REBECCA OCH FIONA BILJETT?

det blev ingen morgonträning idag, men det ska vi troligtvis ta igen ikväll om vi hinner. just nu taggar jag inför tentan, kvällstenta idag vilket innebär skrivning mellan 14.30-18.30. efter tentan måste jag, om jag hinner, åka och köpa nya sommardäck till min lilla pärla.. ni glömmer väl inte att man måste byta däck imorgon?

på lördag ska jag och några tjejer gå på rebecca och fiona på filial!! ska bli sjukt roligt, men jag behöver er hjälp: EN TILL BILJETT BEHÖVS! EN BILJETT TILL REBECCA OCH FIONA KÖPES!!! (johanna fick inte tag i en innan de tog slut)

puss på er, hoppas att ni får en bra dag:)

:)

idag har jag och rebecca pluggat järnet! det känns faktiskt OKEJ inför tentan imorgon. inte bra, inte urdåligt utan o k e j . och det nöjer jag mig stort med!

nu är maten i ugnen och gray's anatomy på tv:n. fatta underbart jobb de haaaar då?!! o snart är det min tur. ofattbart.

MOT SKOLANS BIBLIOTEK

nu ska jag träffa rebecca för att plugga inför tentan imorgon!!!

VAD SKA MAN SKRIVA

igår hade jag en underbar dag. åkte och tränade med paulina och hennes mamma, sen följde jag med till carino och för ansiktsbehandling, färgning av ögonbryn + plockning och solning. huuuuuuuuuuur underbart som helst! sedan hem och snabbt byta om sen träffade jag johanna och vi åkte iväg till vingåker(!). en helt underbar dag helt enkelt:)

nu ska jag snart träffa pau för att träna.
peppad, banan i magen och halva glaset apelsinjuice är på mattan.. klumpig eller bara otur?

SAKNAR DIG, SAKNAR VÅR LEK DEN SOM VI GJORDE DU VET, DEN.

i helgen jobbade jag ju som sagt så det blev inte mycket tid över till bloggen eller annat.

strax sitter jag och paulina på tåget upp mot stockholm. det ska bli lite spaning, shopping och mat. det ska bli superskönt att bara få komma iväg på en liten tripp! <3


FÖDELSEDAGSKALAS!

nu är det dags att börja dra oss till henrik för att fira att han fyller 20 år!
men för min del blir det relativt lugnt eftersom jag ska upp och jobba imorgon!
puss & kram!

JUST NU

jag får typ abstinens - jag måste köpa! jag förstår inte vad det är, om det är det underbara vårvädret eller vaad det är som drar igång shoppingsuget i mig? PÅ ÄR DET IAF! dagens shopping med storasyster resulterade i en avsmalad plånbok..

(förutom det ni ser på bilderna var det blommor och krukor för över 400..)
ring. jag avgudar ringar, speciellt när det är lite svart i

plånka-väska. perfekt för utgång när man enbart vill ha med mobil + kontanter/kort (då vet man alltid vart man har grejerna och garderobslappen)

söt skjort/tröja i underbart material. over size och beigeee (älskar båda!)

dagens favorit: startkit för id


här kommer även det jag köpte i onsdags när jag gick på stan med ida:)
over size linne i vitt, ser lite "använt ut"

marinblåa chinos med hög midja

BARA EN SAK

jag tror inte man vill tänka på hur mycket pengar som man lägger ut varje år på hygienartiklar och städprodukter.. typ schampoo, balsam, inpackning, handtvål, duschtvål, lotions, hårspray osv osv osv.. bara en liten sak som kanske inte tänks på när man fortfarande bor hemma..


nu ska jag, richard och tissla kolla på rainman med massa godis. vi hade tänkt äta våfflor till efterrätt men har absolut INGEN plats i magen för det. (men lite godis går alltid ner)

IT'S A BEAUTIFUL NIGHT, WE'RE LOOKING FOR SOMETHING DUM' TO DO

nu är det återigen dags för ett seminarie i skolan. det känns rätt bra men segt. kanske är det vädret med den skinande solen som falskt lurar mig till att vara på ett strålande humör idag? o det gillar jag! solbrillorna på!!

I DONT WANNA TALK ANYMORE

idag införskaffade jag mig ett par marinblåa chinos och ett stort vitt oversize linne. det kanske blir klädseln för fredagen, såvida jag inte hittar något annat.. återstår att se helt enkelt!










If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed



GANSKA SKÖN LEDIG DAG IDAG.

efter en rundtur på stan med ida så träffade jag upp paulina på carino spa och fick mig en kroppspeeling eftersom jag flagar så mycket efter Thailand. nu hoppas jag att jag slipper se ut som en ömsande orm om armarna och benen de närmsta dagarna hehe!

bye bye brännan!

SOL

hur skönt som helst att kunna gå med skinnjacka och chinos ute utan att frysa längre! helt underbart. jag längtar tills vi har köpt nya och fräscha utemöbler till vår balkong så man kan sitta där ute och sola!

ungefär något liknande vill jag ha på vår balkong...

ESKILSTUNA + VÄSTERÅS

inte så mycket träningsvärk som jag hade förväntat mig idag, tur är väl det! nu är det strax föreläsning med västeråsarna här i etuna... mer om detta senare, men jag lovar er att det är speciellt!

DÖD I BENEN

YES. guif vann idag, heja dom! 42-26 mot drott.

nu ska vi sova, firade 21månader idag.
jag gick även på mitt första spinningpass ever idag, med ida.
puss o natt
i

VA NU DÅ

hur många tjejer får plats på harrys toalett?

HEMMA

nu är vi hemma, landade i tisdags natt.

inget internet hemma så återkommer om cirkus en vecka. håll ut så länge! tjao

RSS 2.0