VILKEN GLASS ÄR DU?

jag måste skamset erkänna att jag hittat tillbaka till bilddagboken och alla dessa egobilder som finns där. men iaf, väl inne så hittade jag en halv hysteriskt rolig fråge-grejs om "vilken glass är du". första frågan jag får lyder:

Plötsligt ser du dig själv på nyheterna på TV. det första du gör är att:
1. öppna fönstret och skrika det högsta du kan: "jag är en nyhet!"
2. fryso bilden med fjärren och ta ett foto av bildrutan
3. skriva en autograf till dig själv.

haha. jag vetifan liksom. balanserar mellan 1 och 3. vilket skulle ni göra? skönt med 1an, då får man ur sig liksom..

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

FÖR NU GÅR JAG OCH MÖTER DENNIS!

YOUR GIRLFRIEND IS SLIPPING AWAY.

vilken dag måste jag bara säga! vilkeeen dag!

första: engelska muntliga gick bra
andra: ma d och webbdesignen gick bra, jag fattar äntligen wb!
tredje: jag har inte bara fått ett, utan två st arbetserbjudanden idag! båda utan att jag sökt (ena hade min pappa lämnat in intresse för bara).. komiskt och underbart samtidigt. båda ligger på onsdagar och tackade ja till båda, ena kommer jag dock bara att kunna genomföra vissa veckor. men jag gillart!
fjärde: dennis kommer till etown inom en timme, tog fel på dag förut. men nu jävlar är det nära. happy!
 

så, imorgon blir det tight med tid... skola, skynda hem och hämta baddräkt, skynda till nya jobbet. nervöööös? ohja!
Discobitch - C'est Beau La Bourgeoisie

BALLAR AV STÅL?

nu när jag läser orden BLÄH, BLÄH på folks bdb, facebook, bloggar, msn, och you name it. vet du vad jag tänker på då? jo dig, jag ser bilden i huvudet framför mig när du sitter där och kör. på väg från dig till mig. jag sitter i passaserar sätet bredvid och du gör sådär med händerna i luften och gormar ut ett stort: BLÄH,BLÄH!!




HAHAHA MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR BUTTERFITTAN.

MEN JAG SKITER I DET.

du kan få mig hur lätt som helst
det räcker med att jag är den förste som du tänker på,
när du vaknar och känner dig ovanligt grå
-lasse lindh

news-flash. det blev ingen utgång igår. kanske för att jag somnade i soffan, grabbarna var trötta, sugna på harrys och malin skulle upp och jobba. vi sparar det till framtiden, och då blir det storslaget, häfftigt och ballt. jag gillar det här folket. skönt liksom. det kommer blir hårt som fan. kul som fan och jag gillar't. mycket.


ett stort plus i kanten en sån här söndag är att jag blir glad av musiken jag lyssnar på, snön är nästan helt borta, jag är ledig imorgon och dennis kommer äntligen hem imorgon och då ska vi seeees.

Och jag vet, jag vet, jag vet, nån måste börja ge
Ja, börja ge för att kunna få

JAG KUNDE INTE BRY MIG MINDRE

du är så jävla hög, du är så jävla bög. du är så jävla fög.

ni glömde väl för tusan inte att släcka ner idag? annars jävlar..!
hemma hos mig pågår det ett kalas för fullt för min låtsas far bror ellfolk som fyller 44barre idag. (stort grattis)! vi skålar lite, badar i tunna och bastar för fullla muggar. alla under 30 ska vidare ut på korgen också, det gillar vi starkt! cred till min storesyster som ska upp och jobba imorgon. vi tror det blir centro, eller? vi ser väl hur det blir helt enkelt. men iaf, vi släckte ner hela jävla huset fastän det var fest. ljus överallt, samling i soffan och på kuddar runt bordet sedan vidare ut till tunnan. min familj är skön. sjukt skön. thailnads känsla över det hela. längtar tillbaka som fan.
ni får ursäkte det här inlägget. jag är s.k. på topp just nu! ciao

JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ DIG?

skit, fick precis ett samtal:
natta:vart är du?
jag: hemma, vadådå?
natta: det är ju utbildning!
jag: helvete, jag sov, är det nu?
natta: ja! det har börjat, skynda dig.

skit, skit, skit och helvets skit!
hur fan kunde jag glömma? helvete.
tur att jag har en underbar mor som åker genom halva stan för att hämta mig


uppdatering:
utbildningen var helt klart värt besväret. en skön snubbe som stod och pratade om skit. han hade bra humor och skrek rätt så friskt. påminde lite om en kompis till mig, som jag ifs anser har världens bästa humor. ni vet en sån där som man stortjuter av gråt när han pratar nivet? fast den här snubben var inte riktigt i samma klass... kanske för han inte var lika snygg och sådär runt 50barre.
en annan sak som gjorde utbildningen värd var de snygga killarna, eller ska jag säga männen? fanns sådär kanske 3hela män som ingen skulle banga på tror jag. bra med ögongodis på såna där ubildningar när tankarna börjar skena iväg. we like.

