SKÖNT O KOMMA IVÄG.

jag hatar eskilstunas krogar för tillfället. de senaste gångerna jag har planerat för utgång så är det alltid samma skit. samma problem. en fråga som jag har ställt mig några gånger nu är om de inte vill ha folk på krogen? inga gäster liksom? bah. nu till problemet:

är det nödvändigt att behöva gå till krogen innan klockan ens hunnit slagit 22 för att kunna komma in? de sätter upp en tid där det är gratis inträde till, allways. men hur många de släpper in innan den tiden är extreeemt några. folk står ute och fryser, det blir bråk, slagsmål och trötthet i kön. och varför? jo de vill släppa in så få som möjligt innan den satta tiden. money är allt. folk köar i minst 50minuter för en krog i eskilstuna!? hur sjukt är inte det? igår fick det bli nog. aldrig att vi skulle ta skiten. johanna började vela, ville hem. jag följde på hennes exempel. efter att jag gått ur kön ser jag en vakt till höger om kön, jag går fram och frågar varför de inte släpper in folk? hans svar blir "det är problem i garderoben". okej, så om jag slänger av mig jackan här ute och skiter i garderoben så kommer jag in alltså, tänkte jag.. fan blir galen. det känns så jävla ovärt! speciellt en dag som igår, när vi verkligen sett fram emot utgången och allting. visserligen skulle jag åka hem innan två, jag skulle ju gå upp tidigt idag på grund av sälenresan. då känns det så ovärt att köa först en timme och sedan betala en hundring eller två, för att få vara inne två timmar. inte på eskilstunas krogar.

bah. men detta betyder inte att ni inte kommer att se mig ute nästa onsdag. hello harrys och 100dagars-festen. MEN då jävlar ska vi komma tidigt. bah.

i love you. (hejs svejs nu åker jag till sälen)

BECAUSE I WANT IT ALL


nu är jag peppad, maxad, speedad. ja, uppe i varv hel enkelt. glad så det sprudlar och då hoppar den här låten på! anledningarna kan rada upp sig: jag hittade min make up store sminkväska (plus allt innehåll som vart borta snart ett halvår, 2blush, 4ögonskuggor, kajal osv...)!!! min far skjutsar mig från honom till richard, jag har snart packat klart allt:)

gammal som gatan men du är fortfarande bäst<3

LET ME TELL YOU NOW,

faaan jag har panik!!!

försöker att packa inför sälenresan som skjuter av imorgonbitti, jag får inte glömma något! hälften av allt jag behöver är dessutom hos min far. s k i t. sen ska jag ut ikväll och jag har INGEN aning om vad jag ska ha på mig. lär bli något chill. orkar inte klä upp mig..

ingen tid att spilla: duscha, packa, fixa, åka till far(buss=hata), åka till richard, möta johanna -> åka till sara för förfest sen NYBRON. puuuh

I COULD HAVE BEEN ME AND YOU UNTIL THE END OF TIMEEEEE

glasvegas. glasvegas. glasvegas.
det finns några som är sånadär som gör en riktigt glad. det spelar ingen roll vilket humör man var på innan. en liten trudelutt av dessa och jag känner mig som ny igen. treminuters healing liksom. som en halvtimmes massge i ett rum fullt med ljus och mysig musik. några riktigt heta på detta är glasvegas, melissa horn, miss li och lars winnerbäck.

<3


SPORTLOV

äntligen är lovet i full gång och man kan fokusera på annat än bara skolan hela tiden:)

idag ska jag träffa min kära amanda för en rundtur på stan. senare ska jag faktiskt ta och släpa mig till friskis för att köpa mig ett träningskort och ta ett rejält konditionspass (om det finns maskiner lediga, har hört att det brukar vara smockat med folk...)

imorgon blir det utgång med några av tjejerna, sjuuukt kul!

