JUST NU:

chai-te och mys framför tv:n, sedan sova runt 22. skööönt.<3

SÄG MIG VAD JAG HADE VART UTAN DIG JUST NU?

uppdateringen har vart såå lame på sistonde, jag vet. ursäkter i tusenfall till er. ifall ni bryr er alltså.

FÖRUTOM allt jobb har jag träffat johanna och paulina lite mer. i lördags blev det grillkväll med stoffe, viktor, richard och jonna hos mig, hur trevligt som helst om man bortser från regnet! det som var planerat att bli en utgång, slutade istället med att vi satt kvar på verandan till halv 4 på morgonen och en ganska tung huvudvärk för richard morgonen därpå(he-he-he).. runt 50mm regn hade det kommit under natten om jag inte hörde helt fel på jobbet idag, och det är verkligen S.J.U.K.T! igår i regnrusket hade jag och richard en efterlängtad, riktigt skön "dagen-efter-dag" med pizza och film(snabba cash).

det finns tyvärr inte så mycket att säga från min sida om dagarna nu, förutom att det är jobb, jobb och jobb.. skit kul tjej va? 44timmar i veckan jobbar jag. jaså du är avundsjuk? elleeeeer? he-he-he visst. as kul tjej nu. trött? va, nej jag? aldrig...

puss i pannan precis av richard, myskläder till max<3

BTW

shopping i gbg:

NAMNSDAG

två gånger på en vecka är det inte alla som har. men är det fruntimmers-veckan så är det, eller hur?

idag har jag arbetat mitt vanliga pass till 6, efter det var jag helt d.ö.d. träffade upp johanna för en fika och lord vad jag har saknat den människan. hon lyser verkligen upp min vardag!
väl "hemma" i lägenheten hade richard förberett min favoritmat som vi har ihop, thai-fläskfile MUMS. och efter middagen fick jag de finaste presenterna av honom, han är bääääst. fast det visste ni väl redan? eftersom jag knappt orkar skriva ett ord just nu för att jag är så jävla piss trött så ska jag säga hejdå nu, men nu vet ni iaf LITE av det som händer just nu. imorgon blir det arbete sedan träffa paulina, lördag återstår att se, kanske grillning med de från förra helgen!:) puss och hejs.



HE-HE-HE

snart börjar jag att räkna ner dagarna innan skolan börjar. japp, SKOLAN. och kan ni fatta vad jag längtar? jag verkligen längtar så jag kan dö! jag kom in på sjuksköterskeprogrammet!!!


wie på att jag och richard ska åka till min mamma nu och äta min favorit, TACOO!!<3

CAUSE YOU'RE MINE


puss.

VAD E DE DU VILL HA, KÄNNER DU SOM JA?

strax ska jag, richard, stoffe och viktor åka till richards föräldrars hus och grilla lite. grabbarna har vart till västerås och IKEA medan jag jobbade, fatta vad kul! så nu väntar jag på att de ska komma hem, och se vad richard har köpt, gav han lite förslag vad jag ville ha hem(a) he-he. mys ska det iaf bli ikväll när vi ska grilla, so long tills nästa gång vi hörs! puss

jag saknar johanna som har vart i turkey med sin man. fast i veckan ska vi träffas hon o jag. like the good days<3

GONE WILD

mina grannar måste tro att jag har blivit galen..

det är så förbaskat varmt så balkongdörren står halvt vidöppen och jag kollar runt på massa bloggar då jag stöter på den här filmen. först var jag helt knäpptyst men sen skrattade jag som aldrig förr så att tårarna sprutades. jag lovar, jag SKREK ut av skratt. det lät säkert hemskt. tur att man är själv hemma haha. men stackars, stackars grannar.. haha kolla på den här! mer behövs nog inte sägas..


IF I COULD ASK FOR JUST ONE THING.

inatt runt 1 kom vi hem från götet och idag är det arbete som står på agendan. vad som händer ikväll/i eftermiddag återstår att se. någon med idéer?
ja men götet då. jo, vi shoppade rätt så bra både richard och jag. sedan liseberg såklart, där vi vann hela 8kg choklad.. haha 8KILO CHOKLAD!!! så vi får väl se hur vi ser ut om några månader;);)

bilder lägger jag upp när tid finns, kanske ikväll eller imorgon! nu måste jag laga lunch att ha med till jobbet! see you later, pussar

PAULINA ÄR OCH PILLAR LITE!

