minnesluckor?

kommer ni ihåg att jag har berättat om min förmåga(eller oförmåga) att inte komma ihåg ansikten & namn? det hände mig senast igår när en person kliver på bussen, jag är på väg till träningen och sitter och dunkar musik på högsta volymen i ipoden när någon som kliver på bussen skriker "men hej madde! det var inte igår!" fan vad jag inte känner igen människan tänker jag.. försöker minnas vart jag kan ha träffat på denna sociala människa. han sätter sig iaf & börjar prata, frågar vad jag gör nu för tiden "jo jag går i skolan, ganska mycket plugg just nu, dudå?" (i hopp om att få reda på vem personen är) han svarar dock att han är arbetslös. (aha, 89+ alltså..) vi pratar & han ber om mitt nummer med ett leende "det var madeleine va;)?" "hehe, jo du har så rätt så" "bra, men ska inte du ha mitt nummer?" (vad fan ska jag skriva för namn då hade du tänkt?) "jo, det är klart.. hehe fast min mobil är cp just nu, kan inte ringa" sen ger han mig iaf nummret.. när vi går av bussen får jag en aning om vem killen kan vara. han gick på samma skola som mig när jag gick i 6-7an. haha komiskt att han känner igen mig. kommer dock inte på hans namn, så han heter för tillfället "odlaren, vetifanvem". hoppas du inte tar illa upp om du läser(a). rätt roligt men hemskt. all stress som förstört mitt minne! det förstör även mitt närminne. jag har sämst närminne:(

puss

du vet orden jag vill höra. bara du kan säga dem.
4ord, 12bokstäver som knyter ihop säcken. ge mig dem, snälla?
Du och jag är inget vidare bra
men jag kan inte säga nej
Jag kanske rent av behöver dig

johanna nilsson

nu ska jag ta och läsa min svenska bok, som är skriven av
Johanna Nilsson som är en fantastisk författare. boken jag läser nu heter sos från mänskilgheten men jag har även läst de i utkanten älskade som också är skriven av henne. rekomenderar den sista väldigt mycket, både till tjejer och killar! sos är också bra men jag tycker lite mer om de i utkanten älskade, mest för att man känner igen sig mer i den än i sos (trots att man gör det i den boken med). hon är iaf en fantastisk författare som verkligen fångar läsaren med sina beskrivningar, tankar & händelser. hon går rakt in i hjärtat och man känner en samhörighet med karaktärerna i hennes böcker. love it! (ibland kan skolan vara bra)

planerarn!

jag är egentligen bäst på att planera min tid.. det är bara det att jag har svårt att hålla mig till det. brukar kunna planera in väldigt mycket varje dag, det är skola, träning, vänner & plugg. men tyvärr så håller ju inte alltid de perfekta planerna som dem borde, och jag har haft rätt mycker i skolan på sistonde.. ska verkligen försöka bli bättre på att träffa de nära oftare, saknar er & ni vet vilka ni är. <33

stress


jag blir galen på skolan. fullkomligt helt totalt galen. deprimerad också.. fan vad är den bra för? överallt står det om hur mer och mer stressade vi människor blir. stress leder till många negativa saker, bland annat till att några celler i hjärnan slutar produceras.. så varför, varför i H-vetet ska skolan hålla på och stressa oss hela tiden? ditt&datt ska vara inlämnat precis den sekunden, annars får ni ig, du ska vara på den sidan, annars är du efter alla andra och kommer inte förstå något. du ska göra det,det & det. men vart fan tog livet vägen? blir totalt galen, jag lovar! trots att jag sitter och småskratttar när jag skriver det, för alla som känner mig vet att jag oftast inte kan bli sur, utan jag mer flinar och försöker se allvarlig ut(?), så är jag irriterad nu faktiskt! men tillbaka till ämnet, STRESS förstör människor! människor får psykiska sammanbrott av stress, så varför gör skolorna att eleverna idag känner sig så oerhört stressade hela tiden? när lärare låser ut elever i 20minuter när dem har genomgång för att de kommer 2minuter försent. de är försenade för att de har haft lunch, kanske missat en buss & behövde verkligen springa för livet, bara för att komma fram till en låst dörr? eller för att personen istället för att komma i tid utan böcker & papper, väljer att springa och hämta sakerna, försöker att göra det på 2 minuter men sen kommer försent & därför förlorar en hel genomgång? det är dålig stil tycker jag.. dålig stil av lärarna. visst, jag förstår dem till viss mån, självklart måste det vara oerhört frustrerande om folk kommer inspringandes när de ha genomgångar.. men kan dem inte vänta med att ha genomgångarna 5-10minuter in i lektionen och alltså vänta 5-10minuter med att låsa dörren? för det är inte senare än så de flesta kommer.. sen är det dethär med lärare som sätter frånvaro fast man är på lektionerna? nu är det ju fixat & klart, men det är irriterande att få skolk för lektioner man egentligen var med på? det förstår nog vem som helst.. fan vad jag längtar till studenten säger jag bara! life, here i come!

