KICKEEN

jag är så fullkomligt slut i kroppen, är konstant trött på dagarna, pigg som fan på kvällarna. förkyld, halsont, huvudvärk. ja precis som förut skulle man kunna säga. men jag ska inte ge upp. nej imorgon blir det påsklov. följt av glass på slagsta och badhuset med älsklingen efter hans jobb.

ikväll ska vi nog fira lite påsk hemma, m&b åker nämligen till sälen igen. det blir oxfilé och massa mys ikväll!

men innan ska jag sy lite på min nya symaskin sedan blir det plugg!

BESLUT BESLUT BESLUT

jag har nog haft de mesta hårfärgerna.. haha iaf i alla nyanser.
let's enjoy:






haha ja det är aldrig lätt när man ska bestämma hårfärg..
sen blir det aldrig som man tänkt sig ändå.


YOU BRING THE LIGHT

hel-slut som jag alltid är nu för tiden, somnade jag ännu en dag direkt hemkommen från skolan. utslagen och jävlig. MEN så vaknar jag av att paulina ringer och ber mig följa med till tuna, SJÄLVKLART! hoppa upp ur sängen, packade mina grejer (var hos rich och skulle hem ikväll) och sprang sedan ner till paulina som stod och väntade på mig. det blev massa kikandes på klänningar och skor inför studenten, jag införskaffade mig även lite nya grejer, sköööönt eftersom jag har hållt igen plånboken bra länge nu. (richard, jag vet att du är stolt över mig!) med mig hem fick jag jeansshorts, en tröja, solglasögon och örhängen!:)

det blev dock samma solglaslögon som förra sommaren, sjukt att både mina och paulinas har försvunnit? hon köpte några extremt snygga, som jag absoult inte har råd med i detta tillstånd, så det fick bli några ynka under 100-lappen glasisar för mig. men jag är fan nöjd ändå!

väl hemma lagade jag tacos, men kände mig ensam och hade massor med mat så skickade iväg ett sms till paulina och matvraket kom på under två minuter tror jag. haha. det är skönt att bo grannar!


jag har äntligen fått en klipp- och färgtid! blir nog till att göra ljusare slingor.
jag trivs nog ändå bäst så.


VI SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT VÄNTAR ALLTID FÖR LÄNGE

jag älskar att sitta i handduken hur länge som helst efter att jag duschat. jag kan sitta i flera timmar. smörja. slappa. smörja lite till. ja det är hur skönt som helst:)

nu längtar jag mer än någonsinn till sommaren. både babe och jag kommer troligtvis att arbeta den mesta tiden, men det är ändå skönt. att kunna åka och bada på kvällen, grilla, åka båt. ja allt. sedan kanske det blir en liten utlandsresa trots allt?

nu ska jag fixa mig lite, för ikväll blir det jobb.

YOU CAN'T CHANGE ANYTHING OR ANYONE EXCEPT YOURSELF

hur långt man än kommer i livet, så kommer vissa saker aldrig att ändras.

YOU'VE GOT ME

snart är det dags att söka in till högskolan. förhoppningsvis kommer man in. börjar plugga. arbetar vid sidan om. kanske flyttar hemifrån ordenligt. ja, det är ettt helt nytt liv man börjar. och snart är det dags. fortare än man anar faktiskt. jag längtar men jag är rädd. rädd för att ta stora beslut. men jag vet att det finns dem som stannar och stöttar. lifeeesgoot.


puss på min man. han är riktigt jävla bra

LOVE YOU LONG TIME

guifmatchen igår var grym. spelarna var grymma, sällskapet var grymt, stämmningen var grym. allt var perfekt helt enkelt!

avatar filmen i lördags var helt jävla otrolig, den var verkligen aaaas bra! jobbigaste var hemvägen, vi åkte feeel. lite mer än halvvägs till nyköping vänder vi, haha. en resa som skulle tagit mindre än en timme tog oss två timmar. fast då kan vi ju skylla på dimman, spöregnet och att vi hade det jävligt trevligt!

jobbigt bara att både jag och richard är sjuka, fast han är duktig och jobbar på ändå. skönt är att det blir påsklov på torsdag, längtar!