nu har richard och jag anlänt till staden med stort G. Göteborg. natten spenderar vi i richards lägenhet med richard och paulina. efter en lång bilfärd ska vi nog sova ordentligt för att orka med liseberg och staden! mys mys mys

NOTHING LIKE MY STAR

TÄNKA SIG. DET ÄR MER ÄN EN MÅNAD SEDAN JAG TOG STUDENTEN. SISTA DAGEN I SKOLAN. DET KÄNNS SOM IGÅR. TYCKER NI INTE? TIDEN.GÅR.SÅ.FORT.

vissa säger att det går så fort. men jag frågar dom vad meningen är med att hålla tillbaka, när det känns så jävla rätt? jag älskar dig richard. mer än någonsin!

HELLO GIRL

jag är pigg som ett svin. ha-ha. nä men jag vaknade faktiskt samtidigt som richard imorse klockan halv 6 och kan verkligen INTE somna om.. så nu har jag kikat på massa lägenheter och hittat några fina. synd bara att jag har så jävla få poängdagar så jag inte har en chans på de fina lägenheterna:(

jag tror att jag är nervös. för idag åker vi till götebooooorg. mycket kvar att fixa idag, tex:

åka till malin och hämta fisken och tomatplanta (vi ska vara vakt, haha)
åka till maxi och köpa lite färdkost (+fixa den)
laga lite snabbmat till mig och rich
packa mina grejer
+ lägga fram vad jag tycker att richard ska ha med, så det går fort att packa för honom när han slutat jobbet
städa i ordning i lägenheten så det blir kul att komma hem! (lägga i ordning tvätt, dammsuga, plocka osv) (haha så mammig..)

SKÖNT är dock att jag och richard börjar få ordning i garderoberna ordentligt nu. vet inte hur många dagar vi har hållt på. haha men det ger verkligen effekt kan jag lova!<3

NI MÅSTE LÄSA

fan, jag fastnade vid datorn.. kom in på en blogg av en tjej med cancer, http://jagefrisk.blogg.se/ LÄS den säger jag bara! blev oerhört peppad och grät osv. kunde inte sluta läsa verkligen. men scrolla ner till botten först!

nu blir det mat sedan tv tror jag. puss. och puss på richard som hade köpt en fläkt till hemmet som står på MAX nu när jag är ensam. SKÖNT.

SKÖNT ATT VARA ENSAM IBLAND MED

kul att mina inlägg från i morse fortfarande inte har kommit upp.. haha sega jävla bloggen. har iaf vart och badat, nu ska jag laga middag sedan bara ta det så jääävla lugnt för mig själv. kanske städa lite också..

ps. imorgon ska jag och stina åka ut och bada, det var sjukt länge sedan sist!(y)

HAR MAN INGET BÄTTRE FÖR SIG SÅ GÅR DET BRA ÄNDÅ

igår var dräggens dag. dagen då man får igen. alla bakisars nationaldag. söndag.
det var nog fler än jag som kände att vi fick en större smäll än vi förtjänade? för såå mycket vart det inte. kanske lite för mycket. men jag var ju inte odräglig, inte i närheten. punkt.
vi från lördagen träffades iaf för att äta mat dagen därpå. vart föll oss väldigt lätt, MING har ju den absolut bästa ACn i eskilstunas restauranger! och i hettan över 33grader med känslan av utomlands ville vi verkligen kyla ner oss! efter ming åkte viktor, jag och richard hem till viktor och badade i flera timmar. haha det var riktigt roligt, vattenälskare som man är..

nu är det nästan lika olidligt igen, det är 28grader INNE i lägenheten. öppna går det inte, det är 30grader utanför. solen ligger på sovrummet så persiennerna är konstant nerdragna, annars blir det 40grader inne typ. fläkten står iaf på max, vilket den gjort hela natten.. jag känner mig lite instängd. semester som jag har har jag i ett enormt misslyckande försökt dra med vänner till stranden. alla ska jobba, resten är bortresta. tur att richard har slutat jobbet och snart kommer hem, då blir det BADA-time!!

puss på er alla. och puss på johanna som är i turkeeeey. PS.akta dig för snusk!