TOO LATE FOR US? THERE IS NO TIME FOR US

och gissa vem som har en beundrare?
och gissa vem som ska åka till tyskland en vecka i maj?
och gissa vem som har fixat spotify?
jo, det är  jag, jag och jaaaaag!

och allt detta idag. måste bara säga att jag älskar idag! jag älskar min mamma, jag älskar tisdagen den 24/3! till och med wb:n gick bra, jag har köpt en frän o-z t-shirt och jag är bara så sjuuuukt glad! dock är min beundrare en blott fjortonårig simmare som konstant frågar efter mig. det var inte någon mystisk, skitsnygg 22åring som jag kanske hade hoppades på. men äh, jag bryr mig inte. livet leker!

jag har förresten hittat min drömkille. kan ni tänka er? hugo heter han. ni vet den hugo i den rätte för rosing? han är iaf min drömkille. så sjukt nära man kan komma i alla fall.

vart alla mina pengar bör gå till från och med nu:
tyskland
körkort
kryssningaar
hultsfred
längtar? SOM FAN!!!


if i could change one thing, i would make time for us.

MMM

jag orkar inte med att alla är så jävla förbannat kära hela tiden.
jag är skitglad för dem, men vafan..
never again.

sju dagar, två timmar och furtio minuter. jag, längta, nehe?

WILL YOU STILL LOVE ME IN THE MORNING?

don't think we're okey just because i'm here.

två av en mängd bilder från i fredags. fler kommer förhoppningsvis. så fort jag får som, så håll utkik! amanda och sara var också med såklart, lägger ut dirr när de bilderna anländer;)



IDAG har jag umgåtts med sanna och det var verkligen evigheter sedan sist. vi började med en fika på weynes, fortsatte hem till henne där vi satt och pratade non-stop, jag fick i mig ordentlig mat och sedan pluggade hon lite medans jag satt vid datorn. krille-snille kom och skjutsade hem mig, (ära till honom!) och nu sitter jag vid datorn framför "i hennes skor" eftersom beck är för läskigt att se på själv(a). sällskap? mayby baby little later. håller tummarna. pusss

När man bara drar replik för att slippa krångla,
min pappa är rik, vill du hångla?


FÖRST SORGLIGT, SEDAN BARA AVSLAGET MATT?

But when it all comes down to you boy
Yeah no matter what you do
Take a look at yourself and realize
I've been good to you
i've been good to you









filmkväll med tobias idag. underbart:) någon som är sugen på beck imorgon?

MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU.

men jag skiter i det. hör du det? jag skiter iiiiie't!
du är en stor idiot. hör du det? läser du det? fattar du det? troligtvis inte.

jag blir så trött. ni anar inte. sjukt trött. jobbigt trött. hemskt trött. rriterande trött. vill inte. kan inte. ska inte. fattarni? fattardu?
igår var det tjejerna som gällde. ni är jävligt bra, jag hoppas ni vet det.

idag blir det stan med min mor som jag inte träffat på en vecka. vi ska luncha och kolla kläder. ikväll kommer troligtvis tobias förbi så ska vi chillaaa, snacka skit och bara vara:) såå skönt.

and you lost your heart to a woman so heartless.

ps. om nio dagar, åtta timmar och furtio minuter kommer dennis hem. jag längtar sjukt mycket..ds.

om jag var där igen, där vi var då. du vet för snart ett år sedan. om jag hade vågat chansa, hade vi vart där vi är idag ändå? jag ville inte vara den som fick dig att ge upp dina drömmar.


JAG SKA SKRIKA MIG HES OCH VARA FULL OCH GALEN

FÖR VI SKA PÅ HULTSFREDSFESTIVALEN.
fattar ni?
pepp. johanna skickade denna älskade låt. fan nu är det inte långt kvar. och som jag längtaaaaar! sjukt kommer det bli. sjukt bra med sjukt drag och sjuka band! kan det bli bättre? troligtvis inte.


och nu var det dags för en uppfräschning av bloggen kände jag. något som skriker vår. något som väcker minnen! så såg jag den här sumpan-bilden från när tobs&jag låg på gräset och sov sådär i försommaren 08? den passar sjukt bra in tycker jag. jag träffade förresten han så sent som för någon timme sedan. jag gillar honom. min alldeles egna bästa vän. tobias. bäst.

I'VE BEEN DOIN' JUST FINE. I WANT IT ALL

vårkänsla som fan i kroppen idag. en spridande, sprudlande känsla som bubblar. skrattet, leendet och humöret är alla på topp. och allt tack vare den fantastiska vårsoleeeen! kanske även har med att jag efter simningen gick jag på stan och köpte lite nya, fräscha våriga kläder. ett svart linne med marilyn monroe, ett blått over size linne och en körtare svart leo jacka. jag är så glad över detta vill jag bara tillägga. bilder kommer när jag kan börja lägga in igen, dvs nästa vecka.
CAUSE I'M MR. BRIGHTSIDEEEEEEEEE



JAG BJUDER, SÅ NJUT FÖR FA-AN!

ps. jag är fortfarande sjukt sugen på pizza och bio. haha. kanske mer på pizzan... det kanske blir till att äta det nu i helgen? jag tror fan det.. hm, lördag låter bra, om det inte händer något annat roligt såklart. ta hit någon och äta pizza. me like. ds.