måndag, kära måndag

skitdag i skolan idag.. segt som fan och jag hade godissug som aldrig förr! lyckligtvis hade jag ingen foto, så jag hann hem idag innan träningen:) tog en tupplur i soffan till top model för att sedan slänga i mig en macka & springa till bussen. ganska hård träning idag, riktigt skönt! kommer nog inte känna så mycket i kroppen imorgon, men svettades gjorde vi allt. värst var nog grabbarna grus som vanligt;) iaf, efter träningen drog jag med paulina till sporthallen & kollade handboll-guif förlorade:( sen drog vi hemåt med vår taxi för kvällen, vem om inte r själv? hem till mig, glo csi & mitt i ansiktet(?) skratta & halvsova på soffan gick det ut på. nu ska jag lägga mig med min förbannade svenska bok som aldrig tar slut? måste läsa ut den tills imorgon för då måste jag börja med min engelska, som ska vara klar på tisdag med en uppsats jag ska skriva? fan vad rolig min helg kommer bli! massa matte måste jag göra också, ligger efter för vi inte gör något på lektionerna. orkar inte liksom.. en liten lycka är att jag har trots allt sovmorgon på torsdag för alla andra har kemiprov, synd;) så börjar dagen i badhuset med idrotten (yes!!!!!) alla som känner mig vet att jag älskar att simma, happy me. puss på er alla, känner mig mycket gladare nu än vad jag gjorde på dan, det är nog tack vare en speciell person. vet inte om den läser det, du läser min blogg bara ibland men om du gör det så tack:) du vet varför.

har förresten haft sådär orförberett prov i engelska med uppsats, lyssna & läsa inför nationella proven i engelska A (ja vi läser A i ett och ett halvt år, B i ett halvår. konstigt, men så det är)(vi måste även skriva alla texter i svenska och engelska som är betygsgrundande i skolan, för hand, ingen dator eller liknande är tillåtet. orättvist? javisst!) ska få reda på eng-läsa imorgon, är spänd för detta kan hjälpa mig ifall om det går galet på nationella om någon vecka. hitils har det gått galant, är stolt över mina prestationer. puss på mig. puss på dig. puss på allt.

.

omg.omg.omg. min katt ligger brevid mig & sover i min säng, så börjar hon smaska i sömnen(!) haha ni som har sett henne vet att hon inte är som andra katter.. jag skulle mer beskriva henne som en katt/hund/människa. ursöt, helt underbar och perfekt. nu lyssnar jag förövrigt på coldplay - the hardest part en underbar låt som jag lyssnat på i bilen hela helgen, helt fast! nu ska jag ta och sova, upp tidigt imorgon sen är det träning på kvällen...


141

jag har gjort så jävla många misstag i mitt 17år korta liv. några av de misstagen måste jag leva med konsekvenserna av resten av mitt liv. så är det bara, inget att göra något åt. jag skulle vilja vara sådär häfftig som tjejer på film är, leva livet i den sekunden man är i, i nuet alltså. varför går det inte? förstå vad mycket mer man skulle njuta då! att kunna skita i om allt man gör just NU är fel, gå på magkänslan och skita i resten.. men så är det inte, speciellt inte i våran stad där rykten sprids med vinden. ibland vill jag bara få allting ogjort, men det skulle inte ha gjort mig till den jag är idag? man växer med sina erfarenheter och jag kan säga att jag har nog vart med om väldigt mycket. så vad ska man göra? gå och fundera på sina misstag eller ta ett nytt tag?
jag kan iaf lova att jag ska börja försöka att se framåt, från och med nu. för min&andras skull. så om du vill vara en del så vet du vad du ska göra. (förresten fyller jag om 141 dagar)

jag önskar att du läste det här just nu, jag önskar att du låg här brevid mig och höll om mig, jag önskar att du förstod mig som ingen annan, jag önskar att du fanns.

22.22

vet ni? jag önskar mig alltid en och samma sak när klockan slår 00.00, 11.11 & 22.22 jag har gjort det i kanske snart ett år. vissa tycker det är löjligt att önska sig, men jag gör det bara.. det kommer som en reflex. och orden jag tänker är alltid samma. en och samma önskning. 26bokstäver, 7ord. samma önskning som alltid, och det är en önskning som aldrig kommer att kunna gå i uppfyllelse helt. för det är omöjligt i verkligheten. undra varför jag fortsätter önska mig det ändå? jag kanske kan komma nära det, men aldrig helt. tyvärr.


