JA MEN VILKET JÄVLA VÄDER DÅ!

helt underbart! ikväll blir det tjejmys och imorgon blir det firande av sofia som har fyllt 20år. frågan är vad man ska ha på sig? orkar inte liksom. och nu är jag hungrig, skit hungrig. äta? jaaa.. men vad?


gillar mina svarta "diamant" hjärtan till örhängen:)

JAG VAR NYSS OCH KÖRDE BIL

på bilskolan. det gick bra, måste bara se till att följa skyltarna ordentligt på uppkörningen snart:) fan vad jag längtar! men nu ska jag plugga lite, vänta på att richard ska sluta sen ner till stan och kika lite. ikväll ska jag vara med girls<3



sminkad vs osminkad haha

INTRESSANT FÖRELÄSNING..

nu är jag äntligen lite friskare!

igår gick jag till skolan eftersom min feber hade gått över, dock är jag inte helt frisk än. roligt nog så hade jag inget smink ALLS hemma här hos richard, så det fick bli helt osminkat. men vad gör väl det? iaf, igår i skolan var jag på den kanske mest givande och intressantaste föreläsningen jag någonsin vart på. det var VDn för quality hotel statt som höll föreläsningen, som handlade om att bygga upp något och sedan få det helt förstört framför ögonen på en ungefär.. den var helt otroligt grym! hon berättade nog nästan allt som hände, mycket mer än vad som står i tidningarna. hon berättade hur organiserade brottsligheten i eskilstuna för sig fram, hur de arbetar och vilket utsträckning som de faktiskt har. hon berättade att hennes passion för att ge folkt det de ville ha, och behövde, kostade henne något mycket värdefullt.
statts vd

BAAAAAAAAAAAAH

jag orkar inte vara sjuk. seriöst nu. orkar inte. bajs på nästan allt. orkar inte!

TO DRIVE

imorgon har jag den första körlektionen på över två månader förresten. japp, jag är igång! nu jäävlar är det slutspurt till körkortet!


HELT FUCKED UP

usch fy och blä.
jag är sjuk igen, eller fortfarande ska jag väl säga. inget bloggskrivande har det blivit eftersom jag har legat still i sängen och sovit varenda dag nu.. får se om jag blir frisk till valborg?

förra veckan firade jag och richard 10månader tillsammans. det var as mysigt med lite shopping och middag på bamboo city:)

de här skorna i hallon-röd färg fick jag av richard i present<3

BARA SEGAR

har fortfarande ont i hela kroppen och ligger bara stilla hela dagarna typ. men igår tog ajg mig en snabbis till tuna park faktiskt. då införskaffade jag mig bland annat den här:

ska ha till jeans och shorts, ej legings eftersom den var för kort för min smak.

sedan blev det en blus i beige till sommaren med, ungefär som nedan men inte riktigt. sedan är jag sjukt sugen på den röda halvgenomskilninga blusen.. får se om det blir ett köp;)

1toTree

nu har artikeln i tidningen Folket kommit ut, igår faktiskt. kort men koncist berättade den om vårt uf-företag och jag tyckte att det var riktigt bra. människor verkar intresserade och det är bra som fan. fler folk som bryr sig vill vi se! vi har redan fått ett antal förfrågningar på t-shirtsen och vi hoppas på att få in fler! så om ni är intresserade, kommentera detta inlägg så fixar vi det. hur som haver så behöver faktiskt människorna i afrika hjälp, och vilket sätt är inte bättre än att få en tröja på köpet, samtidigt som du köper träd att plantera i afrika till förmån för fattiga familjer, OCH miljön? för ni borde komma ihåg, tröjan är verkligen på köpet, 170kr kostar den och vi skänker exakt 170kr/tröja så det är en riktig win-win!

jag älskar tröjan iaf, den är av organiskt bomull och sjukt mjuk! de finns bara i en begränsad upplaga eftersom det är vi som designat den, så när den är slut så är det slut. (fler av våra kunder vill dessutom köpa fler än en när de väl köpt den första, för att ha en att träna i och en att använda till vardags. bra då är att de finns i både dam&herr storlek!)


den är bilden som kom med i tidningen, våra tröjor syns och det blev en riktigt härlig vår-bild.