SHOULD HAVE TREATED ME BETTER

får inte glömma att säga att jag ska träffa min sanna imorgon en snabbis. kommer aldrig glömma dagen då den här bilden är tagen. snart exakt två år sedan. black and white:

lokalfest i torshälla vischan
dagen efter att jag hade varit såå deppig
tobbe blev slagen av robert - alla blev arga
jag fick skjuts hem tidigt av deppet själv
MEN SÅKLART DU SOM GJORDE ALLT FÖR ATT LIVA UPP MIG. TACK FÖR ATT DU FINNS. PEPPAR OCH JAG VET INTE VAD DU GÖR.


I KNOW WHAT I DID WASN'T CLEVER

nu när balen är ett av de mest omtalade ämnena i skolan, tänkte jag slänga in några bilder på klänningen jag bar på nians-bal för snart tre år sedan! observera att det är dagen innan korten är tagna och jag inte är i ordning för balen där:


nu ska jag sova, tidig uppgång imorgon med skolla och ful rulle. pusss

stort tack till alla som kom för att fira mig idag förresten:)

ADDICTION!!!!

eftersom jag har setat vid min älsklings dator hela dagen och pluggat har han gjort annat. han har spelat xbox, drukit te med mig som paus i plugget, lagat mat, kollat tv och sist men inte minst: somnat på soffan.

sugen att ge honom en liten puss på kinden snart, han ser så fridfull ut när han sover. haha. den där som sitter på min vänstra axel just nu säger åt mig att hoppa på honom, kittlas och skrika ett "ööööhhöööw". tur att min energi är slut efter pluggandet och att jag kanske har en liten sak på höger axel med?

måste slänga in en bild på vad jag fick av älsklingen i födelsedagspresent, I LOVE IT. genomskilning lila.

sen fick jag även en klänning och en stor champange<3
han kanske är värd en puss ändå...?

KAN DU SE DET ELLLEEER?

nu har jag vart hos polisen och skaffat mig ett nytt pass. fingeravtryck och allt! trängde till och med in lite skelögon till på köpet! inte illa va? nää. sedan tog mamma och jag en mysig fika. välbehövt, yes sir. over and out.

här är jag på mitt nya pass:


IF YOU ARE NOT THE ONE?

And I wish that you could be the one I die with
And I pray that you're the one I build my home with
I hope I love you all my life

HAPPY BIRTHDAY TO ME TODAY.

HUNGRIG SOM ETT DJUR.

lördagen spenderades med jobb, kebabtallrik och kalas för mig med några nära och kära. det blev firande med sång och dans och en litet krogbesök.

söndagen därefter bestod av årsmöte med símningen och sedan en alla<3dag fika hos richards föräldrar. nu har min kärlek lagat middag till mig, indiskt igen(on my request)! fy-fan vad gott:D sedan ska vi nog bara mysa framför tv:n.. imorgon är det ju min FÖDELSEDAG. pusss på det:)

FREDAGSMYS.

"I met a girl, we talked, it was epic, and the sun came up and reality set in."
det var det ända jag såg och hörde av vampire diaries när jag hade datorn framför mig och kikade på fb. men det fastnade liksom. det var fint. en snabb sökning på google med orden "i met a girl and we talked" och vips så hade jag hela meningen framför mig..
det får mig att undra hur våra föräldrar klarade sig i sin otekniska barndom. vi får nu veta vad vi vill, bara sekunder iväg.

nej, nu ska det bli fredagsmys framför tv:n med min älskling. han som förövrigt står i köket och lagar mat till mig alldeles själv idag. indiskt blir det. usch vad jag längtar, man blir hungrig av att jobba:)


Grattis till min låtsasbror simon som fyller 19år idag:) måste ta och skicka iväg ett litet sms också!