:)

kort sammanfattning av helgen:
fredags: miljöprov i skolan, träffa r, hem till mig där 20 rosor väntade(!) kollade gossip girl & åt chips
lördags: fika på waynes, jobba (skulle vara själv med min grupp så r hjälpte, tack och lov!) det var kaos i badhuset eftersom det var tävling i en annan stad och vi var bara 4 tränare som skulle ta hand om allt? helt sjukt.. sen  blev det carino med tjejer, åka till en tjej & baka tårta osv sen var jag tvungen att åka hem:((
söndag: idag ska jag iväg till vingåker med r sen hem till r för madren fyller år, grattis! måste nog plugga lite också, skit..

vi hörs, puss♥


sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

18åring

det blir ett stort grattis till martin p som fyller 18år idag! firade hemma hos honom med smörgåstårta, coca cola och släkt. trevligt trevligt, sen kollade vi på lilla landet lagom och blattefierad(?). riktigt skojs. fan vad sugen man blir på att fylla alltså! men snart jävlar! bara 4,5månader kvar. har kommit på smartaste grejen. jag fyller på en söndag(suck) men det blir att jag drar ut efter 12slaget på lördagen istället;) så var med då, för då smäller det kan jag lova!

.

i want it that way. är det så jävla svårt att förstå?
aint nothing but a heartache.

krångligt

om någon kunde se livet ur min synpunkt, om någon bara kunde leva sig in i min hjärna och mitt hjärta för en dag, och sedan berätta vad den upplevde. fyfan vad skönt det skulle vara.

känns som något jag skulle behöva.. fan varför krånglar jag till saker hela tiden?
-miljöprov på fredag för er som ville veta & tycka synd om mig. jag kommer att dö.

mamma+madde=sant

idag var jag på stan med min kära moder. jag köpte jacka, mössa, byxor & linne. sedan hittade jag även 2par underbara skor som jag troligtvis kommer bli lycklig ägare av till iaf ett av paren. ena var sådär riktiga höst-stövlar (höga och tighta som jag vill ha dom) de andra var ett par vinter skor som dom bara hade 1par(!) av, lyckligt men sorgligt om dom tar slut. dom var sådär underbart varma och relativt snygga för att vara vinterskor. svarta, halvhöga med knyt och skitvarma. någon som har lust att skänka 2500:- till en stackars tjej?

..

det känns som om jag skulle slänga mig ut från en balkong på 100våningen, blunda och hoppas på att du står och tar emot mig. men vad händer om du inte är där?

jag i ett nötskal

jag är nog rätt svår för vissa att förstå sig på... jag vet inte varför, men så fort någon börjar komma nära mig så drar jag mig ifrån. det är som en reflex. tror det är för att jag är rädd för att bli sårad... men hur ska jag veta? jag ger också upp väldigt lätt. väljer hellre den lättare vägen bara för att slippa kämpa. tror det är för att jag har kämpat så många gånger förut men inte fått ut ett skit av det.. så det handlar kanske i grunden av en rädsla? hursom iaf så är jag en väldigt komplex person att komma nära, tyvärr. vill jag bara säga att det inte har vart meningen att såra vissa personer som jag har, jag blir bara så rädd. förlåt.

how she is

det värsta är att jag gav allt jag hade, men vad fick jag tillbaka?

fick sötaste låten av min älskling paulina:
She loves to walk on the beach
She'll take you to places you can't even reach
She always stares at the rain
And in her eyes you can't feel her pain
She likes to sleep on your shoulder
With her legs on top of you
She loves when you tell her you love her
'Cause she would do anything for you
Don't you ever push her away, even when you're mad no
She'll remember, it wont go away and she'll be so sad

I must confess I know how you feel
When you kiss her and you love her
'Cause I've been right where you are
And you have been askin' what's the deal
How do I know all about her
I'ts been so long ooh
I'ts so far

She will write you poems but ( You'll never get to read them )
She knows how to get your trust ( And that you will never sting )
She will always put you first so you should do the same
'Cause she'll leave you if you don't, trust me I know ohwooow

höst?

nu är det höst, big time. löven ändrar färg och man får den där speciella känslan i kroppen. det är rätt mysigt ändå, trots kylan.. tyvärr så har jag dock nästan alltid lite sådär höst-deprission. vet inte vad det är, men alltid när hösten kommer så känner jag mig nere & sjukt ledsen för det mesta. tyvärr. sen är jag förkyld som grädden på moset, fast vem är inte det i vårat fagra land den här tiden? man måste helt enkelt försöka hålla ut, stå ut med att man mår piss ibland. för allt löser sig med tiden, right? ibland vill man bara kunna skita i allting. men det går inte. fuck.
   igår var jag på handbolls match mellan guif & något lag. guif vann, såklart. rätt bra match, guif ledde hela tiden & i pausen blev man bjuden på bulle&coca cola. alltid najs. 
idag är det skola, som vanligt. har håltimme, som vanligt. är trött, som vanligt. fan kan det inte komma något speciellt och krydda min vardag? den känns så tråkig just idag, just nu. ingen träning blir det heller, jag är för sjuk. fan piss & äckel. höst deprission skit.

