa? först och främst måste jag ha ett jobb. en sak i taget. men någon som hänkar? varför göra som alla andra o åka till aiya liksom? okej, festival är väl som alla... men typ kryssning så får pengar över till annat haha. som till tex körkort o bil. jag kommer bli fattiglapp efter jag fyller 18... godnatt allesammans. sovdags.

RSS 2.0