SO DAMN BEAUTIFUL

det är fan redan onsdag! vilket innebär att jag blev sminkad av paulina idag, hade kommunikation lektion med nya läraren som är 50barre och extremt cool. haha en riktig tant som försöker komma på vår nivå och skojar och har sig. skön tant! med rätt osköna skämt vilket gör att hon blir skön. jag gillar sånt.

vi gjorde lite gruppövningar idag, där en person var en "observerare" och skulle se hur vi andra agerade i gruppen. haha kanske inte helt överraskande var jag den som tog kommandot och delade ut uppgifter till deltagarna. haha blev en sorts ledare som det kallas.. haha kanske därför jag är ledare i simningen? haha lite skämmigt var det iaf när vi fick reda på att vi blivit observerade och granskade. men vad gör man inte? haha. jag är den jag är. en snäll ledare. hahaha
 





You make me fly, you get me high
You turn my world to such a better place
johanna söderlund<3





When I see you
I run out of words to say
I wouldn't leave you
'Cause you're that type of girl to make me stay

I see the guys tryna holla, girl I don't wanna bother you
'Cause you're independent and you got my attention
Can I be your baby father? Girl, I just wanna show you
That I love what you are doin' hun
JOHANNA DU ÄR DET BÄSTA JAG VET! GLÖM ALDRIG

SOMETIMES YOUR HEART KNOWS THINGS YOUR HEAD CAN'T EXPLAIN.

att vara mig till lags kanske inte är det lättaste just för tillfället. fram och tillbaka är mitt förnamn, men det är ditt med.

det är skönt att inte veta vad det är som egentligen pågår, en trygghet i att vara så otrygg. att vara så fri fast ändå så fast. att känna att jag inte behöver veta allt just nu, utan att jag tar det som det kommer. jag kanske helt struntar i det, jag kanske bryr mig enormt? jag trodde aldrig att vara så osäker skulle få mig att må så bra. att inte veta, är vad som får mig att vilja fortsätta.

you do take my breath away

GUESS THIS MEANS YOU'RE SORRY.

huvudvärk, feber & vit prick resulterade i att jag stannade hemma idag. ligger i soffan med mtv på och datorn i knät. bättre kan det inte bli va? jo, om jag hade någon som lagade mat åt mig. haha. magen har börjat kurra, och skulle inte sitta fel med en del av en pizza ikväll. sjukt sugen..!
 
även väldigt sugen på att ta en promenix till konsum för att köpa sallad, tomater & tuggummin bland annat. vädret är strålande, regnet imorse drog bort molnen och delar av den restrerande snön på backen. våren närmar sig och det känns underbart!

är du trevlig, rolig, spontan och grabbig? inte för självsäker, kör någon sport och har lite mörkare hår?
bara så jag vet liksom..

jag tror jag blir ensam inatt iaf, om du inte kommer över? finger's crossed.
give me a reason to stay. give me a reason to wait.


DENNISDENNISDENNISDENNISDENNIS!!!

just nu när jag sitter här i min ensamhet och väntar på att klockan ska ticka lite senare så att jag kan börja tillaga maten med lite mer fart (jag är tidsoptimist till max) så sitter jag även inne på msn. vem tror ni skriver då, om inte dennis!? fyfan vad länge sen det var vi skrev på msn, har mest blivit något samtal då och då samt lite sms. han skrev förresten sms i helgen att han kommer hem den 30de, då ska vi ses!:) can't wait. saknar dig sjuuuukt mycket! han ska dock bara stanna 12timmar i stan, sedan drar han vidare till jämtland med sin familj.. lite hinner vi ses iaf, och det kommer bli so good! promenix och film där jag troligtvis kommer somna, men ändå! haha åh det kommer bli bäst:)! miss

You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy to
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch him now, here he comes

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentleman
Like you imagined when you were young









GLÖMSK, JAG? NEHE

haha.. ni som känner mig vet att jag kan vara jävligt virrig ibland och glömmer ofta saker. ehm, ja det är så sant. vill ni veta allt som är borttappat och som jag verkligen vet att jag har använt för inte alls så länge sedan? och som borde vara omöjligt att tappa bort.. nämnligen: skinnjackan, skinnhandskarna, rutig sjal, bland mycket mer. men just de där sakerna skänner jag att jag skulle behöva nu när det börjar bli lite mer vår i luften. jeansjackan är fortfarande för kall, men skinn skulle vara perfekt, men för kallt utan vantar. jävla skit att man inte hittar något av dem.. typiskt mig.

LÄNGTAR!

vet ni vad jag längtar till kanske mest just nu? det är inte vår, lov eller ledighet fakiskt. det som jag faktiskt längtar allra mest till är att johanna ska fylla 18 år! det är exakt 46 dagar kvar idag. det kommer bli s-j-u-k-t! med tanke på sjuk, jag gick hem efter lunch idag, somnade dirr i cirkus 4 timmar. hur skönt som helst. huvudvärken dunkar fortfarande, något lättare och mindre insentivt nu dock.

nä, nu ska jag gå och ta ur kladdkakan ur ugnen som jag och paulina ska moffa på idag. efter att vi ätit min klyftpotatis och kyckling såklart. såå mys. längtar tills hon kommer över. puss

GIVE ME A LETTER.

min första tanke när jag vaknade var skönt. den andra var helvete.
och varför? jo, jag sov underbart, därav skönt. helvete kom när jag svalde, skit ont. f-ordet liksom. fick paniktankar, är jag sjuk? ska jag behöva vara ensam hemma inatt? spegeln instämde med mina befaringar, en vit prick. halsfluss? vet inte.. en anledning till att jag kanske sov så gott inatt, även fast jag var själv var nog att sängen luktade av dig. kuddarna, täcket, lakanen. gott! 
huvudvärken börjar komma smygande nu när jag sitter i skolan. jag ska försöka pina mig igenom dagen, vill verkligen träna ikväll.