GRIP TAGET DÅ FÖR FAN.

skolan idag sög. det var jobbigt, irriterande och tråkigt. jag vaknade sent, duschade sent, upptäckte att hälften av mitt smink var hemma, jag spydde när jag skulle sätta på mig skorna, jag sprang till bussen och kom försent till skolan. sedan höll vi på med agar..

för er som läst biologi b eller biologi breddning vet att det är dom där plattorna som man kollar bakterie-tillväxt på, och dom stinker helvete när man gör iordning dom! sedan sa jag ett sämst skämt, och det sög. ibland tänker jag mig inte för, och det vet vissa om.. förlåt<3

IKVÄLL ska vi iaf fira henrik som fyller 19år!! detta görs direkt efter mitt arbete med middag på grappa med killarna och mig, sedan bistro chill med flera. men eftersom jag ska jobba imorgon så blir det no-alcohol for me. men det ska bli grymt ändå! klädesvalet blir nog det nya transperanta skjort-tröja och några strumpisar till.

jag och henke chillidillar

VOFF-VOFF

hahahahahahaha jag blev nyss påmind om att jag skrev hela inlägget igår med "VOFFELDAGEN" voff-voff! menade såklart våffeldagen med å!

igår blev det inga egna våfflor, nej jag och min pojkvän blev bjudna till hans föräldrar för våfflor och trevligt sällskap som alltid. vi skrattade som alltid lika mycket, och var hysch-hysch tysta under "halv åtta hos mig". sedan köpte jag och richard chips för att ligga i sängen hela kvällen och bara chilla. as-skönt!

VÅFFELDAGEN FÖR PANNKAKS DIS-A-LIKES.

inatt åker min kära mor till barcelona den lyxen.. åh vad jag vill komma iväg just nu. men jag är iaf helt klar med svenskan, ppt och talet. jag har pluggt teori för jag funderar på att bege mig ner på bilskolan imorgon och iaf göra ett försök på teorin där.

piss är att jag är sjuk. förkyld och jävlig. missar träningen imorgon också, skit:(

jag längtar ändå tills imorgon eftersom jag ska äntligen träffa richard! saknar honom massor. förhoppningsvis ska vi äta våfflor, det är nästan ett måste!? roligt är dock att varken han eller jag är förtjusta i pannkakor. vad är chansen liksom? två människor som inte tycker om pannkakor är väl ändå väldigt svårt att hitta? men iaf. om han inte har våffeljärn åker vi nog till min mor och gör dom. för våfflor är väl ett måste på våffeldagen?

ARE WE OLD ENOUGH TO CARE?

skriver svenska tal om min framtid.. fick reda på att min utbildning blir 3år + 1års jobb + 1,5år. alltså ett halvår mer än jag trodde. alltså 5,5år. herrejesus. men lönen är saft. och jobbet underbart.


I AM NOT THE SAME

pluggis, det är vad jag är just nu. snart ska jag dra mig ner till stan för att träffa underbara sanna för en sen lunch eller tidig middag:) sen blir det hem och skriva klart svenska talet, plugga teori sen gray's anatomy med mor ikväll! myyyys

man kan inte ogilla denna låt:

You want this part of me
The songlines in your mind
That's who I'm trying to be
And that's what you will find
If you just let me in take me back
Closer than we ever were
I promise it's for real


FRÅN ANSIKTE TILL MITS?

jag blir så trött på vissa människor. såna som bara kommer och går. de som lever som om allt kretsade kring dem. de som är hänsynslösa och omoraliska. såna är jag trött på. riktigt jävla trött. så ni vet.

ikväll blir det hårdträning med amanda, behövs! ska bli skönt att slå på mitsarna. de kommer att förvandlas till de där omoraliska människorna. knockade. sedan kommer de försvinna, hatet och människorna. som bortblåsta. tack.
jo det är så jag hanterar min ilska, och det är SKÖNT!