lucky me

jag blir lite halvt sådär hel-tokig.
åkte hem till min kära mor igår efter träningen(som inte var alls så rolig som jag hoppats på. den var inte hård för 5öre). där blev jag glatt överraskad av en rabatt på hm som jag intjänat för det jag handlat för där. tack! sen gick jag igenom höst/vinter katalogen och bestämde mig för att beställa lite grejer. tack till mamma som ska köpa jacka åt mig.<3 
en ganska stor anledning till att jag åkte till madre just igår var för jag hade hopp om att kunna använda min kära dator eftersom den hos padre är sönder som ni vet... men icke! då funkar inte internet och jag blir galen. det är nämligen en kär bekant till mig som ganska nyligen fixade den efter att ha varit ur system hela sommaren. jävla skit säger jag. och bajs och allt annat omoget.
inte nog med det så spillde jag ut socker över hela köket, hamnade inte i säng förns efter 12snåret (skulle upp redan vid 6 eftersom jag skulle ta bussen 7.35).. men värst av allt är att jag vaknade ca 4.30 av att det klickade i mitt rum. jag trodde att katten låg och slickade på något, så jag slog i väggen i hopp om att få henne att sluta(a). det slutade inte låta, och för ett ögonblick blev jag rädd att jag hade något obehagligt djur under min säng (för det var där det lät) som kanske en stor ödla eller likande. ärligt, jag var rädd för det:/ det fortsätter och låta och jag bara måste kolla vad det är, med en blandning av skräck och trötthet tänder jag den otroligt ljusa lampan & drar ut sängen... då ser jag det, vatten(?) jag märker att det droppar från taket/något rör. vet inte vad det var. jag springer iaf och hämtar handdukar och riggar upp värsta avancerade "ej droppljud som stör min sömn" med massa handdukar hängandes från taket i snören och handdukar i sängen. nöjd som jag blir går jag och lägger mig. klockan är nu lite över 5.. det dröjer inte länge innan handduken som hänger från taget blir genomblöt och droppar ner och gör ljud av sig. fan! då kommer jag på en ännu smartare idé! jag ställer ett glas i sängen på handduken som får ta emot vattnet. trot eller ej så löser sig problemet där, och jag kan äntligen somna om. när jag vaknar av att klockan ringer kl 6 säger jag till min låtsaspappa vad som hänt under natten och han säger att jag borde gått in till dom direkt.. orka! tydligen har våran kyl cp:at sig med kolsyremaskinen och det var vatten i hela köket.. trevlig natt.. not. rip mig.

the hot chick

nu sitter jag med paulina i min skola och vi väntar på att träningen ska börja.. vi fördriver tiden med prat, skratt och film. tänke bara tipsa er läsare om en riktigt rolig film som faktiskt är helt upplagd på youtube, vilket verkligen passar när man sitter såhär i skolan och vill fördriva tiden. de flesta har nog redan sett den, the hot chick heter den iaf:) lägger in ett klipp ur den som är så störtskönt. rätt sann text faktiskt, och jag kan den utantill, tyvärr 

imorgon är det skolfoto förresten, skit. förlorar sovmorgon och man har alltid dålig hårdag när det är det. dubbel-skit.


again and again

jag är besviken på dig, fastän jag egentligen redan då visste att jag skulle bli det. men jag ville inte tro det, jag vill tro att du har ändrats. kan verkligen inte tvivla på dig. fast det inte är första gången. vill lita på dig, allt du säger. men det fungerar inte längre. jag får inte, kan inte. det gör för ont. som en vän säger, man ska inte vara rädd. men jag är det. jag är rädd för allting egentligen. hur blir man orädd? hur vågar man satsa allt på något när man bara har blivit sviken hitils? jag vågar inte. men vågar man inte satsa, då kan man inte heller vinna. ett pris värt att betala? jag vet inte. jag vet inget längre.

dator, träning & plugg

fan helvetes jävla skit äckel dator jag har. den fungerar inte. inte alls. inte ens 1minut. jag dör.
så just nu sitter jag i skolan, har härliga 3timmar håltimme som jag faktiskt tänkte spendera med att göra klart ett biologi arbete som vi ska lämna in imorgon, och eftersom jag inte kan jobba hemma så tänkte jag göra det nu. bra tänkt! för inte har dom lagt in progamen/et(?) på min skoldator så den fungerar hemma heller. otur som jag har slutade dom med datorn precis över mig, vilken betyder att det är min tur nästa omgång. men det är just idag jag behöver den? förstår dom inte det? -suck.

det är skolfoton den här veckan, därför går halva skolan sådär extra fint klädda. det är ganska patetiskt, förlåt. men ärligt, skolkort är skolkort, det är väl till för att vi dels ska kunna spana in möjliga ragg, dels för att kolla efter personer vi känner och dels för att kunna kolla på bilderna i vuxen ålder och minnas tillbaka på denna underbara(?) tid. tror det är mest till för det sistnämda egentligen, och dels för lärarna såklart, när dom ska lära sig våra namn som verkar så jävla svårt. stackarna.