YOU ARE THE FUTURE I BELIEVE IN

fotbollsfinalen igår sågs i sällskap med hela familjen. istället för att sitta inne och svettas på varandra satt vi ute på verandan hela skaran på 10+pers och kollade in genom fönstren på tvn. haha! mat och sällskap bestod kvällen av, det var helt super!

fattar ni att jag ska till göteborg på onsdagnatt/torsdagmorgon? det ska bli så jävla bra, quickpass är bokade och hotellet ska vara underbart. sällskapet behöver jag inte ens säga är underbart, för det är helt jävla sjukt perfekt. ja, PREFEKT. faaan vad jag är glad att jag har dig richard. hör du det? läser du det? vet du det? jag hoppas det. för det går inte ens att beskriva vad du betyder för mig!
så.jävla.mycket.

if only you could see the way you shine<3

OCH JAG ÄR DIN

nu är det bara en arbetsdag kvar innan semestern på 5dagar! det ska bli skönt och helt underbart att åka till göteborg med richard. shopping och liseberg är väl det vi kommer hinna med under våran mindre än 48h visit i landets näst största stad.

idag efter arbetet åkte vi och besökte vår nära vän på sjukhuset. ett litet kort, ett gosedjur och två chokladaskar hade vi med oss. svårt att visa uppskattning, men ville ändå visa att vi finns där och att vi alltid kommer att göra det. men hur som haver ska han bli bättre nu iaf!<3

nu står vi framför grillen här i köket (haha-men så går det när man har lägenhet och liten balkong).. vi ska grilla och dricka lite bubbel. mys till max alltså! ville passa på att säga att jag ääääääälskar richard. massor. sjukt jävla vidrigt mycket.  han är den bästa, bästaste, bästande killen jag vet. så ni vet. PZ och stay tuned mthrfkrs

DU HAR DET DÄÄÄR

haha-haha. blev lite chckad när jag hörde av sara att jag var med på bilden för evengemanget "partypryggan" på lördag. den togs i början av lovet, då vi var hemma hos henke och grillade för att sedan bege oss till åbryggan:) på tal om henke är han fortfarande inte hemma, mobilen är avstängd. ja har dock hört att allting har gått bra, nu väntar vi bara på att han ska komma hem igen!

NÄSTA vecka är jag förresten ledig mån-fredag! skönt ska det bli! tiden ska spenderas med vänner den första delen, sedan åker troligvis jag och richard till göteborg över två nätter och tar liseberg och massa annat. någon som är pååå kanske?;) jag ÄLSKAR nämligen liseberg. haha.

NEJ NU SKA JAG JOBBA. PUSS OCH HEJ, STAY TUNED.

jag och henki-penki, midsommar på gotland

I SAY YOU THE FUCKING BEST, YOU THE FUCKING BEST...

den lediga lördagseftermiddagen och kvällen spenderade jag med johanna. vi var hos några från mitt jobb och skjutsade runt lite folk till 5 på morgonen, haha det gjorde nästan ont när jag sedan vaknade vid 11 tiden morgonen därpå! men en ledig dag är en ledig, så tog tillvara på den genom att åka till Sundbyholm med några tjejer från klassen, sedan kom några boys och gjorde oss sällskap.

tiden på jobbet idag bara flög förbi verkligen, det var helt sjukt. mycket att göra med leveranser och folk som ska köpa bord som bara finns kvar som demo, eller har problem med något helt omöjligt. många frågetecken dyker upp i mitt huvud under mina arbetsdagar ska ni veta! men det är väl bra det, i fredags lärde jag mig till exempel vad en "sockerbit" är på teknik-språk. det är INTE en sådan man stoppar i kaffet fick jag lära mig... haha. lite roliga historier blir det allt från jobbet!


SIST men inte minst vill jag säga att jag är så jääävla glad att jag har richard som min man. han är helt underbar och perfekt. jag som skulle överraska honom med att laga mat och fixa massa mys ikväll, så har han redan planerat allt! får väl överraska honom en annan dag antar jag, för nu håller han på att laga mat!:) men tack för att du finns iaf richard. du betyder oerhört mycket ska du veta, även fast jag kanske inte säger det så ofta. du gör mig väldigt, väldigt lycklig! jag älskar dig.



KUL LIV

jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen, den ända ursäkt som finns är att jag jobbar 9-18 varje dag. förutom söndag då jag är ledig (plus 10-14 på lördagar).. det suger musten ur mig. all resterande tid spenderar jag med att laga mat, handla mat och somna framför tv:n haha. sedan självklart med lägenhets sökandet!!

nu såhär på torsdagskvällen ska jag och richard bege oss till Harrys för middag med min familj. en dagens bild bjuder jag på. sedan när tid finns över (troligtvis helgen) kommer fler bilder från gotland upp!

stay tuned! puss

RSS 2.0