NAKED GIRLYYY GOES BOY?

hahaha herregud vad det finns människor i denna värld. någon jäävla kimbery deveja har lagt till mig på msn, snäll som jag är accepterar jag. men människan är ju fullkomligt galen. såhär ser våran konverasation ut:

[email protected] säger:

Looking for an honest caring man
moberg'    säger:
vem fan är du
KD:
Yay someone to talk too!! ~~~~~<3
moberg'    säger:

herregud människa

KD:

I'm 21/F please tell me your a male???
moberg'    säger:
men nej jag är ingen man. fan använd dejting sidor istället för att försöka ragga på msn
KD:
Cool, ya my name is Gina i work at a 24 Hour Fitness center and sometimes i like to come home and play with my cam...
moberg'    säger:
okej men jag är inte alls intresserad. du är ju helt knäpp i huvudet
KD:
So your computer comes with a camera?  I hate it when people can't actually see me saying stuff or fixing my hair or fixing my bra ;)
moberg'    säger:
du har ju ingen skam i kroppen
KD:
Well i don't do yahoo cam or any other cam because i have been recorded before... But i do know one site you can watch me on cam that assures me no one records...
moberg'    säger:
men jag vill inte se dig, är det så svårt att förstå
KD:

I mean... Do you want to see me on my cam?
moberg'    säger:
nej, varför skulle jag vilja det
KD:

Ok baby but I am trying to make something of myself.  Its gonna cost $0.00 today to Watch me get Naked for you. I'm being honest and i'll suck anything you see infront of me for u...

kvinnan ville alltså visa både det ena och det andra. kul hobby? hej, jag vill visa när jag sitter i bh, vill du kolla? HAHA men jag var tvungen att fortsätta skriva, hon var ju störd, om det nu ens var en hona. roligt var det iaf, somliga gör allt för att visas antar jag?

9 MÅNADER

nu har det gått nio månader, det är lika långt som en graviditet. men nej, jag är inte gravid. nej, jag och min älskling firar nio månader tillsammans! nyss blev jag tvingad till att bära hörlurar med högsta volym, samtidigt som min babe fixade fram 9röda rosor som han hade köpt. han är gullig och romantisk min man. jag gillar honom. puss på honom.

men nu ska vi söka på lite recept på internet, får se vad det blir för mat ikväll. kanske lax eller fläskfilé? mums..

JAG SKA SKRIKA UT DITT NAMN

nu har jag kommit igång med mitt sommarjobb/extra jobb! efter intervjuen för någon vecka sedan, skulle jag börja komma igång i företaget genom att jobba lite helger, och den här helgen var den första! nu är jag igång, har lärt mig att hantera kassan och lite sådär, det kommer bli grymt!!!

igår var jag på inflyttningsfest hos syster, när vi skulle ut blev det massa förhinder så det blev tyvärr inte av. MEN det blir ju fler tillfällen!

I SPENT MY TIME JUST THINKIN THINKIN THINKIN ABOUT YOU

jag försöker kämpa med körkortet. det är teorin som tar evigheter, det gäller verkligen att ta sig tid för att sitta med den. nu är en sån tid, kämpa kämpa! men sen är det klart liksom. fan vad skönt...

I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you
Every single day yes, i'm really missin' missin' you


jag som blond och min lilla babe. puss på han

IDAG SKA BLI DAGEN DÅ DU KYSSER MIG

sitter här mitt i natten och lyssnar på min closet-vän. jag har pluggat, jag mår skit. jag lyssnar på min vän, han som gjort den här låten. han som inte kommit ut än. nej det är hysch-hysch. men jag gillar låten, visst lite smör, det sa jag direkt. men man blir glad, typisk p3-låt liksom. blandning mellan hästpojken - gitarrer & hat, trummor & bas, the kooks - naive och kanske främst lasse lindh - jag ska slåss i dina kvarter?

peppa med lite lasse tror jag, sedan sova. lasse är sommar. precis som larsa, krune och alla dom där.

jag är väl inte den ända som längtar till våren?

OH JA BABY

idag har jag tagit kanske en av världens skönaste power-nap. om man nu kan kalla det så, egentligen var det nog en eftermiddagslur eftersom jag sov ungefär två timmar..

nu ska jag måla, haha tänk er själva, MÅLA! tur att man har en pojkvän som är målare säger jag bara. men jag måste springa nu, för jag blir hämtad. pussss! ps. ikväll blir det jobb sen handboll;) ds.


aj-aj mina naglar sprack idag, klipp så var dom korta igen.. nu är det bara att spara till balen<3