SPACE MAN

nu är hundragarars äntligen köpt, och jag längtar verkligen! kommer nog att bli sjukt roligt bara det kommer mycket folk:)

nu sitter jag i sängen och har precis skurit upp en mango. mango är faktiskt jävligt gott. bara den är mogen. rejält mogen. inte som richard.. ni fattar? bra. imorgon blir det shoppa kläder inför mitt födelsedagskalas på lördag. det ska med bli jävligt kul. synd bara att vissa inte kunde:(

pussss

THE GREATEST LOVE OF ALL.

jag tror jag dör. jag smäller av. jag faller ner. jag orkar inte. P.L.U.G.G.A.

oliver twist ska vara utläst och skriven om till på torsdag, historia ämnesfördjupning inlämnad till på fredag, miljöprov på fredag(missa förra veckan), plugga massa teori, jobba med uf-företaget och simningen på det. om det är stressigt? vad tror ni..

sedan försöker jag planera inför mitt firande, men det är svårt att välja datum, den 13onde eller 20onde. 13onde har alla 91or vart ute dagen innan, 20onde är innan löning -men dock början på lov. PLUS att vissa vänner kan inte ena, vissa kan inte andra. det suger. big time.


KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBOOOOORG

jag satt och kollade igenom bilderna på min fb nyss. då kom bilderna från min och sannas göteborgs resa i somras fram, och en bild från liseberg fick mig att skratta. haha. man kollar på pontus, som kollar på patrik, som med värsta intensiva blicken kollar på mig, som gör den fulaste minen till sanna och kameran.

haha ja ni ser ju själva...


nu ska jag fixa mig sen blir det jobb strax:) pussssss

OM DU SÄGER ATT DU BEHÖVER MIG ÄR DET EN LÖGN.

idag är det endast 10 dagar kvar. 10 dagar kvar innan jag blir halvt kvinna. jag har väntat länge nu och inser att det är dags att ta steget. det känns liksom rätt den här gången. efter den dagen kan inget ta tillbaka det. det kommer föralltid att ha blivit så. det är nu bestämt och det är oundvikligt. jag kan inte dra mig ur nu väl? nej, det fungerar inte så. och om jag är nervös? det är klart som fan jag är! jag längtar och bävrar samtidigt inför den här dagen.. folk har försökt att lugna ner mig, sagt att det är ingen fara. det går snabbt över, och man känner ingenting. kanske lite lycka, lite sorgsenhet. men jag vet inte. det återstår väl att se... eller vad säger ni? ni som redan vart med om det?

KUNG FU PANDA.

igår träffade jag äntligen min lover johanna. vi tog en fika med plugg, vilket behövdes, precis som back in the days. var länge sen vi tog en sån fika, men de blir alltid bra liksom. vad annars kan det bli med johanna? nej, just det. efter detta åkte jag och r till hans pärons nya hus(!) för en första måltid och husvisning där. det skålades även i ett glas champange. men stackars jag hade ont i magen och huvudet, så när jag kom hem tog jag alvedon och somnade bums.

detta bidrog till att jag i morse vaknade upp med feber, halsont och allmänt dålig känsla. sjukanmälde mig, tog alvedon och gick på min körlektion. nu ska jag vila igen, fortfarande huvudvärk och jag ska leta upp richards xbox för lite nördande... puss på er.

jag och lover

SÄGER DU

yes, igår vann jackie PH. hon var ju lätt skönast!

snart ska jag till skolan för att redovisa ett arbete sedan blir det körskola, ska ut på motorvägar så akta er för fa-an! ikväll blir det möte med simningen och planera morgondagens sim-lektion med skolan llite mer utförligt;) pusssssss

MEN HUR KUNDE DET BLI SÅ

jag är så lycklig att min favorit serie of all times äntligen börjat sändas på tv igen! sex and the city som jag så frenetiskt tjatade om förra året är tillbaka. det finns nog verkligen inte en serie som slår den. satc har verkligen allt, sex, kärlek, humor u name it. även fast jag har alla säsonger på datorn så kan jag inte undvika att bli lycklig över detta och att sitta klistrad framför tv:n!

och ikväll är det ju paradise hotel FINAL, och det går bara inte att missa! men innan dess måste jag plugga, skit kul.

PARADISE IKVÄLL

det är lite annorlunda att inte vara hemma så mycket. en sak som har ändrats är mattiderna, vi äter inte middag förens runt såhär dags. och det görs ofta framför tv:n, men mysigt är det och jag klagar inte:)

förresten är det väl ingen som tänker MISSA paradise hotell ikväll, för det ska INTE jag iaf:D

RSS 2.0