http://folket.se/nyheter/eskilstuna/1.682229

PUSSPUSS

det slog mig nyss att jag har ju helt glömt bort att berätta om min balklänning! jag hade kikat ut en tidigare som jag skrev om, men denna blev det inte. utan det blev något helt otippat. en stor jävla klänning. men fy vad den var vacker! men ni kommer INTE att få bild innan balen, då blir det ju ingen spänning;)

idag har jag bara legat och tagit det lugnt, pluggat och städat i lägenheten. jag är aaas sugen på att shoppa vår-kläder men om man beställar är det så jävlka lång leveranstid, sjukt..

jag undrar när richard kommer hem, så han får se hur fint jag städat(a)

LEGGINGS FÖR KILLAR?

nu är jag home från kryssningen, dock blev det inga bilder tagna. kameran var lämnad hemma så det är bara minnerna som kvartstår, tyvärrrrrrr nyfikna folk.

har ni förresten hört att det finns jeansleggings - för män? haha jag kikar runt på lite kläder till mig och så var jag tvungen att kika men's collection också för det finns alltid massa snyggt där(a).. så såg jag dessa(bild nedan). men alltså vilken kille vill ha såna? självklart är det snyggt och bekvämt.. men när killar ska kissa, jag menar gylfen har väl sin funktion?

FRÖKEN FRÄKEN

hehe idag är det studentkryssningen som gäller! strax kommer några vänner över och vi ska peppa innan vi beger oss till bussen som ska ta oss till färjan:)

imorse kom jag på att jag ville göra mig lite extra fräsch genom att sola, så direkt efter duschen hoppar jag in i solariet och tar en snabbis på 15minuter med kanonen på, och vips! hej pippi långstrump! det är verkligen sjukt hur lätt jag får fräknar i ansiktet. haha men de lägger sig alltid efter ett tag, så det hinner nog bli bra tills vi åker:)

nu ska jag packa lite, puss:)

MEN VAD SKA DET BLI AV DIG?

idag har jag spelat buzz, fixat mig och nu ska jag snart träffa paulina. jag är sjukt taggad för studentkryssningen imorgon, vem skulle inte vara liksom? idag ska jag packa och fixa allt. japp. och jag längtar! en skön låt får ni med:



JAG VILL UTOMLANDS!

fy fan vad skönt! min far är i egypten och skulle resa hem nu på lördag, men ingen har väl undgått att luftrummet är stängt? ja, så de kanske blir kvar i värmen ett par dagar till. inte gör det dem något eftersom egypten är så jävla underbart och det är bäst väder! fan att jag inte var iväg nu, vem skulle inte gilla att bli fast i värmen ett tag mer än man betalat för? (he-he snålt det där lät - men ni förstår!)

detta påminner mig dock om spanien-resan som min familj gjorde för 3år sedan.. det var runt den här tiden på året, i början av maj. vädret var inte så bra, det regnade och åskade varje natt. dagarna var okej med sol, men havet var lite för kallt. för-säsong helt enkelt. men det jag skulle komma till - vi höll på att bli fast! vi blev väl 1 eller 2 dagar försenade hem och jag vill aldrig mer återvända till det landet. men för livet kan man prata om! jo det hela utspelade sig under sas-strejken. vi lyckade boka in oss på ett annat flyg hem, ett så kallat ersättningsflyg, dagen efter vi skulle åkt egentligen, alla jublade vid middagsbordet när nyheten kom!
men där var det inte över, nej jag och min familj fick sitta på malagas flygplats, och herregud vad den var liten, och vänta på vårt flyg i över 12 timmar. försening på försening gjorde att vårt hopp restes och sedan gick om intet.. det hela hade vart okej om vi hade fått gått ut, men nej -vi var fast inomhus på den jävla flygplatsen när det äntligen var strålande sol ute.

mah, tråkig läsning kanske. men en upplevelse var det allt. och då har jag inte ens berättat om den giftiga, feta larven som var i min väska, och vakterna som frågade om någon misstänksam person gått i näreten av mig. samt att bara minuter innan jag upptäckte den hade jag legat med väskan öppen, under huvudet..

