YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!

VI FICK LÄGENHETEN! AAAAH! en två på 67 kvadratmeter nära stadsparken. inflyttning snarast. ska bara få tapetserat och golven bytta så är det good to go. faaaan vad skönt. yes!

LEDIG VECKA

idag kom belöningen för slitet hela sommaren. pengar på kontot rullade in. dagen spenderades med att gå upp klockan 7 (!) för att tvätta kläder i tvättstugan. rätt segt och svettigt med springande upp och ner för de tre våningar som det är haha. efteråt blev det damsugning och städning av lägenheten och runt lunchtid cyklade jag ner till stan för att möta upp Nurse-Jimmy och Nurse-(jag glömmer alltid bort namn, ursäkta!) pontus,fredrik? trevligt att lära länna fler wannabe-sjuksköterskor såhär veckan innan skolstarten. KEEP UP THE GOOD WORK!

en thaikyckling senare kände jag mig på bästa humör för att shoppa! som tur var befann min storesyster sig redan på stan med hennes vän paulin, så vi möttes upp och jag gick med dem. det blev en massa inköpt faktiskt, men det är jag värd efter den hårda sommaren men nästintill INGEN shopping alls!

2st bedset, pläd, skinnjacka, jeans, kofta, linne, 2st halsband, smyckeshållare, läkemedel och en present till älsklingen fick jag med mig hem på cykeln. rätt ostadigt var det kan jag lova!

LIKE NO OTHER

tre aaaas härliga bilder på mig och johanna från kryssningen 8-10 augusti.

"kameramannen" som pratar vid alla tillfällen:

1. "hallåå titta hit"
2. "se ut som en arg katt"
3 "gör en riktig katt"(johanna och jag låter "KSCHH-MJAAAAU")


haha du är så härlig girl. imorgon blir det tacooooo och läskande med mr.du och mr.jag + oss två såklart<3

TISSLA I ETT NÖTSKAL

ni som jag borde väl inte kunna få nog av vår söta kattunge? jobbigast/gulligast är dock när hon väcker oss vid kl5 på morgnarna för att hon vill mysa, kela och slicka i HELA ansiktet. hon är bäst. efter richard då. puss på er



NEVER STOP

sommaren är över. så känns det iaf på arbetet. alla har börjat arbeta igen efter semestern, och eftersom husvagns-säsongen främst är sommar&vinter så är det lite öde just nu. men skönt är väl det, för imorgon jobbar jag sista dagen för sommaren. det ska bli såååå skönt med en veckas semester innan skolan börjar, go nurse!

jag har faktiskt redan börjat ladda inför hösten he-he. två par dojjor är inhandlade, och två till har jag spanat in. tur är det väl då att jag har spenderat 6av7 dagar denna sommar på arbetet? ni förstår vaa? fast sen var det det där med att spara. det ska också göras. big-time. lycka till madde...

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

det är äckligt. det är jobbigt. det är lame och trasch. men fan vad jag tycker om dig. vågar inte föreställa mig vardagen utan dig richard. förstår du?

GE MIG ALLT, SNÄLLA


står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du


.

And why don't you need me?
Tell me baby why don't you need me?
When I make me so damn easy to need


NEVER STAND SHORT

Tallinkryssningen ja. haha hade jag glömt att säga det? jo vi var där nyss, sön-tisdag 8pers. väldigt trevligt var det, många sjuka bilder och ganska bra drag stundvis. skönt som fan att ha fått lite semester och nu är det bara 1,5vecka kvar att arbeta sedan är det SEMESTER 1vecka och sedan börjar HÖGSKOLAN. jag kunde inte längta mera!

FRÅN OCH MED DU

säg hej till min nya lilla vän!

RSS 2.0