i måndags var det träning igen, den förbaskade träningen som jag får sån träningsvärk av. men fyfan vad glad jag blir av den! det hemska var dock att jag fick bära en gubbe i måndags. vad kan han ha vart, 30-40?? fan han var inte liten. men tränarna tyckte att han skulle vara med mig. tack. det gick sådär. när jag kom hem på kvällen överraskade jag mig själv med ett trevligt bad med ljus och massa mys. tack<3

i tisdags tog jag det super lugnt, det var vilstajoggen i skolan men tack vare snälla camilla kunde vi spela minigolf. det gick sådär. sen åkte jag hem, lästa min äckliga svenska bok & somnade på soffan. vaknade av att r ringde på dörren, jag ville sova vidare så han skulle försöka fixa min dator. förjäves. tyvärr.
efter lite gråt över min dator när jag äntligen vaknat till bestämde vi oss för att kolla på gossip girl eftersom han hade tagit med datorn som jag så snällt bad han om. (tack) hela dagen/kvällen gick åt att kolla på gossip girl och när han åkte hem somnade jag nästan dirr.

idag är det träning igen som gäller. taggad till max, hoppas dock att jag inte behöver lyfta gubben(förlåt om du läser) igen. det var rätt tungt, rätt jobbigt. alla skrattade. men först och främst ska jag ta och göra klart biologin. puss♥

...

åh vad jag längtar tills studenten..!
man känner vibrationerna från 3orna på skolan, de har ganska nyligen testat sina mössor. alla är så förväntansfulla men samtidigt så nervösa, vad ska komma härnäst? själv kan jag inte bärga mig, tänk frihets känslan när man stormar ur skolan, en sista gång! jublet av friheten och självständigheten.
tyvärr har jag då 2år kvar.. men det kommer gå fort hoppas jag. bara jag inte glömmer av att plugga, då är det kört. jag måste ta tag i skolan nu faktiskt. alla prov börjar komma krypandes, är inte alls beredd.. men jag lovar, jag ska ändra mig. puss♥

same old story?

håltimme, duvet.
korridoren är ganska full i skolan just nu, jag sitter här & bloggar med håkan skrikandes ut bland alla nya 1or på skolan. undrar vad dom tänker om allting, tänker dom som vi gjorde förra året? har dom samma problem som vi? hur ser dom på oss? om du är etta på rinman så speak up! alltid roligt att veta...

Och när du ser på mig är det knappt jag minns ett enda öknamn de kallade mig
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in
Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din


con-fucking-gratulations

på min bloggis som firar 1 vecka idag! -stolt
idag vaknade jag som ett stolpskott runt 8 av ett sms från R där det stod att sofie farman satt på samma plan som dem på hemresan. "trevligt, men vem fan är hon?" tänkte jag när jag läste det helt nyvaken & morgongroggy. jag förstod ju att det var en kändis, men ni som känner mig vet hur jag är med namn & ansikten. DET FUNKAR BARA INTE. min hjärna kan verkligen inte para ihop ansikten med namn. det blir liksom på stan "ah, jag känner igen (den).. vet inte varifrån, hur eller varför. men jag tror att jag har pratat med (den)" samtidigt som man får ett saftigt leende och ett glatt "NEMEN HEJ:D" "hehe, nemen hejsan!" brukar jag då kunna få ur mig.. samtidigt som jag akut försöker få fram vart jag sett människan förut. tragiskt är vad det är. stackars lilla jag.
-för att återgå till min morgon. jag kunde tyvärr inte somna om efter sms:et utan jag startade min dator och började glo Andra Avenyn. kära kära andra avenyn! sen sov jag halva dagen, träffade r & gjorde absolut ingenting. förutom att sova, glo på "vem kan slå filip & fredrik" och åt chips & mat. förresten fick jag världens godaste parfym av honom. tack!



ge min en stadig grund att bygga drömmar på.

nattfilosofi

snart har jag haft min blogg i en vecka!! det känns sjukt eftersom tiden har runnit förbi så fort, men ändå känns det som om det var evigheter sen jag gjorde den..
det är läskigt det där.. hur tiden ibland kan verka gå så långsamt, samtidigt som den går så fort. man borde egentligen ta tillvara på varje minut i sitt liv för man vet aldrig vilken som blir den sista... som dom sa på en film vi såg på hos paulina idag "gör kaos i ditt nu, då vet du att du lever" det är sjukt sant. det är inte förns man har problem som man kan känna att man lever..


man borde egentligen alltid försöka att leva i nuet, glömma alla minnen för några sekunder. det är trots allt idag som du kan göra skillnad eftersom du kan inte ändra på något du har gjort, idag kan du försöka göra något bra av dina misstag istället, försöka vända dom till något bättre! allt man behöver göra är att se en ny fräsch början. 
 -lev i stunden, igår har passerat, det är idag du kan göra skillnad.