THE WAY ALWAYS LEADS BACK TO YOU

nu har jag skickat in min ansökan till högskolan, äntligen! men jag höll på att bli ursinnig på vägen. haha paulina fick se det som kan kallas som ett nära till sammanbrott. haha! men jag blir så tokig, det ska vara så jävla höga antagningspoäng överallt?!!

som en i klassen sa idag "vadå, det är bara ett snitt på 17.0 som krävs för den där linjen..?" (som den ville gå)detta gjorde mig också tokig. hur f*n kan man kalla det bara med såna betyg? fan man sliter väl arslet av sig för såna? jävla idiot skulle jag vilja säga! bah. orkar inte. och orkar inte hela jävla hysterin om CEVILINGENJÖR!!! förlåt alla ni som ska söka det, för det är inget mot er, verkligen inte.. men fan varenda jävla katalog/kort som jag får i brevlådan är från CIVILINGENJÖRS-utbildningar! som om det är det ända, självklara valet för en naturare?
och varför ska just det klassas såå jävla bra? det är som att inget annat duger, inget annat är bra. fan i framtiden kommer alla att vara utbildade till C-I.. bah, jag är bitter så ta inte illa upp all my friends som har sökt det..

men vafan, det viktigaste är väl ändå att man väljer något man själv tycker är intressant, något man kan tänka sig att arbeta med och spendera livet med att göra.. man jobbar ju ändå bort massor med tid av sitt liv.

I'LL NEVER LET YOU GOOO

jaha, då har man lov igen då?
i vilket fall som helst har jag inga lektioner förns nästa onsdag. så är det. och som tidigare, ja, jag går natur. eller specialutformatprogram som det så vackert heter.

idag efter skolan bestämde vi oss för att bada. eller så var planerna iaf. vi åkte ut till knallen, för att upptäcka att det var fullt med is på sjön!! så det blev istället till att öka antalet fräknar och chanserna för hudcancer. mysigt och varmt var det i varje fall.

puss på er för nu ska jag äta sen träffa paulina om jag hinner:) pusssis

knallen för två år sedan, jag vill bli BRUUN!


WHATEVER IS A PART OF YOU MUST BE A PART OF ME

efter skolan träffade jag upp paulina och vi begav oss hem till henne. där solade vi på verandan och hade det hur trevligt och mysigt som helst. framåt kvällningen åkte vi runt lite och sedan till mig där vi lagade middag och myste framför tvn. hur skönt som helst!

just nu sitter jag hemma hos richard. jag fick skjuts hit när paulina skulle åka och hämta ** och eftersom richard inte var hemma än så började jag tända ljus i hela lägenheten och sätta på lugn musik. så när han kom innanför dörren kan ni gissa om att han blev överraskad (han visste att jag skulle vara här men inte det andra)! vi dansade lite och pratade, hur mys som helst:) nu ska vi sova, nattti och puss!

imorgon ska ansökan till högskolan bli inskickad från mitt håll iaf, wish me luck

sommaren 2008 jag och paulina<3

SO DO YOU - HIGHWAY MAN - JAAA

det är tisdag eftermiddag. andra lektionen för dagen är i full rulle. men lektioner med nv3a är inte som vanliga lektioner. läraren är borta, vi spelar hoffmaestro på högst nivån och sitter och solar i fönstren. japp, det är natur. och alla ni som frågar hur tufft det är, där är svaret.. hehe nästan iaf.

snart är letkionen slut och då ska vi troligtvis spendera lite tid ute i solen på rinmansparken. mys, yes!

WHAT IS IN THE AIR TONIGHT?

lovet fortsätter för rimnan-elever. ja, ni hörde rätt, vi är lediga idag med! skönt som tusan. trots detta blev det en tidig morgon för mig, vi i uf-företaget hade nämligen en intervu med en man på Folket (tidningen). så vi träffades, pratade och sedan var vi ute i det vackra vädret och tog bilder i våra tröjor. på promenaden "hem" tog jag även några fina vårbilder!




nu är det bara 5dagar kvar till studentkryssningen och gud vad jag längtar!

men något jag längtar mer till är att bli frisk. idag var min röst bättre än den vart på länge dock, jag kunde prata nästan direkt när jag vaknade. dock kom febern fram nu runt lunchtid.. feber betyder att jag blir seg som fan, orkar inte göra någonting och blir liggandes i sängen halva dagen.. bah.

senare idag ska jag träffa mamma, vi ska kolla på balklänningar och sedan ha myskväll hemma.