THAT'S NO WAY TO LIVE A LIFE.

Vi kan gå långsamt genom stan
Vi kan stanna till ibland
Vi kan drunkna i varann
Och om sanningen skall fram,
Jag vill att vi skall älska, inatt

Det finns tillfällen i livet,
Som aldrig kommer igen
Man känner det på sig,
Av nån anledning vet man att det är så











jag känner mig enormt ensam. jag känner mig patetisk och fjantig. jag sa hejdå till mitt sällskap för cirkus 2 timmar sedan och jag står redan inte ut. sällskapssjuk? nehe! tyvärr är jag det, och mycket sjukligt sådan till på köpet.. mina ynka katter räcker inte till, nej de är bara jobbiga. springer in, ut, in. fan. haha jag vill kunna prata högt utan att verka sjuk, och att prata för mig själv ger inte så mycket tyvärr.. och jag som brukar vara jävligt bra på att prata tänker ni säkert nu? haha, fattar ni då hur jag mår nu? haha fatta vad jag kommer prata imorgon i skolan..!

jag har planerat att försöka att ha sängkamrat nästintill varje kväll de närmsta två veckorna. imorgon och tisdag är bestämda, resten planeras allt eftersom. det är rätt skönt ändå.

:)

haha hoppas att alla har haft en bra helg, för min del har den vart rätt så ganska jävla bra om man kan säga så? äh, jag gör det iaf. ni ska få en kort resumé av den samt några ehm, ursnygga bilder.. haha. ja, då börjar väl jag då, för jag vet ju att ni sitter som på nålar och är extremt nyfikna, right?

fredagen, som sagt färgade jag håret och det blev mörkare och rödare än planerat kan vi säga. haha. men det går ju ut med tiden. sedan skyndade jag mig hem och hittade mitt pass det fösta jag gjorde, lagade mat och sedan åkte ner till bowlinghallen för att möta upp tobias och hans kompisar:) paulina kom även ner ett tag!:) vidare på lotus för att se maskinen, besvikelse. haha






lördagen, jobb, hemköp, mat, melodifestival med jonte sedan kom även svinto förbi och det blev chill med chips, godis och coca cola. när de åkt fick jag nytt besök.

söndagen, chilldagen, slappdagen, sova på soffandagen. ja, det är väl rätt logiskt? det blir slappa, dega, softa, chilla, you name it! segt som fan ska det vara iaf. undrar om jag ens kommer orka laga mat, känns rätt gott med en pizza, + att jag får motion på köpet!;)


JAG SKITER I VILKET.

men det här är inte jag. hör du det? det är inte jag!
jag lovade mig själv att aldrig göra det här. bli såhär. aldrig.
nu är jag fast i skiten. och skiten är du. nu fan bryter jag mig loss.
se mig, snart är jag borta. gråta? nej inte jag. aldrig. inte nu. inte då.
inte på länge.

jag älskar dig.

OH-JA!

stress!
det är ett ord som passar ypperligt just nu. stressad att packa, stressad att läsa ut en bok, stressad att leta pass, stressad att veta vilka kläder jag ska ha på mig imorgon till skolan + när vi ska ut. stressad över att behöva packa dom just nu. stressad av att jag måste städa och damsuga. ska jag fortsätta..? blä.

biffen idag, film som både jag och johanna somnade till. skönt sällskap! haha.

imorgon blir det skola 40min, färga håret, åka hem-leta pass som ett AS, träffa upp tobias&grabbarna. haha de fem grabbarna.. och madde = sant. bowling sen ut. trevligt!

OCH DU ÄR INGEN.

sitter hemma hos johanna, hon duschar medans jag sitter vid datorn. vi ska vidare snart. vi ska äta corner strips och dip. vi ska ta bussen till stan och sedan till en vän för en filmkväll. det ska bli jävligt roligt. en favorit i repris ungefär. jag längtar. kan hon inte bli klar snart..? puss

förresten, vad vore livet utan de där snyggingarna, godbitarna, som man tar sig igenom dagen för? ...det kan vara en kändis, en skolkamrat eller en kontakt på sin msn lista.. det är den där personen som gör hela dagen värd att ta sig igenom bara för att man bara kanske, kanske kan få sig en liten glimt av denne. ja, vad vore livet utan dem? ganska meningslöst, eller? jag vet inte. jag har ingen aning. jag har ingen som fucking helst aning. vet inte vem min denne är just nu. kanske är det du som läser? kanske är det ingen alls.
rätt tråkigt va? jag trodde att jag visste vem du var, men jag tror jag ångrat mig. ja, från och med nu. denna minut och sekund. jag ändrar mig. punkt slut. du är inte min solstråle längre. haha förlåt. jag orkar bara inte.

imorgon börjar livet för er som inte visste det. en kickstart på min home-alone halvmånad. riktigt kickstart med hårfärgning, bowling, lotus och lite röj. ska bli riktigt roligt faktiskt. roligt ska också hela denna helg bli, jag har planer för var dag. det känns skönt, jag hatar att vara ensam.