lördag

underbart! totalt jävla fucking underbart! -jag är med paulina, världens bästa tjej:)
idag började med att jag vaknade klockan halv 10 och var skitpigg, inte undra på eftersom jag somnade tidigt till filmen The Holiday som nog är en av världens bästa filmer.. den är helt perfekt, handligen, skådespelarna (vem blir inte tänd&kär i jude law när man ser hur underbar han är mot sina barn och cameron diaz?) jag blir det iaf! sen såklart känslorna som man får med filmen. man blir helt indragen... en väldigt bra film som jag verkligen rekomenderar till er som inte sett den än.

tillbaka till idag.. jag skyndade mig in till stan, gick och käkade med P och sen gick jag till badhuset för att jobba lite. det var väldigt jobbigt för dom små skitungarna suger verkligen musten ur en.. de vet verkligen hur man ska göra för att få oss tränare att tappa tålamodet. puh.. efter träningarna åkte jag & paulina hem till henne. vi lagade mat, kollade film & satt barnvakt åt hennes lillesyster. väldigt mysigt:) nu kom nancy och vi ska kolla film eller något annat roligt. kanske skriver senare:) ha det bra! puss♥

rosanna gunarsson -blivande stjärna!

sitter framför datorn med min låtsassyster och lyssnar på hnenes nyaste låtar.. det är sjukt vad bra dom är! blir galet glad av dem, vänta ni bara. ni kommer höra från henne i framtiden, tro mig!
"i just want you to love me like i know you can
i just want you to hold me like i know you can"


reflex eller artighet? sanning eller lögn?

-jag mår toppen, tack som fan för att du frågar.
ärligt, hur många är ärliga när dom svarar på frågan "hur mår du?"..? för mig kommer det iaf som en reflex "det är bra:D själv?" med ett jätte leende på läpparna. inte fan är det alltid det är sant, eller? jag tänker liksom inte först, utan det kommer & sen tänker man "nejfan, jag har ju lunginflamation?!" och DÅ säger man som det är. varför är det så? är det från barndomen när man lärde sig att svara det? är det bara för att vara artig? är det någon mer eller är jag helt trög?

sen kan man såklart även ha andra anledningar att svara "bra" på frågan. tex så orkar man kanske inte svara ärligt, för det tynger en? fast det kanske är det ända rätta, för att kunna må bättre behövs ibland pratas om problemet. man kanske inte orkar berätta, för att man inte vill att folk ska snacka. men hur bra vänner är de då egentligen? är de ens värda dig? om man väl mår dåligt så svarar man troligtvis inte det första gången iaf.. inte jag iaf, jag svarar på tredje, kanske andra.. är det att ljuga?

är det värt det?



satt på bussen och filosoferade de ca30 minuterna jag som alltid har på mig.. jag kom att tänka på "är det värt det?" liksom till allting. generellt sett alltså, vad är värt vad? ska man ge upp sig själv, den man är för att göra någon annan nöjd? då är man väl inte sig själv längre... eller? när har man gett allt, och när ska man inse att man inte kan släppa allt annat bara för en ända grejs skull? det kommer alltid nya möjligheter. är det värt att plugga som ett djur när man är ungdom, och då missa "livets bästa år" som alla säger? säger inte alla föräldrar & vuxna det, att man ska ta vara på att vara ung, leva livet liksom.. men hur mkt liv får man om man pluggar hela dagarna? eller som i mitt fall när man går till halv6 tre dagar i veckan och knappt får tid över åt annat? vore det inte enklare om man bara kunde bli född färdigutbildad, smart som fan liksom.. då slipper man slösa bort så mkt tid, och kan redan då börja jobba på dagarna och leva livet hela nätterna? sådär ja, lite buss-filosofi, varsågoda. puss♥

fredag hela veckan



idag har jag då tagit första dosen av vaccin mot HPV (mot en spec. cancer)
det känns rätt bra, bler rätt yr och trött dock, men det var vanligt att man blir!
nästa vecka ska jag tillbaka & ta ett annat vaccin sen om 2 resp. 6månader igen..
tur att man inte är livrädd för nålar, & jag behöver egentligen vänja mig om jag ska
bli barnmorska som jag har tänkt mig? så det är bara att köra på.. dock tråkigt att
det var första gången jag åkte till vc själv, utan min kära moder som tyvärr är på
kryssning med min mormor<3

skolan börjar 15.20 idag för mig & har då endast en timme miljö, ME LIKE!
alltså fyfan vad roligt vi har på dom lektionerna.. det är helt sjukt. hur skön grupp
som helst! ikväll blir det bara lungt pga. vaccinet, tyvärr, men det kommer fler dagar.
idag blir det myskväll med min padre & låtsas madre med chips & cola:)