VÅR-FEELING

lite vårbilder från min och richards dag igår:)

med glass i handen var vi redo att möta solen, och ankorna..


så cute anka, doppade huvudet i smutsigt vatten:(

I AM SO COOL

idag har jag bara tagit det lugnt. richard och jag gick en promenad hem till hans föräldrar för att hämta hans cykel. men vi fastnade där på både fika och guif-match. vi åkte även en sväng till elgiganten och köpte elgrill till balkongen och en sån där smörgås-maker.. varma mackor ni förstår?:)

igår efter jobbet somnade jag i soffan några timmar sedan kollade vi på män som hatade kvinnor och fotboll med mat:) ikväll blir det troligtvis wallander eller flickan som lekte med elden.

SKÖNT med ledighet imorgon. dock är jag fortfarande sjuk och det suuuger..

LOVELY LADY

igår var det utgång med sanna och det var aas kul! dock var det inte många som man kände nära som var ute, mer ytliga kontakter men det var lika kul för det!

jag är så jääävla hes just nu, att jag fick skrika för fulla muggar och folk hörde aldrig vad jag hette när jag skulle presentera mig, det blev ett "M-AaaA-DD-EeeE" i lagom småpojkaktig ton i målbrottet.

HAHA roligt var även att man träffade massa gamla bekanta och många kände inte igen mig. haha det tog ett tag innan det klickade kan vi väl säga. "men du var ju bloond??" haha!




puss på mig och söta sanna

WELCOME TO MY LIFE

sitter med sanna och förfestar lite. vi taggar som fan inför HOFFMAESTRO ikväll!!!!! vi ses väl där?



DET ÄR FAN RÄTT BÖGIGT ATT HÅLLA PÅ OCH FJÄSKA OCH DANSA MED BRUDARNA FÖR ATT FÅ LIGGA LITE!

HAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖR!!!

NO MATTER WHAT I SAY SAY OR DO, THE ROAD LEAD BACK TO YOU

ÅÅÅH I FOUND IT! I FOUND IT!!!

balklänningen är hittad. just the way i like it! jag ville inte ha som alla andra, som jag själv hade i 9an. jag ville inte ha det där glansiga tyget som gör att jag såg sjukt fet ut. nej, jag ville ha ett tyg med flow, lite djupare i ryggen och inte så mycket axlar. HELLO DRÖMMEN! nu har jag hittat den. fast den är lite fel färg. men det gör inte ett skit! som jag kikat, letat och sökt, frågat och undrat över en sån klänning. nej, det finns inte, vi letar med säger folket i butikerna. men jag hittade den. och i den mest osannolika affären(enligt mig). ni får se den när ni ser den, annars blir det ingen överraskning! hihi...


har någon förresten ätit på den där nya pasta/sallad restaurangen brevid ego? jag och johanna gjorde det iaf. S-J-U-K-T gott! värt att prova, kan gott rekomendera mexicana eller vad den hette, och lilla menyn helt klart! varken johanna eller jag kunde förstå hur man kunde få i sig mer.
- det var iaf ungefär som en pastagratäng, sedan fick man dricka, sallad och bröd till! mysigt som fan. det behöver eskilstuna!

så fin hund har jag. han är bäääst. lilla schuffen som jag så snällt kallar honom. (scheefen heter han, vet dock inte hur det stavas. men alla som har sett micke och molle borde iaf veta hur det låter)

HAIR-CUT

nu är håret fixat! det blev awesome!

det blev trots allt ljusa slingor, fast mitt hår kunde ramla/brytas av. det blev dock gummi, just like suspected. men bara lite. så vi klippte, och klippte, och klippte. halva håret på huvudet försvann nog. för er som känner mig och har tagit i mitt hår förstår att det fortfarande är mycket kvar ändå! jag tror att jag förlorade iaf ett halvt kilo idag. hår! hahahaha.. det blev så fint. johanna klippte kanske av 5-10cm på längden med så det är fräääscht. och jag slapp det där "hej jag har löshår"-looken (FAST JAG INTE ENS HAR DET!). skönt!

bilder kommer nog senare! pussss

SEXY TRAFFIC

tomorrow ska jag äntligen gå till frisören.. men probs som fan. de vägrar blondera mitt hår. goodbye mina ljusa slingor(?)... jag får se hur det blir! så nervös..

på kvällningen ska jag och sanna träffa hoffmaestro. eller iaf se dom. lyssan på dom. dansa till dom. fyfan vad fint:)


vill ungefär ha samma som här... innan hade jag ungefär som nu, ett par ljusa slingor och solblekt.. vad tycker ni?