OCH JAG SA ATT JAG INTE VAR DEN SOM VAR DEN. VISST GJORDE JAG?

du får mig att känna mig osäker. på mig själv, på dig, på allting.
vad vill du egentligen? börjar bli trött på det här. verkligen trött.

YE-YE

är du sugen? jag är! peppp på youtube is the shit. maskinen med tobbe i helgen. grymt.
(dock inte deras låt. men faan)


DU ÄR EN PERFEKT IDIOT. NOW I KNOW WHAT I DON'T WANT, I LEARNED THAT WITH YOU.

jävla skit väder. snö, snö, snö och ännu mera snö. och nu liksom?
rätt så jävla surt, hade sätt fram emot att kunna börja använda vårjackorna som hänger på galgarna hemma i hallen.. de nästintill skriker efter att få komma ut och luftas. men icke! istället börjar det snöa som om det aldrig vill sluta. och jag som så sent som i söndags stod och funderade på vilken bikini och solglasögon man ska ha i sommar. känns rätt så jävla avlägset just nu kan jag lova. skit.

tur är väl ändå att man ändå sitter som infängslad mesta delen av dagarna i skolan under förhållanden som kan ha likheter med gammeldags husarrest. att sitta och vänta i skolan på en lektion som man ändå inte vill ha. det är tortyr! sätt in tråkiga svenska eller engelska lektioner på fängelset så ska dom nog få se på andra bullar! då jävlar är det nog inte många som vill åka in;)

...fick precis en flash. johanna, jag saknar henne, vill träffa henne. men fan, jag måste plugga! skiit händer säger jag bara. men fyfan huuuuultsfred baby, hultsfred;) sjukligt bra!

Oh you don't mean nothing at all to me
No you don't mean nothing at all to me
But you got what it takes to set me free
Oh you could mean everything to me

DO YOU REMEMBER ME?

seriöst. vem är du, känner jag dig?
jag ser dig på dig men ser bara ett skal. du verkar så tom och livlös nu. och se vad tiden har gjort med oss, jag känner inte igen dig eller ditt sätt att vara längre. känner inte igen dina läppar när de formar det välbekanta ordet hej, inte heller ditt leende är detsamma. så vem är du? har vi någonsin känt varandra? det verkar som miljoner år och tusen mil sedan härifrån. kände vi varandra så bra som vi trodde, eller befann vi oss i en illusion i en dimma? nu hör jag dina ord men förstår aldrig innebörden med dem, förut hörde jag aldrig dina ord med förstod alltid innebörden. vi var som mind-readers och det ända som finns kvar nu är två människor som stirrar tomt in i varandras ögon, båda med så mycket kvar att säga, men utan ord som räcker eller når ut. ekot är det ända som hörs. hör du det med?

så min fråga är: kan man sluta känna en person, när det gått tillräckligt lång tid? är vi människor i en konstant utveckling av våra personligheter och egenskaper?

(måste bara tillägga så det inte blir några funderingar... trots denna text så saknar jag dig inte. jag känner mig nöjd faktiskt. riktigt nöjd. är det fel? eller fick jag bara nog kanske? det känns bra att jag inte förstår dig längre. och jag känner mig för en gångs skull riktigt jävla nöjd!)

DET VAR DU OCH FRÖKEN SVÅR. MEN SKIT HÄNDER VÄNNEN.

helvetes skit! jag har sträckt mig i arslet, även kallat rumpan, asset eller stjärten!
orutinerad? det kan man säga eftersom jag även sträckte min jumske så sent som i onsdags. idag tog det dock inte mer än 3minuter in på träningen innan jag kände att det högg till. oskönt!
huvudvärk har jag med fått, stanna hemma imorgon? skulle inte vara fel! plugga måste man med göra, så oskönt!

min restrerande del av veckan är ganska så fullt planerad in i minsta detalj, á la sickan i jönssonligan. tyvärr är jag jävligt dålig på att hålla mig till planer som jag sätter upp, och det skulle inte förvåna mig om det smyger in sig en fika eller shoppingrunda i det pressade schemat där även matshopping måste få plats. haha. only time will tell i guess.
tisdag: skola, plugga ihjäl mig svenska/engelska så mkt jag orkar
onsdag: skola, dubbellektionsprov, utnyttja håltimmen att läsa igenom kommunikationsläxan, tränarmöte(ej träning:( ), hem och läsa romeo och julia.
torsdag: skola, film med några(?), läsa ut romeo och julia, börja med frågorna inför morgondagens lektion.
fredag: 1lektion, bokdiskussion om romeo och julia. pappa åker till thailand. bowling&lotus med tobias
lördag: jobba, film/träffa folk?
söndag: slappa!

ge mig vår, ge mig sommar!
fattar ni hur skönt det skulle vara? jeansjackan och klackarna på, solen i ögonen och vinden i håret. fåglarna och värmen! åh jag kan knappt bärja mig. vårklädeeer! ge mig nu!


sommar 08:
firade johanna 17år















sol & bad i sumpan med tobias















allsång på skansen med kp, jezek, andersen & pauli.
bjöds bl.a på håkan&miss li!















en av alla bilturer med grabbarna grus &pau















bullen med paulina!















chilldag @ my place med johanna och j















och såklart: underbara, perfekta Sex and the City!

























sommaren bjöd även kent+håkan, larswinnerbäck+miss li och mycket, mycket mer!

