::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

just nu går ingenting som jag vill det. därför har jag ingen lust, ork eller glädje av att blogga.

de på bilprovningen borde ha mycket mer än en kaffe att erbjuda i väntrummet. egentligen de skiter i vår säkerhet. de underkänner oss för att tjäna kosan och för att de vill träffa oss igen. funderar på att åka dit och vara skitotrevlig nästa gång istället. det kanske lyckas bättre?

(OBS. nej jag är kanske inte seriös, och ja, blablabla de gör det för vår säkerhet, och blablabla jag ska vara glad. men det känns bättre om man ser det så. faktiskt. PUNKT.)

HANDBOLL

nu är det strax dags att bege mig mot sporthallen för att se dagens match för GUIF i handboll med rebecca och richard:)
bjuder på en bild från thai:

phi phi öarna:)

VÄRLDENS BÄSTA FÖRELÄSNING

idag på världens bästa föreläsning i västerås, fick vi lära oss extremt mycket om matspjälkningsapparaten. saker som ofta fastnar i mitt huvud är den där lite roligare faktan som (bra)lärare slänger in här och där i föreläsningarna, tex idag fick vi veta att tungan är kroppens rörligaste muskel i hela kroppen. vi kan göra den smal, tjock, dra åt båda sidor, upp, ner, rulla åt sidorna osv osv.. MEN om man är som mig(och många andra), att man enbart kan rulla tungan åt ena sidan betyder att man något fel. :D

MYSIGA DU

strax dags att jag hoppar på cykeln ner mot badhuset för veckans andra hårdträning med rebecca!

ps. jag har världens finaste och mysigaste katt<3

TACK.

måste förresten tacka för att en biljett till johanna kunde fixas till lördagens kväll på filial med rebecca och fiona. kvällen blev faktiskt riktigt bra! vi började med att fixa oss hemma hos mig och drack några drinkar, vidare mot bistro för att träffa upp lite mer folk och dricka lite till. sen var det äntligen dags för filial..! tack alla ni som gjorde kvällen så bra!




GPS = FÖRBJUDET?

det ska kanske bli olagligt att köra med GPS i bilen..? anledning: föraren måste kolla bort från vägen för att se vart den ska åka.

är det bättre med virriga människor som vänder bilen mitt i gatan? som saktar in till 10km/timmen inför varje avfart och varje vägskylt? nej! hylla gps:en och vad fan ska jag göra med den jag fick i julklapp? vavava? om regeringen bestämmer denna idiotiska lag borde de se till att betala tillbaka alla människors gps:er. inte bra! PUNKT.

RSS 2.0