måste bara lägga till att igår övningskörde jag också! haha synd för mina medtrafikanter dock! det var då andra gången jag körde och vi åkte runt på vilsta industriområde där jag övade på det mesta. fick lite panik när jag hade en långtradare efter mig, men det löste vi. jag gillar min pappa, han är störst, bäst & vackrast<3

puss♥

torsdag

jag har kommit på en skitsmart grej! istället för att sitta i skolan och tråka i 3timmar så åkte jag hem efter idrotten idag. jätte skönt med en liten sovstund:) men nu måste jag dra, skriver troligtvis senare för nu ska jag ha miljö:) synd för mig btw att jag ska ta vaccin imorgon:( rip.  puss♥


nu kan du få mig så lätt

åhfyfan.. oskönt att man satt och vänta i skiolan 1,5 timme på att börja en lektion, sen när man går ner till salen står det en lapp på dörren "webb-design lektionen är inställd idag" tack för upplysningen och den stora lappen! så då var det bara att åka hem och somna på soffan. oerhört lite sömn inatt..

snart slutar johanna som ska komma hit en svängis:) så ska jag packa det jag aldrig gjorde förrut, för ikväll bär det hem till min papi. kanske blir ut och övningsköra till och med? får hoppas iaf:)

imorgon är det träning som gäller, måste kolla efter min ipod där.. den försvann nämligen i mångdags efter träningen... den borde inte ha blivit stulen? bara vi där ju.. äh, upp till bevis imorgon. puss♥

ett ord räcker..

TRÄNINGSVÄRK knäcker.
fyfan vad hemsk men skönt, och dom förjävliga trapporna i skolan hjälper inte till speciellt mkt. skön dag idag iaf, om man inte tänker på den OFÖRBEREDDA ENGELSKA UPPSATSEN vi skrev på engelska lektionen idag. det gick piss verkligen, och såklart är den betygsgrundande. fa-an säger jag bara.

idag blir det sluta tidigt, klockan 3 redan.
jag ska hem dirr & sätta mig och försöka läsa ut min svenska bok för att sedan kunna fokusera på engelskaboken som skulle vart läst till sida 118(?!) idag. trots att vi fick boken för prick en vecka sen och att vi har en svenska bok som vi också ska tänka på? det är iaf sjukt.. såklart så ska det bli stora arbeten om båda böckerna. älskar hur våra lärare planerar tiden & pratar med varandra! NOT.

efter den tråkiga lässtunden ska sötnosen johanna komma över:) ska försöka få henne att fundera på att gå med på prova-på träning imorgon, någon annan som har lust kanske? nu ska jag snart på lektion, puss♥

The road of life may twist and turn
There's so many bridges to cross
Don't let our love be lost

ont i hela kroppen...

idag har jag då testat på weng chun, en riktigt upplevelse kan jag lova! det var hemskt&underbart på samma gång. svettades som aldrig förr, men fyfan vad skönt det var!! det blir nog att testa på igen på onsdag sen får jag se om jag fortsätter. tråkigt bara att vara ända tjejen, försöker få med mig johanna men hon är lite skeptisk;) själv älska jag det, älskar att träna, mår så bra efteråt. (trots den extrema träningsvärk alla berättade att jag kommer ha imorgon, som redan har kommit in i kroppen som svidande i muskerna så fort man använder dom. men det är skönt! för då vet man att man har kämpat!). Förresten så vann jag ett vad idag om träningen, jag och P slog vad om vem som skulle slå vem, jag vann såklart, för jag vann överlägset över honom.. nästan iaf ! så nu är man skyldig en fika, men vad gör det när man får äran som vinnare? inget!

nu äntligen ska jag ta tag i träningen igen efter ett långt uppehåll pga slöhet & sjukdommar. längtar sjukt&nu kommer ni se mig nästan varje dag gå till skolan med den stora feta träningsväskan, för jag hinner ej hem imellan. men jag gillart<3

You were my sun, you were my earth
but you didnt know all the ways I loved you, no
So you took a chance, made other plans
But I bet you didnt think that they would come crashin down,
no

you told me you love me
Why did you leave me all alone
now you tell me you need me
When you call me on the phone 

Boy I refuse
you must have me confused with some other girl
the bridges were burned
now its your turn, To cry