THAT'S NO WAY TO LIVE LIFE

det är skönt med inställda lektioner.
vi på natur gillar det kanske lite extra mycket.. jag gillar dock inte att alla i klassen förutom jag slutar vid 12! jag menar, jag har redan haft en håltimme idag, och det är rätt tråkigt, speciellt när datorn är i hemma och ruttnar.. ja, istället får man lov att sitta på dom ruskigt sug-iga skoldatorerna, men vad gör man inte? allt för att fördriva tiden liksom. allt för att slippa plugga till det enorma svenska/engelska provet på onsdag. allt för att slippa tänka på någon man inte vill tänka på. allt för att få chilla lite.

ett plus är att även fotolektionen är inställd, dvs jag slutar redan 15 istället för fasansfulla 17. detta innebär mycket bra saker för mig. jag hinner bland annat hem innan träningen, vilket resulterar i att jag får i mig annat i magen än pulverdrycken som ligger nedslängd i väskan, jag får sova cirkus en timme på soffan och jag får möjlighet till att leta reda på mina skor som jag fördjäves letade efter imorse utan resultat.. skönt!

roligt blir även att jonte och dennis troligtvis kommer på våran "nybörjar" träning idag. jonte ska få SÅ mycket stryk av mig... ifall ni undrar imorgon varför han inte kan gå alltså;)

do you want to go to the seaside? i'm not trying to say that everybody wants to go. i fell inlove at the seaside..

FÖR MAN SAKNAR INTE SÅNT MAN HAR.

alltså fyfan. gud. och sånt skit. haha fattar ni då?

idag var det mysdag med pappa och matilda. det bjöds på stan, ming, bio och farmor!:)
framåt kvällningen ser det ut att bli slappa vid tv:n till wipe out och beck, så jävla skönt! mys med familjen och kanske läsa lite till proven på onsdag.. fundera lite över gårdagen och filosofera står även med på listan.

fyfan vad snygg. ifall du undra liksom.
bara för att du är min absolut bästa vän. bild från i torsdags när tobias och jag skulle se film men båda sov igenom hela. sååå skönt. gillar att umgås med dig:)




CAUSE MAYBE YOU'RE GONNA BE THE ONE THAT SAVES ME

KARATE.
förstår ni då? några förstår iaf. haha..
inget mer behövs sägas tror jag.


idag blir det mysdag med lillesyster och papi.
han kommer och hämtar upp oss alldeles strax sedan ska vi till farmor, äta ute och gå på bio:) så mysigt! och så länge sedan.
 förresten, på fredag åker han och lotta till thailand de slöfockarna..! avis som tusan!

BUT I'M SURE YOU'VE HEARD IT ALL BEFORE

OCH DOM KALLAR DIG MR.COOL?

vad det är med mig och smeknamn? det ska jag förklara.
det är nämnligen så att jag gillar smeknamn. jag gillar att fjanta mig. jag gillar att ha roligt, därför använder jag så många smeknamn och ändrar namnen så mycket som möjligt på var person. kärt barn har många namn heter det, inte sant?

PESSIMISTISKA SKIT!

skjut mig. snälla. fett lack.
imorgon med. fuck. mami och låtsasfar ska på eskilsgalan.
och vad fan ska vi göra? jobba, sen då? 
surt som in i helvete. jag söker svar utan någon ändpunkt.
längtar mig bort en vecka eller så framåt. skönt. eller hur? jag längtar. gör du?


updt.
helvetes skolbajs också på allt!
jag kommer inte att ha något liv nästa vecka. jävla skit! sen är det tränarmöte på det också! ååh jag är lack just nu. har ni sett mig lack? arg? jag pratar fort, svär för mig själv men lyckas ändå le och skratta för jag tycker jag är rätt rolig då. ingen tar mig riktigt på allvar. kanske för jag har svårt att vara allvarlig och aldrig blir riktigt arg och lack? jag tror inte jag kan. eller jo, ibland och när det trycks på rätt punkter. som på min älskade lillesyster, henne kan jag bli lack på. det är ingen rolig syn...

nu är jag bara halvlack. kom på att sebbe-japan ringde mig tidigare angående imorgon. lite ljus iaf. hoppas vi.

PS. vad fan är lack egentligen? hatar när folk använder sig av det. i det här inägget överanvände jag mig av det. så jag går emot mig själv. som vanligt. lack är nog ett mildare uttryck av arg, med en gnutta humor i sig. eller jag har fel? isf blir jag fett lack. DS.


ge dig nu bert-stjärt.
det räcker





japan och jag i matsalen. haha w-c f.life




fräsch tjej på väg till träning. nat'

PERHAPS THIS IS AS GOOD AS IT GETS.

i tried talking to jesus, he just puts me on hold..

ÅÅÅÅH, FATTARU?