GOODIIEE

min näsa rinner. min hals är svullen och gör ont. jag är hes. mina ögon svider oerhört mycket. jag tror att jag har allergi. vad tror ni?

idag har jag jobbat på caravan hela dagen, det var chill. trevligt att en gammal vän kom förbi! vi i familjen åkte även ner till harrys och åt middag. black rock eller vad fan det hette. gott som tusan! man grillade sitt eget kött. låter hemskt, jag vet. men aaaas gott och as mysigt verkligen!


JAG VILL JU FÖR FAN HA SOL!

nu ska jag fixa mig lite sen ska jag träffa amanda och sara på stan för lite fika/mat och sedan bowling:) fyfan vad kul! puss

HONAN MED GOLFBOLLSKINDER

kolla vilka brudar jag raggade upp på guif-matchen igår! s-e-x-y-y!


grattis grabbar:)

HE-HE-HEEE

HE-HE märkte precis hur stökigt rummet såg ut på tidigare bild. jag och richard storstädade faktiskt i helgen, två gånger. jag dammsög båda gångerna! men nu är det väl dags igen. får ta tag i det först, sedan blir det satc som alltid klockan 3 <3

vi på påskafton innan vi for till min far. se så vackert vi hade städat!

HURTIS - ELLEER?

jag tog precis en promenad med johanna, vi undrade vart solen som sken så varmt i morse tog vägen.. men icke fann vi den. lite småkyligt är det allt ute, 9grader kyla. jag längtar till våren, men det är jag nog inte ensam om att göra..

senare på dagen ska jag nog försöka hitta på något mer roligt, men nu är jag för seg. man blir trött av att drömma mardrömmar. och det gör man när man är trött och sjuk. och när man är sjuk blir man trött. ni förstår att det är en ond cirkel va?

på vääg ut med johanna and the little dog.

OF COURSE

richard och jag lagade sushi i veckan:) sjukt mycket, men sjukt gott! -hett tips!

igår fick jag ett påskägg från richard förresten, ett as fint armband och godis. puss på honom:)

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I!

igår blev det tillslut grillning hos min far, för-chill hos richard, träffa malin och hennes kompisar och sedan utgång! det var jävligt roligt faktiskt, sjukt mycket folk ute faktiskt:) tråkigt var dock att johanna inte följde med ut.. men förstår henne också såklart<3

vad påskdagen har att bjuda på återstår att se, kanske ta en promenad i det fina vädret!

snart är det riktig jävla vår. jag invigde jeansjackan i förrgår gott folk;)

STUDENTMÖSSAN!

nu hittade jag äntligen sladden, haha!

RETROSPECT

jag har FÖRRESTEN äntligen fått min kära studentmössa! den är så beautiful ska ni veta. bild på den kommer så fort jag får tag i överförningssladden till kameran.. humpf.. i torsdags firade vi lovet med en slagstaglass, favorit i repris nästan. fast i år struntade vi i 21an, haha. amandsi följde med mig till richards lägenhet ett tag och det var såå trevligt. tyvärr fick jag världens magvärk och amanda somnade haha. på kvällningen stannade jag och richard inne och gjorde egen sushi(!) det blev aaas gott.

på fredagen åkte jag till kära paulina och umgicks med henne ett tag. hennes systrar fick påskägg och åt upp dom fortare än jag trodde var möjligt. haha så jävla söta ungar..! sen var det firande hos r's föräldrar som jag berättade om nedan:)

nu måste jag springa ner till stan, ska träffa SANNAAAA<3


bild från kameran på mig och min studentmössa, ni får se ordenligt när sladden hittas!

GLAD PÅSK!

glad påsk alla läsare!

jag kommer tyvärr inte att fira så mycket påsk just på påskafton i år, utan det gjordes igår hos richards föräldrar med massor av mat och fullt med lekar. lika trevligt som alltid såklart! nu ska jag träffa sanna på stan för en fika och framåt kvällningen blir det troligtvis film och umgås med bekanta med lite vin. puss och glad påsk igen på er.

uppdt. ikväll blir det grillat hos far sedan kanske utgång!

RSS 2.0