hopplöst onödig tid

jaha, då sitter man i skolan nudå. jag har håtimme som förövrigt har blivit en stor vana det här året för mig, typiskt att jag valde den där miljöinriktningen kan jag känna ibland.. men det är värt det, jag skulle aldrig orka plugga som dom andra stackarna i min klass behöver. jag får mer fritid tänkte jag, men jag har kommit fram till att jag nog faktiskt inte får det, det är nog tvärtom istället, tyvärr. detta beror på att jag slutar halv 6 TRE gånger i veckan, och min tidigaste dag är 3, medans vissa lyxostar i min klass har sin senaste dag till 3, fuck!
lite onödig fakta om vad jag som naturare har jag ägnat mig åt på håltimmen är att räkna ut hur många timmar jag slösar bort i skolan på att bara sitta och inte göra ett smack. alltså på mina håltimmar, för trots att man borde plugga på dom så har man aldrig orken, man tänker "äh, jag gör det hemma istället, nu kan jag spela för jag var så duktig på lektionen" (och inte fan pluggar man när man kommer hem 6- halv7 för då är man så slut och är nöjd över att man klarade en så lång & slitsam dag i skolan). men iaf, jag kom fram till att jag har 11,4 TIMMAR i veckan där jag sitter  i skolan och inte gör ett smack. okej, jag kanske äter 2,5av dom timmarna.. sen blir det att jag sitter och bara väntar på att ha lektion i cirkus9 timmar varje vecka om jag inte får tag i någon vän som vill fördriva tiden, vilket brukar fungera i cirkus 4timmar i veckan samanlagt kanske. det är sjukt. förstå vad jag kunde göra de timmarna om jag kunde skjuta upp alla lektioner och slippa hålisarna!? fuck hålisar säger jag! finns bättre sätt att slösa sin tid på, speciellt eftersom man ska försöka leva livet som om varje minut var ens sista, men hur kan man det om man är fast i skolan för att vänta på lektioner som man egentligen inte vill ha? skola = frihet

rip mitt liv, jag kommer få men för livet. puss♥

jag kan om jag vill

jag har trots mitt segande ändå hunnit med en del idag tex:

    •städat mitt rum
    •fyllt en varukorg på la reudoute som jag kommer beställa så fort jag får pengar
    •mätt ut min exakta bh-storlek på en internetsida (haha)
    •pluggat lite matte
    •gått promenad
    •åkt till maxi med tobbe, som jag förövrigt inte hade träffat på hela sommarlovet! alldeles för länge sen, men roligt vare att se dig igen:)

imorgon händer följande:
    •skola 8.30-17.30
    •testa på någon kampsport där jag troligtvis kommer skämma ut mig totalt
    •packa inför papi
    •åka till papi
    • förhoppingsvid inte plugga


söndagsöndagsöndag

What i did to you was hurtful, what i'm going through is hurtful.
-men vad ska man göra liksom, vi har gjort det vi kan men tiden räcker inte till?


åh, jag måste bara säga att jag blir galen av det här vädret. idag har vart en underbar, men typisk höst-söndag. jag har inte gjort ett smack men ändå så har tiden gått så fort. jag blir sådär halvt super-depp av vädret ute, allt man ser är gråa moln som verkar vilja (och troligtvis har eftersom det är september) ta över solens plats efter sommaren. men ändå så kan det vara mysigt med det här vädret, dvs om man har någon att dela det mysiga med. finns det något bättre än att kura ihop sig med någon man tycker om under ett täcke/filt med värmeljus i hela rummet & en bra film rullandes? jag tror inte det va, speciellt inte en sån regning/molning söndag som denna. men icke! här finns det ingen mysig kille som jag kan dela detta med, men tur är väl då att man har sina vänner! dom är egentligen 1000miljoner gånger bättre än killar på alla möjliga sätt och vis. för det första så förstår vi tjejer oss på varandra mycket bättre än killar, för det andra så kan man ligga & råskratta åt något otroligt töntigt & oroligt, bara för att det blir roligt när man är mer er. så, vad är då bäst? att vara med tjejkompisar eller mysa under filt med en kille? jag vet inte, allt jag vet är att jag verkligen älskar mina tjejer över allt annat, ni är bäst & som ingen annan<3 så jag säger nog tjejerna, såklart! puss♥

ps. extra depp eftersom jag borde plugga egentligen men det går bara inte, är inte det minsta sugen. fan! jobbigt imorgon i skolan:( ds.


nervös, oerfaren & uttråkad?

Jaha, då sitter man här med en helt tom och nystartad blogg. Rätt fräscht när man tänker på det, men oj vad svårt det kommer att bli att fylla ut dagarna med mitt extremt tråkiga liv, eller? Nej det ska nog ordnas som ett tjillivipp eftersom ni troligtvis kommer att få höra om mina tankar gällandes det mesta i den här bloggen. men jag kan varna er rerdan från början att dom inte alltid är speciellt genomtänkta och skärpta, eller? Ni får själva göra er egen bedömning om ett tag, men döm inte boken efter dess omslag. Eller i detta fall: bloggaren efter sitt första inlägg. Men för att prata om något annat, ni kanske undrar varför jag inte har haft en blogg innan och varför jag valde att göra en just nu? även om ni inte undrar får ni veta ändå: svaret är enkelt: 1-jag hade jävligt tråkigt. 2-jag har funderat på det här med att skriva blogg rätt länge men har aldrig riktigt tagit tag i grejen. Men nu jävlar är det igång! Får se hur länge det i håller sig bara;) ha det bra! puss♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0