ännu en skön dag!
inga lektioner, bara chill med projektredovisningar. uf-mässan med klasskompisar och sedan pille. springa till lantisbussen där jag mötte upp tobias. äta mackor med oboy, se film i soffan där båda somna dirren och bli antastad av hans hund lucas as always:(.

by the way, för er som inte vet det så har ju krille-pille och jag en rad tävlingar på gång.. vi tävlar om vad som helst, när som helst, hur som helst. anything, anywhere, anytime, anyhow liksom. idag var ännu en sådan dag, och en golf-tävling stod högst på listan inne på uf-mässan. 2-2 av 3möjliga blev det för båda och han vann en kläd-roller medans jag vann ett par strumpor. ha!

imorgon har jag två lektioner, funderar på att shoppa något linne för att muntra upp mig. jag saknar dig. förstår du? du skulle inte kunna föreställa dig varför, hur mkt osv. knappt jag förstår det. men jag vet det iaf. att jag saknar dig. sjukt mycket!


Baby, baby
When we first met
I never felt something so strong
You were like my lover
And my best friend
All wrapped into one
With a ribbon on it
 
Cause anytime that you needed me, I'd be there
Its like you were my favorite drug

SLEEP TIGHT.

efter en timmes lång konversation på enbart engelska med en kille som är 100%svensk, är det dags för mig att krypa till sängs. godnatt folket. må ni alla få en skön sömn. haha

SHE'S MY HEART, MY SOUL, MY LOVE

She says I never listen and
I'm not attentive to her emotions
I say she's got tunnel vision,
only sees it her way,
so we never can work it out.
She's all ready to give up and move on,
I don't think she knows,
how I wish sometimes she could read my mind.


If she knew how bad I wanna make this work,
how my love belongs to her,
she wouldn't be able to walk away.
If she knew how bad I gotta have her close,
if I ever let her go, I wouldn't make it a single day,
she would never have to ask again
if she knew how bad

I've got it
Gotta find a way to tell her how I feel before it is over
I guess I could have done things better
I never should have let things get this far
She's all ready to give up and move on,
I don't think she knows
How I wish sometimes she could read my mind

The thought of losing her because I did something wrong
I guess I should have been there whenever she needed someone
It's a feeling that I know would kill me, cause
she's my heart, my soul, my love
I would never give her up
If she knew how bad
how bad I really love her

how bad, how bad,
if she only knew how,
how bad I really love her
I just can't live without her
If she knew how bad,
if she knew how bad

CAUSE YOU WERE MY HOMIE, LOVER AND FRIEND...

skönaste dagen ever!
skoldagen bestod av filmen köpmän från venedig, två projektredovisningar av 3orna. efter detta bar det av ner på stan där jag förälskade mig i två linnen, får se om jag köper! vidare hemåt där jag somnade dirr i min säng, vaknade runt 5, packade väskan och begav mig till träningen helt otaggad.

men det blev en otroligt trevlig träning, först blev jag anklagad för att vilja hångla med tränaren och sedan var även dennis, veteranen, med och gjorde ett kärt återbesök. som grädden på moset var även jonte boy med! blod, svett och tårar blev det kan jag säga, dessa slöfockar (som faktiskt är en nivå över oss) klagade på att det var så hårt! pussy (ps. jag sträckte min jumske så jag går som en manshora:( ds.)
efter träningen åkte jag och paulina till carino och badade bubbel och sedan fick jag öronljus, hur skönt som helst!

imorgon:
skola-inga lektioner, bara kolla projektredovisningar! måste troligtvis dock gå på uf mässan...
efter-träffa min absolut bästa kompis tobias. vi ska antagligen gå ett tag på stan sedan hem till honom med lantis bussen<3 länge sen jag var där! see me there lucas


I DON'T THINK YOU KNOW. HOW I WISH SOMETIMES YOU COULD READ MY MIND.

ge mig ett ljudisolerat rum med kuddar längs väggarna. där inne ska jag ska skrika, slå och sparka. sedan gråta och skratta. förstår du nu?

SKÖNT.

kom precis på att jag bara har skoldag mellan 9.20-13 imorgon. filmatisering av en av shakespeares dramater och sedan massa projektredovisningar som vi måste kolla på är vad dagen består av. skönt, slappt och chill. finns inget mer att tillägga.

MADELEINE MOBERG VS LINDA ROSING M.FLR

jag funderar med att kontra linda rosings program med ett som istället handlar om mig istället. vem vill ha madeleine moberg liksom. haha, jag skulle nog dock inte locka lika många ansökningar, och inte alls samma antal tittare som hon förundransvärt gör. men en succé skulle det bli, det är ett faktum!

nej men lite mer seriöst nu.. precis som i det senaste inlägget tycker jag att det sättet är ett lite patetiskt, desperat och omöjligt sätt att hitta kärleken. okej, kollar man på bonde söker fru så har det väl fungerat i ett fåtal av fallen. men egentligen är sjäva anledningen bakom dessa program pengarna! folket som deltar vill bli b-kändisar, tv-bolagen vill tjäna kosing och handeln vill ha igång siffrorna. ett jävla bedrägeri om jag får säga det. falskt. ingen jävel bryr sig ifall de i programmen blir kära, bara de tjänar cashen.