BE HAPPY FOLKET. JAG HAR NO INSPIRATION

hello people. förlåt för den extremt dåliga uppdateringen, men som ni kanske förstår är det rätt fullt upp. prov hit, prov dit, inlämning, muntligt osv. ni förstååår.

det nyaste är väl att jag, madeleine moberg äntligen tagit tag i träningen! kan ni tro det? knappt så jag gör det. anledningen till det här underverket är väl att jag har fått vara frisk i snart 3 månader. ingen feber hit och dit hela tiden, ingen halsont. hallelujah-moment nästan. träningen är iaf skön men ger samtigit en obehagligt stor träningsvärk i hela kroppen. (för er som inte visste detta;) om man däremot håller tankarna på målet gör det dock lite mindre ont. man får lida pin liksom.. sen har även vårt uf-företag gått vidare i bästa uf tills mässan, sjukt roligt! vi har stått och sålt t-shirtsen på tuna och ja, allt har bara rullat i en otrolig fart.

MEN idag ska jag faktiskt ta det rätt lugnt, dagen börjar med idrott och därefter svenska muntligt. efter skolan ska jag träffa sanna för en troligtvis trevlig dag. vid sextiden börjar träningen, jag längtar till att bli slagen.

det var allt. over and out. (ps, klaga nu ite på att jag inte skriver, för det här inlägget är otroligt onödigt, men till för er som klagat. haha, ds)


GOING CRAZY

it's complicated, it alway is
igår med tjejerna var bra. väl inne på harrys var det fullt med folk som man kände och mer därtill. snällt av min pojkvän att komma och hämta mig inatt med:)

PÅ VARSIN SIDA AV VÄGEN SOM EN FRÄMLING FÖR VARANN

muntliga i historia är avklarat, cv:t är avklarat och nu återstår intervju sedan är kvällen kommen! det blir till att träffa johanna och sedan åka till fille tror jag, sedan blir det 100dagars festen!


O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig


HI THERE GIRLY. TOOMORROOOWW'S GONNNNA BE A GOOOOD NIGHT

nöter CV tills jag spyr tror jag..
det är svårt när det inte finns mycket att skriva. utbildning hit - utbildning dit. hoppas att de litar mycket till det personliga mötet. svårt är det att hitta en okej och anständig bild också. fick bläddra på min fb lista sådär 7-8gånger bak för att hitta en okej som var ansiktet fram. hello girl!

äääh. nu vill jag ha sommar. håller ni inte med?

ge mig värme. ge mig sol. ge mig utlandsresa nuuuu ! ! !

BUT YOU ARE GETTING OLD.

jag skulle sitta på ett tåg mot paris och låta stockholm vara. jag skulle få den tid för mig själv som jag sagt att jag vill ha.

måndagskvällen har bestått av jobb, matlagning och pluggning. nu är det sängdags för imorgon är det upp i tid och ha prov! ingen som gillar det ordet va? P R O V . skulle inte tro det. men framtiden väntar, planerna för onsdagen står och brinner, jag längtar! girls night out! sen fredagen 12mars ser jag fram emot! pusssssss

LUCKYYYY GIRL?

herre-jesus hur tur kan man haa?
halvligger i sängen i richards lägenhet för jag känner mig lite halvkrasslig och jag har pluggat teori som ett as.. sur och vresig är jag när -pling! ett sms kommer..? en vän till mig FRÅGAR i detta sms om jag har sommarjobb, om jag annars vill ha ett sommar jobb(!!?!!) denne och en annan vän hade tänkt på mig under ett möte på jobbet och ja, bokat in mig till ett möte med chefen! hell ja- fan jag har ju bävrat mig för att jag inte har sökt än, mitt cv är ännu inte helt utformat och jag vill ju verkligen ha jobb. så kommer det sådär? som ett brev på posten, fast ett sms från ingenstans? ja, jobbet får jag ju inte bara sådär. det ska bli intervjuv och cv-inlämning. men fan vad jag hoppas. håller tummarna. fan vad glad jag blir!!


kan bara vintern lägga av nu, snön åka bort under en natt och våren komma fram? tack-ja.

SAME OLD THINGS JUST ANOTHER DAY

det är sjukt vad man ser tillvaron med andra ögon när man är hemifrån. sen kommer man tillbaka och då är allt sig likt. ingenting ändras egentligen, eller hur?

RSS 2.0