så, vill du ansöka? du kära läsare som jag delar mina tankar med i denna blogg.
haha. inte så sugen? jag förstår dig helt ut!

nä, nu ska jag se slutet på linda rosing och se om hon lyckas bättre än mig!
PUSS & PZ

VEM ÄR DU KÄR I?

så står det på en av annonserna på facebook. hur fan ska dom kunna veta det?
och om man inte är kär då? ska då dom ändå säga att man är det och i vem?
jag tycker att det är sjukt det där. patetiskt och galet liksom.. omöjligt och gaaah.
så blir jag. fattar ni? haha. helt sådär.

nä. ska man väl ha en kärlek så ska det väl för fan vara äkta och på riktigt?
inget "hej jag är en man på 65barre som söker ung, fräsch brud med stora tuttar runt 20. maila mig på [email protected]" vi klarar oss utan er liksom. bara jobbigt att se det där. extremt roligt att läsa kontakt annonserna i tidningarna men samtidigt irri. varför ska alla leta så förbaskat efter kärleken? ORKA liksom.

I'M STRONGER THAN THAT. I'M BETTER THAN THAT.

enormt skön dag idag!
dagen började perfekt med att jag somnade på biologilektionen under en introduktions film om genteknik, för att sedan fortsätta min skönhetssömn ute i ljustunneln under min håltimme.. gillart skarpt! dock har jag haft en enorm huvudvärk hela dagen, men det kompenserades med film hos b med en snygging och en fjant. för att muntra upp mig köpte jag även en ny bh, sjal och två hårband. jag fick även rabatt på corner när jag köpte strips&dipp. haha. söt kille i kassan = hej!


Ooh, I'm startin' to believe that I'm way too much for you
All that talk but it seems like you can't come through
all them lines, like you could satisfy me
Now I see where believing you got me
Gave you the wheel but you can't drive me

IF YOU KNEW HOW MUCH I WANT THIS TO WORK!

i asked her to stop, i begged her to stay. 
jag har fått mig en kärlek. sen sån där falsk kärlek som man bara säger att man ska gifta sig med för att det är kul. vi kallar varandra älskling och vi skrattar. han slår mig ibland, men det är oftast mitt fel. min falska kärlek går ut på att jag, varje gång jag ser johan i skolan går fram och nyper honom lite lätt i rumpan. ja, jag gör faktiskt det. så konstig är jag. haha. ni som känner mig förstår nog hur jag menar, ni andra får tro bäst ni vill. efter nypet springer vi lite, slåss och försonas alltid med en kram. det är skönt att träffa johan i skolan. det är skönt att bli kallad älskling, av en kille alltså. haha. jag känner mig gammal och rutten. som att jag kommer dö ensam. det vet jag att jag inte kommer, jag känner mig bara enormt kramsugen, och då duger inte ens mor eller syster till liksom. jag vill ha det där mysiga, helst lite nervositet. lite pirr. finns det någon som vill ge mig det? och över huvud taget kan? fast det kan nog tyvärr inte ni svara på. men slå en pling! nu ska jag se beck. på återseende, eller hörande. puss och pz.


 
men som allt annat gick vi sönder. först sorgligt och sedan bara avslaget matt.

KEEP ME FROM FALLING APART

efter en nostalgisk helg i badhuset som jag såg på som en liknelse till döden innan, visade sig ha en massa gott med sig i bagaget. inte bara blev man omringad av extremt vältränade kroppar och killar som praktiskt taget nästan är nakna, nej man fick även 1000minnen uppfriskade och tjänade ynka 300kr.

känslan på en simtävling går bara tyvärr att upplevas. den kan ej beskrivas eller ses på film. du måste vara där, mitt i smeten för att förstå dig på känslorna, skriken och tårarna. har du någongång vart med, engagerad så sätter det sina spår och du glömmer aldrig det. jag kommer alltid komma ihåg när jag blott tretton år stod vid startpallarna inför 50x4 rygg-lagkappen. clorlukten, peppningen, och macken som stod och skrek. mitt näst sista rygg-lopp och mitt absolut bästa. det var tider det...

efter denna helg med en konstant nostalgisk känsla har jag även saknat vissa personer lite sådär extra mycket. det är personer som jag umgicks mycket med förut under våren/sommaren 08.
min topp tre lista på personer jag saknat/tänkt på extra under helgen:
1. dennis, ni vet han som flyttade till jönköping? saknar han sjukt mycket just nu, det var förresten cirkus ett år sedan vi började prata "mer" än bara ett sjåpigt och hastigt hur är det . jag saknar det. jag saknar dig!
2. sanna, min sanna. vi var mycket mer förut och har glidit isär alldeles för mycket enligt mig. vi har sagt att vi ska ta och träffas, men jag vet inte hur det går med den saken. jag ska ta tag i det ordentligt nu iaf!
3. simon, vill inte mer gå in på vem det är. han vet iaf om att det är han. vi hade sjukt roligt när vi umgicks sådär mycket som vi gjorde. vi båda saknar det. får se om vi kan ta upp det igen:)


PZ. och förresten, om du inte saknar mig har du dina skäl. men dom är inte
bättre än mina. aldrig. never. kommer aldrig att vara. kom ihåg det du! tack.

RSS 2.0